ayy sağol bitanecimm listeler için opuyorumnanaktan
he he..kıs sen dün175tın..bi günde bi cm uzadın mı?
canım herkesın kendını rahat ve saglıklı hıssettıgı kılo vardır..kımı azıcık balık olayım ister kımı manken gıbı ..kimine göre hedef 38 beden kımıne 36 hatta 34..(0 beden bu olyor)
bır de metabolik farklılıklar,kas ve iskelet yapısı agırlıgının farklı olusu var. mesela kas daha az hacım kaplar ama yagdan daha cok agırlık tutar.kalın kemıklısı var ıncesı var...gibi..
ama bır diyetisyen ablamız demıstı boyunuzla mınımum 10 maksımum 18 farkınız olsun dıye..
mesela sen en az 58 falan olmalısın ona göre en cok da 66...
canım internete öyle bilgi vermıs ,vaktıyle turkıye güzeli secılmıstı.cok kısa olsa secmezler dıye dusunuyorum ama uzun durmuyor ekranda...
bır de ünlülerin cogu yalan söyluyor boyu hakkında..topuklu öllcümlerini mi verıyorlar ne..
mesela demet akallın 175ım demıstı ben gördum basbayagı benden 5-6cm kısa..
hülya avsarı gördum 155ten fazla deil..
beren saat 168ım dıyor ama ınanmıyorum lakın görmedım kendısını idda edemem
fahriye evcen 171ım dedı , onu da kuzen görmus 160 falan dıyor
bennu yıldırımları gördum,yan yana gectık bel hızamda kalıyor sanırım
yanlız deniz akkayayı gördum beni acayip aşıyor o hatun 180ın üstü yanı dırek...
baska baska nefise karatay bıle kısaydı demet akalın kadar anca işte..
hatırladıklarım bunlar..
erkek varsa kociş göndermiyo malesef
ya haklısın sanırım istedikleri boyları söylüyorlar.ben ebru şallıyı yıllardır 165 bilyordum
hımm kocişşş cok kıskancccc..
yawrumm onların hepsi cücemsi tiplerr teyzemle konuştum şimdi teyzemle aynı boydayız bi davette karşılaşmışlar ebru şallıyla 9 pound luk topuk vardı ayağında benden kısaydı diyo kaydirigubbakcemile3
genelide en az 9 pound luk topuklarla olan boylarını yazmışlardır delikafadulden
doorudur cnm..kiloları da yalandır Allah bilir kaydirigubbakcemile3
biraz ufak ve silik gözüküyo liste ama kaydedip büyüterek okuyabilirsiniz kızlar
ben böyle listelere bağlı kalamıyorum ama yapabilen için güzel şeyler sanki
ben de baglı kalamaıyorum ama faydalı bilgiler..merci cnm
bidaha denedim olmadıysa ağlarım ama üüühüüü
Saracım, ebru sallı 174 boy,49kg imiş... sanırım bu kadın gisele ve limadan da daha zayıf..bu arada dikkatınızı cekmıstır lima 32 bedenmıs...ühüüüüüüü diyorum ya... 34e 0 beden dıyorduk bız. hatunun bedene bak..kemıkte mı yok anlamadım valla..
bence , benım naçizane fikrim,orta ve uzun boylu bayanlarda en şık beden 36dır.
34 belkı cok minyon ve ince iskelet yapılı bayanlarda iyi durabılır..
32 ise çocuk bedenı o artık..
kızlar dün salondaki diyetisyenden diyet listeleri aldım
şimdi taratıp göndercem size kolay ve işe yarayan şeylermiş öyle dedi
bu 1. listee
biraz ufak ve silik gözüküyo liste ama kaydedip büyüterek okuyabilirsiniz kızlar
ben böyle listelere bağlı kalamıyorum ama yapabilen için güzel şeyler sanki
fly yazmıs ben de yazıcam yedıklerımı..
sabah 3-4 adet kuru kayısı
1 iri dl kepek ekmekgı,az light labne ,2 kasık kadar cökelek peynırı salata
abooo bişi yememısım bu saate kadar baska ama şimdi yiycem...
kıymalı yumurtalı ıspanak(cok severım) 1 tabak yanında yogurt illa
ve kasık börek corbası bır kase..yarım dılım de ekmek yenır bunla...
akama da karpuz yiyip
FİNİTO diycem...
ya ben akşama ne yesem kü acep..?? Yumurta yiyim diyorum ama sıcakta da ağır geliyo..:bbo:
Aslında ofiste bişeyler atıştıriim çıkiim diorum çünkü saat 7 gibi spora başlıyorum.. ama ofistede kurupastadan başka yicek bişey yok.. Napacoook???:uhm::uhm:
Ya haftasonu arkadaşlarımla sapancaya gidicem.. Sevgili sevcülüm de var aralarında.. Orda da haliynen havuza giricem.. O yüzden çok bişii yemek de istemiyorum hani..kaydirigubbakcemile3
ya ben akşama ne yesem kü acep..?? Yumurta yiyim diyorum ama sıcakta da ağır geliyo..:bbo:
Aslında ofiste bişeyler atıştıriim çıkiim diorum çünkü saat 7 gibi spora başlıyorum.. ama ofistede kurupastadan başka yicek bişey yok.. Napacoook???:uhm::uhm:
Ya haftasonu arkadaşlarımla sapancaya gidicem.. Sevgili sevcülüm de var aralarında.. Orda da haliynen havuza giricem.. O yüzden çok bişii yemek de istemiyorum hani..kaydirigubbakcemile3
bu 1. listee
yawrumm onların hepsi cücemsi tiplerr teyzemle konuştum şimdi teyzemle aynı boydayız bi davette karşılaşmışlar ebru şallıyla 9 pound luk topuk vardı ayağında benden kısaydı diyo kaydirigubbakcemile3
genelide en az 9 pound luk topuklarla olan boylarını yazmışlardır delikafaduldendevamıda vaarrr :)
yanlız biraz komik olmuş en son osmaniye belediyesinin evraklarını taratmıştım onların ismi kalmış kaydirigubbakcemile3
saracım çok teşekkür ederiz
hımm kocişşş cok kıskancccc..
çooook kıskanç ciciş hele zayıfldıktan sonraaaa....
doorudur cnm..kiloları da yalandır Allah bilir kaydirigubbakcemile3
ben de baglı kalamaıyorum ama faydalı bilgiler..merci cnm
bencede ciciş
İveeettt... Sabahtan beri okuyorum bi iş çıkıyo bi bakıyorum bir sürü sayfa daha.. Onları okurken bi bakıyorum yine birsürü sayfa.. Hızınıza yetişemedim bugün valla...
Neyse yediklerimi yaziim ben hemen..
Sabah etiformun kötü müslisi.. Felaket..
Ara: 1 tabak salatalık
Öğlen.. Tıvık şiş, pilav, ayran
Ara..yarım magnum beyaz. (valla yarım 2 kişi paylaştık..ortadan kesipte..kaydirigubbakcemile3)
ama işin kötü yanı.. Saat daha 4 ve benim karnım acıkmış bulunmakta.. Daha doğrusu acıkmakta diil .. Hafif hafif bi mide bulantısı var sankim... Neyse dur bakalım..
kız Allah iyiliğini versin yarım magnuma çok güldüm :roflol:
ne o kızzz pikini giycem diye yemeden içmedenmi kesilcen yawrummm
bak bana ben her hafta sonu giyiyorum pikimi ama gayette güsel yiyorummlmaz:
bende bu sene bikini alcam saracım nelsonunkileri çok beğeniyorum
ayyıldızın malı çok kötü oluyor
senin önerin var mı
canım çorba içsen, yanında salata yesen
ya da salata ve biraz yağsız yoğurt. Akşamları yediğimiz salataya domates koymazsak cok etkili oluyormuş.
-tatlicadiarzu-
hımm möhö bi durum pikini giyilecek... bence karpuz yi gözelim. pek tok tutuyor..şööyle büyükcene pi tekne yiyiver..o an şişiriyor emme ertesi güne karin dümdüz...
sorma yahu uyuzluktan denizin diibinde olup denise gırmıyorum..gercım havalar da anca ısındı..gecen gün bulutluydu bilem...emme dünden beri evin içinde giyiyorum pikinimi.. sankim fena deil.. anniş de iltifatlara bogunca gaza geldim gibin.. haftasonu karpuz kabugu fiume denize düşcek gibin...
eveeettt karpuz oldukça iyi bi fikir... Şimdilik yeşil çayın yanında 2-3 tane kurupasta aşırıyorm. Akşam sporumdan sonra karpuzneyim yiyebilirüm kanımca...
yesıl cay..
iyi aklıma getirdin valla.. sıcaklarla pek içesim yok onu da ,o yüzden bahane arıyorum ıcmemek ıcın..dün de içmedim.. ama iceyim bırasdan annişle ...
kızlar ya bir derdim var...
çok hatta çooook uzun yıllardır göremedıgım kılolara ınmeye calısıyorum. hatta ergenlık cagının basında oldugum kıloma.. inilmes gibi gelıyor..tartı da hiç oynamıyor..tırsıyorum..
bi fikri,deneyimi,önerisi olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?