60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tam 59 u göriim koycam onu buraya o fıstığı.. Tabi o fıstıkta ben oluyorum..:roflol::roflol:

nivea nın tüğlendirdiğini bende duymuşum canım..:bbo:

en iyisi bebeoil aslında... Canım sen sporla sıkılaşıcan zaten.. Krem çok da önemli değil aslında..

hangisini daha cok istiyorsan abartmadan ye bence seker..

az yağlı hatta yapabilirlerse hiç yağsız gözleme istedim şimdi sositososito

kızlar dün sporda hocam bacaklar için 2 şey söyledi denedim ve dehşet oluyo süprizzzzz
kaç gündür ilk defa bacak kaslarımın acıdığını hissediyorumm sositososito
şimdi çok yüksek olmayan bi sandalyeye oturuyoruz sonra pilates topunu bacağımıza sıkıca sıkıştırıyoruz( ne demekse kaydirigubbakcemile3 anladınız ama siz beni ben biliyorum kaydirigubbakcemile5 ) sonra bacağımızı arasında pilates topuyla yapabildiğimiz kadar sıkıyoruz.bu biiirrrr...
pilates lastiğini dizlerimizin üzerine bağlıyoruz yere uzanıyoruz veya yine oturu pozisyonda kalabiliriz bu seferde bacağımızı açmaya çalışıyoruz üst taraftaki kasların acıdığını hissetmemiz lazımmış iki harekettede ve doğru yapıldığında çok ciddi acıyo Çok üzgünüm çoook
hadi kolay gelsiiinnn opuyorumnanaktan

canım doktor bana her duştan sonra kullanabilirsin demişti.bi tek kokusundan hoşlanmıyorum

kuzum yaa daha yeni gördüm senin bi sürü diyet yemek ve tatlı tarifin varmışyaaa :1shok:

cicişim çilekli pastayı ben yaptım meşhurdur herkes doğum gününde ister benden, inanılmaz hafif

afiyet olsun şekercik.hııııım baya güzelmiş bunlar ya

sağol canım ya ama son günlrde hayat çok zorlaştı benim için almanya ya iş için gidicem eğitimim var heralde çok zorluk çıkmaz
ev meselesi beni depresyona soktu resmen çok moralim bozuk ve öfkeliyim ve ben öfkeli olunca sinirimi yiyeceklerden çıkarıyorum napıcam bilmiyorum :a015:

bu arada bende hedefime ulasmak üzereyim sanirim basardim türkiyeye 58 kilo gelebilicem
tebrik ederim seni sen türkiyeye ben almanyaya gün sayıyoruz:1rolleyes:

kızlar yaa öğle yemeğinde az yağlı gözleme yesem ne olur

ye canım ye sen hakediyosun ben hiç haketmediğim halde öğlen götürdüm hiç söylemeyim:asigim:

Öğlen yimeenden geldim şimdi..

Çok acıkmıştım yumuldum.. Sonra da çok şiştim..
Ne yedim.. Izgara tıvıh pilav ve Ayran..
Üstüne de bir tane max..

Ama kendimi çatlicakmışım gibi hissediyorum.. :CüvCüv:

gösüktüremedim gallbaa dimi mafoldumben şu pc de herbişeyleri yaparım bi şu tickerleri beceremedim yaaa

canım halledelim msn den . . .

rosenseden memnun kalmana sevindim fiufiu . . .

merveciğim yaaaa senin yaptığını bilmiyordum çizelgeyi ki ben saracığıma ösel bi çizelge oluşturdum bu yeni olan onu daha fazla motive eder . . .

çooook teşekkür ederim zabınımmm benimmm opuyorumnanaktan

beni de aranıza alınn:))
merhabalar:)
kk da ilk önce gebelik soona doğum şimdi de diet:))

önce allah bebeğini analı babalı ve sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallahh

vee hoşgeldin aramızaaa a.s.

oyy yerim ben senin tıvıhından . . .
bende öğlen dünden kalan petibörü ki yarım paket fln oluo biraz peynir ve grissini yedim . . .
sade kahve içtim . . .
akşam spor yapmayı düşünüyorum petibörleri yakmak için . . .

çooook teşekkür ederim zabınımmm benimmm opuyorumnanaktan

ne demek saracığım çok fiyakalı oldu çizelgen emme he . . . yerimseniben

Ben bu sabah şaşırtıcı bir şekilde erken regl oldum.Ama kendimi iyi hisediyorum canım öyle abur-cubur,tatlı falan da istemiyor.Tabii bir de bunun yarını var,ne olur ne olmaz di mi?...

Bu sabah:
3 küçük parça kaşar peyniri,domates,salatalık
1/2 dilim uno light ekmek
1/2 kupa şekersiz çay içtim..

Ara
4-5 tane badem

Öğlen:
300gr kadar çilek

Akşam ne yiyeceğimi bilmiyorum.Ama kesin 1 saat dışarıda yürüyeceğim.Spor regl ağrılarıma çok iyi geldi,onu farkettim...Hepinizi opuyorumnanaktan

eveeett çok güsel olduuu opuyorumnanaktan

kızlar face de yeni bi kelime oyunu keşfettim wordy diye
harika bişiii

Hakketen çok şık olmuş çizelge şekerlerim... hihi..hihoyyythihoyyyt

Canım çok az yemişsin ama seennn.... Rahatsızlanmayasın sonra..

Canım çok az yemişsin ama seennn.... Rahatsızlanmayasın sonra..

Flyycım sanırım regl olduğum için canım hiçbir şey istemiyor.Geçen ay da böyle olmuştum.Akşama makarna yiyicem vallahi,enerji versin diye ama dediğim gibi kendimi genel olarak iyi hissediyorum..

Hassasiyetin için çok sağol fulyacımmmmmm..opuyorumnanaktan

Tamam canım ozaman.. Aman dikkat et kendine.. opuyorumnanaktan

merhaba kızlar.nasılsınız .işler çok yoğun sadece okumakla kalıyorum.2 haftalık koskocaman k açamaklarım yüzünden iki haftadır 60 kilodayım.allahtan kilo almamışım.bunada şükür.çoğunuz kilo çizelgesini dğeiştirmişsiniz.size özendim bende dğeiştirdim.keşke kilomda dğeişseydi.ama oda olacak sabrediyorum.2,5 litre suyu yeni bitirdim.çok su içiyorum bu günlerde.

ben geldiiiiiiim canlarıııııım:))))))))
eveeeet bu sabah itibariyle bodoslama olarak diyet moduna dalınmış olup,yediklerim içtiklerim aşağıya listelenmiştir..arz ederim efendim:)
sabah:bi dilim etiform kızarmış ekmek,kk peynir,şekersiz çay
ara:şekersiz sütlü neskafe
öğlen:yarım paket çubuk kraker,şekersiz çay
bi saat önce:üstüne labne sürülmüş bi dilim etiform kızarmiş ekmek,domates..
akşama da dereotlu,yoğurtlu semizotu salatası yemeyi planlıyorum..

iidir canım su sıcaklarda bastırdı suyu arttırmak lazım . . . :içelim:
kıslar akşam spor yapacağım helecanlandım gamyoncuiremsu ben ve spor yani şu yapışan bir kaç kiloyu sporla atabilirsem müthiş olur . . .
belediyenin çok güzel bir salonu mevcut evede yakın oraya uğrayacağım umarım . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…