60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok tesekkur ederim evlibarklim insallah hersey iyi olurda bende bebis sahibi olabilirim

Allah isteyenlere versin canım ben suan hiç istemiyorum mesela,
Sen istiyorsun inşallah hayırlısıya olur canım

idealist prensesim benimmmm naif arkadaşım :asigim: hiç olur mu küslük ne demek . . .

asıl senin bana belki içerlemen gerekir ki ben uykusuna çok hakim olabilen biri değilim ne yazık ki sana teşekkür edemeden ve öptümmmm diyemeden ayrılmak durumunda kaldım . . .

bu aradaaaa ne fark ettim ben . . .
hı ?
neyi fark ettim fiufiu ?
biz şu an itibari ile aynı kiloda bulunup aynı hedefe odaklanıyoruz . . .

zemuszemus

iyi öğlenler kızlarrrrrrrrrrrrrrr
ben kahvaltıda yarım simit, çeyrek k.k. peynir, domates, salatalık ve azıcık da yaz helvası yedim. cokacimcoook

ayyy yaz helvasıııı bayılıyorum ve dayanamayacağımı bildiğim için almıyorum off şimdi olsa 1 paketi yerim valla o kadar seviyorum yaniii :kedi:

anaaaa saraaaa
anlatsanaaaa nasıl öldü yaaaa ?

evlerden ırak . . .
:Saruboceq:[/B][/CENTER]

error veriyor canim sayfalar ya:gitme:

kızlar benimde cnm yaz helvası istedi bende cok severim peki yaz helvası varda kış helvası varmısırnaşık şey acaba

Allah kalanlara sabır versin
kafama gelen taşıda farkettim
:1rolleyes:

Son düzenleme:
olsn soncta hedef aynı değilmi yapalım yapalım ne olr yaaaaaaaaaaaaaaaaaahihoyyyt

yapalım cicim seni mi kırıcammmm . . .
hayde breh . . .

arkadaslar ben biraz önce yarım paket burcak bisküvi yedim cokmu sizce yaaa

bende kuruyemiş yidim ara öğün, akşama yemeyeceğim zaten bu gün geçiştireceğim . . .
akşam karbohidrat alma derim ben yarışı unutma yane o burçaktaki karbohidrat sana yeter bu gün . . .

ayy keşke söylemeseydim canınızı çektirdimm
kış helvası normal tahin helvası :icecream:

çıtırım bağ topiğimizin namusunu bozuyosun :1ninca: o parlak parlak sarmaları ekledin yetmedi şimdide yaz helvası mevzuuuu . . .
bi de kaptan yaptılar seni zayıflama yarışmasına . . .
peh . . .
kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…