kilo vere kızları tebrık edıyorummmm
yolıcım herkesı hatırlamısıın süperrr
neruşum nazendecim tebriklerrr kilolar gitmiş gene sizi için sallıyorum:92::92::92::81::81:
selamlar kızlar hafta sonundanmı bu kimsecikler yok.bugün pazara gittim pek bi yorulmuşum
sabah kahvaltım
1 dilim ekmek arasına küçük bi peynir(pazra gitcem geç kaldım diye acekeden yiyemedim.burda yazlık yer olduğundan hemenci,k bitiyor herşey.bide bi palıki herşeyler uuuu?
ara
1 tane activa
öğle yemeği
akşamdan kalan tavuk sote ve 1 dilim ekmek
ardından 4 tane taze incir
şimdiki aramda
1 limonlu sade soda ve 1 salatalık
2lt suyumuda içtm.
saol cnm evet erzincana atandım. hatrlıorum seni evet.Canım öncelikle atanmışsın tebrik ederim kışın konuşmuştuk hayırlı uğurlu olsun nereye atandın?
Hayatım ben lisedeyim eğer sen ilköğretimdeysen ve 1 eylül hafta sonu ya da resmi tatitl değilse 1 eylülde başlayacaksındır ama bayrama çok yakın dşye sizinkileri de 5 eylül yapabilirler
cnm spor için kaç km yürüdüğün dei yürüyüş süres. önmemlidir. çünkü yağların yakımı 25.dak dan itibaren başlar. ama diyetsyen sana nie 30 dk. dedi anlamış deilim .:44:Yürüyüş parkurunun uzunluğu sanırım 380 metre
10 tur atıyorum 3.8 km (her tur 3'25'' civarında)
Parkura 7' ortalama yürüyorum 800 metre aşağı yukarı,bir o kadar da dönüş-ki bazen farklı bir yoldan dönüyorum orası daha uzun 1 km olsa-
Günlük ortalama 5.5-6 km tempolu yürüyorum.Diyetisyen yürüme mesafesi konusunda bir şey demedi.Sadece 30 dakika yürüyüş dedi.Kontrole gittiğimde soracağım bu konuyu.Acaba sizin fikriniz ne?
cnm spor için kaç km yürüdüğün dei yürüyüş süres. önmemlidir. çünkü yağların yakımı 25.dak dan itibaren başlar. ama diyetsyen sana nie 30 dk. dedi anlamış deilim .:44:
genelde en az 45.dk en çok 1 saat denir.
çünkü zaten ilk 25 dk yağ yakımı pek olmuo vücut ancak ısınıo yağ yakımı ondan sonra başlıo.
aletlerlede yüryüşünü bitrdikten sonra çalışsan iyi olur yağ yakmaya devam edersin 25. dk yı geçtğin için.
aletler nasıl yada nereleri çalıştıro göremediğm için bişey diyemeyeceğim ama zorluk deresecine göre 5 er dk. yapabilrsin mesela yada 2-3 dk. gibi. sen ayarlıycaksın artık.
ama sen sen ol sporu abartma çok spor yapınca çok yağ vericeksin analmına gelmio. aksine bırakırsan eğer bıraktıktan sonra sporcularun sporu bıraktıktan sonra kilo aldıkları gibi kiloların geri gelir.
önemli olan çok fazla spor yapmak deil. istkrarlı bi şeklde düzenli olarak spor yapmaktır şimdi yapıp ilerde bırakmak deil unutma cnm kolay gelsin.
Evet yolanda herkesi hatırlamış ama beni ıhh hatırlamamış
bende tekrar tebrik ediyorum canlarım ...
berilcim afiyet olsun. 2 çocukla herşeye iyi yetişiyorsun Vallahi tebrik ediyorum.
merhaba arkadaşlar 300 gr daha verdimbenden mutlusu yok
Tebrik ederim.Evdeki tartı dijital değil o yüzden ben gram gram ölçemiyorum.Ama 67 gibiyim sanırım.Bir de bizim tartı yarım kilo kadar az tartar.O yüzden çok güvenmiyorum.En iyisi diyetisyene gittiğimde aynı tartıyla tartılmak :)
evet canım cok sık giremiyorum,sadece yediklerimi yazıyorum,o bile kar bana,eşya topluyoruz,haftaya tasıncaz ya,birde yerleşmesi va yeni eve,o sürede de giremeyebilirim,ama kalbim sizinle,famirle yüzyüze geldiğimizde bile sizden bahsediyoz ya,abarttık biz olayı
benim diyet karatay karması evetyavas yavas tamamen geçmeyi planlıyorum bu düzene,birde ramazandan sonra spor şart,acayip sıkılaştırıyor.
senin ölçüler çok iyiymiş,7şer santim daha gitse manken gibi olcen he,demek orantılı vucudun.peki diyet bitince nasıl beslencen dukanın güçlendirme evresi gibi mi,yoksa kendin mi sistem kuracaksın?
kilo vere kızları tebrık edıyorummmm
yolıcım herkesı hatırlamısıın süperrr
Evet yolanda herkesi hatırlamış ama beni ıhh hatırlamamış
merhaba arkadaşlar 300 gr daha verdimbenden mutlusu yok
ah canım ya taşınma zaten dert bde sende çoluk çocuk valla allah kolaylık versin diyorum. bizde neruşla msn de knuştuumuzda yada dışarda bluştuumuzda hep szden bahsediyoruz. sanki sanalda değiliz. çok inginç dimi :44::44:
yaa dimi manken ölçüsüne az kalmış görünüyor ama üstbacaklarım çok fena sarktı. eşimde farkediyo. bide diyo ki demek ki senden çok yag varmış o kadar kg verdin hala verecek kg var. o sarkmalar için benim yeniden spora başlamam sıkılaşmam laızm hatta pilateste lazım. ebru şallıyı sevmediim için netten alternatif pilates videoları indirdim ama yapan yok ki kardeş
ya güçlendirmeye geçmek için en az 55 e inmem lazım sonra güçlendirmeyi nasıl yaparım cidden bilmiyorum cünkü ben hep haftasonları kaçamak yaparım öle diyete full devam etmiyorum iki gündür de saldım. hele bu kgları bi atayımda sanırım yine protein agırlıklı bi diyetim olack güçlendirmede. bide zatenben dukanla 3.5 kg filan verdim kalanı düşük kalorili diyetle verildi. off benim spor yapmam lazm yaa. şu karataydan neruş çok bahsetti bana bende merak ediyorum bi ara kitabını alayım da okuyayım maksat saglıklı beslenmeyi ögrenelim de ömür boyu hem uygulayalım hemde çocuklarımızı öyle yetiştirelim. bugün mesela karnıyarık yaptım patlıcanları yagsız tavada altı ksık olarak çevirdim ama bir saati filan buldu sonra en son üstüne biraz sıvıyag gezdirdim sanki kızartmışım gibi lezzetli oldu ama tabi daha saglıklı sonra içine kavurduğum soganlı tavuk parçalarını koydum muthiş lezzetli oldu artık eski usul yemek yapmıyorum az yaglı oluyor ama lezzeti aynı oluyor yaşasın bilinçli olmak
ya nilcim valla dedim ya o mesajın en sonunda arada girip çıkan diger bütün kızlar dieee. sende bu ara ankaradasın ara sıra giriyosun hatırıma gelmedin loxiyi de atlamışım ama o bişi dimedi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tebrik ederim canım:92::92::92::92::92:
Dün 45 dakika yürüdüm.Kronometreyle tur sayımı yaptım,1 tur süresi 3.20lerdeyken 3.10lara düşmüş.Demek tempom hızlanmış 10 saniye kadar.Farkında olmadan hızlanmışım kendim saate bakarak yapmadım yani.
Yürüyüşten sonra da parklardaki aletler var ya hani her mahalleye yapmaya başladı belediyeler.Çocuklar da oyun oynuyorlar bazen :) Onlarda birkaç alet çalıştım 4er 5er dakikalık aklım kestiği kadar.Ama nasıl ne kadar yapacağımdan emin olmadığım için çok zorlamadım kendimi.
Benim asıl sıkıntım göbek kısmımda.Irsi olarak göbek oluyor kilo alınca.7den 70e böyle ailede.O yüzden diyetisyene gittiğimde daha çok karın kaslarına yönelik egzersizleri soracağım.
Sizin uyguladığınız bu tarz hareketler var mı?
selammmm...
bu sabahh dahası öglen cünkü öglen kalktım domates ve biberi birlikte pişirip yedim.. utanmasamm içine makarna haslayıp atacaktım ama sabah sabah mideme eziyet etmek istemedim.
aksam ne yiyecegimi bilmiyorum.. aslında evde tazefasülye ve ezogelin corbası var yanına makarna yapabilirm emmee maaleseff benimkii dısarda yemek istiyormuss.. sanki cok lazım
dün aksam da 1 tabak taze fasulye ve bol bol peynirli salata yedim. patatess kızartmıstım 6_7 tane de parmak patates yedim.. 2 dilim de ekmek.
kasıgımda sürekli bi rahatsızlık var.. bi sagdan bi soldan ya bişi batıyorr yada ip cekip cıkartıolarmıs gibi geliyor. ince uzayan bi acı yani.. gece rahat yatamıyorum hiç. bacaklarımı karnıma dogru cekemiyorum. yüzükoyun yatamıyorum. koltukta yana kaykılamıyorum.. her hareketim agrıyla sonuclanıyoo.. hiçbişi yapmasamda sızılar oluyo.. rahim büyümesindemiş sözde:97::97::97::97::97::97:
yeni bir film öneriyim size ''zindan adası'' leonardo di caprio oynuo.. tam benim tarzım enfes bir psikolojik gerilim. buna benzer bide motel filmi varmıs ben izlemedim. ramazan günleri vakit gcirmek için iyi bi tercih
günayydın minişlerrr:86:
Günaydın cici kızlar...
Henüz kimsecikler yokken ben de 3 günlük geçmişi bi okuyayım..
kızlar herkese çok teşekkür ederim. hepinizi tek tek alıntılamıştım ama pc birden gitti açtığımda hepsi gitmişti geri dönemedim
fambukitom kızının adı uçaga çok yakışır. videoya da bayıldım kızım bana da çocuk yaptırıcanız hee bu gidişle
bu arada ne çok ing ört var.:44:
kalanchoe
jean
linguist
ve mevhibe34
ögretmenlerde çok
pepeti
nazende
cimcimeciim iyi olmana çok sevindim canımcımm
hee bide arkeologumuz var
hugocumcum
bir adet memurumuz
fambikitooomuz
bide airlines magduru telefonların seksüü sesüü nügütellamız var...
evlerin en bi güzel hanımı hamilelerin en nazlısı ecrinnn
dekanın gözdesi en bi tatlı ikinci anne cimcimeee
biricik call center kraliçesi neruşumuz...
hımm başka? hee evet kızının biricik tatlı annesi berry..
ikizler annesi narin ince beril.
ve arada girip çıkan tüm tatlı kızlar hepiciiinizi çok seviyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?