ah be prensesim sen yine de hatırlıyosun:))))ben hiç hatırlamıyorum şu andaki kilom da olduğum kilodaki dönemimi:roflol::roflol::roflol:boşver herşeyi...kilo vermek bizim tekelimizdeyken ve bizde bu inatçılık, kendine güven ve inanç varken 0 beden bile oluruz:)))))))o zaman sana şunu söylemek zorundayım..
1kg daha verırsem en son ortaokulda gördügüm kıloda olacagım.
su an lisede oldugum kılonun en zayıf noktasında duruyorum.bundan daha zayıf oldugumu lisede görulmedı..
bakalım kısmet...
mavibenek ablam ,sımdı ben senelerdır (üniversite hayatım boyunca)diyet yapar 67ye falan duser orda kalır ve sonra tekrar cıkardım.. forumun gayretıyle 62 ye dustum(bu kılom ıse lisede diyet yapınca düstügüm mınımum kılo- ama o zaman boyum daha kısaydı tabe,gec uzayanlardanım ben-)sımdı bundan sonrası bayagı bır uzak gecmıste alınmıs kılolar.. acaba artık işim cok mu zor? hanı yerlesık kıloları vermek daha zordur ya..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ama ablamın ruhu 23tür..
aslında görüntü itibariyle de 23tür
kendileri nufus memurunun gazabına ugramıstır..38 hikayedir yani zemuszemus
kıyamam yaaaa:)))))))))))Ablamızsın anladık ayrıca benden büyük olmanıza sevindim çünkü ben ablaları çok severim herhalde ablam olmadığı için
bir eğitimci olmanız size ayrıca saygı duymamı sağlıyor
rumuzuma gelince o benim küçük meleğim ece için ben ona öylr derimdee ondan
ya kizlar allah askina artik hanginizde varsa su walk at home videosumu programimi lutfen bana gonderin ya ozelden ya indirme adreslerini yada direct dosyalayip gonderin bende bilmiyorum dosyalayip gonderme nasil oluyor cok ihtiyacim var verilen linkler kaldiriliyor yasak diye offffff olecem ya meraktan yardim edin pilis
gecmis olsun evlibarklim insallah cabucak gecer acin
şu anda indirmeye başladığım yürüyüş programı aşağıda arkadaşlar.daha önce nasıl olduğuna göz atın die bir videosunun linkini göndermiştim.deneme izlemesi gibi.indirme linkleri aşağıda.
express seri 3 mil
hızlı kilo verme vücut şekillendirmeyi amaçlayan gelişmiş seri
RapidShare: Easy Filehosting
ayrıntılı bilgi için sende zayıfla com
(umarım bu linkleri verdiğim için atılmam forumdan..:Saruboceq:)
iyi geceleeeeeer...güzel rüyalar canlar...kızlar bişey sorcam şimdi benım boyum 176. kaç kilo bana gider acep ya fisfisfis
bir de birşey daha sorucam sabahki kilonuzla akşamki arasında ne kadar fark oluyor sizin?
sen zaten benim azim kaynağımsın.. asla zayıf olamam diyen benın gözü sımdı adriana limanın ölcülerinde kaydirigubbakcemile3ah be prensesim sen yine de hatırlıyosun:))))ben hiç hatırlamıyorum şu andaki kilom da olduğum kilodaki dönemimi:roflol::roflol::roflol:boşver herşeyi...kilo vermek bizim tekelimizdeyken ve bizde bu inatçılık, kendine güven ve inanç varken 0 beden bile oluruz:)))))))
kızlar bişey sorcam şimdi benım boyum 176. kaç kilo bana gider acep ya fisfisfis
bir de birşey daha sorucam sabahki kilonuzla akşamki arasında ne kadar fark oluyor sizin?
iyi geceler yatmak zorundayım artık önümde zorlu bir gün var
buldum yazdığımı.çbuyrun kızlar.birisi annesi içn istemiş.çok özür idlerim çok yorgunum.yüzeysel okudum yazılanları.hiç durmamış çeneleriniz elleirniz işlemiş.forumcak parmak sproru yapıyoz maşallahzemuszemus
neyse arkadaşın anneside yapabilir bunu.her yaş için güzel bir yürüyüş. bunu yapabilir.rahat hareketleri bunun.
canlarıııım,hani bir hafta kadar önce size bir öğrencimden ve onun son model arabalı babasından sözetmiştim ya...işte o baba(!) bugün okula geldi(hangi dağda kurt öldüyse artık)
önce güzel güzel konuştum sonra pat diye;biliyomusunuz eğer elimde yetki olsaydı,çocuğunuzu sizden alırdım,dedim!şaşkın şaşkın neden diye sordu..çünkü siz baba olmayı haketmiyosunuz,ne yazıkki bu ülkede araba kullanmak için bile ehliyet lazım ama çocuk yapmak için hiçbirşey gerekmiyor,sizin gibi arabası çocuğundan kıymetli olan insancıklar bile çocuk yapıp ortalıkta annebaba diye geziyor..eğer azıcık vicdanınız varsa oturup,ben ne kadar babayım hatta ne kadar insanım diye bi düşünün..dedim ve ortamı terkettim...
öğleden sonra eşi geldi okula..kocam evde ağlıyor,çok utanmış,bir daha öğretmenin yüzüne bakamam diyor,dedi..
evet,galiba biri daha ''insan''olduğunu hatırladı...
fulyammm bu saatte ne uykusu be gülüm:))))
evlibarklı bunlar sana;Doğum adı Gisele Caroline Nonnenmacher Bündchen
Doğum tarihi 20 Temmuz 1980 (1980-07-20) (28 yaşında)
Doğum yeri Horizontina,
Rio Grande do Sul, Brezilya
Milliyeti Brezilyalı
Etkin yıllar 2004 - günümüz
Boyu 1.80 m
Saç rengi Kahverengi
Göz rengi Mavi
Ölçüleri 89-59-90
Ağırlığı 57 kg
Giysi bedeni 4
Ayakkabı numarası 38 EU/7 US/5 UK
Ajansı IMG Models
Diğer adları Gise, The Midas Queen, The Hurricane Gisele
Evlilikleri Tom Brady (2006–günümüz)
Doğum adı Adriana Francesca Lima[1]
Doğum tarihi 12 Haziran 1981 (1981-06-12) (27 yaşında)
Doğum yeri Bahia
Boyu 178 cm
Saç rengi siyah[2]
Göz rengi Mavi-Gri[2], mavi[3]
Ölçüleri 86-58-84[2]
Ağırlığı 51 kg
Giysi bedeni 32
Ayakkabı numarası 41[2]
Ajansı DNA Model Management[2]
Brezilya'da Lumiere Models
Avrupa'da VIVA Models
ya benım bunlar gıbı gözukmem ıcın 50nın altında olmam lazım amanın..
kızlar tartısalım? hangısı daha güzel? adriana mı gisele mi?
evli barklı
şekerim parmagına cok dikkat et öncelıkle..
bir de kız senın ideal kılon gıttıkce asagıya mı dusuyor ne? 49 olmus .. amanın amanın...
evlibarklı bunlar sana;Doğum adı Gisele Caroline Nonnenmacher Bündchen
Doğum tarihi 20 Temmuz 1980 (1980-07-20) (28 yaşında)
Doğum yeri Horizontina,
Rio Grande do Sul, Brezilya
Milliyeti Brezilyalı
Etkin yıllar 2004 - günümüz
Boyu 1.80 m
Saç rengi Kahverengi
Göz rengi Mavi
Ölçüleri 89-59-90
Ağırlığı 57 kg
Giysi bedeni 4
Ayakkabı numarası 38 EU/7 US/5 UK
Ajansı IMG Models
Diğer adları Gise, The Midas Queen, The Hurricane Gisele
Evlilikleri Tom Brady (2006–günümüz)
Doğum adı Adriana Francesca Lima[1]
Doğum tarihi 12 Haziran 1981 (1981-06-12) (27 yaşında)
Doğum yeri Bahia
Boyu 178 cm
Saç rengi siyah[2]
Göz rengi Mavi-Gri[2], mavi[3]
Ölçüleri 86-58-84[2]
Ağırlığı 51 kg
Giysi bedeni 32
Ayakkabı numarası 41[2]
Ajansı DNA Model Management[2]
Brezilya'da Lumiere Models
Avrupa'da VIVA Models
ya benım bunlar gıbı gözukmem ıcın 50nın altında olmam lazım amanın..
kızlar tartısalım? hangısı daha güzel? adriana mı gisele mi?
kızlar döktürmüşsüz yine , oku oku bitmedi vala :kedi:
sabah kahvaltıyı biraz kaçırdım
kızartma vardı 1-2 tane attım ağzıma
sabah yesem bişey olmas diye düşündüm sonra pisman oldum :sinifsinif:
'evlibarkli' kedi eski evine alışmış kaçıp oraya gitmek için uğraşıyodur.
bence kapat bi oda koy yemini suyu wc kabını dursun orda biraz elleme hiç hayvanı
Bi Tr tatilinde Tırtırımı arkadaşa bırakmıştım , ben gittikten sonra 3 gün evin içinde bulamamış kediyi korkmuş kaçırdım diye banada korkusundan haber vermemiş , 3 gün sonra dolaptan çıkmış bizim Tırtır kaydirigubbakcemile3 . Meğersem arkadaş evdeyken dolaba giriyomuş o işe gittimi çıkıyomuş dolaptan yemeğini suyunu içip tekrar dolaba kaydirigubbakcemile3
Arkadaş acemi olduğundan yemek kabınıda full doldurğundan iyip içtiğinide fark etmemiş o güne kadar :)
Ha birde akıl caydırıcı lezzetli mamalardan kullan bir kaç gün
'saraciraci' canım süper görünüyosun vala delikafadulden
Boy kaç senin canım ?
Kızlar buda benim foto , sadece popodan oluşuyorum delikafadulden
kedicik su içmiyor diye sahibi endişelendi dün akşam geldi almasını istedim çünkü bişey olur diye korktum kediciğe
bu arada senin sanki popo hiç yok,birazcık ayva göbişi var gibi duruyo cicişim burdan bakınca
bende orta bölgede herşey var canım kaydirigubbakcemile3
göğüs kısmıda hiç olmadığında böyle orantısız bir vücud çıkıyo ortaya kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?