günaydın kıslar davetyemi kendim tasarladım sizede göstermek istedim yorumlarınız benim için önemli :) yükleyebildimmi bilmem bakın bakalım:kedi:
hayırlı olsun çok güzel olmuş mutluluklaropuyorumnanaktan
bidaha denedim olmadıysa ağlarım ama üüühüüü
harika olmuş tatlım.çok beğendim.:asigim:
davetyen cok guzel sekerim bir omur boyu mutluluklar dilerim
Nasıl kaynatmışsınız hanımlar . . . Günaydın . . .
Akşam yine yemeği kaçırmaya başladım ben şu akşam öğünü için ah bir formül olsa . . .
İşten çıktığım için zamanda oluyor bol soslu özenli pişiriyorum pişirdiklerimi ve bu daha fazla yememe sebep oluyor . . .
:çok üzgünüm:
ah be güzelim ben de bir türlü kendimi frenleyemiyorum ne yapsam boş çok iradesizim yaaaaa eski ben olmak istiyorum ama içimdeki ses izin vermiyo bir türlü bana sürekli aman ye gitsin ne olcak bu kadarcıktan diyip duruyo sabah ye akşam yemezsin akşamları da neysen bu akşam da ye sabah yemezsin diyip beni kandırıyoooo ruhumu ele geçirdi:çok üzgünüm:kurtarın beni:gitme:
Akşam yine yemeği kaçırmaya başladım ben şu akşam öğünü için ah bir formül olsa . . .
İşten çıktığım için zamanda oluyor bol soslu özenli pişiriyorum pişirdiklerimi ve bu daha fazla yememe sebep oluyor . . .
Gayet şık görünüyor esracığım . . .
45 kilo kulağa hoş geliyor demişsin merveciğim ben hiç iyi görmüyorum canım bu hoş gelme halini .. .. ..
günaydın çıtırlar.......
esra davetiyen süper..............
mavibenek ablam okudum o kendini bilmez veliye söylediklerini ve ohh yüreğime su serpildi ağzına sağlık....
ah be güzelim ben de bir türlü kendimi frenleyemiyorum ne yapsam boş çok iradesizim yaaaaa eski ben olmak istiyorum ama içimdeki ses izin vermiyo bir türlü bana sürekli aman ye gitsin ne olcak bu kadarcıktan diyip duruyo sabah ye akşam yemezsin akşamları da neysen bu akşam da ye sabah yemezsin diyip beni kandırıyoooo ruhumu ele geçirdi:çok üzgünüm:kurtarın beni:gitme:
canım bende akşamları çok yemek yiyordum kendimi tutamıyordum bi kaç akşamdır bi yöntem buldum bide benim koşuşturmam var biliyosun onunda yardımıyla akşam biraz geç evde oluyorum sadece meyve yiyip erkenden yatıyorum ama saat 5-6gibi bişiler yiyiroum yine ve çok farketti biliyomusun gerçi dün gece misafir vardı börek yedim :kedi: ama telafi edicem bugün:kedi: bi kaç akşam dene meyve yiyip erken yat acıkmazsın fırsatın olmaz hemende incelirsin keyfin yerine gelince bi düzen oturtursun opuyorumnanaktan
Bende dün 21.30 sularında koca bir döner yedim , canım ekmek yemek istedi uzun süredir ekmek ve türevlerini ağzıma koymadım çünkü. Yedim ve sporla yakmaya çalıştım inşallah olmuştur.
kaydirigubbakcemile3 Ne güzel demiş
Sayılmıyomuş canım böbreklerimle ilgili problem yaşıyordum , az su içtiğim içinmiş tabi problemin nedeni sonra anlaşıldı , üroloji doktorum o zamanlar sormuştu ne kadar su içiyorsun günde diye , utanmıştım 3 bardak demiştim oysaki 2 bardak zor içiyodum , boğuluyordum..Doktorun bana bi bakışı vardı ürktüm kendimi savunma ihtiyacı duydum ama kahve çay da içiyorum dedim. Demez olaydım.. Onlar suyun yerini tutan içecekler değil dedi. Sonra ben sustum..
Süper canım yaa :lepi:
Budur canım tebrikler yerimseniben
Gayet fit derler ya , işte öyle görünüyorsun tatlım , oturunca çıkan göbek bende de var , onun gitmemesi için bir neden yok , el ele verip başarıciiiz vereliniortak
Bu arada doğadan marka kayısılı form çay aldım kızlar bende..
resmen 63 kiloyum zemuszemus zemuszemus :teytey: :dance: sositososito delikafadulden hihoyyyt
benimde hastalık azaldı canım işte şimdide parmak ağrısı başladı eczane tırnağımın düşüceğini söyledi offff ben bakamam yaaaa
bende şuan içiyorum ciciş bence kesinlikle tuvalete beni çıkarmıyor ama ben yiyerek kilo almadığımı düşünüyorum
ya kızlar ben de kilo vermek istyorum buraların yabancısıyım napsam nasıl aranıza girsem:)
canım benimmm,ne yazıkki binlerce insan sevmediği işi yapıyorhatta buna rağmen işi olduğu için şükrediyor ((
prensesiiiim utandırdın beniaslında ben sadece ''öğretmen'' olmaya çalışıyorum o kadar...ama bu ülkede o kadar çok insan kendi işini bile yapmaya üşeniyorki,sadece işini doğru yapan birisi bile bize olağanüstü geliyor
amaaa senin öğretmenin olmaya gelince...bitanem ben zaten öyle yerinde suspus oturan,sormayan,sorgulamayan,hakkını aramayan kısaca vur ensesine al lokmasını tarzı öğrenci yetiştiremediğim(!)için..eeee sende de bu özellikler maksimumda olduğu için..valla mezun olduğunda türkiye başedemezdi senle:roflol::roflol::roflol:
opuyorumnanaktan
saracım canımmm sende taşları yerine oturtamamanın üzüntüsünü,derin pişmanlıkların acısını ve yarına inancı kaybetme belirtileri hissediyorum((((((((umarım yanılıyorumdur
ablamm benim taşlar maalesef yerine oturamıyor hiç.9 yaşından beri uğraşıyorum ama olmuyor olmuyor olmuyor....
yarına olan inancıma gelince keşke sabah uyanmasam diye yatıyorum çoğu akşam
sen GÜZEL bir insansın saram...biliyomusun insanların yürekleri yüzlerine yansır....
merhaba arkadaşlar bende sizinle burada paylaşımda bulunmak istiyorum
sesimi duyan varmı
canlarıııım,hani bir hafta kadar önce size bir öğrencimden ve onun son model arabalı babasından sözetmiştim ya...işte o baba(!) bugün okula geldi(hangi dağda kurt öldüyse artık)
önce güzel güzel konuştum sonra pat diye;biliyomusunuz eğer elimde yetki olsaydı,çocuğunuzu sizden alırdım,dedim!şaşkın şaşkın neden diye sordu..çünkü siz baba olmayı haketmiyosunuz,ne yazıkki bu ülkede araba kullanmak için bile ehliyet lazım ama çocuk yapmak için hiçbirşey gerekmiyor,sizin gibi arabası çocuğundan kıymetli olan insancıklar bile çocuk yapıp ortalıkta annebaba diye geziyor..eğer azıcık vicdanınız varsa oturup,ben ne kadar babayım hatta ne kadar insanım diye bi düşünün..dedim ve ortamı terkettim...
öğleden sonra eşi geldi okula..kocam evde ağlıyor,çok utanmış,bir daha öğretmenin yüzüne bakamam diyor,dedi..
evet,galiba biri daha ''insan''olduğunu hatırladı...
merhaba sizden ses çıkmayınca bende birsaattir fitnes yapayım dedim
ama birde baktım sesim duyulmuş
ben 33 yaşındayım 163 boyum çalışıyorum 73.5 kilo ile 2 ay önce diyet ve spora başladım
şuan 68.5 kiloyum ama vermem gereken 5-6 kilo daha var yani anlıyacağınız gözüm öyle 50 lerde falan değil buradaki paylaşımlarınız çok güzel arada girip sizinle sohpet etmek istiyorum çok yoğun bir tempom var 2 tanede dünyalar güzeli kızım var gerisini siz hayal edin ben kısaca buyum işte
Allah bağışlasın..
5kg vermişsin tebrikler ..öncelikle..
bır konuda emın olma..buraya takılan zayıflama hastalıgına tutuluyor..(ama saglıklı ve yavas zayıflama-kimseyi aneroksia yapmıyoruz canım gözun korkmasın) o baglamda, hani 50lerde gözum yok demıssın ya.. kaydirigubbakcemile3 görcem ben senı 5-6 kg verınce... hırslanacaksın 50lere..
ben kalın kemıklıyım,kaslıyım,boyluyum dıye 50lere hic niyetlenmemıstım 67-8 bıle yeter dıyordum.. sımdı catlayacagım 50lılerı görmessem.. bu forum mthis bişi...insan acayip motive oluyor..
motivasyon kraliçemiz de Benek ablamız...
yaşasınnnnnn:)bi abla daha geldi:)))))))))tekrar hoşgeldin canım...
evlibarklı bunlar sana;Doğum adı Gisele Caroline Nonnenmacher Bündchen
Doğum tarihi 20 Temmuz 1980 (1980-07-20) (28 yaşında)
Doğum yeri Horizontina,
Rio Grande do Sul, Brezilya
Milliyeti Brezilyalı
Etkin yıllar 2004 - günümüz
Boyu 1.80 m
Saç rengi Kahverengi
Göz rengi Mavi
Ölçüleri 89-59-90
Ağırlığı 57 kg
Giysi bedeni 4
Ayakkabı numarası 38 EU/7 US/5 UK
Ajansı IMG Models
Diğer adları Gise, The Midas Queen, The Hurricane Gisele
Evlilikleri Tom Brady (2006–günümüz)
Doğum adı Adriana Francesca Lima[1]
Doğum tarihi 12 Haziran 1981 (1981-06-12) (27 yaşında)
Doğum yeri Bahia
Boyu 178 cm
Saç rengi siyah[2]
Göz rengi Mavi-Gri[2], mavi[3]
Ölçüleri 86-58-84[2]
Ağırlığı 51 kg
Giysi bedeni 32
Ayakkabı numarası 41[2]
Ajansı DNA Model Management[2]
Brezilya'da Lumiere Models
Avrupa'da VIVA Models
ya benım bunlar gıbı gözukmem ıcın 50nın altında olmam lazım amanın..
kızlar tartısalım? hangısı daha güzel? adriana mı gisele mi?
kıyamam yaaaa:)))))))))))
sadece şaka yapmak istedim kraliçem...:)
inan bana burada öyle güzel bir ortam bulacaksınki,iyiki diyetteyim diyeceksin...
kızlar bişey sorcam şimdi benım boyum 176. kaç kilo bana gider acep ya fisfisfis
bir de birşey daha sorucam sabahki kilonuzla akşamki arasında ne kadar fark oluyor sizin?
walk at home un 5 mileo lanını yaptım.üzerime su dökülmüş gibi sırılsıklam oldum.acayip yorgunum.bende yatıyorum.birde burayı doğru düzgün takip edemiyorum.hiç bir muhabbete katılamıyorum.:çok üzgünüm: çok özlüyorum ben burayı.sadece vakit buldukça okuyorum.yaa olmaz ki böylee.:gitme: nese iyi geceler şimdilik herkese.
kızlar döktürmüşsüz yine , oku oku bitmedi vala :kedi:
sabah kahvaltıyı biraz kaçırdım
kızartma vardı 1-2 tane attım ağzıma
sabah yesem bişey olmas diye düşündüm sonra pisman oldum :sinifsinif:
'evlibarkli' kedi eski evine alışmış kaçıp oraya gitmek için uğraşıyodur.
bence kapat bi oda koy yemini suyu wc kabını dursun orda biraz elleme hiç hayvanı
Bi Tr tatilinde Tırtırımı arkadaşa bırakmıştım , ben gittikten sonra 3 gün evin içinde bulamamış kediyi korkmuş kaçırdım diye banada korkusundan haber vermemiş , 3 gün sonra dolaptan çıkmış bizim Tırtır kaydirigubbakcemile3 . Meğersem arkadaş evdeyken dolaba giriyomuş o işe gittimi çıkıyomuş dolaptan yemeğini suyunu içip tekrar dolaba kaydirigubbakcemile3
Arkadaş acemi olduğundan yemek kabınıda full doldurğundan iyip içtiğinide fark etmemiş o güne kadar :)
Ha birde akıl caydırıcı lezzetli mamalardan kullan bir kaç gün
'saraciraci' canım süper görünüyosun vala delikafadulden
Boy kaç senin canım ?
Kızlar buda benim foto , sadece popodan oluşuyorum delikafadulden
Günaydın canlarım...
Etiform müsli çıkarmış geçenlerde almıştım.. Şu an onla kahvaltı yapıyorum.. Hmmm, tavsiye etmem.. Pek güzel diil... Bilginize yani. O bakımdan. Doğanın ketentohumlusu kat be kat daha güzel..
Gayet şık görünüyor esracığım . . .
45 kilo kulağa hoş geliyor demişsin merveciğim ben hiç iyi görmüyorum canım bu hoş gelme halini .. .. ..
Çok haklısın Lunacığım,ben eskıden çok daha fazla çekerdim bunun sıkıntısını.Sporla birlikte çok şey aştım ama hala sıkıntılı geçiyor periyotlarım ama buna da şükür...
girdin bile...
var :) sen de hoşgeldin... :1hug:
gunaydin kizlar nasilsiniz linki veren arkidasa tesekkur ederim.dun hastaydim bugun iyim gitti bogazim agrisi ama bugunde hastaneye gidicem rahim filmi cektirecem kizlar cok korkuyorum ya kotu bisi cikarsa canimin acisida cabasi of of insallah sorunsuz gecer.
bugun yediklerim
kucucuk tek lokmalik french bread(ekmek)
yaninda kahvaltilik 2 dilim kasar domates salatalik ve 1 cup cay
teşekkürederim canım opuyorumnanaktan merve nin yazısını alıntı yapamadım ama kızıyorum mervişim sana ne 45 i yok mu olmak istiyosun sen hastalık kaparsın valla takma kafanı bukadar zayıflamaya hem çok zayıflıkta iyi bişi değilki tatlım sen bu halinle bile çok güzelsin opuyorumnanaktan
teşekkürederim canım :)opuyorumnanaktan[/B]
bizim başaramayacağımız bişey yokki zatennn kaydirigubbakcemile5
dikkat et eline canım çok an yakar biliyorum bende mafoldumben
bu takıntılar yüzünden zaten istanbula gitcem mervenin yanına kulağından tutup terapiye götürcem.çok kızıyorum çoook.ne demekmiş 45 kilo anoreksiyalı kızlar gibi olcak ondan sonra.zaten hala neyine zayıflamaya çalışıyo anlamıyorum ama off offflmaz: :umursamaz:
cicişler ben 45 kilo olmak istemiyorumki şimdilik 49 istiyorum sadece, zaten 54.6 ya yapıştım gene gram inmiyor aşağıya
saracım elim gerçekten ağrı yapıyor fena haklısın
çok geçmiş olsun tekrar canım dualarımız seninle umarım kötü bişey çıkmaz aklına getirma böyle şeyleri
çok beğendim canım Allah tamamına erdirsin
teşekkürederim canım opuyorumnanaktan merve nin yazısını alıntı yapamadım ama kızıyorum mervişim sana ne 45 i yok mu olmak istiyosun sen hastalık kaparsın valla takma kafanı bukadar zayıflamaya hem çok zayıflıkta iyi bişi değilki tatlım sen bu halinle bile çok güzelsin opuyorumnanaktan
teşekkürederim canım :)
cicişler ben 45 kilo olmak istemiyorumki şimdilik 49 istiyorum sadece, zaten 54.6 ya yapıştım gene gram inmiyor aşağıya
saracım elim gerçekten ağrı yapıyor fena haklısın
sekerim ama sen de hergun kılo vermeyı hedeflıyorsun..
daha yenı dustun 54.6ya..
dur bakalım
geç olsun güç olmasın...
çok geçmiş olsun tekrar canım dualarımız seninle umarım kötü bişey çıkmaz aklına getirma böyle şeyleri
çok beğendim canım Allah tamamına erdirsin
sekerim ama sen de hergun kılo vermeyı hedeflıyorsun..
daha yenı dustun 54.6ya..
dur bakalım
geç olsun güç olmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?