sen yinede dikkatli ol benimde sonuçlar negatifti. regl bekle bakalım. bugün yarın olurum diyodun bekle sonuca göre ilaç vitamin alırsın
madem herşey normal niye bulantı baş ağrısı vs.. var :44:
aynı belirtilerle gittim herşey normal çıktı dahiliye kadın doğum ürolojiye çıktım 3 doktorda gebelik yok dedi
2 hafta sonra hamile olduğum çıktı
doktorda şaşırdı sen yinede bekle
Kızlar merhaba. sonuçlarım çıktı herşey normal gayet iyi. Veeeeeeeeeeeeee Hamile değiliiiiiiiiiiiiiiiiMİnsan hamile olmadığına bu kadar mı sevinir yaw vitamin ilaçlarını devlet karşılamıyormuş. supradyn aldım bir süre kullanıcam. doktor bol sıvı al dedi soda ayran iç dedi. tansiyonum 12 / 8 gayet iyi çıktı. ama hala başım ağrıyor ne zaman düzelecek acaba :44:
hayırlısı canım ama banada ilk günden beri erkekmiş gibi geliyor.her ikisinde çok sevinirim.kıza daha çok hatta..inşallah...veren allah verirse en güzelini verir...
SELAM CİCİŞLERİMMMM,
NASILSINIZ BAKALIM ANCAK FIRSAT BULABİLDİMMMM HEPİCİİNİZİ ÖPÜYORUMMM
BUGÜN ŞÜKÜRLER OLSUN TAM 54KG YİMMMMM GEÇEN HAFTA FAZLA ÇIKMIŞTIM AMA BU HAFTA ÇOKŞÜKÜR HEM FAZLALIKLAR GİTMİŞ HEM -600:92::92::92::92:
AMA GERÇEKTEN SÜREKLİ HAREKET HALİNDEYİM NEREDEYSE HİÇ OTURMUYORUM VE HABİRE MERDİVEN İNİP ÇIKIYORUM. EVE GİDİNCE DE EVDEKİ İŞLERİ HALLETMEYE ÇALIŞIYORUM YANİ YEDİKLERİM AYNI AMA SANIRIM BU HAREKETLİLİK SAYESİNDE GİDİYORRRGERÇİ FAMBIIMIN DEDİĞİNE DE UYDUM VE BU HAFTA YEMEKTEN SONRA HİÇ MEYVE YEMEDİMMM SANIRIM ONUN DA ETKİSİ OLDU SAĞOL GUZUMMMMMM DARISI TÜM KİLO VERME SÜRECİNDEKİ ARKİDİŞLERİMİN BAŞINA SAĞLIKLA EN KISA ZAMANDA KURTULALIM İNŞALLAH TÜM FAZLA KİLOLARDAN YAĞLARDAN
doğru söylüyorsunregl bugün - yarın olmam lazım. olursam da kesintisiz 2 - 3 gün olmam lazım.. yoksa yine risk var anlamına gelir. hayırlısı bakalım
SELAM CİCİŞLERİMMMM,
NASILSINIZ BAKALIM ANCAK FIRSAT BULABİLDİMMMM HEPİCİİNİZİ ÖPÜYORUMMM
BUGÜN ŞÜKÜRLER OLSUN TAM 54KG YİMMMMM GEÇEN HAFTA FAZLA ÇIKMIŞTIM AMA BU HAFTA ÇOKŞÜKÜR HEM FAZLALIKLAR GİTMİŞ HEM -600:92::92::92::92:
AMA GERÇEKTEN SÜREKLİ HAREKET HALİNDEYİM NEREDEYSE HİÇ OTURMUYORUM VE HABİRE MERDİVEN İNİP ÇIKIYORUM. EVE GİDİNCE DE EVDEKİ İŞLERİ HALLETMEYE ÇALIŞIYORUM YANİ YEDİKLERİM AYNI AMA SANIRIM BU HAREKETLİLİK SAYESİNDE GİDİYORRRGERÇİ FAMBIIMIN DEDİĞİNE DE UYDUM VE BU HAFTA YEMEKTEN SONRA HİÇ MEYVE YEMEDİMMM SANIRIM ONUN DA ETKİSİ OLDU SAĞOL GUZUMMMMMM DARISI TÜM KİLO VERME SÜRECİNDEKİ ARKİDİŞLERİMİN BAŞINA SAĞLIKLA EN KISA ZAMANDA KURTULALIM İNŞALLAH TÜM FAZLA KİLOLARDAN YAĞLARDAN
bende migrostan alışveriş yapıorum genelde ama bizim brdakinde yok.bizim yakındaki biraz küçük ilerde bi daha var o büyük belkim orda vardır.saol cnmteşekkür ederim cnm.sıcakta işte bişiler yapmaya çalışıyorum.greyfurt tu migrostan alıyorum cnm orda istemediğin kadr var.sürekli oluyor orda yaz kış.:86:
evet çok özlüyorum...
neruşu,nugiyi,yoliyi,kukimi eski günlerimizi özlüyorum heeeee.
nerdeyse yine 71 kilo olaydımda eski günlerimize döneydik diyeceğimmmm
nilcim çok sevindim canım istemediğin bir bebegi dünyaya getirmek güzel birşey değil. ben istenmeyen bir bebegim ve onun acısı hiç içimden çıkmıyoro yüzden ben süpriz hamileliklerde bebege üzülüyorum o yüzden sevindim canımcım insna sevinir hamile olmadıgına neden olmasın
canım benim yaa heyecanın bizi de heyecanlandırıyor benim de içimden hep erkek geçiyor bi kız bi oglan ideal. ah ne güzel yaa. bazen hevesleniyorum hee
bende migrostan alışveriş yapıorum genelde ama bizim brdakinde yok.bizim yakındaki biraz küçük ilerde bi daha var o büyük belkim orda vardır.saol cnm
sus kızzzz allah korusun.
kış gelsin en azından okullar açılsın herkes işinin başına döner sıcaklar azalır herkeşşş spora başlar soooona iş güç derken çoğalır giderüz sevgü yumağı olarak tan yuvarlanır giderüz
afiyet olsun cnm. ama sen böle genelde ekmek deilde kayıt kutur galeta yada büsküvi yiosun ya benm içim kuruo okurken kötü oluorum bak sabah yarım paket büzküvi yiicene 1 dilim ekmek yesen ohhh mis gibi yawem daha sağlık hem vitamnli kesinlkle kaıtır kuturlardan dah sağlıklı cnmsabah
1 yumurta
30 gr light pennir
2 zeytin
Yarım pkt eti form karton
Ara
Yok
Öğlen
4 kaşık barbunya
1 dilim ehmek
1 kepçe çorba
Ara
125 grlık yourtun yarısı
Yarım paket eti form krtn büskv
3 badem
Akşam
Pirzola yicem
Salata
hayirli cumalar kizlar..
sabah;
1 kasik bal
3 badem
3 ceviz
1 avuc maydonoz
1 bardak yesil cay
aksam;
1 tabak yogurtlu biber
1dilim kepek ekmek
1 saat sonra spor..hadi bana kolay gelsin..
ben geldiiiiiiiiiiimmm
iftarda
1 kepçe şehriye çorbası
7 tane yaprak sarma ( çok büyük deildi)
3 kaşık yooort
1 dilim kadar pide
1 bardak şekersiz meyve suyu
sonra 1/2şişe maden suyu
sonra
1 nektarin
2 dal üzümm
1/2 muz
sahurda
1/2 yk yağ ile yapılmış domatesli biberli yeşil soğanlı peynirli omlet(4-5 kaşık)
3 kaşık z.yağlı fasulye
1 kaşık közlenmiş patlıcan
1 tk bal
2 ceviz
1 zeytin
1/2 kk peynir
domates salatalık
3 dilim kadar pide
işte bööööle.
geçmişi okudum baya kilo verenler var tebrkler yooooliciimm zümrem mevhiiibe ve başka varmıydı unuttummmm:44:tebrk ediorummm ve sallıorum sizler içinnn:92::92::92::92::92::92:
fambuuuuğum tatlı dışında herşey normal tatlıda ramazand olur okadar cnm yaww.
nilmısra çok geçmiş olsun bakalım inşallah sonuçların güzel gelir.
seksüü nugimmm hugom ve dier kızlarda iiler gibi.
belencırtılda gelmiş hoş gelmişşşşş tebrkler cnmmmm kiloları vermeye devam etmişs,innnn
Benim de 7. yılım bitti ama su gibi geçti ilk 3 yılım Mardin Kızıltepedeydi, 4 yıldır da İstanbuldayım.canım okulda müdür ve mdr yardımcıları wardır mutlaka araryıp öğrenebilirsin...1 yıl çabuk geçer nasılsa tatildi falan derken hemen kawuşursunuz yeniden inş. 4,5 yıl bitti benim 2006 ta mezundum şubat döneminde atamam olmuştu... gazi üni.den mezunum.sen nerden mezunsun? henüz çok yeniyiz 15 ağutosta ilk düğünüm 18 ağustostada 2. düğünüm oldu :)) ama düğünöncesi bi ailemin yanına bi eşimin yanına bi balıkesire derken düzensiz bi hayatım oldu ve ne bulursam onu yiyodumsporda yapamayınca büleee şiştim işte neysem kısaca bebek yok henüz sizde warmı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?