Akşam yemeğim:
bir tabak patlıcanlı sebze yemeği
bir dilim tam buğday ekmeği
gece uyuyana kadar acıkırsanız ne yiyosunuz kızlar?
selam ben geldim...ee kimse yok tabe bu saatte.neyse ben gende de yazyım.
akşam menüm,
közlenmiş patlıcan ve közlenmiş kırmızı biber salatası
küçük kase yoğurt
1 dilim denge light ekmek
bende naipse yarın tartılcam baklaım neler olmuş bu bünyede .reglim bitti yarın görücez inşallah marifetimmi :26::97:
slm kızlarr yazıveremmm yedıklerımı
biskuvı sadece 3 tane
ikindin kahve sekersız
sonra parka gıttık 2 saat oralarda oyalandık sonra eşimi cagırdım geldı kızımla ılgılendı bende 30 dk tempolu yurudum geldım eve geldık yuyryerek 1 saatte
5 kasık kabak yemegı
1 su bardagı yoort
bol yagsız salata
2 dılım kepek ekmek
3 incir
1 albenı top minicik bisiey:18:
2 cay kasıgı dondurma
su sadece 1.5 lt unuttum heppp:78:
evet canımcım yanlıs dıyet yaparsan boyle olur ıste.gel karataya hayatını yasa dıyorum sana.ömur boyu ac bılac yasayarak zayıf kalmak ıstıyorsan sen bılırsınekmeklerı,üzümleri,yemıs,ara ögunlerı yapmıs,hala zayıflayacam dıyo yaa,zor dostum zor
daha önce bunları yiyerek zayıfladım ama
sabah avuçiçi kadar çörek
1 yk un helvası yidimm
kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben kilooooooo alıyorummm netcemmmmmmm
daha önce bunları yiyerek zayıfladım ama
sabah avuçiçi kadar çörek
1 yk un helvası yidimm
kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben kilooooooo alıyorummm netcemmmmmmm
inşallhhh...Eski düzenine döneceksin hemen ve de topiğimiz canlanırsa bir an önce birbirimize gaz verip zayıflayacağız işte..
Başka ne yapalım...
Kendini 70 kiloda hayal edip ona göre davran derim
günaydın arkadaşlar..başım okadar ağrıyorki nete bakamıyorum.migrenim azmış durumda c.tesiden beri geçmedi.eşimde dün akşam kayınlarımı çağırmıştı yemeğe saat 10 da geldiler o saatte yemek yedik.yediğimde denmez aslında bir iki çatal makarna yedim sadece başım çok fenaydı.saat 12 de eltim ve kaynım gittiler.diğer kaynım ve de görümcem bizde kaldılar.12:30 da yatağa girdim ama hiç uyumadım başım çok fena minoset ağrı kesici içiyorum ama onunda bu ağrıya faydası yok.şuan ağlamamak için çok zor tutuyorum kendimi.
sabah 1 adet kaşarlı puaça yedim.1 bardakta çay.
sabah aslında erkenden uyanmıştım kahvaltı yapacaktım ama miğdem okadar kötü bulanıyorduki yapamadım ağrı miğdemede vuruyor.dua edin canlarım bu ağrı biran önce gitsin..
Günaydın cimcime... geçmiş olsun canım.. umarım bir an önce geçer ağrısı..
ya arkadaşlar ya bu 2 haftada 2 kilo almışım çok fena ya nasıl olur anlamadım.şoktayım resmen.ben çok kilo aldım çok iri oldum ya.kendimden iğreniyorum resmen.69 kg oldum.çok çirkin görünüyorum.daha 5,5 aylık önümde 3,5 ay var ben ne hale gelirim düşünmek bile istemiyorum...aksine bu 2 hafta süresincede adam gibi birşeyde yemedim.
bende 9 günde 2 kilo aldım...
valla kendini rahat bırakınca gidiyor cimicimm...
hamurişlerini terketmmeiz lazımm..
daha önce nasıl yapıyorsak öleee..
günaydınnnnn nasılsınız datlularımmm
bugün tartıldım vee 57.4.offf bii 56yı göremedim ne zamandırr.demekki ipin ucunu kaçırıyorum ki veremiyorum yada kilo vermem rötar yapıyoooo
sabah kahvaltım
4 ince dilim (ama çooook ince )peynirli gözleme
1 bardak şekersiz çay
domates salatalık.bugün bölee oldu napalım pazar günü kaçamak yapmamıştım ona sayıyorum artık.ama burası ıssızlaşınca insan da ipin ucunu kaçırıp salıveriyor kendini biran önce eskisi gibi olup gaz vermenin zamanı geldi hepimiz için sanırım.
famirtom huşgeldinnn.kilocuklar alınmış mı
günaydınnnnn nasılsınız datlularımmm
bugün tartıldım vee 57.4.offf bii 56yı göremedim ne zamandırr.demekki ipin ucunu kaçırıyorum ki veremiyorum yada kilo vermem rötar yapıyoooo
sabah kahvaltım
4 ince dilim (ama çooook ince )peynirli gözleme
1 bardak şekersiz çay
domates salatalık.bugün bölee oldu napalım pazar günü kaçamak yapmamıştım ona sayıyorum artık.ama burası ıssızlaşınca insan da ipin ucunu kaçırıp salıveriyor kendini biran önce eskisi gibi olup gaz vermenin zamanı geldi hepimiz için sanırım.
famirtom huşgeldinnn.kilocuklar alınmış mı
ayyyyyyyyyy famirrr gelmişşşşşşşşş
güne 1 fincan ballı süt
1 yesil elma ile basladımburnumm hala tıkalı. ama daha iyiyimm sükür tartı beni bugün 65.8 gösterdi dün de 64.8 göstermişti.. bi eksikk bi fazla cıkıyorum:26::26::26: herkess kilo almadın hiç diyo tabi göbegimi saymazsak. peki niyee bu tartıı yukarı dogru cıkmaya basladı :44: neyse okudugum yazılarda simdiye kadar 3.5 ile 5 .5 kg arası almıss olmalısınız diyo.. kendimii böle kandırayım:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?