ben geldiiiiiiim canlarıııııım:))))))))
eveeeet bu sabah itibariyle bodoslama olarak diyet moduna dalınmış olup,yediklerim içtiklerim aşağıya listelenmiştir..arz ederim efendim:)
sabah:bi dilim etiform kızarmış ekmek,kk peynir,şekersiz çay
ara:şekersiz sütlü neskafe
öğlen:yarım paket çubuk kraker,şekersiz çay
bi saat önce:üstüne labne sürülmüş bi dilim etiform kızarmiş ekmek,domates..
akşama da dereotlu,yoğurtlu semizotu salatası yemeyi planlıyorum..
merhaba kızlar.nasılsınız .işler çok yoğun sadece okumakla kalıyorum.2 haftalık koskocaman k açamaklarım yüzünden iki haftadır 60 kilodayım.allahtan kilo almamışım.bunada şükür.çoğunuz kilo çizelgesini dğeiştirmişsiniz.size özendim bende dğeiştirdim.keşke kilomda dğeişseydi.ama oda olacak sabrediyorum.2,5 litre suyu yeni bitirdim.çok su içiyorum bu günlerde.
eveeeet bu sabah itibariyle bodoslama olarak diyet moduna dalınmış olup,yediklerim içtiklerim aşağıya listelenmiştir..arz ederim efendim:)
iidir canım su sıcaklarda bastırdı suyu arttırmak lazım . . . :içelim:
kıslar akşam spor yapacağım helecanlandım gamyoncuiremsu ben ve spor yani şu yapışan bir kaç kiloyu sporla atabilirsem müthiş olur . . .
belediyenin çok güzel bir salonu mevcut evede yakın oraya uğrayacağım umarım . . .
merhaba kızlar.nasılsınız .işler çok yoğun sadece okumakla kalıyorum.2 haftalık koskocaman k açamaklarım yüzünden iki haftadır 60 kilodayım.allahtan kilo almamışım.bunada şükür.çoğunuz kilo çizelgesini dğeiştirmişsiniz.size özendim bende dğeiştirdim.keşke kilomda dğeişseydi.ama oda olacak sabrediyorum.2,5 litre suyu yeni bitirdim.çok su içiyorum bu günlerde.
iidir canım su sıcaklarda bastırdı suyu arttırmak lazım . . . :içelim:
kıslar akşam spor yapacağım helecanlandım gamyoncuiremsu ben ve spor yani şu yapışan bir kaç kiloyu sporla atabilirsem müthiş olur . . .
belediyenin çok güzel bir salonu mevcut evede yakın oraya uğrayacağım umarım . . .
merhaba kıslar,
kısaca uğrayıp hemen gidicem, malum bugün organizasyon var, sahneler kuruldu, sunucu hazırlandı
artık misafirlerimizi bekliyoruz, bende hemen ofise çıkıp maillerime bakayım derken bir de forum kaçamağı yapayım dedim.
bu sabah lahana suyumu içtim, ofise gelince bir muz yedim
öğlen 150 gr yağsız yoğurt ve 2 dilim etiform pirinç patlağı.
Karnım acıktı ama heyecandan yiyemiyorum.
Umarım bu koşturmaca sayesinde 1 kilo veririm
iyi akşamlar hepinize
bence o kadar kalorili bir yemek degil Flyyycim zaten 3 kasik yemissin birseycik olmaz merak etme
ayrica mesajini aldim thanks
eve geldim 3 yemek kaşığı bulgur pilavıyla 2 yemek kaşığı yoğurt yedim.. Bulgur pilavı çok mu kaloriliii????
ne dimek canım.. birazdan spor yapıcam zati.. eritirim.. Sonrada kaaaapuz yicem..
eve geldim 3 yemek kaşığı bulgur pilavıyla 2 yemek kaşığı yoğurt yedim.. Bulgur pilavı çok mu kaloriliii????
Merhaba kızlar..
Hepinize iyi akşamlar.
Ben 3 kaşık zeytinyağlı kabak ve 2 sarma yedim, 1 kase de cacık yedim cokacimcoook
az yemisin kız acdeğilmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?