60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam naparsınızzzyoklugumda bakim???? bennn haaaalla köydeyimm:26: aslında bugünn cıkıcaktık ama askerr dügünü görcekmişizz:86: evli insana köyy dügününün tadı mjı olur hiç heryerimii sineklerr yedi kocamann kocvamann sisti herbiyerlerim kadınlarr içinn hiçbişi yokk burda sadece yemeklerr enfessss

Anladım ki ben hiçbir zaman istediğim kiloya ulaşamıycam. Hep yediğim zaman kilo alma korkusu yaşıycam. Daha önemlisi bu kadar az yememe rağmen hayvan gibi yiyip kilo almayanlardan olamıycam....

kızlar ben aranıza yeni katıldım:) ne zamandır istiyodum sonunda ben de burdayım...
bayramda malesef aldığım kilolar yüzünden olumsuz tepkiler aldım halbuki iki ay önce 62 kiloydum şimdi 66 nerden başlamam lazım evde koşu bandım var ama çalısıyorum eve gelince yorgun oluyorum... motivasyona ihtiyacım vaaaar lütfeeeeeeen

hoşgeldin
yediklerini düzenli yaz buraya yardımcı oluruz

merhaba kızlarrr şuan 62 kiloyum bi yılda 8 kilo aldım.boyum 1.62.Bir aydır yediğime içtiğime dikkat ediyorum,ekmeği kestim hep zeytinyağlı yemekler yiyiorum yoğurt türü yiyorum, bol su,yürüyüş filan hiç işe yaramadı yaa moralim çok bozuk 60 kiloya inip tekrar 62yigörüyorum.önerebilceğiniz bi liste var mıdır?

Anladım ki ben hiçbir zaman istediğim kiloya ulaşamıycam. Hep yediğim zaman kilo alma korkusu yaşıycam. Daha önemlisi bu kadar az yememe rağmen hayvan gibi yiyip kilo almayanlardan olamıycam....

canım, ben seni örnek alıp, kilo vermeye çalışıyorum, sen böyle yaparsan nolur? üzülmene hiç gerek yok. ben yiyorum ama kilo almıyorum diyenlere hiç inanmıyorum bu arada, sadcee biraz 1-2 kg aldıklarını fark ettiklerinde yemeği kesip dengeliyolar onlar. bizim gibi 10-15 kiloyu bulunca kil aldıklarını farketmiyolar.
Bir zamanlar ben de öyleydim. 22 yaşındayken, yaşam şeklimi değiştirir değiştirmez(aşırı pasif hayat, gece yemek yemeler üstelik sadece hamur işi ile beslenmeler) sonucu 3 ayda 10 kilo alarak metabolizmamın içine ettim.
önemli olan sağlıklı olmak bak burdaki kilo almak isteyenlerin forumlarına bi göz atsana,1 kilo alabilmek için neler yapıyolar.,

diyetisyene gidebilirsen eğer sana uygun liste verir canım

canım, diyetisyene gidip liste alabilirsin, ama ben daha önce yasaklarla dolu diyetler yaparak 3 kere 10 kilo verdim ve her seferinde fazlasıyle kilo aldım. forumu incelersen eğer, en önemli şeyin sağlıklı beslenmek ve spor olduğunu göreceksin, zeytin yağlı yemek çok masum gibi gelebilir ama ondan 2 tabak yersen kilo alabilirsin. mesela. özellikle diyet başarı öykülerini oku. özellikle 42 kilo veren bayanın hikayesi çok iyi.

bazı önemli noktalar var kendince bi beslenme programı düzenle 3 ana öğün 3 ara öğün olarak, beyaz ekmek ve undan uzak dur, kepekli ekmek, kepekli undan yapılmış makarna vs kullanabilirsin. doyana kadar değil tadımlık yemeyi öğren ara öğünlerde mevyeye ağırlık ver
gerçekten 6 öğün yemeyi başarırsan ve sporla desteklersen kilo verdiğini göreceksin. kola vs. gazlı içecekle, çkolata kızartma vs bunları yemiyoruz. ama yasaklamıyoruz da tadımlık 1 ısırık mesela olabilir(göz hakkı hesabı)
bi öğünde çok yersen ogün daha çok spor yaparak dengele, belki çabuk kilo veremezsin ama verdiğin kiloyu da bir daha geri almazsın. bunları hayatın boyunca yapacağın şekilde yapmalısın.. burda paylaşırsan arkadaşlar yardımcı oluyro zaten

Son düzenleme:

kısaxası yaşam tarzını değiştirmek gerekiyor
birden olmuyor ama zamanla oluyor

diyetisyene gidebilirsen eğer sana uygun liste verir canım

şuanda özel olarak diyetisyene gitme şansım yok canım, sınavlara hazırlanıyorum o yüzden zaten yedim içtim aldım :/ kan değerlerim hormonlarıma baktırdım hep normal dediler.. bakalım şu sporu düzenli hale getirebilirsem kışa kadar

çok teşekkür ederim cilekkkkkkk tavsiyelerine uyacağım. ben hiç yemiyorum 6 öğün dediğin gibi.. bazen yemeyi unutuyorum bazen de işte yiyince abartıyorum.okulu bitirdim iş güç yok eve kapanınca böleee ama göz hakkı olayını özellikle düşüncemm Bugün üye oldum forum karışık geldi bayaa ama oldukça faydalı şeyler var dediğin gibi

Olmuyor ama az yememe ve o kadar spor yapmama rağmen iki haftadır 66 kiloyu görür oldum tartıda. Geçen hafta şişkinliktir şudur budur dedim. bugün tartıldım bir fark yok. Bıktım ama ben ya...6 ile başlayan rakamlardan bıktım. Yiyip kilo alayım umrumda değil. Başıma defalarca geldi. Çabalamayı biliyorum. Bir de vücudum kilo vermeyi öğrenebilse!!!... Değmiyor ya hiçbir emeğime değmiyor işte... Daha önce böyle değildim, çabalayınca verirdim. Ne oldu bilmem ki... Metabolizma denen şeyde mi sorun var çok takıyorum ondan mı ya da vücudumu alıştırdım o yüzden mi böyle oldu bilmiyorum..

vücudun belki şu anki kilosuna alışmaya çalışıyor? aynen devam edersen bi süre sonra yine kilo vereceksin, sabretsen.
bi de şöyle bi teori var, uzun zamandır rejim yapıyosan bünye buna alışmış olabilir, bünyeyi şaşırtmak için başka bişeyler yap. mesela 1 gün çok yemek ye, sonra devam et, ne biliyim. pirinç lapası falan yap. şaşırt metabolizmanı ya da sabret..

Yahu bende zayıflamak istiyorum.
Spor falan yapmıyorum malesef.
Sabah erken kalkamıyorum,geç uyanıyorum zaten.e öğlende sıcak oluyor. :/
Yanlardan versem de göbeğim hiç gitmiyor ya

Bunu hiç duymamıştım ama az önce aynı mantıkla bunu denedim. Bugün uzun zamandır yemediğim şeyleri tükettim. Fazlaca da denebilir. Dedim ki bünyem yemek görsün yemeek! Ondan sonra fazla kiloyla gelsin bana. ben onu alıştırdım bu kadar düzenli az yemeye. Ne sindirim problemi yaşatıyorum ne yoruyorum. o bi kilo veremesin. Oh valla mis! Yemek yemek neymiş görsün bakem. Görsün de kıymetimi bilsin accık mutlu etsin beni. Delüü bu bünye denen meret ya

dene bakalım neler olcak. ama sanıyorum ki bu kadar uzun süre diyetten sonra 1 gün boyunca deli gibi yemek yesen de kilo almayacaksın gibime geliyor. inşallah ama sadece 1 gün yap. başarılar...
Bu arada ben 48 saatttir sigara içmedim oleeeeeeeeeeeeeeeeeeey, ve yememe de aynen dikkat ediyorum yine bu akşam bu sefer yarım saat yürüyüş yaptım. sigarayı bırakma sürecinde hergü min yarım saat spor yapmam lazımmış bir müddet böyle. yarın görev yerime gidiyorum hemen bisikletimi kurcam ve her akşam yarım saat bincem bakalım inşallah. ama tabi bugün 1 kase çekirdek çitledim yine, yarından sonra çekirdek çitlemiycem ama bu ilk üç gün olduğundan beni çok iyi frenlediği için çekirdeği serbest bıraktım. ama akşam yemek yemedim. en son saat 4 te yemek yedim. ve o da her zamanki tarzda sebzeli çorbalı kepeklisalatalı bi menüydü.

ve daha 4 gün önce bayramda giydiğimde hamile gibi olan göbeğimin gittiğini fark ettim sanırım bu iş oluyor, bi de sigarayı bırakırken kilo veren insan olarrak tarihe geçermişim:)))

aslında olabilir çünkü sigara içerken her sigaradan önce ağzımın tadı değişsin diye bişeyler yiyordum. ve genelde çikolata tarzı tatlı şeylerdi. bunlar hayatımdan çıktı tabiki şu anda sigarayla beraber.
herkese kolay gelsin sevgilerrrrrrr...

kızlar herkese merhaba. ben de aranıza yeni katıldım. 166cm boyundayım ve 68 kiloyum. 1 yılda 10 kilo aldım ve zayıflayamıyorum çok mutsuzum =( aslında biraz dikkat edip egzersiz yapınca hemen toparlanıyo ama ben kendim de bi güç bulamıyorum bunlara başlamak için. 6 aydır iş arıyorum sıkıldım bunaldım stresten yiyorum sürekli =((

canım benim sanırım hepimizde diyet yaparken en başlarda oluşan sıkıntı nöbetlerin tutmuş... arkadaşlar hatırlar belki ne kadar isyan etmiştim. ofladım pufladım.. hem sadece sen değil hiç birimiz yiyip yiyip kilo alamayanlardan olamayacağız.. birde bayram yüzünden kastın mı acaba kendini. her yer tatlı - çikolata - börek - dolma.. ben mesela kötü bir örneğim , kaç tatlı yedim çikolata hesabını yapmadım ama yine de üzülmüyorum sonuçta bunları sürekli tüketmeyeceğimi biliyorum .. çünkü bu iş beyinde biter.. bayram bitti tatlı da bitti üzülme sakın iradeni bırakma. o tartı bak göreceksin 1 hafta sonra nasıl seni eksik tartacak .. sen bile şaşıracaksın

canım hoşgeldin aramıza. sen buraya gelip yazarak derdini ilk adımı atmış oldun.. illa sürekli bişeyler tıkıştırıyorsan ağzına bitki çayı iç.. yoğurt ye - salatalık ye. 1 kase balık kraker koy kenara aklına düşünce 1 - 2 ağzına at. bol su iç. sakinleşmek için papatya çayı adaçayı içebilirsin. yani abur cubur yerine sağlıklı şeyler tıkıştır ağzına. bir süre sonra kendinde bu duruma uyum sağlarsın.. eğer stresin bunalımın çoksa psikoloğa görünürsün.. bizimle dertleşip motive olabilirsin.

Kızlar merhaba hepinize. yarın pazartesi bir çoğunuz yarın düşersiniz buraya.. hepinizin geçmiş bayramını kutuyorum. ben sözde 2 eylülde evime dönecektim bileti erteledim. bu hafta da hastane işlerim var. astım için kullandığım ilaca rapor çıkarttırıcam. birde üzerimde aşırı heyecan oluşuyor heyecanla birlikte stres - sinir geliyor üstüme. bide ne yapsam mutlu olmuyorum. eskiden böyle değildim şimdi sebepsiz yere mutsuz oluyorum :44: bu yüzden kendime sinir oluyorum. buradayken anneme bırakıyorum çocuğu evde olursam gidemem hastaneye.

ayy bayramda cozuttum ben. nedense içimden yemek geldi yedim de yedim tatlı - çikolata.. sınır yok. heralde bir çoğunuz benimle aynı durumdasınızdır. neyse düzene gireceğiz mecbur. öpüyorum hepinizi. görüşmek üzere.

selam kızlar ;

benide aranıza alırsanız bundan çok mutluluk duyacagım.77.500 kğ dan .69.900 e geldim.hedefim 58 kğ...küçük bebeğim var.anne sütünden keseli 1 ay oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…