60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ah be prensesim sen yine de hatırlıyosun:))))ben hiç hatırlamıyorum şu andaki kilom da olduğum kilodaki dönemimi:roflol::roflol::roflol:boşver herşeyi...kilo vermek bizim tekelimizdeyken ve bizde bu inatçılık, kendine güven ve inanç varken 0 beden bile oluruz:)))))))

kıyamam yaaaa:)))))))))))
sadece şaka yapmak istedim kraliçem...:)
inan bana burada öyle güzel bir ortam bulacaksınki,iyiki diyetteyim diyeceksin...

kuzum ben link göndermiştim
dur o sayfanın nosunu söyleyimde bak oraya.

kızlar bişey sorcam şimdi benım boyum 176. kaç kilo bana gider acep ya fisfisfis
bir de birşey daha sorucam sabahki kilonuzla akşamki arasında ne kadar fark oluyor sizin?

buldum yazdığımı.çbuyrun kızlar.birisi annesi içn istemiş.çok özür idlerim çok yorgunum.yüzeysel okudum yazılanları.hiç durmamış çeneleriniz elleirniz işlemiş.forumcak parmak sproru yapıyoz maşallahzemuszemus
neyse arkadaşın anneside yapabilir bunu.her yaş için güzel bir yürüyüş. bunu yapabilir.rahat hareketleri bunun.

walk at home un 5 mileo lanını yaptım.üzerime su dökülmüş gibi sırılsıklam oldum.acayip yorgunum.bende yatıyorum.birde burayı doğru düzgün takip edemiyorum.hiç bir muhabbete katılamıyorum.:çok üzgünüm: çok özlüyorum ben burayı.sadece vakit buldukça okuyorum.yaa olmaz ki böylee.:gitme: nese iyi geceler şimdilik herkese.

sen zaten benim azim kaynağımsın.. asla zayıf olamam diyen benın gözü sımdı adriana limanın ölcülerinde kaydirigubbakcemile3
0 beden..CADIARZU saglıksız ama kulaga hic de kötü gelmiyor.. yerimseniben
kızlar bişey sorcam şimdi benım boyum 176. kaç kilo bana gider acep ya fisfisfis
bir de birşey daha sorucam sabahki kilonuzla akşamki arasında ne kadar fark oluyor sizin?

he he..kıs sen dün175tın..bi günde bi cm uzadın mı? kaydirigubbakcemile3
canım herkesın kendını rahat ve saglıklı hıssettıgı kılo vardır..kımı azıcık balık olayım ister kımı manken gıbı ..kimine göre hedef 38 beden kımıne 36 hatta 34..(0 beden bu olyor)
bır de metabolik farklılıklar,kas ve iskelet yapısı agırlıgının farklı olusu var. mesela kas daha az hacım kaplar ama yagdan daha cok agırlık tutar.kalın kemıklısı var ıncesı var...gibi..
ama bır diyetisyen ablamız demıstı boyunuzla mınımum 10 maksımum 18 farkınız olsun dıye..
mesela sen en az 58 falan olmalısın ona göre en cok da 66...

iyi geceler yatmak zorundayım artık önümde zorlu bir gün var

ii gecelr...

mersi sekerim anne ıcın soran bendım...

kızlar döktürmüşsüz yine , oku oku bitmedi vala :kedi:

sabah kahvaltıyı biraz kaçırdım
kızartma vardı 1-2 tane attım ağzıma
sabah yesem bişey olmas diye düşündüm sonra pisman oldum :sinifsinif:

'evlibarkli' kedi eski evine alışmış kaçıp oraya gitmek için uğraşıyodur.
bence kapat bi oda koy yemini suyu wc kabını dursun orda biraz elleme hiç hayvanı
Bi Tr tatilinde Tırtırımı arkadaşa bırakmıştım , ben gittikten sonra 3 gün evin içinde bulamamış kediyi korkmuş kaçırdım diye banada korkusundan haber vermemiş , 3 gün sonra dolaptan çıkmış bizim Tırtır kaydirigubbakcemile3 . Meğersem arkadaş evdeyken dolaba giriyomuş o işe gittimi çıkıyomuş dolaptan yemeğini suyunu içip tekrar dolaba kaydirigubbakcemile3
Arkadaş acemi olduğundan yemek kabınıda full doldurğundan iyip içtiğinide fark etmemiş o güne kadar :)
Ha birde akıl caydırıcı lezzetli mamalardan kullan bir kaç gün

'saraciraci' canım süper görünüyosun vala delikafadulden
Boy kaç senin canım ?

Kızlar buda benim foto , sadece popodan oluşuyorum delikafadulden

Son düzenleme:
Buarada günün özlü sözü

"ınsanların en mucizevi özelliklerinden biri eksiyi artıya dönüştürme gücüdür."
ALFRED ADLER

diye söylemiş

biz artıları eksi yapıcaz kızlar zemuszemus

Harika konusmuşsun ablam.. Ağzına sağlık.. Valla bende şaşırdım, genelde o kendini insan zannedenlerin pek ar ve utanma duygusu yok ama.. Gerçekten utandıysa ne mutlu..

fulyammm bu saatte ne uykusu be gülüm:))))

Ablam valla yorgunum erken yatiim dedim.. Bir de uyumadan kitap okurum yataamda.. O bakımdan biraz erken giderim.. dün uyuyana kadar 12 yi geçiyordu valla.. Ve su anda uykum var...mirmirmirmir

Valla ben Lima hayranı olarak Limacıım tarafındayım..kaydirigubbakcemile3

Günaydın canlarım...

Etiform müsli çıkarmış geçenlerde almıştım.. Şu an onla kahvaltı yapıyorum.. Hmmm, tavsiye etmem.. Pek güzel diil... Bilginize yani. O bakımdan. Doğanın ketentohumlusu kat be kat daha güzel..

evli barklı
şekerim parmagına cok dikkat et öncelıkle..
bir de kız senın ideal kılon gıttıkce asagıya mı dusuyor ne? 49 olmus .. amanın amanın...

sardım sarmaladım parmağımı görmeye dayanamıyorum içim sızlıyor.
cicişim hedefimi sürekli düşürüyorum eğer olaki mümkün değil ama 49 olursam 45 daha güzel gibi geliyor.ama şimdilik 49
yerimseniben

boya bak ya maşallah benden 12 cm uzun ama bu gisele ya.bilgiler için çok teşekkür ederim.aramızda boy farklı var.göz rengini halladerim lensle:), ayağı benden 1 numara küçük,saç rengimizde aynı.pek mümkün değilim sanki onun gibi olmak için.ben hedefimi ebru şallıyamı çevirsem acaba?onun boyu kaçtı kaydirigubbakcemile3

ben bu arada gisele diyorum,limayı pek beğenmiyorum :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

kedicik su içmiyor diye sahibi endişelendi dün akşam geldi almasını istedim çünkü bişey olur diye korktum kediciğe
bu arada senin sanki popo hiç yok,birazcık ayva göbişi var gibi duruyo cicişim burdan bakınca

bende orta bölgede herşey var canım kaydirigubbakcemile3
göğüs kısmıda hiç olmadığında böyle orantısız bir vücud çıkıyo ortaya kaydirigubbakcemile3

gunaydin kizlar nasilsiniz linki veren arkidasa tesekkur ederim.dun hastaydim bugun iyim gitti bogazim agrisi ama bugunde hastaneye gidicem rahim filmi cektirecem kizlar cok korkuyorum ya kotu bisi cikarsa canimin acisida cabasi of of insallah sorunsuz gecer.

bugun yediklerim

kucucuk tek lokmalik french bread(ekmek)
yaninda kahvaltilik 2 dilim kasar domates salatalik ve 1 cup cay

günaydın kıslar davetyemi kendim tasarladım sizede göstermek istedim yorumlarınız benim için önemli :) yükleyebildimmi bilmem bakın bakalım:kedi:

slmla iki gündür biraz yeme işini kısmıştım sabah 62.5 çıktım günaydın hrkese kahvaltımı yaptım bi bakıyım dedim bagımlılık oluyo burası kahvaltıda 3 zeytin 1biber 1 domatez1kk peynir 1dkepek ekmekyedim zaten benim kahvaltım genelde bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…