vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy burası ne kadarrrrr kalabalıkmışşş böleeeeeeeeeeee
kendi adımı aşağıda zor buldum heeeeee
yaşsaınnnnnnnnnnnnnnnnnn canlanalımm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evetttt deli saçma menümüüüüü paylaşmayıı kendim ebir borç biliyorummmmm:87:
sabah
avuç içi büyüklüğünde kete(yağlı mağlı hamurdan yapılan börek çeşidi)
ara
3 yulaflı pöskevit
öğle
küçük kutu ton balığı
1,5 dlm köy eppeği
230 ml ayran
ara
1 adet yulaflı pöskevit
2 kare bitter(misafire tutulanlardan varya ondan)
Allahımmmmmmmmm bana noliyirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:93::93::93::93:
hepinizzz gittinizzz topişşşş olma yolundaki azimli ve kararlı adımlarım devammm ediiiiiyyyyyyyy.
gelin gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nası bomboşşşş kayniyy yawwwww,kk atsan yere düşmiyyyyy
nolıyyy bende anlamdım ben menumu bı yazımda gör
sabah feci baş agrısı ama feci mıde bulantısı ve migrennnn
sonra ilacımm
hiç bisey yemek ıstemedım ve simitle kahve kahvaltım oldu
öğlen 1 gözleme 1 domates 1cay
aksam köz patlıcan -biber-yoort-2dilm kpk ekmek-1kepce yyayla corbası
erik seftalii
nasıllllllllllllllllllllllllllll
akşam ben fazla yedim hemde çokkarnıyarık yapmıştım 2 tane patlıcan biraz buyuktude patlıcanı 2 kaşık pilav 4 tane biber karnıyartık bıberı oglum kabak yemeği yemedi 4 kaşıkta onun yemegini yedim 2 dilim ekmek muhtesem yuzyılı ızlıyordum kuçuk bır kase antep fıstığı offff offfffffff nasıl duzene sokacam nasıl alısacam az yemege gunduz çok ii dim az yemıstım şimdi dozunu kaçırdım ben yapamıyacam galıba:
akşam menüm
6 kaşık taze fasulye
3 kaşk sebzeli bulgur pilavı
hangi tarifi yaptın canım?, zeytin yağlı , bemix badem yağlı sinamekiliy mi? ben de onu denemeyi düşünüyorum
günaydın ıssız topiğimizn ıssız topişleri..
Akşam yedim de yedim..
şimdi de öyle..
ne olacak benim halim...
Kızlar yaşlarımızı, boylarımızı ve kilolarımızı paylaşalım mı?
Ben başlayayım :
22 yaş /172 boy /64 kilo
günaydın canımmmmmmm
sabah kaffaltım
2 büyük dilim fırında kızarmış,üzeri domates peynir biber ve sucuktan oluşann eppek
1 dlm köy eppeği üzeri gül reçelli...
eferim bana süper kahvaltı oldu
gunaydın kızlarrrrnoluyor bakalım herkes bozmus dıyetlerı? zararın neresınden dondenız kardır,hadı toparlayın bakalım,yoksa ayların emeklerı bosa gıdecek
ay çok güzel boyun uzun.bende senn boyunda olmak isterdim.ne yaptın uzaması için?
günlerdir korkudan tartıya çıkamıyorumm...
2 kilo aldım dediğim kişilerde yoooooooooo hiç belli olmuyo gayet iisin diyolarr..
böle dediklerine göre kesin ben kilo aldım ve farkediliyor....
daha fazla kilo amam için söylenen bilinçli sözler bunlar kesinnnn
kuşku herşeyden kuşkuuu...
yecalemm sen ben kaldıkk eskilerden sanırsammm..
yenilerde dukana takılıyorlar zati...
birbirimize gaz verek barimm kızzzzz:13:
ekmeğe dadandın sen de yaa.1 gunluk yıyecegını kaffaltıda goturmussun.su ekmeği 1 dılım yesen,yanındada yumurta,peynır ,zeytın,cevız,kuru kayısı felan yesen,nasıl olurdu acep?reçel de cıssss bu arada
evet kesınlıkle kılo alman ıcın yapıyorlar.burdada dıyet yaptıgımı ogrenen bırı 1 gun kısı getırıyor eve,1 gun durum söylüyor ögle yemegıne,kısırı yedım malesef ama dürümün ıcındeki döneri yedim dun sadece ekmeğe hiç dokunmadım.etrafa uyarsam durumum felaket olur valla.hee bırde haftasonu beraber cıktıgımız arkadaslar var dıyet yapıyorum herseyı yıyemem dıyorum pizza olurmu dıyolarunsuz pizza varsa olur didim
annesi bir taraftan babası bir taraftan çekiştirip durmuşlarrr sanırsamm,kendisi yok ama ben cevap vereyimm..
dene bakkk farkı göreceksin:97:
kartay dukan derken herkess bi tarfa savrulduuuu..
bizde böle oldukk işteee..
bi de kontrol edilmeyince kilo alıyor almak da kötü.
kknın bağımlısı olmuşuzzz farkında değiliz yawww
dalga mı geçiyorsun
diyetin anlamını bilmiyolarr galibaaa...
ne yenmesi gerektiğini düşünüyoırlar diyetten iken acabü....
offff valla netcem bilmiyomm.
karaty grubuna bakıyorum arada..
ama pek sarmadı o grupta beni yawwww
arada bir bakıyorummm..yok yaw karatay da bırtek ben varım bu gruptan,dukandada yoli vardı cezalı galıba gırmıyor bıkac gundur,e 3-4 kişi hamile kaldı dıyet yapmıyolar,yenılerde kaynasamadı heralde,sen zaten boşladın topiği yaz basından beri.ycl ara ara gırıyor.nugya nerelerde acaba?burdaki kontrol duygusu iyi oluyor gercekten ınsan bozmuyor dıyeti,bızım topikte herkes gunluk menulerını paylasıyor aksamları,cuma gunlerı de kılo bıldırımı yapıyoruz,ak koyun kara koyun belli oluyordaha yenıyız gercı 2 hafta kadar oldu baslayalı,aynı dıyetı yaptıgımız ıcın paylasım daha cok oluyor
aynen ,milleti dınlesem 150 kg olurum,bırı de dıyorkı çikolata kilo aldırmaz,bır oturusta yarım kavanoz nutella yıyorum kılo almıyorum38 beden felan kendısı.demek onu da yemesen ıncecık olacaksın dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?