sen calıstıgın içinn düskündürr babasına cnm onu daha cok görüosa oyun arkadası gibi olmusturr.. ama bu da gecici birazz büyüncee ihtiyaclarına paralell sana geri döner.. herseyi babasıyla konusamazz onu cok sever ama ssenle daha cok vakit gecirirr.. annemin kızı da en cok babasını görüo annem calıstıgından.. simdii görmüorum ama 9 yasında hala ben babamla evlencem dioduama gece de annesiz yatamıoo .. tepki gibi yani kendine göree
:97:günaydın kızlabr hepicinizee herkese hayırlı ramazanlarr.
ben emzirdiğim için malesef bu sene oruç tutamıyorum.allah tutanlarınoruçlarını kabul etsin.. sabah kahvaltım
1 dilim light ekmek
1 tane küçük fırnda omuş kabak köftesi
1 dilim peynir bol domates salatalık
2 tane ceviz
1 bardak çay
ara
activa
yaa kızlar benim görümcem diyet yapıyormuş emziriyor oda diyokii
ben ekmeği tamamen kestim hiç ekmek yemiyorum.bulgur,pilav,makrna hiç yemiyorum diyor.kahvltıda 1 hafta yulaf 1 hafta nesfit yiyormuş.soda limon içiyormuş o yağları akıtıyormuiş.ve 16kg vermiş şincik bunun yaptığı sağlklımı sizce?böle diyet olurmu?
geçmişolsun kızana famircim
günaydın canım yazıp yazmamak sana kalmış ama sabahtan akşama kadar arkadaşlarımız burda aç duracaklar ister istemez canları bişey çekebilir bizede saygı duyup menülerimizi yazmamak düşer diye düşündüm.benim kararım bu ben yazmıyacağım ama kaçamak yapıldığı zaman kaçamak yaptık diyebiliriz sana kalmış bişey ama ben menülerimi bir ay boyunca yazmıyacağım
uzun bir aradan sonra gene burdayım...rapor bitti arkasındanda yıllık izin kullandım.memleketim elezığa gittim.gerçi ordada sürekli uyudum.yürüyemiyordum azıcık yürüsem sancım oluyordu.kısaca benim de tatilim bu oldu...iş yerinde dekanım bir geçmiş olsun dahi demedi benim sahte rapor aldığımı düşünüyor.ne düşündüğü o kadarda önemli değil sonuçta ben ve allah en önemlisi biliyorya...
arkadaşlar yaklaşık 15 gün hiç kalkmadan yattım ve sürekli serum takılıydı ayrıca yedim içtim yattım azda yesem hareketsiz kaldığım için kiloda aldım.65 kilo oldum anlayacağınız.4 ayda 4 kilo almış oldum...
bugünde oruçta tuttum allah yardımcım olur herhalde.denerim en azından dayanamazsam tutmam artık sonuçta bebişim daha önemli...günler çok uzun birde urfa cayır cayır yanyor her ne kadar hava durumlarında 42 derece deselerde buralrda termometreler 55 dereceyi gösteriyor...
selamm millet
cuma günü doktora gittim kal atışlarını dinledik ve gördük bebişin
şimdilik herşey sağlıklı gidiyo bakalım. 7 haftalık olmuş
kan ve idrar tahlili yaptılar sonuçları çarşamba günü alıcam
günaydın herkese bugün işe başladım iş yerinden sesleniyorum sizlere
benimkide öyle yawwww,akşamda kolumu sevmeden uyumuyo o da.omzumun biraz altını öpüp duruyoo,eğer soğuksa daha bir hoşun agidiyo,sarılıp ısıtınca bırakıyo kolumu sonra
ayy inşallah dediğin gibi olur bende sarmaş dolaş anne kıza bayılıyorum benim kızda babsıyla sarmaş dolaşşş akşama kadarrr,kıskanıyorum azcıkkk,azcıkdan biraz falza,bir miktar................çok kıskanıyorum yaaaaaaaaaaaaaa:84::84:
bebk kilosunun haricinde kilo alıyosun ama sadece karnın şişse dediğin doğru ama herbi yanın şişiyorrr.
evet doğumdan sonra hemen gidiyor 9 kilo ile doğuma girdim,doğurdum eve geldim 3 gün sonra tartıldım 5 kilom gitmişti ve hala kanman varken 5 kilo eksik çıkıyorsun düşün yani,duran o 4 kilo bile kilo değil yani aslında.
ben emziriekn kilo aldımmevet ama en çok da emzirmeyi bıraktıktan sonra.aynı yeme düzenine devam ediyorsun,emziriken yaktığın kaloriyi emzirmediğin dönemde yakamayınca sana kilo olarak geri dönüyorrr
aman allahım 9 kilomu ben oğlumda doğuma 23 kilo alarak gitmiştim yani 93 kilo ile doğuma girdim doğumdan sonra tartıldım sadece 5 kilo gitmiş
ama bebeğim 4 aylıkken 23 kilonun tamamı gitmişti
aynısı kızımdada oldu 70 ile hamile kaldım 86 ile doğuma gittim 4 ay sonra HEPSİ GİTMİŞTİ hamilelikte alınan kilolardan korkmayın biraz dikat edince hemen gidiyorlar.
kormasınlar gidiyor ama,eğer kilon fazla ise doğumun zor olur,çatlağın fazla olur,hamilelik zor geçer,o fazla kilo ile çocuğa bakmak zor gelir.
ben en azından o sıkıntıları zor zmanlarımda yaşamadımm,hiç çatlağımda olmadı çok şükür
ayyyy ne güzel cnm çok sevndim senn adınakızlaarrrrrrr... az önce tartıya cıktımm yanındann gecerkennn... kahvaltı ettim, meyveli yogurt yedim kocişinkilerden bi tanee o kadar su içtimm 63.1 cıktımm.. allahımmmmmmm hafta 14 hala -1 kg ile devam ediyorummmmmm
senide tebrk ederim cnm çıtır anneler sizitebrik ederim canım benimmm
ben de dün akşam üstü yemekten önce tartıldım 63,1 çıktım ben de.inş. böyle gidersek minumum kilo ile tamamlayacağız hamileliği. tabi bunu burdaki arkadaşların bizi motivesine borçluyuz herkese teşekkür ederimmm
yok cnm tam tersi asıl 6. aydan sonra alınıo famirde yazmış şu an çevremde o kadar çok hamile varki meela samimi olduğumuz 8-9 kuznmvar sürekli görüştüğüm biri doğurdu biri düşük yaptı diğerlerin hepsi hamile ve 6 ayı geçenler çok fena durumda. gerçi insan alacak olduktan sonra 6 aya gelmedende kiloa alanlar var ama olsun bebişler sıhhatli olsın yetrhamilelikte çok kilo alanların çoğu ilk 4 ayda almış biz eğer ilk 4 ayı kapatırsak sonrasındakiler kilolar artık daha kolay verilirmiş gibi geliyor doğumdan sonra. doğumdan sonra bu topikte devam ederiz veririz hiç kiloları fıstık gibi oluruz inş..
ayy ne güzell ben ergenlike catlamıstımmmmm..cünküü bii anda 58 e cıkıp sonra bi anda 45 e inmiştim.. popomda üst bacak içimde belimde ve hattaa kalcamın yan tarafındada belli belirsizz varr.. nasıl kurtulacagımı bulamadan daaa simdi göbegimi düsünüyorumm.. bide göbegim catlarsaa hiç hos olmazzx tra gel ii gelio die yazmıstı biri burda.. önümüzdeki ay alıp deniyim bari karnıma da badem yagı sürücem bol bol..
ayy ne güzell ben ergenlike catlamıstımmmmm..cünküü bii anda 58 e cıkıp sonra bi anda 45 e inmiştim.. popomda üst bacak içimde belimde ve hattaa kalcamın yan tarafındada belli belirsizz varr.. nasıl kurtulacagımı bulamadan daaa simdi göbegimi düsünüyorumm.. bide göbegim catlarsaa hiç hos olmazzx tra gel ii gelio die yazmıstı biri burda.. önümüzdeki ay alıp deniyim bari karnıma da badem yagı sürücem bol bol..
kızlarr ben cıkıyorumm artıkınn.... gideimm corbamıı pilavımı yapayımm.. az işim varr onları da yapayımm.. kocişe bugün zor geciodur ilk gün diee.. herseyini hazır edeyim erkendenn gelir gelmezz yer tombull kelabbammmsizedee ii iftarlarr simdidennnnn
famir kızını yemek istiyorum ya anlatma nooooluurrr
zaten çok seviorum çocukları biliosun sen anlattıça gözümn önünde bir mink bir cadı canlanıo öle fırfırlı pembiş etekli minnak elli göbüşlü lokumlu
bende gidiyorum mutfağa benm kocişimnde başı ağrıomuş hafften tel.da konuştukda bende hazırlıyım herşeyi gelince uyusun bari iftara kadar. biizm burda çok geç yaw .20.30 sanırsam
hadi ben kaçtımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?