canım biliyorum ben aslında ironik olarak dekanın gözdesi demiştim. takma bencede kafana günahını alıyor salak adam sende günahsız oluyorsun işte fena mı
aha!
bitane daha
anooov loxican seni atlamışım kaa..özüürr. son zamanlarda pek sık girmiyordun da kusura bakma güzelim.:78::78:
evet canım ilk başlarda çok zor oluyordu sabahları kahvaltıda ekmkesiz yumurta peynir midemi bulandırıyordu ama ilginçtir alıştım ben yaa.bende bırakıyordum ilk üç günde diger topikteki kızlar çok israr etti direndimbide acayip inceliyorum resmen belim incecil oldu son 20 günde 2 cm incelmiş belim ve kalçam . belim 67 cm kalçam 97 cm olduuu bakalım eşim farkedicek mi
şimdi sen karma bişi yapıyorsun dimi karartay gibi :44:
geçmiş olsun canım
tebrikler teberikler tebriklerrrrrrr:92::92::92::92::92::92::92::92:SELAM CİCİŞLERİMMMM,
NASILSINIZ BAKALIM ANCAK FIRSAT BULABİLDİMMMM HEPİCİİNİZİ ÖPÜYORUMMM
BUGÜN ŞÜKÜRLER OLSUN TAM 54KG YİMMMMM GEÇEN HAFTA FAZLA ÇIKMIŞTIM AMA BU HAFTA ÇOKŞÜKÜR HEM FAZLALIKLAR GİTMİŞ HEM -600:92::92::92::92:
AMA GERÇEKTEN SÜREKLİ HAREKET HALİNDEYİM NEREDEYSE HİÇ OTURMUYORUM VE HABİRE MERDİVEN İNİP ÇIKIYORUM. EVE GİDİNCE DE EVDEKİ İŞLERİ HALLETMEYE ÇALIŞIYORUM YANİ YEDİKLERİM AYNI AMA SANIRIM BU HAREKETLİLİK SAYESİNDE GİDİYORRRGERÇİ FAMBIIMIN DEDİĞİNE DE UYDUM VE BU HAFTA YEMEKTEN SONRA HİÇ MEYVE YEMEDİMMM SANIRIM ONUN DA ETKİSİ OLDU SAĞOL GUZUMMMMMM DARISI TÜM KİLO VERME SÜRECİNDEKİ ARKİDİŞLERİMİN BAŞINA SAĞLIKLA EN KISA ZAMANDA KURTULALIM İNŞALLAH TÜM FAZLA KİLOLARDAN YAĞLARDAN
bu arada bende az önce banyomun bir köşesinde mahsun mahsun duran tarıma çıktım acaba kilo almışmıyım die
ama aksine vermişim yaw.kıyafetlerimle 55.2 geldim. en son 55.5 idim.
aman almayımda ramazanda pek ayarlayamadım kendimi diye düşünüyorum.
ama daha da vermek istemiorum neyse ramazanı bi ileri iki geri geçirelimde bayramdan sonra eski düzenimize döneriz
nerudacım tebrik ederim
tebrikler teberikler tebriklerrrrrrr:92::92::92::92::92::92::92::92:
tebrikler canım :92::92::92::92::92::92::92::92:
neruşum nazendecim tebriklerrr kilolar gitmiş gene sizi için sallıyorum:92::92::92::81::81:
Ticker işini halledemedim yardım bekliyorum.
Her mesajın altında kendiliğinden çıkması için ne yapmak gerek?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Burada ayrıntılı olarak anlatılıyor canım.
bende eksik kalmayayim dedim:89:umarim olmusturr:79:evet olmuss...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?