60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bide o spor dvd sini indirdim ama sadece ses vardı görüntü yok
tatlım hangi sporunkini indirdin.winampta açılmıyo çoğu.gom player die bir program var.onu indirip onda aç.media playera benziyor ama her videoyu açıyo.rahatça izlersin ne indirdiysen.

kızlar benimde cnm yaz helvası istedi bende cok severim peki yaz helvası varda kış helvası varmısırnaşık şey acaba

ayy keşke söylemeseydim canınızı çektirdimm
kış helvası normal tahin helvası :icecream:

yaz helvası deidğiniz tek renk olan hani bazende fıstık koyuyolaar içine ondanmı.:uhm: kakaolu filan oluyo tahin helvası diyolar sanırım o helva yaz helvasıysa bende o yaz helvasını çok seviyorumm.zemuszemusilk bahsettiğimi sevmiyorum.

Merhaba hanımlar :) Eşimle beraber bisiklet aldık ve ben binmeye başladığımda 63 kiloydum şimdi 60.7 falan tartıyorum aylardır göremediğim bir kilo ve 3 gün bindim sadece. ınşallah 50 li haneleri de görürüz hepberaber. Az sonra da ballı elma sirkeli suyumu içicem. Ayrıca ebru ile platese de devam. Eşim selülitlerin azalmış ve inceldin dedi çok mutlu oldum. :) a.s.

Saracım, ebru sallı 174 boy,49kg imiş... sanırım bu kadın gisele ve limadan da daha zayıf..bu arada dikkatınızı cekmıstır lima 32 bedenmıs...ühüüüüüüü diyorum ya... 34e 0 beden dıyorduk bız. hatunun bedene bak..kemıkte mı yok anlamadım valla..

bence , benım naçizane fikrim,orta ve uzun boylu bayanlarda en şık beden 36dır.

34 belkı cok minyon ve ince iskelet yapılı bayanlarda iyi durabılır..

32 ise çocuk bedenı o artık..

yaz helvası daha krem gibi yumuşak

dibimde imalathanesi var..millet avrupadan ününü duyup gelıyor burdakının...off offfffff nasıl bişidir o ya...

çilekli

antepfıstıklı... her turlu yapıyolar dondurma gıbı...

aslında tat olarak cok hafif ama neticede susam yagı var içinde...

Ebru şallının boyu o kadar uzun değil diye duydum yıllarca ama uzunmuş baya ya.bunlar valla insan değil nasıl yaşıyorlar ya.cicim bende 36 beden taraftarıyım

Teşekkür ederim fiume valla bana gaz oldu bu ne kadar zamandır 63 hatta 63.8 lerde mimlenmiştim şimdi iyi oldu. Hepimiz istediğimiz kilo ve ölçülere geliriz inşallah. :)

yaw bende o kadını kısa boylu bişey zannederdim ama zaten o fazla zayıf o kadara gerek yok yaa kaydirigubbakcemile3
benim kemiklerim 29 kilo geliyo zaten 36 beden idealll :kedi:

ayyy deme öyle yaaa offf eve giderken alsammı nee opuyorumnanaktan

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…