60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kizlar :) bu sabah tahinli bir coregin yarisi, biraz bazlama, bal, domates salatalik peynir sekersiz cay. off cok yemisim ha bir de sabah kalkinca bir kase yogurt...

günaydın herkese... kimse yohdir. fambuk nirde
Madurum da madurum, çok madurum madurum...
Küstüm işte..
yaa ben seni nasılda unuttum cuma günü yoktun topikte ondan sanırım pff yaa isimleri saymasaydım keşke herkesi hatırlamam imkansız yanee. pfff ah bana ahh biricik o yeee yecale mi unutmuşum

merhaba kizlar :) bu sabah tahinli bir coregin yarisi, biraz bazlama, bal, domates salatalik peynir sekersiz cay. off cok yemisim ha bir de sabah kalkinca bir kase yogurt...

merhaba canım afiyet olsun da...
senin nikin ne iş be canım aklıma çok kıllı bi hatun geliyor öyle bi sorunun mu varda ytüysorunu dedin kendine tüysorunucum yohusam espirik mi buu

ayy yaa aslinda tuylu bi hatun degilim ama takintiliyim hatta dun gittigim kuafore kollarimi aldirmak icin, kadin dedi 'abla almiyim daha cikmamis' ay dedim al ben bu siteye lazer icin uye olmustum daa baya kapsamliymis simdi her bi topige yaziyorum valla sen cok iyi kilo vermissin yaa tebrik ederim nasil basardin

canlarım günaydın nasılsınız bakayım...bende şimdi üçlü test için gidip kan verdim.allahım araştırma hastanelerine muayane olunmaz yok kaydol git dosya satın al tekrar kaydol çıkınca tekrar kaydol 1 saat bir kan vermek için dolandım durdum.özelin gözünü seveyim hiç bu kadar uğraştırmıyorlar...ayrıca kızlar bebğimi c.tesi doktorum kıza benzetti ama net göremedim haftaya tekrar gel dedi bende az önce burdaki doktora sordum oda yüzde 80 kız olma ihtimali var ama tam göremedim dedi...anlayacağınız ikinci kızım dünyaya gelecek...

Şaka yaptım ben.. Baktım herkesler alınmış ben eksik kalmayayım dedim...
Yoksa alınmadım..
Bu arada kilo vermişsin, tebrik ederim..

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Demekki benmişim suçlu, yoyo demeyi bıraktım gitti klocuklar..

hee anladım kıl sorunu takıntı haline gelmiş bi arkideşimizsin
ben çok uzuun zamanda verdim bu kgları canım spor ve diyetimsi bişiyle ama dediğim gibi çok uzun sürdü sekiz ay kadar

Günaydın cimcime..
Hayırlısı olsun....

canım benim bi kız daha kocan ne diyo kız? hani oralarda erkek olması mühimdir ya allah saglıkla kcagına almak nasip etsin inşalla

he walla isim yazdıımıza pişman olduk
sagol canım işte artıları vermiştim geçen hafta bide ekstrada 200 gr gitti gördüm ama oda bi gün sürdü cuma günüydü o gün yani şimdi kesin artılarydım yine ama tartılmadım korkuyorum
sen bana yo yo de hoşuam gidiyo kız

yeni tickerımla aranızdayım nasılllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
hemen zıplamaya başlayın bakimmm,söz verenleri göreyim birrrr

canım gözünaydınnnnnnnnnnnnnnn,sağlıkla al kucağına inşallahhhhh
benimde 1 kızım daha olsaaa ne kadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn sevinirimmmmmmmmm

canım benim bi kız daha kocan ne diyo kız? hani oralarda erkek olması mühimdir ya allah saglıkla kcagına almak nasip etsin inşalla
canım ben aslında çok sevindim.cuma günü hugocuk kız demişti gerçek çıktı...eşime sordum canım üzüldünmü diye dedi delimisin ya yaratan allah sağlıklı olsun başka ne isterim dedi...ben kızımı sevmiyormuyum ki sen böyle söylüyorsun dedi 5 tane kızımda olsa fark etmez dedi...bu da beni çok mutlu etti.eğer farklı hissetseydi bende üzülürdüm.sağlıklı olsun allahtan başka ne isterim ki...

Günaydın cimcime..
Hayırlısı olsun....
teşekkür eder,m canım benim...

benim eşimde öyle,oda bir kızımızz daha olsun diyoo,
kız çocuğu başka vallahii,erkek evladımda olsa öyle mi düşünürdüm bilmiyorum ama.
hem kızınla arkadaş olurlar birbirlerine ne güzel işte

günaydınlarr herkesee iyi mutlu hafta başları diliyorummm.temizlikleri bitirdim geldim.sbah kahvlatımla başlıyalım
ucundan simit küçücük
yarım denge ekmeği
2 dilim peynir
1 bardak şekersiz açık çay
bol domates salatalık
ara
activa
bu arada 4oo gr daha vermişim
cimcemecim hayırlı uğurlu gelsin kızın inşallah allah sağlıklı huzurla büyütmeyi nasip etsinn.

yeni tickerımla aranızdayım nasılllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
hemen zıplamaya başlayın bakimmm,söz verenleri göreyim birrrr

Yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuufffffffffffffffffffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…