60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Toparlanmak lazım.. benim menülerim de aynı cozutuk cozutuk valla..

nası bomboşşşş kayniyy yawwwww,kk atsan yere düşmiyyyyy

Ay pepeti sende mi.. hepimiz cozuttumuşuz... ve korkarım kimsenin geri dönmeye niyeti yok...

aha bi cozutuk daha....

akşam menüm
6 kaşık taze fasulye
3 kaşk sebzeli bulgur pilavı

sonunda süper bi menü...
tebrikler beril, hepimiz cozuttuk sen sağlam gidiyorsun..

günaydın ıssız topiğimizn ıssız topişleri..
Akşam yedim de yedim..
şimdi de öyle..
ne olacak benim halim...

günaydın ıssız topiğimizn ıssız topişleri..
Akşam yedim de yedim..
şimdi de öyle..
ne olacak benim halim...

günaydın canımmmmmmm

sabah kaffaltım
2 büyük dilim fırında kızarmış,üzeri domates peynir biber ve sucuktan oluşann eppek
1 dlm köy eppeği üzeri gül reçelli...

eferim bana süper kahvaltı oldu

gunaydın kızlarrrrnoluyor bakalım herkes bozmus dıyetlerı?zararın neresınden dondenız kardır,hadı toparlayın bakalım,yoksa ayların emeklerı bosa gıdecek

günlerdir korkudan tartıya çıkamıyorumm...
2 kilo aldım dediğim kişilerde yoooooooooo hiç belli olmuyo gayet iisin diyolarr..
böle dediklerine göre kesin ben kilo aldım ve farkediliyor....
daha fazla kilo amam için söylenen bilinçli sözler bunlar kesinnnn
kuşku herşeyden kuşkuuu...

yecalemm sen ben kaldıkk eskilerden sanırsammm..
yenilerde dukana takılıyorlar zati...
birbirimize gaz verek barimm kızzzzz:13:

ekmeğe dadandın sen de yaa.1 gunluk yıyecegını kaffaltıda goturmussun.su ekmeği 1 dılım yesen,yanındada yumurta,peynır ,zeytın,cevız,kuru kayısı felan yesen,nasıl olurdu acep?reçel de cıssss bu arada

gunaydın kızlarrrrnoluyor bakalım herkes bozmus dıyetlerı?zararın neresınden dondenız kardır,hadı toparlayın bakalım,yoksa ayların emeklerı bosa gıdecek

kartay dukan derken herkess bi tarfa savrulduuuu..
bizde böle oldukk işteee..
bi de kontrol edilmeyince kilo alıyor almak da kötü.
kknın bağımlısı olmuşuzzz farkında değiliz yawww

evet kesınlıkle kılo alman ıcın yapıyorlar.burdada dıyet yaptıgımı ogrenen bırı 1 gun kısı getırıyor eve,1 gun durum söylüyor ögle yemegıne,kısırı yedım malesef ama dürümün ıcındeki döneri yedim dun sadece ekmeğe hiç dokunmadım.etrafa uyarsam durumum felaket olur valla.hee bırde haftasonu beraber cıktıgımız arkadaslar var dıyet yapıyorum herseyı yıyemem dıyorum pizza olurmu dıyolarunsuz pizza varsa olur didim

süper olurdu ama yapamıyorumm..
bir bıkkınlık varr üzerimdeee..
kayın validem 3 kavanozz reçel yapmış bana 3 ayda bitirmek için uğraşıyom bendeee

diyetin anlamını bilmiyolarr galibaaa...
ne yenmesi gerektiğini düşünüyoırlar diyetten iken acabü....
offff valla netcem bilmiyomm.
karaty grubuna bakıyorum arada..
ama pek sarmadı o grupta beni yawwww

kartay dukan derken herkess bi tarfa savrulduuuu..
bizde böle oldukk işteee..
bi de kontrol edilmeyince kilo alıyor almak da kötü.
kknın bağımlısı olmuşuzzz farkında değiliz yawww

yok yaw karatay da bırtek ben varım bu gruptan,dukandada yoli vardı cezalı galıba gırmıyor bıkac gundur,e 3-4 kişi hamile kaldı dıyet yapmıyolar,yenılerde kaynasamadı heralde,sen zaten boşladın topiği yaz basından beri.ycl ara ara gırıyor.nugya nerelerde acaba?burdaki kontrol duygusu iyi oluyor gercekten ınsan bozmuyor dıyeti,bızım topikte herkes gunluk menulerını paylasıyor aksamları,cuma gunlerı de kılo bıldırımı yapıyoruz,ak koyun kara koyun belli oluyordaha yenıyız gercı 2 hafta kadar oldu baslayalı,aynı dıyetı yaptıgımız ıcın paylasım daha cok oluyor

diyetin anlamını bilmiyolarr galibaaa...
ne yenmesi gerektiğini düşünüyoırlar diyetten iken acabü....
offff valla netcem bilmiyomm.
karaty grubuna bakıyorum arada..
ama pek sarmadı o grupta beni yawwww

aynen ,milleti dınlesem 150 kg olurum,bırı de dıyorkı çikolata kilo aldırmaz,bır oturusta yarım kavanoz nutella yıyorum kılo almıyorum38 beden felan kendısı.demek onu da yemesen ıncecık olacaksın dedım

ya zaten onemlı olan karatay grubu değil ki,seni karatay diyeti sarmadıtabıı ekmek neyım yıyemeyecen onu yaparsan.dur sana modifiye karatay diyeti yapalım.ara öğünleri kaldır,akşam 8den sonra hıcbırsey yeme(tuzsuz ayran,süt serbest sadece)ekmeğide kahvaltıda sadece 1 dlm ye,bakalım

arada bir bakıyorummm..
ama ekmeksiz hayat çok zorrr...
bulgur da yokkk..
yapamam ben yaaa..
yada işte bırakınca hemen kilo alırımm.
şekil 1:87:

ayda yılda bir kere yediği şeyi hergün yiyomuşş gibi anlatıyorrr bence...
ii demişinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…