60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn(sarı kafama bakıpp çok enerjik sanmayın mayışmış bir durumdayım)
nasıınız bakalımmmmmm,bende iiyim şükürr.

iftar menümnü yazim bendee..
1 kase soğuk çorba(buğday ve yeşil mercimekli)
1 dlm tam buğday eppeği
1 dlm ekmek kadar pide
3 yk patlıcan yemeği
salata
2 hurma yidimm

sonra dışarı çıktık 1 saat gezdik geldik

gelince 1 şeftali
ve izmir üzümü yedim(20-30 adet yemişimdir)

sahurda
1 adet tavada pişmiş börek yedim(hani açılıp içine harç konup tavada pişenlerden,yarım ay şeklinde oluyo)
1 bardak ayran
yarım muz

Son düzenleme:

ooo menü süper tebrikler canımmmmkilo almadan bitirsek ramaazanı süper olucak valla

altın bianda çook düşmüş tepetaklak olmuşş
nugii kirli çıkısı altınları pahalıyken sattı
akıllı piliç

kızlaarrr işe başladım ben... sizinle konuşurken biyerden aramışlardı ora da oldu ama ben istemedim. eski çalıştığım yere geldim. :))))))

günaydın çıtır ama benim gibi seksü olmayan kızlarrrrrrrr nasılsınız bugünnn balım kaça düşmüş altın gazetede okumadım daha:26:

88 liraya düşmüş nugii
sen zatii satmıştın pahalıyken seni etkilemez
pahalıyken alanlar ne etsiin

balım eminmisin 88 lira olduğuna en son 125 di sonra fırlamıştı zaten birden 88e düşmesi şaşırttı beni:44:

sabah eşim altın tepetaklak oldu dedi. merak ettim baktım şimdi netten öyle yazıyo
senin başka altıncıkların varmıydı pekk şaşırdın

slm arkadaşlar ben bugün oruç tutamadım dün artık son satte çok fena oldum birde bel karın ağrım çok fazla yürümekte zorlanıyorum sabaha kadar uyuyamadım ağladım ağrısından.eşim sahura kalktım ama bana yat tutmayacaksın dedi kızdı.malesef tutmadım ama tutamadığım için çok üzüldüm...
birde dün kızım iftara 1 saat kala eltimlerin evi müstakil burda hayatlı ev derler.kızım merdivenlerden inerken çok fena düştü kafası ağaca çarptı alnı kırıldı küçük bir yara ama bayağı derinde hemen sağlık kabinine götürüp pansuman yaptık.o dakikadan onra elim kolum boşaldı ayakta durmakta bile zorlanıyordum.allah daha büyük belalardan korusun.
sabah kaltım küçük bir dilim karpuz,
1 dilim ekmek,
1 tatlı kaşığı peynir yedim,500 ml su süt bardağa koydum tezgahon üzerinde unuttum içmeyi...

iftarda da 2 litre su içtim...arka arkaya diktim bardakları,2 bardak lezo,
2 adet minnacık ancur dolmadı (patlıcanın bir benzeri)
5 adet yaprak sarma,
3-4 dilim ekmek,
2 kaşık cacık,
1 kaşık çorba,
lahmacun da vardı ama tadına bile bakmadım.çok şişmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…