olmazmı güzelim,hem de iki tane sihirli değneğimiz var...ıRADE VE SABIR:)selaaammma.s.
bende bu katagoriye giriyorum sanirim..67-68 kiloyumolmam greken kilo 55:bbo:
2 yavrum var.. onlarda bile böyle olmamisti .. hastaneden hep 58 kilo ile ciktim iki yavrumdada
yalniz 2 yil evvel bi trafik kazasi gecirdim ve kazanin ardindan uzun sure yattigim icin kalktigimda 68 kiloydum.. bi ara verdim 63- 64 oldum sonra yine aldim
suan 68 ama regl gunum geldi 67 diyelim biz :)
ve en az 7 kilo vermem lazim
ne olurrr yardimmm ediiiinnnnnnnnn
arkadaslarima diyorum "beni gaza getirin, biseyler söyleyin..etkileneyim" diyorum .. ama galiba biraz piskinlestim ,, etkilenmiyorum hic:1no2:
peki simdi ne yapiyosunuz burda? ne yapicaz? nasil yapicaz? sihirli bi degnek fln mi?
hadi hadi bekliyorum degnegimialkisalkisalkis
opuyorumnanaktanoo my gooodddd 85 den 57 mi düstünüz?
muhtesemsiniz!! simarmak hakkin
canlarım ben ciddi ciddi stres yaptımbüyük oğluşumun cumartesi SBS sınavı varya..zaman azaldıkça benim stres de tavan yaptı ((yooo sınav değil beni korkutan..bi aksilik çıkmasından korkuyorum ola ki bir terslik çıkarsa(Allah korusun..)oğlum çoook üzülür,ben de onun üzülmesine dayanamam benim küçük profösörümün kitabında başarısızlık kelimesi yok çünkü...
dualarınızı eksik etmeyin canlarım..inşallah herşey yolunda gider :Saruboceq:
amiiiin derinim...ne diyeyim..küçücük çocukları bu büyük yükün altına sokup,yarış atına çeviren sistem utansın...canım dua etmezmiyiz hiç...umarım çok başarılı olur diğer sınava girenler de tabi...o kadar emek veriyorlar... hepsi emeklerinin karşılığını alır inşallah...:Saruboceq:
inşallah mehamcım inşallah...geçen hafta 7. ve 8. sınıfların SBS sınavları vardıya,ben de görevliydim..o yavrucakların yüzlerindeki ifadeyi ve gözlerindeki ürkekliği görünce içim parçalandıbenim oğluşum da gircek sbs ye allah hepsine kolaylık versin inş
ayy inş en yakın zamnda burda olurum bende
canlarım ben ciddi ciddi stres yaptımbüyük oğluşumun cumartesi SBS sınavı varya..zaman azaldıkça benim stres de tavan yaptı ((yooo sınav değil beni korkutan..bi aksilik çıkmasından korkuyorum ola ki bir terslik çıkarsa(Allah korusun..)oğlum çoook üzülür,ben de onun üzülmesine dayanamam benim küçük profösörümün kitabında başarısızlık kelimesi yok çünkü...
dualarınızı eksik etmeyin canlarım..inşallah herşey yolunda gider :Saruboceq:
kızlar ya bir derdim var...
çok hatta çooook uzun yıllardır göremedıgım kılolara ınmeye calısıyorum. hatta ergenlık cagının basında oldugum kıloma.. inilmes gibi gelıyor..tartı da hiç oynamıyor..tırsıyorum..
bi fikri,deneyimi,önerisi olan?
yaaaa ben geliyorum,herkes gidiyor((((((
nasılsınız canlarım???
yazdıklarınıza biraz göz atabildim...bikaç şey dikkatimi celbetti...MERVEEEEEM noluyo güzelim???ne demek anoreksiya olmaklmaz: neydi bizim topiğimizin sloganı:SAĞLIKLI ZAYIFLA,MUTLU YAŞA!!!
SARACIM oturacak o taşlar yerine canım,yeterki sen ümidini yitirme...
PRENSESİİİİİİİM..tırsmak ve sen??!!! nasıl yani?asla yanyana gelmeyecek iki kelime bunlar...lmaz:
canlarım benim diyet;diyetimsi oldu sanki:):)ufak tefek kaçamaklarım oluyor57 yi gördüm diye şımardımmı ne???çok ayıp banaaaaa klava: :tomato:
MERVECİM...beni merak ettiğini yazmışsın..hakkımda merak ettiğin herşeyi sorabilirsin güzelim...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?