cok tesekkur ederim evlibarklim insallah hersey iyi olurda bende bebis sahibi olabilirim
çok geçmiş olsun tekrar canım dualarımız seninle umarım kötü bişey çıkmaz aklına getirma böyle şeyleri
çok beğendim canım Allah tamamına erdirsin
sekerim ama sen de hergun kılo vermeyı hedeflıyorsun..
daha yenı dustun 54.6ya..
dur bakalım
geç olsun güç olmasın...
cicişim ben çok tez canlı bir insanım bişey istiyorsam hemen olsun istiyorum şuan bulunduğum kiloyu hayal bile edemezdim halbuki şimdi ise beğenmiyorum
ah bi benden daha iştedenemediğim kalmadı benim bu uğurda akşam ofiste yemeyi bile denedim geç yememek iin lakin olmadı fakat ben şöyle bir karar aldım canım bi akşam yiyip bi akşam geçiştirmek biçiminde idare etmeye çalışacağım . . .
geçiştirdiğim akşam salata olabilir yoğurt olabilir şekersiz kahve olabilir meyve olabilir . . .
fiufiummmm merveciğimi ben iyi görmüyorum bu uğurda . . .
bence sende benim gibi düşünüyorsun ki ben kendisine bir zarar vermesinden endişelendim anoreksia olmak ile kendini mutlu hissettiğin kiloda olmak arasında ince bir hat var . . .
anoreksialarda kendilerini o halleri ile çok mutlu hissediyorlar mesela . . .
fisfisfis
belki kızcaksınız ama anoreksia olmayı isterdim yiyip yiyip kilo almamk için bu ara iştahım çok açık
sekerler selamlar...
acayip şiş hissediyorum an itibarıyle kendımı..gene bagırsak tembelliği çekmeteyim...
sabah tartıldım 62..tam tamına...
3 gundur aynı noktada duruyorum ama aksamları sadece meyve yiyorum.. 5-6 gıbı sebze yıyorum.. bakalım..ıcımden bır ses bu noktada yapısıp kalcaksın dıyor ama panık yapmak ıcın henuz cok erken..şöyle bir 10 gun kacamaksız gecer de.. ben gram ınemezsem baslarım basınıza ekşimeye kaydirigubbakcemile3
bu arada zabın bana küstün mü? :gitme:
iyi öğlenler kızlarrrrrrrrrrrrrrr
ben kahvaltıda yarım simit, çeyrek k.k. peynir, domates, salatalık ve azıcık da yaz helvası yedim. cokacimcoook
çok geçmiş olsun tekrar canım dualarımız seninle umarım kötü bişey çıkmaz aklına getirma böyle şeyleri
teşekkürederim canım opuyorumnanaktan merve nin yazısını alıntı yapamadım ama kızıyorum mervişim sana ne 45 i yok mu olmak istiyosun sen hastalık kaparsın valla takma kafanı bukadar zayıflamaya hem çok zayıflıkta iyi bişi değilki tatlım sen bu halinle bile çok güzelsin opuyorumnanaktan
teşekkürederim canım :)
cicişler ben 45 kilo olmak istemiyorumki şimdilik 49 istiyorum sadece, zaten 54.6 ya yapıştım gene gram inmiyor aşağıya
saracım elim gerçekten ağrı yapıyor fena haklısın
49 bile çok fazla ve korkuyorum ...
kızlar 9. takım kaptanlığını aldım
eğer cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyen varsa listeye alabilirim a.s.
hayatta gelemem öyle yarışmalara yaa o ne öyle gram kilo alsam kafaları yerim sonra ben :umursamaz:
ah bi benden daha iştedenemediğim kalmadı benim bu uğurda akşam ofiste yemeyi bile denedim geç yememek iin lakin olmadı fakat ben şöyle bir karar aldım canım bi akşam yiyip bi akşam geçiştirmek biçiminde idare etmeye çalışacağım . . .
geçiştirdiğim akşam salata olabilir yoğurt olabilir şekersiz kahve olabilir meyve olabilir . . .
fiufiummmm merveciğimi ben iyi görmüyorum bu uğurda . . .
bence sende benim gibi düşünüyorsun ki ben kendisine bir zarar vermesinden endişelendim anoreksia olmak ile kendini mutlu hissettiğin kiloda olmak arasında ince bir hat var . . .
anoreksialarda kendilerini o halleri ile çok mutlu hissediyorlar mesela . . .
fisfisfis
onu bildiğim için korkuyorum merveden zaten canım...
bi arkadaşımı kaybettim ben 5 yıl önce anoreksia dan
Allah isteyenlere versin canım ben suan hiç istemiyorum mesela,
Sen istiyorsun inşallah hayırlısıya olur canım
cicişim ben çok tez canlı bir insanım bişey istiyorsam hemen olsun istiyorum şuan bulunduğum kiloyu hayal bile edemezdim halbuki şimdi ise beğenmiyorum
belki kızcaksınız ama anoreksia olmayı isterdim yiyip yiyip kilo almamk için bu ara iştahım çok açık
:mymeka:lmaz: :mymeka: kötükedihüso :mymeka: :mymeka: :mymeka:
ayyy yaz helvasıııı bayılıyorum ve dayanamayacağımı bildiğim için almıyorum off şimdi olsa 1 paketi yerim valla o kadar seviyorum yaniii :kedi:
hayatta gelemem öyle yarışmalara yaa o ne öyle gram kilo alsam kafaları yerim sonra ben :umursamaz:
Allah isteyenlere versin canım ben suan hiç istemiyorum mesela,
Sen istiyorsun inşallah hayırlısıya olur canım
:mymeka:lmaz: :mymeka: kötükedihüso :mymeka: :mymeka: :mymeka:
evet nisacığım :1ninca: senin boy kaç ?
yarış mı yapsak kendi aramızda ?
buldum yazdığımı.çbuyrun kızlar.birisi annesi içn istemiş.çok özür idlerim çok yorgunum.yüzeysel okudum yazılanları.hiç durmamış çeneleriniz elleirniz işlemiş.forumcak parmak sproru yapıyoz maşallahzemuszemus
neyse arkadaşın anneside yapabilir bunu.her yaş için güzel bir yürüyüş. bunu yapabilir.rahat hareketleri bunun.
ayyy yaz helvasıııı bayılıyorum ve dayanamayacağımı bildiğim için almıyorum off şimdi olsa 1 paketi yerim valla o kadar seviyorum yaniii :kedi:
yemezler yavrum hiç sevimlilik yapma çok kızdımlmaz:
anaaaa saraaaa
anlatsanaaaa nasıl öldü yaaaa ?
evlerden ırak . . .
:Saruboceq:[/B][/CENTER]
amin canımm o annesinin hali hiç gözümün önünden gitmez.
nasıl öldü şöyleki
zayıflıycam diye diyete başladı ilk başta herşey iyi gidiyodu o ara bu anoreksia yı duymuş ne yese wc ye koşup istifra ediyodu.bi süre sonra su içse midesi bulanmaya ve kusma refleksi kaybolmaya başladı.2 ay gibi bi sürede 30 kiloya yakın verdi ve sonu bütün organların iflasıyla oldu :Saruboceq:
allah rahmet eylesin son halini görmeniz lazımdı göğüs kafesindeki kemiklerin arasına parmak giriyodu
umarım birileri anlamıştır ne demek istediğimilmaz:
165 senin yapalım olabilir iyi fikir sırnaşık şey
nasıl öldü şöyleki
zayıflıycam diye diyete başladı ilk başta herşey iyi gidiyodu o ara bu anoreksia yı duymuş ne yese wc ye koşup istifra ediyodu.bi süre sonra su içse midesi bulanmaya ve kusma refleksi kaybolmaya başladı.2 ay gibi bi sürede 30 kiloya yakın verdi ve sonu bütün organların iflasıyla oldu :Saruboceq:
allah rahmet eylesin son halini görmeniz lazımdı göğüs kafesindeki kemiklerin arasına parmak giriyodu
uffff :a015:
nasıl öldü şöyleki
kızlar benimde cnm yaz helvası istedi bende cok severim peki yaz helvası varda kış helvası varmısırnaşık şey acaba
olsn soncta hedef aynı değilmi yapalım yapalım ne olr yaaaaaaaaaaaaaaaaaahihoyyyt
arkadaslar ben biraz önce yarım paket burcak bisküvi yedim cokmu sizce yaaa
ayy keşke söylemeseydim canınızı çektirdimm
kış helvası normal tahin helvası :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?