tatlım hangi sporunkini indirdin.winampta açılmıyo çoğu.gom player die bir program var.onu indirip onda aç.media playera benziyor ama her videoyu açıyo.rahatça izlersin ne indirdiysen.bide o spor dvd sini indirdim ama sadece ses vardı görüntü yok
kızlar benimde cnm yaz helvası istedi bende cok severim peki yaz helvası varda kış helvası varmısırnaşık şey acaba
ayy keşke söylemeseydim canınızı çektirdimm
kış helvası normal tahin helvası :icecream:
ah bi benden daha iştedenemediğim kalmadı benim bu uğurda akşam ofiste yemeyi bile denedim geç yememek iin lakin olmadı fakat ben şöyle bir karar aldım canım bi akşam yiyip bi akşam geçiştirmek biçiminde idare etmeye çalışacağım . . .
geçiştirdiğim akşam salata olabilir yoğurt olabilir şekersiz kahve olabilir meyve olabilir . . .
fiufiummmm merveciğimi ben iyi görmüyorum bu uğurda . . .
bence sende benim gibi düşünüyorsun ki ben kendisine bir zarar vermesinden endişelendim anoreksia olmak ile kendini mutlu hissettiğin kiloda olmak arasında ince bir hat var . . .
anoreksialarda kendilerini o halleri ile çok mutlu hissediyorlar mesela . . .
kesinlike haklısın canım;kulagına küpe olsun mervişşşşşşşşş...
fisfisfis
Allah isteyenlere versin canım ben suan hiç istemiyorum mesela,
Sen istiyorsun inşallah hayırlısıya olur canım
cicişim ben çok tez canlı bir insanım bişey istiyorsam hemen olsun istiyorum şuan bulunduğum kiloyu hayal bile edemezdim halbuki şimdi ise beğenmiyorum
belki kızcaksınız ama anoreksia olmayı isterdim yiyip yiyip kilo almamk için bu ara iştahım çok açık
sekerim ya benım kadar tezcanlı ve sabırsız olmaya..
ama daha cok gencsın sende haklısın elbet.. yıllar gectıkce bu huyundan vazgececeksın..durulacaksın..ruh da yaşlanıyor,yaslanınca yavaslıyor..
bır de bu forumda;bu kadar bilincli olmusken kendıne bu kötülügu yapamayacagını düsünüyorum..
hem sen tek derdım göbiş demıyo musun? bıtanem pilates yapsana ebruyla sabahları.. evdesın hem..bir aya gider o göbek.. kendımı sıktıgıma degmezmıs dıyeceksın görbak..
idealist prensesim benimmmm naif arkadaşım :asigim: hiç olur mu küslük ne demek . . .
asıl senin bana belki içerlemen gerekir ki ben uykusuna çok hakim olabilen biri değilim ne yazık ki sana teşekkür edemeden ve öptümmmm diyemeden ayrılmak durumunda kaldım . . .
bu aradaaaa ne fark ettim ben . . .
hı ?
neyi fark ettim fiufiu ?
biz şu an itibari ile aynı kiloda bulunup aynı hedefe odaklanıyoruz . . .
aa evet aynı kilo süperrr ama sen daha cabuk ınersın ben sankı bıraz takılıcam burda..öyle hissediyorum.cunku cok yerlesık kılolara dalıyorum artık
canım ben sana hıc alınırmıyım? telefonu acmamalıydım aslında ama senın ebay meselenı konusmak ıcın actım.konuyla ılgılı de senın özele bılgı attım.okudun mu bilmiyorum kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
zemuszemus
tebrikler ... ne mutlu sana.. hihoyyytMerhaba hanımlar :) Eşimle beraber bisiklet aldık ve ben binmeye başladığımda 63 kiloydum şimdi 60.7 falan tartıyorum aylardır göremediğim bir kilo ve 3 gün bindim sadece. İnşallah 50 li haneleri de görürüz hepberaber. Az sonra da ballı elma sirkeli suyumu içicem. Ayrıca ebru ile platese de devam. Eşim selülitlerin azalmış ve inceldin dedi çok mutlu oldum. :) a.s.
Allah isteyenlere versin canım ben suan hiç istemiyorum mesela,
Sen istiyorsun inşallah hayırlısıya olur canım
sekerim ya benım kadar tezcanlı ve sabırsız olmaya..
ama daha cok gencsın sende haklısın elbet.. yıllar gectıkce bu huyundan vazgececeksın..durulacaksın..ruh da yaşlanıyor,yaslanınca yavaslıyor..
bır de bu forumda;bu kadar bilincli olmusken kendıne bu kötülügu yapamayacagını düsünüyorum..
hem sen tek derdım göbiş demıyo musun? bıtanem pilates yapsana ebruyla sabahları.. evdesın hem..bir aya gider o göbek.. kendımı sıktıgıma degmezmıs dıyeceksın görbak..
tebrikler ... ne mutlu sana.. hihoyyyt
yaptım ciciş ebruyla ama çok çabuk sıkıldım ebrudanda:)
çoktaçabuk sıkılıyorum herşeyden.geçer inşallah zamanla dediğin gibi
yaz helvası daha krem gibi yumuşak
anladım sen de ben gıbısın ..
o zaman süreklı spor degıstıreceksın...
mesela 10 seans pilates,sıkılınca 10 seans callanetics,o da bıtınce 30day shred 10 seans kadar..hiç mi canın istemıyor yuruyus derken... sporun potpori olacak... ben öyle yapıyorum 6. ayım ..kandırıyorum kendımı hep..
yüzme mevsımı geldı.. bir havuza yazılsan?
Saracım, ebru sallı 174 boy,49kg imiş... sanırım bu kadın gisele ve limadan da daha zayıf..bu arada dikkatınızı cekmıstır lima 32 bedenmıs...ühüüüüüüü diyorum ya... 34e 0 beden dıyorduk bız. hatunun bedene bak..kemıkte mı yok anlamadım valla..
bence , benım naçizane fikrim,orta ve uzun boylu bayanlarda en şık beden 36dır.
34 belkı cok minyon ve ince iskelet yapılı bayanlarda iyi durabılır..
32 ise çocuk bedenı o artık..
anladım sen de ben gıbısın ..
o zaman süreklı spor degıstıreceksın...
mesela 10 seans pilates,sıkılınca 10 seans callanetics,o da bıtınce 30day shred 10 seans kadar..hiç mi canın istemıyor yuruyus derken... sporun potpori olacak... ben öyle yapıyorum 6. ayım ..kandırıyorum kendımı hep..
yüzme mevsımı geldı.. bir havuza yazılsan?
yüzmeyi çok seviyorum ciciş.havuz biraz pahalı geliyor bana
kızlar dün salondaki diyetisyenden diyet listeleri aldım
şimdi taratıp göndercem size kolay ve işe yarayan şeylermiş öyle dedi
Saracım, ebru sallı 174 boy,49kg imiş... sanırım bu kadın gisele ve limadan da daha zayıf..bu arada dikkatınızı cekmıstır lima 32 bedenmıs...ühüüüüüüü diyorum ya... 34e 0 beden dıyorduk bız. hatunun bedene bak..kemıkte mı yok anlamadım valla..
bence , benım naçizane fikrim,orta ve uzun boylu bayanlarda en şık beden 36dır.
34 belkı cok minyon ve ince iskelet yapılı bayanlarda iyi durabılır..
32 ise çocuk bedenı o artık..
dibimde imalathanesi var..millet avrupadan ününü duyup gelıyor burdakının...off offfffff nasıl bişidir o ya...
çilekli
antepfıstıklı... her turlu yapıyolar dondurma gıbı...
aslında tat olarak cok hafif ama neticede susam yagı var içinde...
Merhaba hanımlar :) Eşimle beraber bisiklet aldık ve ben binmeye başladığımda 63 kiloydum şimdi 60.7 falan tartıyorum aylardır göremediğim bir kilo ve 3 gün bindim sadece. İnşallah 50 li haneleri de görürüz hepberaber. Az sonra da ballı elma sirkeli suyumu içicem. Ayrıca ebru ile platese de devam. Eşim selülitlerin azalmış ve inceldin dedi çok mutlu oldum. :) a.s.
canım internete öyle bilgi vermıs ,vaktıyle turkıye güzeli secılmıstı.cok kısa olsa secmezler dıye dusunuyorum ama uzun durmuyor ekranda...Ebru şallının boyu o kadar uzun değil diye duydum yıllarca ama uzunmuş baya ya.bunlar valla insan değil nasıl yaşıyorlar ya.cicim bende 36 beden taraftarıyım
bır de ünlülerin cogu yalan söyluyor boyu hakkında..topuklu öllcümlerini mi verıyorlar ne..
mesela demet akallın 175ım demıstı ben gördum basbayagı benden 5-6cm kısa..
hülya avsarı gördum 155ten fazla deil..
beren saat 168ım dıyor ama ınanmıyorum lakın görmedım kendısını idda edemem
fahriye evcen 171ım dedı , onu da kuzen görmus 160 falan dıyor
bennu yıldırımları gördum,yan yana gectık bel hızamda kalıyor sanırım
yanlız deniz akkayayı gördum beni acayip aşıyor o hatun 180ın üstü yanı dırek...
baska baska nefise karatay bıle kısaydı demet akalın kadar anca işte..
hatırladıklarım bunlar..
yüzmeyi çok seviyorum ciciş.havuz biraz pahalı geliyor bana
sekerim arastırırsak ekonomık bısıler vardır belkı.. pendık cıvarında..ama amele dolmaması lazım..yoksa girilmes...
amin.. vereliniortakTeşekkür ederim fiume valla bana gaz oldu bu ne kadar zamandır 63 hatta 63.8 lerde mimlenmiştim şimdi iyi oldu. Hepimiz istediğimiz kilo ve ölçülere geliriz inşallah. :)
yaw bende o kadını kısa boylu bişey zannederdim ama zaten o fazla zayıf o kadara gerek yok yaa kaydirigubbakcemile3
benim kemiklerim 29 kilo geliyo zaten 36 beden idealll :kedi:
ayyy deme öyle yaaa offf eve giderken alsammı nee opuyorumnanaktan
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
alma canım bosver.. dondurma ye daha iyi ben 58kg olunca yiycem çileklisinden inşallah...
ne kadar iyisin ya.teşekkürler diyet listeleri için.:1hug:a.s.
canım internete öyle bilgi vermıs ,vaktıyle turkıye güzeli secılmıstı.cok kısa olsa secmezler dıye dusunuyorum ama uzun durmuyor ekranda...
bır de ünlülerin cogu yalan söyluyor boyu hakkında..topuklu öllcümlerini mi verıyorlar ne..
yanlız deniz akkayayı gördum beni acayip aşıyor o hatun 180ın üstü yanı dırek...
hatırladıklarım bunlar..
sekerim arastırırsak ekonomık bısıler vardır belkı.. pendık cıvarında..ama amele dolmaması lazım..yoksa girilmes...
amin.. vereliniortak
alma canım bosver.. dondurma ye daha iyi ben 58kg olunca yiycem çileklisinden inşallah...
erkek varsa kociş göndermiyo malesef
ya haklısın sanırım istedikleri boyları söylüyorlar.ben ebru şallıyı yıllardır 165 bilyordum
canım internete öyle bilgi vermıs ,vaktıyle turkıye güzeli secılmıstı.cok kısa olsa secmezler dıye dusunuyorum ama uzun durmuyor ekranda...
hatırladıklarım bunlar..
erkek varsa kociş göndermiyo malesef
ya haklısın sanırım istedikleri boyları söylüyorlar.ben ebru şallıyı yıllardır 165 bilyordum
yawrumm onların hepsi cücemsi tiplerr teyzemle konuştum şimdi teyzemle aynı boydayız bi davette karşılaşmışlar ebru şallıyla 9 pound luk topuk vardı ayağında benden kısaydı diyo kaydirigubbakcemile3
genelide en az 9 pound luk topuklarla olan boylarını yazmışlardır delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?