60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Nasıl kaynatmışsınız hanımlar . . . Günaydın . . .

Akşam yine yemeği kaçırmaya başladım ben şu akşam öğünü için ah bir formül olsa . . .

İşten çıktığım için zamanda oluyor bol soslu özenli pişiriyorum pişirdiklerimi ve bu daha fazla yememe sebep oluyor . . .

:çok üzgünüm:

bidaha denedim olmadıysa ağlarım ama üüühüüü

Gayet şık görünüyor esracığım . . .​

45 kilo kulağa hoş geliyor demişsin merveciğim ben hiç iyi görmüyorum canım bu hoş gelme halini .. .. ..

günaydın çıtırlar.......
esra davetiyen süper..............
mavibenek ablam okudum o kendini bilmez veliye söylediklerini ve ohh yüreğime su serpildi ağzına sağlık....

teşekkürederim canım opuyorumnanaktan merve nin yazısını alıntı yapamadım ama kızıyorum mervişim sana ne 45 i yok mu olmak istiyosun sen hastalık kaparsın valla takma kafanı bukadar zayıflamaya hem çok zayıflıkta iyi bişi değilki tatlım sen bu halinle bile çok güzelsin opuyorumnanaktan
günaydın çıtırlar.......
esra davetiyen süper..............
mavibenek ablam okudum o kendini bilmez veliye söylediklerini ve ohh yüreğime su serpildi ağzına sağlık....
teşekkürederim canım :)

bizim başaramayacağımız bişey yokki zatennn kaydirigubbakcemile5

Bu arada doğadan marka kayısılı form çay aldım kızlar bende..

ohh mis gbi iç valla kuzumm :içelim:

resmen 63 kiloyum zemuszemus zemuszemus :teytey: :dance: sositososito delikafadulden hihoyyyt

opuyorumnanaktan alkisalkisalkis

dikkat et eline canım çok an yakar biliyorum bende mafoldumben

ya kızlar ben de kilo vermek istyorum buraların yabancısıyım napsam nasıl aranıza girsem:)

aramızdasın zaten :1hug: a.s.

ablammm çok teşekkür ederimm a.s.

merhaba arkadaşlar bende sizinle burada paylaşımda bulunmak istiyorum
sesimi duyan varmı

hoşgeldinnn :1hug:

ağzına sağlık ablam bi yaratığıda insana çevirmişsin valla alkisalkisalkis

kesinlikle benek ablamız. alkisalkisalkis

yaşasınnnnnn:)bi abla daha geldi:)))))))))tekrar hoşgeldin canım...

sen daha 20 lerde bi çıtırsın sadece adın aplaaa kaydirigubbakcemile3

kesinlikle limaaaaa delikafadulden

kıyamam yaaaa:)))))))))))
sadece şaka yapmak istedim kraliçem...:)
inan bana burada öyle güzel bir ortam bulacaksınki,iyiki diyetteyim diyeceksin...

hepimizin dediği gibi dimi ablamm iyiki diyetteyiz iyiki kk dayız :enbuyukkk:

kızlar bişey sorcam şimdi benım boyum 176. kaç kilo bana gider acep ya fisfisfis
bir de birşey daha sorucam sabahki kilonuzla akşamki arasında ne kadar fark oluyor sizin?

valla kuzum benim boyumda 174 ve ben idealim olarak 58 seçtim.
spor salonunda akşam tarttılar beni ve 1.5 kilo aşağısını yazdılar canımm

bizde her fırsat bulduğumuzda giriyoruz ama emin ol bende çok özlüyorum burayı giremediğim zamanlarda...

popoda bişey gözükmüyo be canım ufak bi göbek var gibi sadece kaydirigubbakcemile5
hepsi gitcek hepsiii kaydirigubbakcemile2

patronum denemiş ve çöpe atmış k-flaksla devam

çok güzel olmuş canımm.hep mutlu ol inşallah...

bu takıntılar yüzünden zaten istanbula gitcem mervenin yanına kulağından tutup terapiye götürcem.çok kızıyorum çoook.ne demekmiş 45 kilo anoreksiyalı kızlar gibi olcak ondan sonra.zaten hala neyine zayıflamaya çalışıyo anlamıyorum ama off offf lmaz: :umursamaz:

hayatım cok saol ben bugun basladım bile diyetime sabah bir dilim ekmek biraz peynir 1 cay bardagı sut içtim 69 kilıyla basladık bakalım hepinizi optummm:asigim:

çok geçmiş olsun tekrar canım dualarımız seninle umarım kötü bişey çıkmaz aklına getirma böyle şeyleri

çok beğendim canım Allah tamamına erdirsin

Nasıl kaynatmışsınız hanımlar . . . Günaydın . . .
45 kilo kulağa hoş geliyor demişsin merveciğim ben hiç iyi görmüyorum canım bu hoş gelme halini .. .. ..​

sekerler selamlar...

acayip şiş hissediyorum an itibarıyle kendımı..gene bagırsak tembelliği çekmeteyim...

sabah tartıldım 62..tam tamına...

3 gundur aynı noktada duruyorum ama aksamları sadece meyve yiyorum.. 5-6 gıbı sebze yıyorum.. bakalım..ıcımden bır ses bu noktada yapısıp kalcaksın dıyor ama panık yapmak ıcın henuz cok erken..şöyle bir 10 gun kacamaksız gecer de.. ben gram ınemezsem baslarım basınıza ekşimeye kaydirigubbakcemile3

bu arada zabın bana küstün mü? :gitme:

ah bi benden daha işte denemediğim kalmadı benim bu uğurda akşam ofiste yemeyi bile denedim geç yememek iin lakin olmadı fakat ben şöyle bir karar aldım canım bi akşam yiyip bi akşam geçiştirmek biçiminde idare etmeye çalışacağım . . .

geçiştirdiğim akşam salata olabilir yoğurt olabilir şekersiz kahve olabilir meyve olabilir . . .

fiufiummmm merveciğimi ben iyi görmüyorum bu uğurda . . .
bence sende benim gibi düşünüyorsun ki ben kendisine bir zarar vermesinden endişelendim anoreksia olmak ile kendini mutlu hissettiğin kiloda olmak arasında ince bir hat var . . .
anoreksialarda kendilerini o halleri ile çok mutlu hissediyorlar mesela . . .

fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…