canım benim hoş geldin.nasılsın.ayrıca işinde hayırlı olsun bende doğum zamanına yakın doğdu şekeri yapmayı düşünüyordum söylemen iyi oldu.gerçi eşim gerek yok diyiyor ama onu ikna etme yollarındayım.onlara göre herşey gereksiz.selam kızlarrr
baya oldu buraya gelmeyeli
evde bebek ve nikah şekeri yapmaya başladım,tabi iş alabilirsem işte,aklınızda olsun belki çevrenizde yaptıracak vardır,piyasadan uygun yapıyorum,ev almaya niyetleniyoruz 3-5 elime bişey geçsin 2 kuzuyla çalışamıyorum.Arkadaşlarınıza tavsiye ederseniz çok memnun olurum.Özellikle hugoma,ecrine,cimcimeye duyrulur,benden sonra topikte hamile kalan oldu mu bilmiyorum ki,vardır inşş,evlenecek de vardır umarım
canım benim hayırdır inşallah.neden ki biri birşeymi dedi canını mı sıktı canım benim.selamm kızlarr.. sapsal gibiyim bugün.. ruhvari bi halim varboslukta gbiyim:97: sabah ballı süt içtim yine. öglen ne yerim bilmiyorum. bişi yiyesim de yok zaten:97:
selam kızlarrr
baya oldu buraya gelmeyeli
evde bebek ve nikah şekeri yapmaya başladım,tabi iş alabilirsem işte,aklınızda olsun belki çevrenizde yaptıracak vardır,piyasadan uygun yapıyorum,ev almaya niyetleniyoruz 3-5 elime bişey geçsin 2 kuzuyla çalışamıyorum.Arkadaşlarınıza tavsiye ederseniz çok memnun olurum.Özellikle hugoma,ecrine,cimcimeye duyrulur,benden sonra topikte hamile kalan oldu mu bilmiyorum ki,vardır inşş,evlenecek de vardır umarım
canım benim hoş geldin.nasılsın.ayrıca işinde hayırlı olsun bende doğum zamanına yakın doğdu şekeri yapmayı düşünüyordum söylemen iyi oldu.gerçi eşim gerek yok diyiyor ama onu ikna etme yollarındayım.onlara göre herşey gereksiz.
canım benim hayırdır inşallah.neden ki biri birşeymi dedi canını mı sıktı canım benim.
Kibrit kutusu..
yani ölçülerin bizimde anlayacağımız gibi olursa daha net yorum yapabilriz.. yemek kaşığı, kibrit kutusu gibi..
öğle yemeğim
melemen ve yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
2lt suyumu içtim
kızzz asagısı bomboss ciddi mi didinn saka mı
vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy burası ne kadarrrrr kalabalıkmışşş böleeeeeeeeeeee
kendi adımı aşağıda zor buldum heeeeee
yaşsaınnnnnnnnnnnnnnnnnn canlanalımm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evetttt deli saçma menümüüüüü paylaşmayıı kendim ebir borç biliyorummmmm:87:
sabah
avuç içi büyüklüğünde kete(yağlı mağlı hamurdan yapılan börek çeşidi)
ara
3 yulaflı pöskevit
öğle
küçük kutu ton balığı
1,5 dlm köy eppeği
230 ml ayran
ara
1 adet yulaflı pöskevit
2 kare bitter(misafire tutulanlardan varya ondan)
Allahımmmmmmmmm bana noliyirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:93::93::93::93:
hepinizzz gittinizzz topişşşş olma yolundaki azimli ve kararlı adımlarım devammm ediiiiiyyyyyyyy.
gelin gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
akşam ben fazla yedim hemde çoknolıyyy bende anlamdım ben menumu bı yazımda gör
sabah feci baş agrısı ama feci mıde bulantısı ve migrennnn
sonra ilacımm
hiç bisey yemek ıstemedım ve simitle kahve kahvaltım oldu
öğlen 1 gözleme 1 domates 1cay
aksam köz patlıcan -biber-yoort-2dilm kpk ekmek-1kepce yyayla corbası
erik seftalii
nasıllllllllllllllllllllllllllll
Kızlar alakasız olacak ama burda gördüğüm bir tarfi uyguluyorum saçlarıma. Hakkaten faydası oldu. Sadece bakım yaptığını düşünüyordum. Sonra baktım saçlarım uzamış. Buradan iyice inceledim sonra bu tarifi, meğerse saçları uzatıyormuş zatitam da "ben bulduum ben bulduum" diyecektim, tüh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?