60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy sağol bitanecimm listeler için opuyorumnanaktan

devamıda vaarrr :)

yanlız biraz komik olmuş en son osmaniye belediyesinin evraklarını taratmıştım onların ismi kalmış kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $osmaniye 2 003.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 46
  • $osmaniye 2 004.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 57
biraz ufak ve silik gözüküyo liste ama kaydedip büyüterek okuyabilirsiniz kızlar
ben böyle listelere bağlı kalamıyorum ama yapabilen için güzel şeyler sanki

heheheheh :roflol:

ya işte bazen 175 ölçüyolar bazen 176 çıkıyor. bende ortalama 175 deyiveriyorum :roflol:

bidaha denedim olmadıysa ağlarım ama üüühüüü

Canım sade ve şık.. Çok güzel.. Allah ömür boyu mutluluğunuzu bozmasın işallah..Şeniz

36 beden misssss kanımca..

kızlar dün salondaki diyetisyenden diyet listeleri aldım
şimdi taratıp göndercem size kolay ve işe yarayan şeylermiş öyle dedi

biraz ufak ve silik gözüküyo liste ama kaydedip büyüterek okuyabilirsiniz kızlar
ben böyle listelere bağlı kalamıyorum ama yapabilen için güzel şeyler sanki

Saol tatlım.. Malesef bende listeye bağlı kalamıyorum..

İveeettt... Sabahtan beri okuyorum bi iş çıkıyo bi bakıyorum bir sürü sayfa daha.. Onları okurken bi bakıyorum yine birsürü sayfa.. Hızınıza yetişemedim bugün valla...

Neyse yediklerimi yaziim ben hemen..

Sabah etiformun kötü müslisi.. Felaket..
Ara: 1 tabak salatalık
Öğlen.. Tıvık şiş, pilav, ayran
Ara..yarım magnum beyaz. (valla yarım 2 kişi paylaştık..ortadan kesipte..kaydirigubbakcemile3)

ama işin kötü yanı.. Saat daha 4 ve benim karnım acıkmış bulunmakta.. Daha doğrusu acıkmakta diil .. Hafif hafif bi mide bulantısı var sankim... Neyse dur bakalım..

fly yazmıs ben de yazıcam yedıklerımı..

sabah 3-4 adet kuru kayısı

1 iri dl kepek ekmekgı,az light labne ,2 kasık kadar cökelek peynırı salata

abooo bişi yememısım bu saate kadar baska ama şimdi yiycem...

kıymalı yumurtalı ıspanak(cok severım) 1 tabak yanında yogurt illa
ve kasık börek corbası bır kase..yarım dılım de ekmek yenır bunla...

akama da karpuz yiyip

FıNıTO diycem...

ya ben akşama ne yesem kü acep..?? Yumurta yiyim diyorum ama sıcakta da ağır geliyo..:bbo:

Aslında ofiste bişeyler atıştıriim çıkiim diorum çünkü saat 7 gibi spora başlıyorum.. ama ofistede kurupastadan başka yicek bişey yok.. Napacoook???:uhm::uhm:

Ya haftasonu arkadaşlarımla sapancaya gidicem.. Sevgili sevcülüm de var aralarında.. Orda da haliynen havuza giricem.. O yüzden çok bişii yemek de istemiyorum hani..kaydirigubbakcemile3

canım çorba içsen, yanında salata yesen
ya da salata ve biraz yağsız yoğurt. Akşamları yediğimiz salataya domates koymazsak cok etkili oluyormuş.

-tatlicadiarzu-

ne o kızzz pikini giycem diye yemeden içmedenmi kesilcen yawrummm
bak bana ben her hafta sonu giyiyorum pikimi ama gayette güsel yiyorumm lmaz:

canım çorba içsen, yanında salata yesen
ya da salata ve biraz yağsız yoğurt. Akşamları yediğimiz salataya domates koymazsak cok etkili oluyormuş.

-tatlicadiarzu-

Canım onları evde hazırlamam lazım. Ofisteyken bişeyler yiyim diyodum.. Nitekim işte kurupasta vardı.. İki üç tane çayla yicem birazdan napiim.. Eve gidince spor yapıcam zaten yakarım.. Gece de yine sütümü içer yatarım..

Bende yicem işte biraz soooonaççkaydirigubbakcemile3

hımm möhö bi durum pikini giyilecek... bence karpuz yi gözelim. pek tok tutuyor..şööyle büyükcene pi tekne yiyiver..o an şişiriyor emme ertesi güne karin dümdüz...

sorma yahu uyuzluktan denizin diibinde olup denise gırmıyorum..gercım havalar da anca ısındı..gecen gün bulutluydu bilem...emme dünden beri evin içinde giyiyorum pikinimi.. sankim fena deil.. anniş de iltifatlara bogunca gaza geldim gibin.. haftasonu karpuz kabugu fiume denize düşcek gibin...

eveeettt karpuz oldukça iyi bi fikir... Şimdilik yeşil çayın yanında 2-3 tane kurupasta aşırıyorm. Akşam sporumdan sonra karpuzneyim yiyebilirüm kanımca...

eveeettt karpuz oldukça iyi bi fikir... Şimdilik yeşil çayın yanında 2-3 tane kurupasta aşırıyorm. Akşam sporumdan sonra karpuzneyim yiyebilirüm kanımca...

yesıl cay..

iyi aklıma getirdin valla.. sıcaklarla pek içesim yok onu da ,o yüzden bahane arıyorum ıcmemek ıcın..dün de içmedim.. ama iceyim bırasdan annişle ...

kızlar ya bir derdim var...

çok hatta çooook uzun yıllardır göremedıgım kılolara ınmeye calısıyorum. hatta ergenlık cagının basında oldugum kıloma.. inilmes gibi gelıyor..tartı da hiç oynamıyor..tırsıyorum..

bi fikri,deneyimi,önerisi olan?

yesıl cay..

iyi aklıma getirdin valla.. sıcaklarla pek içesim yok onu da ,o yüzden bahane arıyorum ıcmemek ıcın..dün de içmedim.. ama iceyim bırasdan annişle ...

İç tabi kuzum afiyet olsun.. Ben günde 2-3 tane içiyorum.. Ama haklısın sıcakta pek içilmiyo sıcak bişii..

olcan kuzum tabiiki de.. yavaş yavaş verirsin kilocukları.. Dönersin aynı kiloya bencee...

2 tuzlu 3 tatlı olmak üzere 5 adet kurupasta yemiş bulunmaktayım.. :kedi:
Bi şiştim bi şiştim.. Az sonra eve gidip bunları eritcemmmm.... Başka da bişii yemem.. anca karpuz işte belkim akşam yatmadan..

bugün çok kaçamak oldu.. Yarın daha hafif beslenmeliyim.. Ama garantiiii...kaydirigubbakcemile2

yaaaa ben geliyorum,herkes gidiyor((((((
nasılsınız canlarım???
yazdıklarınıza biraz göz atabildim...bikaç şey dikkatimi celbetti...MERVEEEEEM noluyo güzelim???ne demek anoreksiya olmak lmaz: neydi bizim topiğimizin sloganı:SAĞLIKLI ZAYIFLA,MUTLU YAŞA!!!
SARACIM oturacak o taşlar yerine canım,yeterki sen ümidini yitirme...
PRENSESıııııııM..tırsmak ve sen??!!! nasıl yani?asla yanyana gelmeyecek iki kelime bunlar...lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…