şeysini göremedim yani kilo belirleme ibresini gösterge şeysini . . .
emme palmiye malmiye çok şık . . .
aha ahanda gördüm pardon fıstığı gördüm . . .
çok güzel çok biyendim çok . . .
zemuszemus
tesekkür ederim hayatım.. saglıga özen lütfen..magnumlar kacmıyor.. yeniletme yaz gününde zor gecer grp..
Saracım, bepanthen gercekten iyi nemlendııryor. sık kullanıma uygun mu bılmıyorum ama.. ampulunu sampunanıma koyuyorum ayrıca..şık oluyor saclar...
ben rosense'n nemlendiricisini pek begendım(hem de ekonomik)
bunun dısına vichy ve diadermine de güzel nemlendirici konusunda..
arkonun sıkılastırıcısını kullandım işe yaramadı.
lorealinkini de sevmedim.
niveanın ürünlerini sevmıyorum..hele ki yüzde hiç tavsıye etmem.. tüylenme yapıyormus,benim parfümericim genç kızlara vermıyorum diyor...
ya kuzum rosens bendede var ama bana yetmiyo obenim vücudum fazla kuru bephanten kullanamıyorum denedim ve bazı bölgelerde alerji yaptı kızarıklık falan yaptı.niveayıda bi arkadaşım kullanmış onun cildide benimki gibi çok kuru o çok memnun kalmış ama tabii bana nasıl bi etki yapacak bilemiyorum.galiba ben yine eski yöntem bebe yağı kullancak gibiyim :jeyyar: banyodan sonra kullanıyodum çok işe yarıyodu ama yabii sıkılaştırma etkisi yok onun :1no2:
hangisini daha cok istiyorsan abartmadan ye bence seker..
tesekkür ederim hayatım.. saglıga özen lütfen..magnumlar kacmıyor.. yeniletme yaz gününde zor gecer grp..
Saracım, bepanthen gercekten iyi nemlendııryor. sık kullanıma uygun mu bılmıyorum ama.. ampulunu sampunanıma koyuyorum ayrıca..şık oluyor saclar...
niveanın ürünlerini sevmıyorum..hele ki yüzde hiç tavsıye etmem.. tüylenme yapıyormus,benim parfümericim genç kızlara vermıyorum diyor...
kuzum yaa daha yeni gördüm senin bi sürü diyet yemek ve tatlı tarifin varmışyaaa :1shok:
az yağlı hatta yapabilirlerse hiç yağsız gözleme istedim şimdi sositososito
kızlar dün sporda hocam bacaklar için 2 şey söyledi denedim ve dehşet oluyo süprizzzzz
kaç gündür ilk defa bacak kaslarımın acıdığını hissediyorumm sositososito
şimdi çok yüksek olmayan bi sandalyeye oturuyoruz sonra pilates topunu bacağımıza sıkıca sıkıştırıyoruz( ne demekse kaydirigubbakcemile3 anladınız ama siz beni ben biliyorum kaydirigubbakcemile5 ) sonra bacağımızı arasında pilates topuyla yapabildiğimiz kadar sıkıyoruz.bu biiirrrr...
pilates lastiğini dizlerimizin üzerine bağlıyoruz yere uzanıyoruz veya yine oturu pozisyonda kalabiliriz bu seferde bacağımızı açmaya çalışıyoruz üst taraftaki kasların acıdığını hissetmemiz lazımmış iki harekettede ve doğru yapıldığında çok ciddi acıyo Çok üzgünüm çoook
hadi kolay gelsiiinnn opuyorumnanaktan
lunapiena; [COLOR="navy" .!.:Oy oy oy Allah kolaylık versin..Sanırım Almanya'ya gidecektin değil mi?Vallahi bu yoğunlukta moralini bozmak istemem ama bir akrabam,bu kış,elinde davetiyesi olduğu halde zor vize aldı da gitti...Umarım sen en kısa ve çabuk yoldan vizene kavuşursun,ha bir de yeni evine..vereliniortak[/COLOR]
tebrik ederim seni sen türkiyeye ben almanyaya gün sayıyoruz:1rolleyes:
kızlar yaa öğle yemeğinde az yağlı gözleme yesem ne olur
gösüktüremedim gallbaa dimi mafoldumben şu pc de herbişeyleri yaparım bi şu tickerleri beceremedim yaaa
canım halledelim msn den . . .
rosenseden memnun kalmana sevindim fiufiu . . .
merveciğim yaaaa senin yaptığını bilmiyordum çizelgeyi ki ben saracığıma ösel bi çizelge oluşturdum bu yeni olan onu daha fazla motive eder . . .
beni de aranıza alınn:))
merhabalar:)
kk da ilk önce gebelik soona doğum şimdi de diet:))
Öğlen yimeenden geldim şimdi..
Çok acıkmıştım yumuldum.. Sonra da çok şiştim..
Ne yedim.. Izgara tıvıh pilav ve Ayran..
Üstüne de bir tane max..
Ama kendimi çatlicakmışım gibi hissediyorum.. :CüvCüv:
çooook teşekkür ederim zabınımmm benimmm opuyorumnanaktan
beni de aranıza alınn:))
merhabalar:)
kk da ilk önce gebelik soona doğum şimdi de diet:))
oyy yerim ben senin tıvıhından . . .
bende öğlen dünden kalan petibörü ki yarım paket fln oluo biraz peynir ve grissini yedim . . .
sade kahve içtim . . .
akşam spor yapmayı düşünüyorum petibörleri yakmak için . . .
ne demek saracığım çok fiyakalı oldu çizelgen emme he . . . yerimseniben
kızlar face de yeni bi kelime oyunu keşfettim wordy diye
harika bişiii
oyy yerim ben senin tıvıhından . . .
bende öğlen dünden kalan petibörü ki yarım paket fln oluo biraz peynir ve grissini yedim . . .
sade kahve içtim . . .
akşam spor yapmayı düşünüyorum petibörleri yakmak için . . .
ne demek saracığım çok fiyakalı oldu çizelgen emme he . . . yerimseniben
Ben bu sabah şaşırtıcı bir şekilde erken regl oldum.Ama kendimi iyi hisediyorum canım öyle abur-cubur,tatlı falan da istemiyor.Tabii bir de bunun yarını var,ne olur ne olmaz di mi?...
Bu sabah:
3 küçük parça kaşar peyniri,domates,salatalık
1/2 dilim uno light ekmek
1/2 kupa şekersiz çay içtim..
Ara
4-5 tane badem
Öğlen:
300gr kadar çilek
Akşam ne yiyeceğimi bilmiyorum.Ama kesin 1 saat dışarıda yürüyeceğim.Spor regl ağrılarıma çok iyi geldi,onu farkettim...Hepinizi opuyorumnanaktan
Canım çok az yemişsin ama seennn.... Rahatsızlanmayasın sonra..
Flyycım sanırım regl olduğum için canım hiçbir şey istemiyor.Geçen ay da böyle olmuştum.Akşama makarna yiyicem vallahi,enerji versin diye ama dediğim gibi kendimi genel olarak iyi hissediyorum..
Hassasiyetin için çok sağol fulyacımmmmmm..opuyorumnanaktan
merhaba kızlar.nasılsınız .işler çok yoğun sadece okumakla kalıyorum.2 haftalık koskocaman k açamaklarım yüzünden iki haftadır 60 kilodayım.allahtan kilo almamışım.bunada şükür.çoğunuz kilo çizelgesini dğeiştirmişsiniz.size özendim bende dğeiştirdim.keşke kilomda dğeişseydi.ama oda olacak sabrediyorum.2,5 litre suyu yeni bitirdim.çok su içiyorum bu günlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?