60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar;

Hep dışarıdan takip ediyodum, yazarak takip etmesi bence daha da keyifli olacak diye yazmaya başlamak istedim, hadi bakalım :) Kısaca anlatayım, jinekoloğum pko tanısı koyduktan ve zayıflaman gerek dedikten sonra diyete başladım, Haziran ayının başında, o zamanlar tartıyla pek aram olmasa da 83 kilo civarındaydım diye tahmin ediyorum. 6 ay kadar doğum kontrol hapı kullanıcam, şu an 4. kutuya başlamak üzereyim. 14 Eylül itibariyle de 68,5 kiloyum; yani 14,5 kilo verdim bile. İlk zamanlar, havanın da geç kararmasını fırsat bilip haftada en az 4 gün 1 saat tempolu yürüyüş yaptım. Şimdi ben eve gelene kadar hava karardığından, pek dışarı çıkıp yürüyesim gelmiyor, ben de leslie 5 mile başladım. Bunu da haftada en az 4 gün yapıyorum. Öyle çok az yediğimi ve aç kaldığımı da söyleyemicem, arada tatil kaçamakları da oldu ama seyir iyi devam ediyor. herhangi bir duraklamaya da karşılaşmadığım için diyetisyene gitmedim, ama onu da düşünmüyor değilim ama sonrasında bakıcam o işe. Şimdilik böyle.

Sabah kahvaltım:
1 ufak salatalık
1 dilim çemensiz pastırma
3 zeytin
1 dilim light kaşar peynir
maydanoz
2 ufak dilim kepek ekmeği
kepek ekmeğinin bi dilimi reçelli oluyor, tek kaçamağım bu :) her sabah düzenli kahvaltı yapıyorum, bi bardak light süt mutlaka içiyorum, bu sabah olmadığından içemedim, ama sabah kalvalltım aşşağı yukarı hep böyle oluyor.

Kahvaltı saat 08:00'deydi, ara öğün 11'de olacak, 1 fincan bergamotlu yeşil çay, 5 adet badem yiyor olacağım.

İlk hedefim 57 kiloya düşmek sonrasına sonra bakıcam, çünkü boyum 1,57; yani 57 kiloyla hala kilolu olmaya devam ediyor olacağım :/

herkese selamlar bu arada :))

Öyle mi cnım. Ben de pko hastasıyım. Doğum kontrol habını bıraktım ben de kilo yaptı. sen nasıl o kadar kilo verdin?

öğle menümü yazim bende
2 dlm köy ekmeği
6-7 yk zeytinyağlı bamya yemeği...
230 ml ayran....

Afiyet olsun fambık..seninki de az olmuş, aynı ben gibi..

Afiyet olsun cimcime..

Afiyet olsun...

slm canlarımmmm

ayrı ayrı hepinize alıntı yaparak yazcektim aslında ama zamnım yok 7 de yola çıkcaz inş. konyaya doğru hepinizi öpüorum paazrtesi görüşmek üzereeee

Hadi iyi yolculuklar, pazartesi seni burada bekliyor olacağız..

Afiyet olsun pepeti.

selammm
akşam menüm
5 kaşık barbunya
3 kaşık sebzeli bulgur pilavı
yoğurt
ardından
şekersiz türk kahvesi ve sade limonlu soda
yarım bisküvili pastaama çokkk pişmanımm

Küçük bir kaçamak olmuş.. ama olsun bugün telafi edersin..

günaydınnn aaakimsecikler yohhh.ilk kez ben önce gelmişim..
sabah kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak şekersiz çay
1 dilim peynir
domates salatalık
ara
activa ve greyfurt suyu

Afiyet olsun, süper kahvaltı...

Afiyet olsun cimcim..

İşte aynı ben.. ben verdim canım o kalan 10 kiloyu sen de verirsin.. ben diyetisyen kontrolünde verdim ama burası olmasaydı bu kadar azimli olamazdım.. sen de menülerini paylaş, destek olalım birbirimize..

Evet ya.. kurtlar bile yok...

Öyle mi cnım. Ben de pko hastasıyım. Doğum kontrol habını bıraktım ben de kilo yaptı. sen nasıl o kadar kilo verdin?

ben de en çok ondan korkuyodum, doktora da sordum kilo yapacak mı diye, dikkat edersen olmaz dedi. daha sonra biraz araştırdım; kullananların çoğunluğu bol su tüketip spor yaparsanız kilo yapmıyor dediğinden ben de bol su içmeye ve yürüyüşlerimi aksatmamaya çalıştım. ilaca ara verdiğim 7 gün içerisinde de, doğum kontrol hapının vücutta fazladan tuttuğu suyu attığından birden bire 2 kilo verdiğimi falan biliyorum. ha bi de, benim iştahımı çok açtığını da söyleyemeyeceğim, o yüzden ilaca rağmen verdim ki vereceğim de, çünkü 3 kutu daha var :/

Hoşgeldin.. Önce geçmiş olsun..
Menün güzel..Biz topiği toparlayabilirsek eğer hep beraber kilo vermeye devam edebiliriz..
Sen menülerini paylaş..

ya ben en son başka bi doktora gittim farklı isimde bi doğum k. habı verdi. Kilo yapmaz dedi araştırdım yapıyormuş. Güvenemedim yani zaten zar zor veriyorum o ilaç 1 kilo dahi aldırsa oturup ağlarım ben o derece. Kullanmayayım, kilo vereyim dedim. O kadar uğraştım spor falan pek veremedim ne yapacağımı bilmiyorum. görüntü olarak fark var tamam ama 3 ayda çok daha fazla kilo verilirdi

:90::90:aynen öle cnm kurtlar bile yok oderece boş burasıı yani...saol cnm benim.dün kaçamağım oldu ama bakalım bugünde arkadaşa gidicez orda da tozutmam inşallah.gerçi pek bişiy yememeyi düşünüyorum orda ama bakalım artık.umarım kendimi firenleyebilirim:97:

sonunda kahvaltı yaptım korka korka:)) kahvaltım;
1 domates
1 salatalık
1 dilim beyaz peynir
az tulum peyniri
5 adet zeytin
2 dilim ekmek
1 kupa şekersiz çay
abartmışmıyım kızlar yoksa yeterlımı

ben diane 35 kullanıyorum; her bünyeye farklı etkileri oluyor galiba. bana tek yan etkisi, biraz fazla duygusal böyle dokunsan ağlayacak modda geziniyorum, onu da sevgilim çekiyor napalım geçmiş olsun tekrar tekrar, azar azar da olsa veriyorum diye düşün, yoksa ipin ucu kaçmasın.

Evet, o yan etkisini de iyi bilirim :) Teşekkür ederim. Diyetisyene gideyim diyorum ama yurtta kaldığım için vereceği listeyi uygulamam pek mümkün görünmüyor. Yine de testlerimi yaptırıp neden yavaş verdiğimi öğrenmek istiyorum... Sana da geçmiş olsun canım :)

sonunda kahvaltı yaptım korka korka:)) kahvaltım;
1 domates
1 salatalık
1 dilim beyaz peynir
az tulum peyniri
5 adet zeytin
2 dilim ekmek
1 kupa şekersiz çay
abartmışmıyım kızlar yoksa yeterlımı

Afiyet olsun gayet güzel olmuş.. 1 dilimin ölçüsü ne kadar ama canım.. 1 kk kadar yiyoruz.. zeytin de kaç tane yenir bilmiyorum ben benim listem de yok çünkü..
Onun haricinde gayet güzel canım.. aynen devam...

günaydın kızlar, bugün dukan diyetinde 2. günüm.ve 1 günde 1 kg verdim:) gerçi verdiğimn bi kısmı sudur ama olsun:)

yediklerimi yazmıycam, çok yedim ama hepsi protein, yağsız ve asla sebze meyve şekerli bişey yok.
dukan listesinin dışına çıkmadım yani
çok mutluyum herkese bol şans

selamm kızlarr.. sapsal gibiyim bugün.. ruhvari bi halim var boslukta gbiyim:97: sabah ballı süt içtim yine. öglen ne yerim bilmiyorum. bişi yiyesim de yok zaten:97:

selam kızlarrr
baya oldu buraya gelmeyeli
evde bebek ve nikah şekeri yapmaya başladım,tabi iş alabilirsem işte,aklınızda olsun belki çevrenizde yaptıracak vardır,piyasadan uygun yapıyorum,ev almaya niyetleniyoruz 3-5 elime bişey geçsin 2 kuzuyla çalışamıyorum.Arkadaşlarınıza tavsiye ederseniz çok memnun olurum.Özellikle hugoma,ecrine,cimcimeye duyrulur,benden sonra topikte hamile kalan oldu mu bilmiyorum ki,vardır inşş,evlenecek de vardır umarım

beyaz bende dıyorum senı nerden hatırlıyorum:))) demek burdanmış:)

selam kızlarr..
lesiyle 4mil yürüdüm.(4mil ne kadar yapıyodu:44:)neysem tarçınlı karanfilli yeşil çayımı içtim.öğle yemeğinde ne yiycem belli deil daha .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…