senin oğlun olmayacak mı niden merak ettin acabaaa
yeni tickerımla aranızdayım nasılllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
hemen zıplamaya başlayın bakimmm,söz verenleri göreyim birrrr
ay bak buna çok sevindim canım ne güzel eşin de çok olgunm davranmış harikasınız harikaaacanım ben aslında çok sevindim.cuma günü hugocuk kız demişti gerçek çıktı...eşime sordum canım üzüldünmü diye dedi delimisin ya yaratan allah sağlıklı olsun başka ne isterim dedi...ben kızımı sevmiyormuyum ki sen böyle söylüyorsun dedi 5 tane kızımda olsa fark etmez dedi...bu da beni çok mutlu etti.eğer farklı hissetseydi bende üzülürdüm.sağlıklı olsun allahtan başka ne isterim ki...
.
fambıkk tebrik ederimmm kızzz nihayet düşmüşsün bide ben düşebilseydimm sallıyorum senin için:92: :92: :92::92::92::92:
anoooooooooooooooovvvvvvv
gözlerime inanamıyorummmmm
sen geçen hafta 61 lerden nasıl düşücem demiyor muydun ? nasıl düştün iki günde 59.9 kız.
tebrik ederim valla
altmııışşş
yetmişşşşşşşş
seksennnnnn doksannnnnnnnnnn
ellidokuuuuuuuuuuuuuzzzzzz
tebrik ederim canım devamı da gelsin inşallah
[/B][/COLOR]
Kızlar merhaba.. nasılsınız ? şu an Türk kahvemi içiyorumevi süpürdüm sildim yoruldum pufff başım çok ağrıyor ağrı kesici bile ağrımı kesmiyor :44:
sabah kahvaltımda ;
peynirli yumurta
2 yeşil zeytin
2 fincan çay
1 domates
1 salatalık
4 yeşil biber
çok az ekmek yedim..
sağol canımm,sende en kısa zmanda hedefine ulaşırsın inşallahh ttalımmmmmm
sağol yolicimmm,teşekkür ederimm..
vallahi bende inanmadım gözlerime.
cuma günü 60,7 geldm
ctesi 60,4
pazarda 59,9 hatta 59,8ide gördümm
ramazan münasebetiyle ne bulsam yiyorum bi de.
sahurda dondurma bilenem yidimm:26:
kızlar merhaba bende bugun tartıldım 66.500 cıktım bugun diyete başladım..oruç tutamıyorum.o kadar cok sayfa oluşmuşki nasıl oldugunu okuyamadım..yediklerimizi mi paylaşıyoruz??desteğinize ihtiyacım var cok kararlıyım kesinlikle 58 kadar ineceğim..bilgilendirirseniz sevinirim.
benim eşimde öyle,oda bir kızımızz daha olsun diyoo,
kız çocuğu başka vallahii,erkek evladımda olsa öyle mi düşünürdüm bilmiyorum ama.
hem kızınla arkadaş olurlar birbirlerine ne güzel işte
günaydınlarr herkesee iyi mutlu hafta başları diliyorummm.temizlikleri bitirdim geldim.sbah kahvlatımla başlıyalım
ucundan simit küçücük
yarım denge ekmeği
2 dilim peynir
1 bardak şekersiz açık çay
bol domates salatalık
ara
activa
bu arada 4oo gr daha vermişim
cimcemecim hayırlı uğurlu gelsin kızın inşallah allah sağlıklı huzurla büyütmeyi nasip etsinn.
Ikidir kimse benim kilo verdiğimi görmüyorrrrr
benimkide oğlan olacak hissediyorum
cuma günü 60,7 geldm
ctesi 60,4
kızlar merhaba bende bugun tartıldım 66.500 cıktım bugun diyete başladım..oruç tutamıyorum.o kadar cok sayfa oluşmuşki nasıl oldugunu okuyamadım..yediklerimizi mi paylaşıyoruz??desteğinize ihtiyacım var cok kararlıyım kesinlikle 58 kadar ineceğim..bilgilendirirseniz sevinirim.
benim eşimde öyle,oda bir kızımızz daha olsun diyoo,
kız çocuğu başka vallahii,erkek evladımda olsa öyle mi düşünürdüm bilmiyorum ama.
hem kızınla arkadaş olurlar birbirlerine ne güzel işte
günaydınlarr herkesee iyi mutlu hafta başları diliyorummm.temizlikleri bitirdim geldim.sbah kahvlatımla başlıyalım
ucundan simit küçücük
yarım denge ekmeği
2 dilim peynir
1 bardak şekersiz açık çay
bol domates salatalık
ara
activa
bu arada 4oo gr daha vermişim
cimcemecim hayırlı uğurlu gelsin kızın inşallah allah sağlıklı huzurla büyütmeyi nasip etsinn.
Ikidir kimse benim kilo verdiğimi görmüyorrrrr
benimkide oğlan olacak hissediyorum
Geçmiş olsun canım.. afiyet olsun bide tabi..
merhaba kizlar :) bu sabah tahinli bir coregin yarisi, biraz bazlama, bal, domates salatalik peynir sekersiz cay. off cok yemisimha bir de sabah kalkinca bir kase yogurt...
canlarım günaydın nasılsınız bakayım...bende şimdi üçlü test için gidip kan verdim.allahım araştırma hastanelerine muayane olunmaz yok kaydol git dosya satın al tekrar kaydol çıkınca tekrar kaydol 1 saat bir kan vermek için dolandım durdum.özelin gözünü seveyim hiç bu kadar uğraştırmıyorlar...ayrıca kızlar bebğimi c.tesi doktorum kıza benzetti ama net göremedim haftaya tekrar gel dedi bende az önce burdaki doktora sordum oda yüzde 80 kız olma ihtimali var ama tam göremedim dedi...anlayacağınız ikinci kızım dünyaya gelecek...
günaydın herkese... kimse yohdir. fambuk nirde
yaa ben seni nasılda unuttum cuma günü yoktun topikte ondan sanırım pff yaa isimleri saymasaydım keşke herkesi hatırlamam imkansız yanee. pfff ah bana ahhbiricik o yeee yecale mi unutmuşum
merhaba canım afiyet olsun da...
senin nikin ne iş be canım aklıma çok kıllı bi hatun geliyor öyle bi sorunun mu varda ytüysorunu dedin kendine tüysorunucum yohusam espirik mi buu
ahhh cnmmm bebiş seni ne hallere soktu senin için 9 aylık süreç baya zorlu geçicek inşallah sağ salim al da bebişi kucağına her rşeye değerr
amaaannnn bana zindan adası demede ne dersen deee....sırf merak tan izledimmmm daral geldiiiiiiiiii
nefret ederim öle filmlerdennnnn. zevkler farklı tabi sen çok sevmişsin.yani bazı psikolojik gerilimleri bende severim ama bunu sevmedim. bizde eşimle çok izleriz film.
evde film koleksiyonumuz bilem var. hatta biz film seçerken. bi numara sölüoruz dielim 29 sayarak 29. filmi bulup onu izlioruz bölelikle kavga da çıkmıoşansımıza ne çıkarsa izlioruzzz
canlarım günaydın nasılsınız bakayım...bende şimdi üçlü test için gidip kan verdim.allahım araştırma hastanelerine muayane olunmaz yok kaydol git dosya satın al tekrar kaydol çıkınca tekrar kaydol 1 saat bir kan vermek için dolandım durdum.özelin gözünü seveyim hiç bu kadar uğraştırmıyorlar...ayrıca kızlar bebğimi c.tesi doktorum kıza benzetti ama net göremedim haftaya tekrar gel dedi bende az önce burdaki doktora sordum oda yüzde 80 kız olma ihtimali var ama tam göremedim dedi...anlayacağınız ikinci kızım dünyaya gelecek...
cuma günü 60,7 geldm
ctesi 60,4
regl oldunmu bakiyimKızlar merhaba.. nasılsınız ? şu an Türk kahvemi içiyorumevi süpürdüm sildim yoruldum pufff başım çok ağrıyor ağrı kesici bile ağrımı kesmiyor :44:
sabah kahvaltımda ;
peynirli yumurta
2 yeşil zeytin
2 fincan çay
1 domates
1 salatalık
4 yeşil biber
çok az ekmek yedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?