sağol canımmmmmayyyyyyyyyy famirrr gelmişşşşşşşşş
güne 1 fincan ballı süt
1 yesil elma ile basladımburnumm hala tıkalı. ama daha iyiyimm sükür tartı beni bugün 65.8 gösterdi dün de 64.8 göstermişti.. bi eksikk bi fazla cıkıyorum:26::26::26: herkess kilo almadın hiç diyo tabi göbegimi saymazsak. peki niyee bu tartıı yukarı dogru cıkmaya basladı :44: neyse okudugum yazılarda simdiye kadar 3.5 ile 5 .5 kg arası almıss olmalısınız diyo.. kendimii böle kandırayım:97:
ne çok yemişinnn....Hep kendi kendime yazışıyorum bu ara..
öğlen yemeğim...
1 pt salata
2 yk makarna...
Afiyet olsun beril.. valla aynen öyle oluyor.. topiği toparlayamazsak biz topik olacağız yahu..
az gösterdiği doğrudur kızım.. iyi gidiyorsun sen bence.. moralini bozma iyi beslen...
Afiyet olsun beril.. valla aynen öyle oluyor.. topiği toparlayamazsak biz topik olacağız yahu..
az gösterdiği doğrudur kızım.. iyi gidiyorsun sen bence.. moralini bozma iyi beslen...
sağol canımmmmm
afiyet olsunn..
bence kilon gayet ii canımm
dikkat de ediyorsun zatennn,sıkma sen canını aldıklarınıda emzirriken hemencik veriirsin merak etme..ama kendinide salma tabiiii...
canım benim ne güzel azıcık almışsın 1-2 kg neyki bana baksana 8 kg aldım şimdi ne yapacağımı düşünüyorum.allahım dikkatte etsem alıyorum bende okudum 5. aydan sonra haftada 450 gr alınıyormuş.ozaman ben şimdi ne yaparım ya nasıl gidecek nasıl besleneceğimi şaşırdım.allah tan istahım yok ölee hemencik doyuyorum. saat bası agzıma bişi tıkıyorum tıkamassam da süt falan içiyorum o ayrıınazende gibi 6 aya kadar almıyımm diyodum ama o kadar dikkate 1 kg ya yakın almıs bulunuyorum su an. ve daha 5. ay.. bundan sonra cok hızlı alcakmısım. doktor öle didi:26: neyse en azından 7 kg bebegin kendi ve cevresi. üstünü almamaya calısıcam bende
famirim emzirmeden cok umutluyumm insallah öle olurgerci ben suan bebegi emzirmesem ne olur ki diye düsünüyorum.. cevredekilerr dogunca emsin diye gözüne bakcaksın diolar insallah öle olur:44::44: kayınvalidem gecenlerdee simdi bebek dogunca bol bol helva yiceksin süt yapsın diye dedi yok anne en cok sütü su ve dereotu yapıyomuss hayatta yememm dedim.. olur mu kızım helva ben hiç sütsüzlük cekmedim didi. en sonn dereotunu da ye helvayı da ya baglandık asla yememm.. bence onu da içini yaksın su içirsin mantıgıyla yedrmişş olabilir eskiler
bu arada öglen bol peynirli tarhana corbası ve 2 dilim ekmek yedim..3 gündür tavuksuyu corba içiyodum tarhana ii geldi
canım benim ne güzel azıcık almışsın 1-2 kg neyki bana baksana 8 kg aldım şimdi ne yapacağımı düşünüyorum.allahım dikkatte etsem alıyorum bende okudum 5. aydan sonra haftada 450 gr alınıyormuş.ozaman ben şimdi ne yaparım ya nasıl gidecek nasıl besleneceğimi şaşırdım.
kızlar işi gücü bırakın dukan diyetini araştırın ve başlayın. bugün 1. günüm ve tartıda 700 gram kadar eksik çıktım az önce, o kadar yememe rağmen...
5 gün atak evresindeyim bakalım neler olacak.
sayamıycam kadar çok yedim, tabi izin verilen protein listesinden(yağsız) üstelik diyet kola da serbes, hiç diyette gibi değilim. sınırsız yemek yemek süper bişey..
herkese iyi akşamlar
ne diyeti o ya??? :44:
ama seninn zor gecti balım nerdeyse hep yatmak zorunda kaldın serum falan almann kacınılmazdı yani. sıkma canını bundan sonra dikkat eder az az alırsın.. doktorunla konuss belki farklı bi beslenme programı uygular sana. cünkü kilo fazlası olan annelerde 5 kg bile almak normal sayılıyorr. düsük kalorili ama bebegi beslicek önerilerde bulunabilir. gerc ben benim doktorun verdiklerini yesem varil olurdum simdiye heraldearada bile ekmek ayran veriyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?