evet biliyormusun bir tek sen kız dedin bu güne kadar.ve dediğin de çıktı...bennn geldiiiiiiimmm
hepçiyinizi özlediim
cimcimcik ben sana demiştim kız diyee
dediğim çıktı
canım gözünaydınnnnnnnnnnnnnnn,sağlıkla al kucağına inşallahhhhh
benimde 1 kızım daha olsaaa ne kadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn sevinirimmmmmmmmm
canlarım günaydın nasılsınız bakayım...bende şimdi üçlü test için gidip kan verdim.allahım araştırma hastanelerine muayane olunmaz yok kaydol git dosya satın al tekrar kaydol çıkınca tekrar kaydol 1 saat bir kan vermek için dolandım durdum.özelin gözünü seveyim hiç bu kadar uğraştırmıyorlar...ayrıca kızlar bebğimi c.tesi doktorum kıza benzetti ama net göremedim haftaya tekrar gel dedi bende az önce burdaki doktora sordum oda yüzde 80 kız olma ihtimali var ama tam göremedim dedi...anlayacağınız ikinci kızım dünyaya gelecek...
yeni tickerımla aranızdayım nasılllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
hemen zıplamaya başlayın bakimmm,söz verenleri göreyim birrrr
Ikidir kimse benim kilo verdiğimi görmüyorrrrr
yeni tickerımla aranızdayım nasılllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
hemen zıplamaya başlayın bakimmm,söz verenleri göreyim birrrr
ben tickerını göremiyom kaça düştün de bakem bana
günaydınlarr herkesee iyi mutlu hafta başları diliyorummm.temizlikleri bitirdim geldim.sbah kahvlatımla başlıyalım
ucundan simit küçücük
yarım denge ekmeği
2 dilim peynir
1 bardak şekersiz açık çay
bol domates salatalık
ara
activa
bu arada 4oo gr daha vermişim
cimcemecim hayırlı uğurlu gelsin kızın inşallah allah sağlıklı huzurla büyütmeyi nasip etsinn.
benimkide oğlan olacak hissediyorumbenim eşimde öyle,oda bir kızımızz daha olsun diyoo,
kız çocuğu başka vallahii,erkek evladımda olsa öyle mi düşünürdüm bilmiyorum ama.
hem kızınla arkadaş olurlar birbirlerine ne güzel işte
teşekkür ederim canım benim amin inşallah...sağ salim kucağına almanı nasip ettsn ...
tebrikler
canım benim kilo vermene sevindim...tebrik ederim...Ikidir kimse benim kilo verdiğimi görmüyorrrrr
amin canım inşallah hayırlısıyla....canım senide tebrik ederim kilo vermişsin..süper...günaydınlarr herkesee iyi mutlu hafta başları diliyorummm.temizlikleri bitirdim geldim.sbah kahvlatımla başlıyalım
ucundan simit küçücük
yarım denge ekmeği
2 dilim peynir
1 bardak şekersiz açık çay
bol domates salatalık
ara
activa
bu arada 4oo gr daha vermişim
cimcemecim hayırlı uğurlu gelsin kızın inşallah allah sağlıklı huzurla büyütmeyi nasip etsinn.
benim eşimde öyle,oda bir kızımızz daha olsun diyoo,
kız çocuğu başka vallahii,erkek evladımda olsa öyle mi düşünürdüm bilmiyorum ama.
hem kızınla arkadaş olurlar birbirlerine ne güzel işte
tebrikler canımmm
nazendecim senide tebrik ederimmmmmmmmmmmmm
ben normal doğum yaptım ama benimkide hala duruyor,maşşşahı var vallahiiteşekkürler cnm benimm.o kadr kilo veriyorum hala şu göbişten tam kurtulamadım ne zormuş bu sezeryan göbeğinden kurtulmak yahuuu deli oluyorummokadar sporda yapıyprum hemm
ton ton ton famirton
sen uçağa kızının ismini verdinmi :44: ne kadar süre uçakta yazılı kalıyo ve kaç lira veriyosun de bakem
teşekkür ederim canım benim amin inşallah...
canım benim kilo vermene sevindim...tebrik ederim...
amin canım inşallah hayırlısıyla....canım senide tebrik ederim kilo vermişsin..süper...
evet canım ya kız evlat erkeğe göre daha farklı...benimde dün eşimdün eşim isim bulmaya başladı bile...ayrıca haırlı olsun canım benim 59,9 düşmüşsün çoooooookkkkkkkkkkk tebrik ederim....
ben normal doğum yaptım ama benimkide hala duruyor,maşşşahı var vallahii
ben spor yapmıyorum ama,yapmam lazımmm
1 gün duruyomuşşş,250 milyar verdimm..
soosyete olmak kolay mı hügocum
ben normal doğum yaptım ama benimkide hala duruyor,maşşşahı var vallahii
ben spor yapmıyorum ama,yapmam lazımmm
1 gün duruyomuşşş,250 milyar verdimm..
soosyete olmak kolay mı hügocum
kızz kafa bulma söylesene yaff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?