60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

doğru söylüyorsun regl bugün - yarın olmam lazım. olursam da kesintisiz 2 - 3 gün olmam lazım.. yoksa yine risk var anlamına gelir. hayırlısı bakalım

nilcim çok sevindim canım istemediğin bir bebegi dünyaya getirmek güzel birşey değil. ben istenmeyen bir bebegim ve onun acısı hiç içimden çıkmıyor o yüzden ben süpriz hamileliklerde bebege üzülüyorum o yüzden sevindim canımcım insna sevinir hamile olmadıgına neden olmasın

hayırlısı canım ama banada ilk günden beri erkekmiş gibi geliyor.her ikisinde çok sevinirim.kıza daha çok hatta..inşallah...veren allah verirse en güzelini verir...

canım benim yaa heyecanın bizi de heyecanlandırıyor benim de içimden hep erkek geçiyor bi kız bi oglan ideal. ah ne güzel yaa. bazen hevesleniyorum hee

sen fambiktonun dediğini yap yaptığını yapma bu ara tatlı yiyormuş 3 gündür
canıda güllaç çekiyomuş

doğru söylüyorsun regl bugün - yarın olmam lazım. olursam da kesintisiz 2 - 3 gün olmam lazım.. yoksa yine risk var anlamına gelir. hayırlısı bakalım

evet kesintisiz olması lazım
benim az oldu leke geldi regliyim sandım değilmiş
taa kii karnımda çizgii belirene kadar anlamadım
çizgiyi görünce emin oldum

canım merhaba. tebrikler ne güzel kilo vermişsin.. ne demişler nerde hareket orda bereket hareket eidnce insan zayıflamaz mı. ben bol bol oturuyorum annemin evinde ne olcak öpüyorum seni canıııııım

teşekkür ederim cnm.sıcakta işte bişiler yapmaya çalışıyorum.greyfurt tu migrostan alıyorum cnm orda istemediğin kadr var.sürekli oluyor orda yaz kış.:86:
bende migrostan alışveriş yapıorum genelde ama bizim brdakinde yok.bizim yakındaki biraz küçük ilerde bi daha var o büyük belkim orda vardır.saol cnm
evet çok özlüyorum...
neruşu,nugiyi,yoliyi,kukimi eski günlerimizi özlüyorum heeeee.
nerdeyse yine 71 kilo olaydımda eski günlerimize döneydik diyeceğimmmm

sus kızzzz allah korusun.
kış gelsin en azından okullar açılsın herkes işinin başına döner sıcaklar azalır herkeşşş spora başlar soooona iş güç derken çoğalır giderüz sevgü yumağı olarak tan yuvarlanır giderüz

sağol canımcım. yani daha oğlum 3 yaşında aktif bir çocuk. yoruluyorum birazcık kafa dinleyim diyorum. kendimce bazı planlarım var uygulayabilirsem tabii hugomun dediği gibi hala risk var regl olmam lazım düzgün şekilde kesintisiz.. hayırlısı bakalım. onun dışında diyet sonunda tahlil yaptırmak iyi oldu. turrup gibiyim Maşallah

bu arada bende az önce banyomun bir köşesinde mahsun mahsun duran tarıma çıktım acaba kilo almışmıyım die
ama aksine vermişim yaw. kıyafetlerimle 55.2 geldim. en son 55.5 idim.
aman almayımda ramazanda pek ayarlayamadım kendimi diye düşünüyorum.
ama daha da vermek istemiorum neyse ramazanı bi ileri iki geri geçirelimde bayramdan sonra eski düzenimize döneriz

bu arada bende az önce banyomun bir köşesinde mahsun mahsun duran tarıma çıktım acaba kilo almışmıyım die
ama aksine vermişim yaw. kıyafetlerimle 55.2 geldim. en son 55.5 idim.
aman almayımda ramazanda pek ayarlayamadım kendimi diye düşünüyorum.
ama daha da vermek istemiorum neyse ramazanı bi ileri iki geri geçirelimde bayramdan sonra eski düzenimize döneriz

önemli deil cnm benim olabilir ondan yoktur belkim bide oraya bak bakalım orda vardır ozman:26::97:

hayirli cumalar kizlar..

sabah;

1 kasik bal
3 badem
3 ceviz
1 avuc maydonoz
1 bardak yesil cay

aksam;

1 tabak yogurtlu biber
1dilim kepek ekmek

1 saat sonra spor..hadi bana kolay gelsin..

sabah
1 yumurta
30 gr light pennir
2 zeytin
Yarım pkt eti form karton
Ara
Yok
Öğlen
4 kaşık barbunya
1 dilim ehmek
1 kepçe çorba
Ara
125 grlık yourtun yarısı
Yarım paket eti form krtn büskv
3 badem
Akşam
Pirzola yicem
Salata

afiyet olsun cnm. ama sen böle genelde ekmek deilde kayıt kutur galeta yada büsküvi yiosun ya benm içim kuruo okurken kötü oluorum bak sabah yarım paket büzküvi yiicene 1 dilim ekmek yesen ohhh mis gibi yawem daha sağlık hem vitamnli kesinlkle kaıtır kuturlardan dah sağlıklı cnm
hayirli cumalar kizlar..

sabah;

1 kasik bal
3 badem
3 ceviz
1 avuc maydonoz
1 bardak yesil cay

aksam;

1 tabak yogurtlu biber
1dilim kepek ekmek

1 saat sonra spor..hadi bana kolay gelsin..

bak yine az yemişsin ve öğlen de yok dünde yoktu.

selamlar kimse kalmamış genee
akşam menümü yazıyım hemen
2 kepçe mercimek çorbası
5 kaşık tavuk sote
1 küçük kase yoğurt
şimdilik bukadar öptüm hepicinizi

-4 kaşık imam bayıldı
-1 kâse yoğurt
-1 dilim ekmek

Doymam diye düşünüyordum ama yerken kesildim kaldım

Midemdekiler yerleşsin biraz yürüyüşe çıkacağım 1 saate.Evime çok yakın bir park var.Yürüyüş parkuru da çok güzel,spor aletleri de.Ama şimdilik sadece yürüyorum ben çünkü hangi aletle ne kadar çalışacağımı bilmiyorum.İkinci aşamada aletli egzersizlere de geçmeyi düşünüyorum.

Bu konuda deneyimi olan var mı aramızda?

kalanchoe senden firca yicem diye usenmedim yaptim biberi yogurtlayip yedimmm

ben oglen kalkiyorum o yuzden bende ara yokk sabah dedigime bakma.evet bu ara azalttim ama midem almiyor.zorla yiyorum..ah o sarma,sutlac,asure,kisir buralarda olsa yemem mi hicc

bugunku spor faaliyetlerim;

20 dakika eliptik bisiklet
1 km kosu (ama ne kosmakti o)
agirlik calismasi
dambilli egzersiz.

eve gelince 1 seftali,1 bardak ayran

gucum bitti.belki yarin dinlenirimm

Bugün öğlen;

3 kaşık kıymalı bamya
yeşil salata
1 dilim ekmek
3 dilim domates kurusu
1 salatalık turşusu

Akşam;
1 adet tost (beyaz ekmek)
1 bardak portakal suyu
1 tane light krem şokola

Canım öncelikle atanmışsın tebrik ederim kışın konuşmuştuk hayırlı uğurlu olsun nereye atandın?
Hayatım ben lisedeyim eğer sen ilköğretimdeysen ve 1 eylül hafta sonu ya da resmi tatitl değilse 1 eylülde başlayacaksındır ama bayrama çok yakın dşye sizinkileri de 5 eylül yapabilirler

Benim de 7. yılım bitti ama su gibi geçti ilk 3 yılım Mardin Kızıltepedeydi, 4 yıldır da İstanbuldayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…