60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selaaammma.s.
bende bu katagoriye giriyorum sanirim..67-68 kiloyumolmam greken kilo 55:bbo:
2 yavrum var.. onlarda bile böyle olmamisti .. hastaneden hep 58 kilo ile ciktim iki yavrumdada

yalniz 2 yil evvel bi trafik kazasi gecirdim ve kazanin ardindan uzun sure yattigim icin kalktigimda 68 kiloydum.. bi ara verdim 63- 64 oldum sonra yine aldim
suan 68 ama regl gunum geldi 67 diyelim biz :)
ve en az 7 kilo vermem lazim
ne olurrr yardimmm ediiiinnnnnnnnn

arkadaslarima diyorum "beni gaza getirin, biseyler söyleyin..etkileneyim" diyorum .. ama galiba biraz piskinlestim ,, etkilenmiyorum hic:1no2:

peki simdi ne yapiyosunuz burda? ne yapicaz? nasil yapicaz? sihirli bi degnek fln mi?
hadi hadi bekliyorum degnegimialkisalkisalkis

canlarım benim diyet;diyetimsi oldu sanki:):)ufak tefek kaçamaklarım oluyor57 yi gördüm diye şımardımmı ne???çok ayıp banaaaaaklava: :tomato:

olmazmı güzelim,hem de iki tane sihirli değneğimiz var...ıRADE VE SABIR:)
hoşgeldin canım aramıza a.s.
burada herkes kendi diyetini yapıyor..ve herşeyi paylaşıyor...
sağlıklı zayıflamalar...

bakın neler yedim bugün
sabah:yarım dilim ekmek,azıcık peynir,6-7 tane yeşil zeytin,şekesiz çay
ara:yarım simit,şekersiz çay
öğle:simitin geri kalanı,limonlu soda
saat 4:beş minik köfte,bi dilim ekmek
az önce:çoban salata,az patates oturtma...
tam 3 fincan da sütlü kahve içtim...
offff yaaa listeye bak..sanki zayıflama diyeti değil,şişmanlama diyeti :tomato:

bende cizelge yaptimbakalim olmus mu? :)

ins olursun gülom

mavi benek aaa oturtma ve 3 fincan kahve hakikaten olmamis
hakiatenn :) guzel vermissiniz ama kilolari tebriklera.s.
yada en azindan sutsuz bi fincan kahve olsaymis.. neyse olmus artik... burnuzdan getirmiyelim yerimseniben

canlarım ben ciddi ciddi stres yaptımbüyük oğluşumun cumartesi SBS sınavı varya..zaman azaldıkça benim stres de tavan yaptı((yooo sınav değil beni korkutan..bi aksilik çıkmasından korkuyorumola ki bir terslik çıkarsa(Allah korusun..)oğlum çoook üzülür,ben de onun üzülmesine dayanamambenim küçük profösörümün kitabında başarısızlık kelimesi yok çünkü...
dualarınızı eksik etmeyin canlarım..inşallah herşey yolunda gider :Saruboceq:

canım dua etmezmiyiz hiç...umarım çok başarılı olur diğer sınava girenler de tabi...o kadar emek veriyorlar... hepsi emeklerinin karşılığını alır inşallah...:Saruboceq:

canım dua etmezmiyiz hiç...umarım çok başarılı olur diğer sınava girenler de tabi...o kadar emek veriyorlar... hepsi emeklerinin karşılığını alır inşallah...:Saruboceq:
amiiiin derinim...ne diyeyim..küçücük çocukları bu büyük yükün altına sokup,yarış atına çeviren sistem utansın...

MERVECıM...beni merak ettiğini yazmışsın..hakkımda merak ettiğin herşeyi sorabilirsin güzelim...opuyorumnanaktan

benim oğluşum da gircek sbs ye allah hepsine kolaylık versin inş
inşallah mehamcım inşallah...geçen hafta 7. ve 8. sınıfların SBS sınavları vardıya,ben de görevliydim..o yavrucakların yüzlerindeki ifadeyi ve gözlerindeki ürkekliği görünce içim parçalandı(sınav başlamadan önce o kadar uğraştımki yüzlerini güldürebilmek için..

ayy inş en yakın zamnda burda olurum bende

Bekliyoruz canım , en kısa zamanda gel.

Dualarım sizinle canım , hayırlısı olsun.

Kızlar , peki hep diyetten konuştuk , neler yapabiliriz , nasıl motive oluruz :lepi: , nasıl spor yaparız kaydirigubbakcemile2 anlattık fikir ürettik.Peki istediğimiz kiloya gelince o kiloda sabit kalmak için neler yapıcaz? fisfisfis Biliyorsunuz önümüz Ramazan ben oruç tutuyorum , acaba kilomu oruçluyken sabit tutmam mümkün olur mu , sonuçta akşam yemek yemek zorunda kalıcam azda olsa , öğünlerim karışmış olucak. Siz istediğiniz kiloya gelince o kiloyu sabitlemek için neler yapacaksınız? Kilonun sabitlenmesi ne kadar zaman alır? :uhm:

cicişim şuan çok kritik noktadasın sanırım fazla yesen hemen alırsın, vermen zordur.bu durumda zaten az yiyosun sabır lazım cicişim

ablam keşke o kadar zayıflasam demek istemiştim bendeeee

canlarım benim diyet;diyetimsi oldu sanki:):)ufak tefek kaçamaklarım oluyor57 yi gördüm diye şımardımmı ne???çok ayıp banaaaaaklava: :tomato:

bu ara ben çoooook yiyorum napıcam bilmiyorum ya, diyet yiyorum ama çok yiyince olmaz tabi bu diyettide bozar.

MERVECİM...beni merak ettiğini yazmışsın..hakkımda merak ettiğin herşeyi sorabilirsin güzelim...opuyorumnanaktan

ablam tipini çoooooooooooooooook merak ediyorum
bide sevgili fiumemin tipini çok merak ediyorum

yedimi içtiimi yazcaktım ama bu seferde eniştemin babasının ölüm haberini aldım.

Allahım sen bana ve aileme sabır ver yarabbim.. Yoruldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…