60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

fambıkk tebrik ederimmm kızzz nihayet düşmüşsün bide ben düşebilseydimm sallıyorum senin için :92::92::92::92::92::92:

yeni tickerımla aranızdayım nasılllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
hemen zıplamaya başlayın bakimmm,söz verenleri göreyim birrrr

anoooooooooooooooovvvvvvv
gözlerime inanamıyorummmmm
sen geçen hafta 61 lerden nasıl düşücem demiyor muydun ? nasıl düştün iki günde 59.9 kız.
tebrik ederim valla
altmııışşş
yetmişşşşşşşş
seksennnnnn doksannnnnnnnnnn
ellidokuuuuuuuuuuuuuzzzzzz
tebrik ederim canım devamı da gelsin inşallah

ay bak buna çok sevindim canım ne güzel eşin de çok olgunm davranmış harikasınız harikaaa

Günaydın arkadaşlar:93:cumadan beri köp topal gidiyorum.gece midem kıvrandırdı yine.sıkıntılı günler geçiriyorum sorunlar bitmiyor biriktiriyorum sonra midemde patlıyor

kahvaltım 11 e doğru

1,5 kk az yağlı beyaz peynir
1 kupa ayvalı ıhlamur
1 dilim kepek ekmeği
2 domates
2 salatalık
2 zeytin

öğlen yemeğimi de 2 gibi yiyecem anca kalkabildim yataktan ara öğün olmadı.sporda yapıcam bugün yine yazarım.

geçmişi de okuyamadım sanırım kilo verenler olmuş herkesi toptan tebrik ederim. darısı başıma diyeyim...

fambıkk tebrik ederimmm kızzz nihayet düşmüşsün bide ben düşebilseydimm sallıyorum senin için :92::92::92::92::92::92:

sağol canımm,sende en kısa zmanda hedefine ulaşırsın inşallahh ttalımmmmmm

sağol yolicimmm,teşekkür ederimm..
vallahi bende inanmadım gözlerime.
cuma günü 60,7 geldm
ctesi 60,4
pazarda 59,9 hatta 59,8ide gördümm

ramazan münasebetiyle ne bulsam yiyorum bi de.
sahurda dondurma bilenem yidimm:26:

Kızlar merhaba.. nasılsınız ? şu an Türk kahvemi içiyorum evi süpürdüm sildim yoruldum pufff başım çok ağrıyor ağrı kesici bile ağrımı kesmiyor :44:

sabah kahvaltımda ;

peynirli yumurta
2 yeşil zeytin
2 fincan çay
1 domates
1 salatalık
4 yeşil biber
çok az ekmek yedim..

Geçmiş olsun canım.. afiyet olsun bide tabi..

canım tebrik ederim. çok sevindim

hoşgeldin canım.. bu aralar aramıza birçok yeni arkadaş geldi sanırsam. pek nete giremediğimden fark edemedim de

evet kız evlet bambaşka bence de. bakın erkek kardeşim işte hiç durmaz çeker kapıyı gider kız arkadaşının yanına ama ben annecimin dizinin dibinde oturup ev süpürürüm oturup kahve pişiririm

canım tebrik ederim. ayy ne güzel herkes kilo veriyor..

Ikidir kimse benim kilo verdiğimi görmüyorrrrr

aşk olsun nazende 2 kez tebrik ettim seni görmemişsin.. hadi bu tebriğim de 3. olsun. hamile olduğun için jest yapıyorum sana kız bu hamilelik seni de hugoyu da görmez etti. o okuyup yanlış okuyor bak sende tebrikleri göremiyorsun... tekrar tebrikler tatlı anne.

benimkide oğlan olacak hissediyorum

bende en başından beri oğlan olacağını hissetmiştim ve bir oğlum oldu. mesela hiç kız ismi düşünmemiştim.. sağlıklı doğsun İnşallah..

canım tebrik ederim. çok sevindim

hoşgeldin canım.. bu aralar aramıza birçok yeni arkadaş geldi sanırsam. pek nete giremediğimden fark edemedim de

evet kız evlet bambaşka bence de. bakın erkek kardeşim işte hiç durmaz çeker kapıyı gider kız arkadaşının yanına ama ben annecimin dizinin dibinde oturup ev süpürürüm oturup kahve pişiririm

canım tebrik ederim. ayy ne güzel herkes kilo veriyor..

Ikidir kimse benim kilo verdiğimi görmüyorrrrr

aşk olsun nazende 2 kez tebrik ettim seni görmemişsin.. hadi bu tebriğim de 3. olsun. hamile olduğun için jest yapıyorum sana kız bu hamilelik seni de hugoyu da görmez etti. o okuyup yanlış okuyor bak sende tebrikleri göremiyorsun... tekrar tebrikler tatlı anne.

benimkide oğlan olacak hissediyorum

bende en başından beri oğlan olacağını hissetmiştim ve bir oğlum oldu. mesela hiç kız ismi düşünmemiştim.. sağlıklı doğsun İnşallah..

ben geldimm.pilatesimi yptım geldimm.şimdi tarçınlı karanfilli yeşil çayımım içiyorum.
nilmısram çok teşekkür ederim evt herkes kilo veriyo ne güzelll.geçmiş olsun cnm benim

Geçmiş olsun canım.. afiyet olsun bide tabi..

sağol canım.

merhaba kizlar :) bu sabah tahinli bir coregin yarisi, biraz bazlama, bal, domates salatalik peynir sekersiz cay. off cok yemisim ha bir de sabah kalkinca bir kase yogurt...

merhaba tüysorunu.. biraz fazla yemişsin. üff canım tahinli çörek çekti :18: sabah kahvaltılarını daha hafif yaparsan daha rahat edersin. yani beyaz peynir - domates - salatalık - arada yumurta gibi..

canım hayırlısı olsun. çok sevindim. 2 kız kardeş ne güzel birbirlerine hep destek olurlar. hem ilerde seni de yanlız bırakmazlar.. sağlıklı doğsun İnşallah.

yaa gördün mü yolandam tek alınan ben değülüm aslında küstüm dedim ya şakacıktan.. gün içinde olan olayları unutuyorum kaldı ki bütün isimleri nasıl hatırlayacağım..

evet sekilden sekile sokuo beni valla. neyse cnm 3.5 oldu bilemmm az kaldı az benn bayıldım filme ama sonu kötü bitince üzüldüm bizde izlenmemişş filmler tv ninn kenarında duruo.. sayı tuttma durumu olmuo o yüzden. bide ben her zaman dvd modunda olmuorumm sinemaya kapatmak lazım beni.. ama kocişş hepp izler dururr..:97: bugün aksilik olmassa chloe yi izlicezz.. sen izledin mii güzel mi?????

hayırlıı osssun balımmmm bide kızımızz olduuuu... evet gercektenn özel gibisi yok.. parası olmayanın sucu ne dicekler de yanii heryer sgk ile anlasmalı ya artık.. herkesin kenara koyabilecegi paralar oldu muayene artık.. kendini paraladıgına degmezz. hele ki hamişkennn

famirrrrr ve nazendeeeee sıradakii donlarr sizlerr içinnnnn geliorrrrrrrrr:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

demek ki orucun olumlu etkisi canım bravo valla

regl oldunmu bakiyim

Kızlarrr merhaba herkese

3 gündür tartılmıyorum yazlıktayız ama diyetime devam merak ediyorum inşallah vermişimdir çarşamba sabahı tartılmayı planlıyorum.

Bu sabah;

2 kk peynir
yarım domates
yarım salatalık
1 köy biberi
4 zeytin
2tk bal
1 dilim ekmek

Ara öğün;

yarım şeftali

bol bol suuuuu

Yarın tatile çıkıyoruz inşallah devam edebilirim sevgiler kilo veren herkesi tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…