günaydın canım benim.hoş geldin.kilo vermene sevindim..tebrik ederim...günaydın herkese kızlar... ne zamandır sizlere böyle erken saatte günaydın diyememiştim.oğlum sağolsun uyumuyor uyutmuyor.. dün tartıldım 48.6 kg geliyorum. yanüü 300 gr daha vermişim. annemin evinde kilo verdim harika bişey çünkü o kadar çok ye diyor ki ve mecburen bazen yemek zorunda kalıyorum.. neyse sevindim bu işe. bugün evde olmayacağım saçlarımı yaptırıcam biraz da gezicem..
canım benim günaydııııııııııınnnnnnnnnlarrrrrrrrrr..günaydın mini mini minişlerr
günaydın ycl cimcimeee
canım benim günaydın...kolay gelsin sana..Günaydın cicişler...
Bugün yoğunum biraz buralarda olamayabilirim..
geçmiş olsun cimcimeben bugün çok kötüyüm...çok sancım var.birde kızımın akşam ateşi vardı düşürene kadar ayağı uğraştım.daha sonra tam uyuyacaktım davul çaldı uykum kaçtı.ondan sonra eşim geldi çok şaşırdım erken geldin dedim.öyle gerekti dedi.işi bırakmış.canım sıkıldı uyku tutmadı.bu sıkışıklıkta hiçte iyi olmadı.öfffff ya bütün aksilikler üstüstte gelecekya..daha sonra kızım uyandı öksürük krizi tuttu.akşamdan ayva yaprağı kaynatmıştım onuiçirdim.baktım olmuyor bu defa ilaç verdim.daha sonra eşim sıcak su kaynattı içsin boğazı yumuşar diye oda işe yaramadı.sonrada pekmez eritip içirdim.en son olarak havlu ısıtıp kotduk.onun üzerine biraz daha rahatladı.saat 6 da uyudu.bende 6 da uyudum 6: 45 te uyandım.şuan 45 dak.uykuyla duruyorum.birde eşim işten çıkıncada malum arabada yoktu dolmuşa binsem gene yolun yarısından çoğunu yürüyecektim o yüzden tamamını yürüdüm.40 dak.sürdü.şimdide kasıklarımda çok feci bir ağrı var.
neyse işte böyle
akşam menüm:
1 adet kuşbaşı etle yapılmış kaşarlı pide,
1 bardak meyve suyu,
3-4 kaşık salata,
sabah kahvaltım da:
yarım akşamdan kalan pideden yedim.
1 adet salatalık,
1 adet domates,
günaydın kızlarrrrrrrr hugom balım akşam spor yaptım 46 dk yürüdüm bu hafta sık binsem iyi olur haftaya misafir patlaması olacak çünkü binemem koşu bandına
canım benim inşallah.buralarda iş bulamak oekte kolay değil.birde zaten verdikleri maaşta birşeye değse.allah büyüktür.ne yapaım kısmet meselesi.olacağı varmış oldu.burdaki doktoru bekliyorum ona gideceğim.belki rapor verirse kendi doktorum verdiğinde problem çıkarıyorlar çünkü.dinlenmek iyi gelecek.bu doktor verirse rapor daha iyi olur dakanada kapak olur.ama bakalım belki gerek kalmaz..şuan wc ye gitmem gerekiyor.ama kalktığımda çok sancı oluyor.geri oturuyorum.offff moralimde sıfır zaten.geçmiş olsun cimcime
her işte vardır hayır üzülme sen belki daha iyi bir iş bulur
yürüyüş yasaktı sana yürüdün ondan oldu doktoruna görün istersen
teşekkür ederim nilmısra aslanım canım evetnugim doğum günün kutlu olsun.. nice güzel huzurlu yıllara İnşallah sevdiklerinle ailenle beraber.. nugim sende mi aslansın
az kaldı az4. aydan sonra bomba gibi olursun karnınla hoppidi hoppidi gezersin..
oh oh bak ne güzel motive olmuşsun iş beyinde bitiyor tatlı krizleri sona eriyor.. umarım hep böyle devam edersin.
ben bugün çok kötüyüm...çok sancım var.birde kızımın akşam ateşi vardı düşürene kadar ayağı uğraştım.daha sonra tam uyuyacaktım davul çaldı uykum kaçtı.ondan sonra eşim geldi çok şaşırdım erken geldin dedim.öyle gerekti dedi.işi bırakmış.canım sıkıldı uyku tutmadı.bu sıkışıklıkta hiçte iyi olmadı.öfffff ya bütün aksilikler üstüstte gelecekya..daha sonra kızım uyandı öksürük krizi tuttu.akşamdan ayva yaprağı kaynatmıştım onuiçirdim.baktım olmuyor bu defa ilaç verdim.daha sonra eşim sıcak su kaynattı içsin boğazı yumuşar diye oda işe yaramadı.sonrada pekmez eritip içirdim.en son olarak havlu ısıtıp kotduk.onun üzerine biraz daha rahatladı.saat 6 da uyudu.bende 6 da uyudum 6: 45 te uyandım.şuan 45 dak.uykuyla duruyorum.birde eşim işten çıkıncada malum arabada yoktu dolmuşa binsem gene yolun yarısından çoğunu yürüyecektim o yüzden tamamını yürüdüm.40 dak.sürdü.şimdide kasıklarımda çok feci bir ağrı var.
neyse işte böyle
akşam menüm:
1 adet kuşbaşı etle yapılmış kaşarlı pide,
1 bardak meyve suyu,
3-4 kaşık salata,
sabah kahvaltım da:
yarım akşamdan kalan pideden yedim.
1 adet salatalık,
1 adet domates,
tepriklerr minişimm
haftaya kimler geliyiii
teşekkür ederim nilmısra aslanım canım evet
cimcime geçmiş olsun canım sürekli bu kasık ağrılarıda neki böyle anlamadım ben bebiş kaç aylık oldu halen ağrı çekiyosun aslında bence senin sürekli yatıp dinlenmen lazım rapor alsan aslında iyi olur. eşim içinde hayırlısı neyse o olsun canım kızın içinde çok geçmiş olsun
canım benim inşallah.buralarda iş bulamak oekte kolay değil.birde zaten verdikleri maaşta birşeye değse.allah büyüktür.ne yapaım kısmet meselesi.olacağı varmış oldu.burdaki doktoru bekliyorum ona gideceğim.belki rapor verirse kendi doktorum verdiğinde problem çıkarıyorlar çünkü.dinlenmek iyi gelecek.bu doktor verirse rapor daha iyi olur dakanada kapak olur.ama bakalım belki gerek kalmaz..şuan wc ye gitmem gerekiyor.ama kalktığımda çok sancı oluyor.geri oturuyorum.offff moralimde sıfır zaten.
maşallah nugiim nuri kantarın filmine döndü vallasağol balım.bayramın 1. günü akşamı yada 2. günü teyzemin kızı eşi ve çocuklarıyla aynı gün yine teyzemin oğlu eşi ve yeni 40 çıkmamış bebişleriyle geliceklermiş
kayınvalidemler yarın geliyor.onunla seyda var ona gider hem kurşun döktürürüm hemde nuska yaptıracağım..gerçekten nazara geldik.canım sen bi kurşun filan döktür çok nazar var sanırım herşey üstüste geliyoo
canım benim bende anlamadım.kızımda hiç böyle sıkıntım olmamıştı hatta hamileliğimi 6. aya kadar saklamıştım kimse bilmiyordu.karnımda çıkmamıştı.ama bu beni çok yordu.ona birşey olmasında bakalım doktor gelsin gidip görüneceğim...
canım benim allah mükafatını verecek.emin ol siz böyle gayretli oldukça..tv izlemeyi bıraktık akşamları hep ders çalışıyoruz ne için bebiş için
eşim devlete girmeye çalışıyo ben meslek sahibi olmaya uğraşıyorum
heryer kitap dolu
bazen gaz şikayetim çok oluyo kramp giriyo zor oluyo uykum geliyoo :97:
zar zor hep bebiş için çalışıyorum
allah emeğimizin karşılığını inşallah verecek
ya aslında öyle zararlı şeylerde yapmadın
ben morale bağlıyorumm kredi olayı çok yıprattı seni
başkasının kredisini ödemek zaten birde hormon seviyesi yükseliyo daha çok sinirli alıngan oluyosun
daha çok üzüyo seni
evden çıkacaktınız bu yüzden çıkamadınız
herşey askıda kredi yüzünden
bunlar çok yıprattı seni
vücut iyice güçsüzleşti bence
üzüntü yorar insanı
ama hiç üzülme sen hem hamilesin hem mübarek aylardayızz dua ett allaha aç kalbini anlat şikayetlerini
hamile kadının duası kabul olurr bebişimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?