60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bennn geldiiiiiiimmm

hepçiyinizi özlediim

cimcimcik ben sana demiştim kız diyee
dediğim çıktı
evet biliyormusun bir tek sen kız dedin bu güne kadar.ve dediğin de çıktı...
canım gözünaydınnnnnnnnnnnnnnn,sağlıkla al kucağına inşallahhhhh
benimde 1 kızım daha olsaaa ne kadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn sevinirimmmmmmmmm

evet canım aynen bende kızı çok seviyorum ...

sağ salim kucağına almanı nasip ettsn ...

yeni tickerımla aranızdayım nasılllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
hemen zıplamaya başlayın bakimmm,söz verenleri göreyim birrrr

tebrikler

tebrikler canımmm

nazendecim senide tebrik ederimmmmmmmmmmmmm

cuma günü kilo verdiğini yazmışşşşş,tam cevap yazıyorkene elektirkler gitti ve gelmediiiii
hemennnnnnn senin için sallıyorum canım benimm 41 kere maşşşllahhhh sana nazar değmesin,harikasınn
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

:92::92::92::92::92::92::92::92::92:

sağ salim kucağına almanı nasip ettsn ...

tebrikler
teşekkür ederim canım benim amin inşallah...

Ikidir kimse benim kilo verdiğimi görmüyorrrrr
canım benim kilo vermene sevindim...tebrik ederim...
amin canım inşallah hayırlısıyla....canım senide tebrik ederim kilo vermişsin..süper...

evet canım ya kız evlat erkeğe göre daha farklı...benimde dün eşimdün eşim isim bulmaya başladı bile...ayrıca haırlı olsun canım benim 59,9 düşmüşsün çoooooookkkkkkkkkkk tebrik ederim....

Neruşşşşşşşşşşşş kilo vermiş ..
aaaa görmemişişm..
tebrikler..................

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

ton ton ton famirton
sen uçağa kızının ismini verdinmi :44: ne kadar süre uçakta yazılı kalıyo ve kaç lira veriyosun de bakem

kızlar merhaba bende bugun tartıldım 66.500 cıktım bugun diyete başladım..oruç tutamıyorum.o kadar cok sayfa oluşmuşki nasıl oldugunu okuyamadım..yediklerimizi mi paylaşıyoruz??desteğinize ihtiyacım var cok kararlıyım kesinlikle 58 kadar ineceğim..bilgilendirirseniz sevinirim.

kızlar merhaba bende bugun tartıldım 66.500 cıktım bugun diyete başladım..oruç tutamıyorum.o kadar cok sayfa oluşmuşki nasıl oldugunu okuyamadım..yediklerimizi mi paylaşıyoruz??desteğinize ihtiyacım var cok kararlıyım kesinlikle 58 kadar ineceğim..bilgilendirirseniz sevinirim.

teşekkürler cnm benimm.o kadr kilo veriyorum hala şu göbişten tam kurtulamadım ne zormuş bu sezeryan göbeğinden kurtulmak yahuuu deli oluyorummokadar sporda yapıyprum hemm
ben normal doğum yaptım ama benimkide hala duruyor,maşşşahı var vallahii
ben spor yapmıyorum ama,yapmam lazımmm

ton ton ton famirton
sen uçağa kızının ismini verdinmi :44: ne kadar süre uçakta yazılı kalıyo ve kaç lira veriyosun de bakem

1 gün duruyomuşşş,250 milyar verdimm..
soosyete olmak kolay mı hügocum

teşekkür ederim cnm çok saolsaıınn

ben normal doğum yaptım ama benimkide hala duruyor,maşşşahı var vallahii
ben spor yapmıyorum ama,yapmam lazımmm

1 gün duruyomuşşş,250 milyar verdimm..
soosyete olmak kolay mı hügocum

evt benim arkadaşımda normal yaptı onunda var.ben okadar pilates yapıyorum vs spor yapıyorum yok daha gitmedi anacumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…