tebrik ederim canım gel ya arada özletme kendini
saranin tickerini ben yapmıştım aşkolsun neyini beğenmedin :dilcikar:
canım ben çok iyi bi nemlendirici biliyorum ama sıkılaştırma özelliği yok malesef
hasta olduğum için dün hiçbişey yiyemedim.sabah tartıldım 54.6 çıktım.sabah sabah dondurma çekti canım kocam gidip almış bişey yiyemediğim için.yedim bi baktım 300 cal. almışım magnumdan çok pişman oldum.zaten canım bişey yemek istemiyor bugünü meyveyle geçiştirmeye çalışıcam başarırsam
Flyyy msn adresimimi yollayacagim canim
gösüktüremedim gallbaa dimi mafoldumben şu pc de herbişeyleri yaparım bi şu tickerleri beceremedim yaaa
tebrik ederim canım gel ya arada özletme kendini
saranin tickerini ben yapmıştım aşkolsun neyini beğenmedin :dilcikar:
canım ben çok iyi bi nemlendirici biliyorum ama sıkılaştırma özelliği yok malesef
hasta olduğum için dün hiçbişey yiyemedim.sabah tartıldım 54.6 çıktım.sabah sabah dondurma çekti canım kocam gidip almış bişey yiyemediğim için.yedim bi baktım 300 cal. almışım magnumdan çok pişman oldum.zaten canım bişey yemek istemiyor bugünü meyveyle geçiştirmeye çalışıcam başarırsam
günaydın kızlar,
nasılsınız? geçmişe göz attım kaynatmışsınız gene..
an itibariyle 2 kg aldım dıye kafanızı ütülemeyi bırakıyorum cunku 62yı gördum tekrar bugun.çizelgeme layık olmaya calısıyorum.. ehüm ehüm... delikafadulden
cicişim benim kullandığım bephantene nemlendiricisi banada doktor yazmıştıkuzum zabın sıkılmış benim tickerden bende değişiklik olsun dedim ama zaten beceremedim yine sayfada gözükmüyo yine :1no2:
canımcım nemlendirici konusunda bide nivea yı denemeyi planlıyorum sitesini inceledim bakalım daha karar veremedim ama CADIARZU
bide canımcım sen o tartıyı ortadan kaldır biraz bence tartıyla kafayı yedin sen yaa yediğin herşeyden sonra tartıya çıkıyosun olmazki ama böyle yasakkelime kendine gelene kadar biraz dikkat et beslenmene lütfennn a.s.
fıstık senın soguk algınlıgın yok muydu?
ne dondurması? zencefil,ıhlamur falan içiceksin kuzum... dikkat et kendine..ilerletme hastalıgı..
Canım sen özelden adresini yolla.. Dvd leri çekiim bir haftaya kadar yollarım oki?
Zabınım bak bakalım beeencen mi??
http://ticker.7910.org/wg__59__01Cs00000g41NTQxNzJvfDMwMjUyOW98eW91ciB0ZXh0.gif
yaaaa ciciş ben sana söylemiştim tebrik ederim
yaaaa ciciş ben sana söylemiştim tebrik ederim
tesekkür ederim hayatım.. saglıga özen lütfen..magnumlar kacmıyor.. yeniletme yaz gününde zor gecer grp..
Saracım, bepanthen gercekten iyi nemlendııryor. sık kullanıma uygun mu bılmıyorum ama.. ampulunu sampunanıma koyuyorum ayrıca..şık oluyor saclar...
ben rosense'n nemlendiricisini pek begendım(hem de ekonomik)
bunun dısına vichy ve diadermine de güzel nemlendirici konusunda..
arkonun sıkılastırıcısını kullandım işe yaramadı.
lorealinkini de sevmedim.
niveanın ürünlerini sevmıyorum..hele ki yüzde hiç tavsıye etmem.. tüylenme yapıyormus,benim parfümericim genç kızlara vermıyorum diyor...
ya kuzum rosens bendede var ama bana yetmiyo obenim vücudum fazla kuru bephanten kullanamıyorum denedim ve bazı bölgelerde alerji yaptı kızarıklık falan yaptı.niveayıda bi arkadaşım kullanmış onun cildide benimki gibi çok kuru o çok memnun kalmış ama tabii bana nasıl bi etki yapacak bilemiyorum.galiba ben yine eski yöntem bebe yağı kullancak gibiyim :jeyyar: banyodan sonra kullanıyodum çok işe yarıyodu ama yabii sıkılaştırma etkisi yok onun :1no2:
sekerim zaten hiçbrinin yok sıkılastırıcı etkısı ben cok denedım.. bence senin cildi tahriş etmeden güzelce nemlendırecek birsey bulalım sana... cok hassas cildin anladıgım kadarıyla..
gecen gun yanlıslıkla kocaman bir bebe yağı almısım ben yaa(gülmeyin litfen!..).. ne yapcam bunu dıyordum.nemlendirici olarAK kullanıyım o zaman.. ıslak cilde mı kuru cılde mı suruyorsun sekerim?
veya biraz daha sağlıklı olarak yoğurtlu köfte pilav ve salatamı yemeliyim??
karnım acıktı canım çok fazla şey istiyo offf mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?