60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kalanchoe cok tesekkurlerbesiktas bana cok uygun..ozele yazarsan yerini cok sevinirim..
komposto yaptigini okuyunca bende dolaptan cikardim simdi kayniyor:)icine seker koymayacagim nektarinle tatliydi baya.kendi tadi yeter diye dusunuyorum umarim yanilmam:82:
esimin cani kac zamandir pilav istiyor bugun yapayim dedim dunden tavuk suyumda vardi.yarim kupayla yapacam..yanina da mantar ve salata oldu bittii..

benimkide öyle yawwww,akşamda kolumu sevmeden uyumuyo o da.omzumun biraz altını öpüp duruyoo,eğer soğuksa daha bir hoşun agidiyo,sarılıp ısıtınca bırakıyo kolumu sonra
ayy inşallah dediğin gibi olur bende sarmaş dolaş anne kıza bayılıyorum benim kızda babsıyla sarmaş dolaşşş akşama kadarrr,kıskanıyorum azcıkkk,azcıkdan biraz falza,bir miktar................çok kıskanıyorum yaaaaaaaaaaaaaa:84::84:

canım merhaba. sen görümcene bakma zaten bu görümceler neyi bilirmiş ki dicem olmayacak ilerde bende görümce olacağım çünkü ben dolu dolu yedim ve zayıfladım. öyle yulafla sodayla ölürdüm heralde..

geçmişolsun kızana famircim

famircim geçmiş olsun. kızın bir an önce iyileşsin İnşallah.

bende menülerimi paylaşmak istemiyorum.

cimcimem hoşgeldin.. iyi olmana çok sevindim. ayı dekanını da umursama .. aksini düşünen kimseyi takma kafana.. o sıcaklarda oruç tutman bence iyi fikir değil. ben dayanamıyorum mahvoluyorum susuzluğa.

hadi gözün aydın hugocum.. Allah ilk ağlayışlarını duymanı da nasip etsin.

günaydın herkese bugün işe başladım iş yerinden sesleniyorum sizlere

nazendem nasılsın ? işine dönüp kendini iyi hissetmene çok sevindim.

olur olurr üzülmee .. kücük daha o ev cocuguu ondan kimle oynarsa ona gönlü kayarr yanında babannesi olsa onla gitmek isterdi merak etmee simdi kresten okula gecsinn daha sossyallessin o da yapısır sana.

aman allahım 9 kilomu ben oğlumda doğuma 23 kilo alarak gitmiştim yani 93 kilo ile doğuma girdim doğumdan sonra tartıldım sadece 5 kilo gitmiş
ama bebeğim 4 aylıkken 23 kilonun tamamı gitmişti
aynısı kızımdada oldu 70 ile hamile kaldım 86 ile doğuma gittim 4 ay sonra HEPSİ GİTMİŞTİ hamilelikte alınan kilolardan korkmayın biraz dikat edince hemen gidiyorlar.

kormasınlar gidiyor ama,eğer kilon fazla ise doğumun zor olur,çatlağın fazla olur,hamilelik zor geçer,o fazla kilo ile çocuğa bakmak zor gelir.
ben en azından o sıkıntıları zor zmanlarımda yaşamadımm,hiç çatlağımda olmadı çok şükür

kızım şu an 19 aylık ben hamile kaldığım kilonunda altına indim
genç kızlık zamanlarımdaki kiloma daha çok var ama umarımn başaracam
biraz zaman alacak ama olsun acelem yok

ayy ne güzell ben ergenlike catlamıstımmmmm..cünküü bii anda 58 e cıkıp sonra bi anda 45 e inmiştim.. popomda üst bacak içimde belimde ve hattaa kalcamın yan tarafındada belli belirsizz varr.. nasıl kurtulacagımı bulamadan daaa simdi göbegimi düsünüyorumm.. bide göbegim catlarsaa hiç hos olmazz x tra gel ii gelio die yazmıstı biri burda.. önümüzdeki ay alıp deniyim bari karnıma da badem yagı sürücem bol bol..

kızlarr ben cıkıyorumm artıkınn.... gideimm corbamıı pilavımı yapayımm.. az işim varr onları da yapayımm.. kocişe bugün zor geciodur ilk gün diee.. herseyini hazır edeyim erkendenn gelir gelmezz yer tombull kelabbammm sizedee ii iftarlarr simdidennnnn

ayyyy ne güzel cnm çok sevndim senn adına

senide tebrk ederim cnm çıtır anneler sizi

yok cnm tam tersi asıl 6. aydan sonra alınıo famirde yazmış şu an çevremde o kadar çok hamile varki meela samimi olduğumuz 8-9 kuznmvar sürekli görüştüğüm biri doğurdu biri düşük yaptı diğerlerin hepsi hamile ve 6 ayı geçenler çok fena durumda. gerçi insan alacak olduktan sonra 6 aya gelmedende kiloa alanlar var ama olsun bebişler sıhhatli olsın yetr

cnm boşuna paranı ziyan etme senin söylediğin çatlaklar ergenlikte kalmış en az 5-6 sene önce. artık onlara krem fln fayda etmez kremler ve yağlar çatlaklar oluşmadan yapılırsa çatlak olmaz birde çatlaklar kırmızı ise ozman fayda eder. boşuna umutlanıp üzülme cnm. şimdi sürüosmun bişiler kullan bişilerde çatlak olmasın ozman

13 kilo çok değil aslında,çok mu hızlı verdin acaba,bak ben bu 10 kilonun sonrasındada hiç çatlağım olmadıı:44:
ırsi bişey mi dicem ama annem ve ablamda var benim mesela,onlar aşırı kilo aldılar çünküü,
,hiç bir şeyde sürmedimm ayrıca

Son düzenleme:
famir kızını yemek istiyorum ya anlatma nooooluurrr
zaten çok seviorum çocukları biliosun sen anlattıça gözümn önünde bir mink bir cadı canlanıo öle fırfırlı pembiş etekli minnak elli göbüşlü lokumlu

kız kocasına böle bakan çikosuna bakamz mı kızzzz,
minik kuşum kolay gelsin sana,öpüldünnn

bende gidiyorum mutfağa benm kocişimnde başı ağrıomuş hafften tel.da konuştukda bende hazırlıyım herşeyi gelince uyusun bari iftara kadar. biizm burda çok geç yaw .20.30 sanırsam
hadi ben kaçtımmm

ayyyyyyyyyyy sen böle anlatınca benim de gidip yiyesim geldi şimdi:125:
teyzesi de göbüşlüüüüü diyoo,"benim göbeğim yok"diyo şimiden kadın psikolojisi yerleşmiş durumdaaa
kız seninküde pek dadlu olurrrr kukicimm ALlh isteyen herbikeşlere nasip etsinnn inşalahh..

bende gidiyorum mutfağa benm kocişimnde başı ağrıomuş hafften tel.da konuştukda bende hazırlıyım herşeyi gelince uyusun bari iftara kadar. biizm burda çok geç yaw .20.30 sanırsam
hadi ben kaçtımmm

çaysızlıktan benimde başım ağrıyoooo:97:
ilk günler oluyor böleeee,olsunnnn ne edelimm dayanıcizzz..
hadin sana kolay gelsin
oh be saat 5 olmuşş yarım saatciğim kalmışşş

yolkluğumda devamlı çocuk konuşulmuşş
famirto mesaj yarına kaldı :86:

m,llet cigarasızlıktan başı tutar famirtonunda çaysızlıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…