60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mervecim anlatmaya çalışayım bitanem:boyumu biliyosun 1.65...sarışınım ve beyaz tenliyim..saçlarım uzun ve dalgalı..enteresan bi göz rengim var:)mavimi yeşilmi henüz kimse çözemedi,ben bile :roflol:
yuvarlak hatlıyım(sibel can gibi)..bide bana epey ruj masrafı açan dudaklara sahibim..boya boya bitmiyo,tarla gibi:roflol::roflol:umarım anlatabilmişimdir bitanecim..
fiumeye gelince(hemen atladım ama söylemezsem çatlarım)hakkaten nadide bir güzelliği var!ben ona prensesim diyorum ya,inan abartmıyorum..çünkü o muhteşem güzellik prensesleri bile çatlatır kıskançlıktan...

yedimi içtiimi yazcaktım ama bu seferde eniştemin babasının ölüm haberini aldım.

Allahım sen bana ve aileme sabır ver yarabbim.. Yoruldum..
kuzummm kıyamam sana((yavrum geldimi böyle üstüste geliyo işteAllah sabır versin bitanem...

keske öyle olsa idi..
ama bu hayat ürkütüyor artık beni..
keske tek tırstığım sey fazla kilolarım olsa idi..

canlarım benim diyet;diyetimsi oldu sanki:):)ufak tefek kaçamaklarım oluyor57 yi gördüm diye şımardımmı ne???çok ayıp banaaaaaklava: :tomato:

eh azıcık şımar artık.. kilon düşman çatlatıyor ablacım.. hem bence her 3 kg falan verıste bıraz korumaya almak,vucudu sürekli az yemeye alıstırmamak gerekıyor. bence sen her zaman oldugun gıbı gene en dogru yoldasın..

onun üzülmesini asla ve asla istemem!!o yüzden basarılı olmasını tüm kalbimle diliyorum.ve onun ıcın bır tek sey daha diliyorum. hayat onun yüzünü hiç kara cıkarmasın.geriye dönüp baktıgında bir gün bu delisacması sınavlar ıcın mi üzülmüşüm demesin. eğitimin gücüne,kalemin kılıç gücüne olan inancını hiç yitirmesin..ve bir gün egıtımını tamamladıgını düsündüğünde kendini ifade edebilecegı olanakları bulmus olsun...

benim oğluşum da gircek sbs ye allah hepsine kolaylık versin inş
yeter artık yapmasınlar küçücük çocuklara bu kötülüğü..onun için de en iyisini diliyorum ama daha cok asla ve asla incinmemesini diliyorum.

ben de bugun düsündüm oruc olayını..

su ana dek hep ögrencıydım . o yuzden asla randımanlı oruc tutamadım.bu sene ise asırı sıcaklara denk gelecek. yeme deıl de su olayı nasıl aşılırki..gunde 4-5 litre su ıcen ben...

canım.. :ecrin_bebek:bildiğin fiumeyim işte.. kaydirigubbakcemile3
yedimi içtiimi yazcaktım ama bu seferde eniştemin babasının ölüm haberini aldım.

Allahım sen bana ve aileme sabır ver yarabbim.. Yoruldum..

kıyamam ya.. geldi mi üstüste geliyor..
basın sagolsun flycım..

ablam kendıne gelınce az anlatmıs.. bana gelince coşacağı tutmuş..yazmış da yazmışşş kaydirigubbakcemile3 ben anlatcam ablamı.. tam bir trakya güzeli.. hani sokakta görsen döner döner bakarsın.. Türkiye sınırları içinde az karsılasılır türlerden.. bu platformda en fıstık annem sanırdım( o da sarısın,mavi gözlüdür) , yanlız deilmiş meger annem de..

bana gelince ablacım beni cok sevdıgı ıcın gözune o kadar güzel gözüküyorum ben...insan ancak cok sevdiği birini böyle görebilir.. tesekkür ederim ablacım, ben de seni inanki cok seviyorum...

tamam kızlar kabul ediyorum..ben bu topiğin yüzkarasıyımbütün gün yediklerim yetmemiş gibi şimdi de bi şişe kırmızı şarap açtım,içiyorum..ama bütün suç sezen aksunun:)ah istanbul şarkısını söylemeseydi..zulada birkaç şişe yer gök kırmızı demesiydi..hiç aklımda yoktu....

bu arada spordan geldim yarım saat önce falan..
cok acıkmısım..
bıraz kıraz,salatalık ve 2 kasık yogurt yedım..

bugun yedıklerıme ılaveten...

mezesiz içebiliyorsan ne ala.. afiyet olsun..alkisalkisalkis

cok mersi...
neler yapıyorsun görüşemedik bu ara..

dogumgunumuz yaklasıyor.. beraber kutlayalım?? kaydirigubbakcemile3

kac bitecek? kaydirigubbakcemile5

iyiyim canım , 2 hafta kadar sonra yıllık izne çıkıcam tatili iple çekiyorum
sende iyisin umarım , çok sık tartılma , kafanda büyütme kiloyu olur mu
vericeksin çünkü çabalıyorsun.

Kutlayalım valla :) Arada kalmışların doğum günü olarak 23 Ağustosu.
82 doğumluyum 27 bitiyor zaman çabuk geçmeye başladı 19 yaşından sonra çok ilginç :)

canımsın ne diyeyim...seni veren Allaha kurban olayım...ama çok utandırdın beniama hadi kabul et,topiktekiler yabancı değil:)bi güzellik yarışmasına girsen hiç kimsenin şansı olmazdı..bahtın da yüzün ve yüreğin kadar güzel olsun canımın içi...
eğitim konusuna gelince..tabiki çok önemli eğitim ama okul bir yarış arenası değil,hayatı öğreten bir platform olduğu sürece..çünkü bitanecim yaşadıklarımdan öğrendiğim bişey var:eğitim cahilliği alıyo ama eşeklik bakii kalıyobiliyomusun bu ülkede üstün zekalı bir çocuğa sahip olmak,en az zeka özürlü bir çocuğa sahip olmak kadar zorbenim oğluşumun da IQ su135 in üstünde..öylesine zorlanıyoruz ki ona yetebilmek için...inan bana asla çocuğum şu okulu okusun diye bir düşüncem olmadı..eğitim başarısının hayat başarısıyla doğru orantılı olmadığına o kadar çok şahit oldm ki((tek isteğim mutlu ve doyurucu bir hayatlarının olması...çünkü mutsuz bir profösör olmasındansa mutlu bir limon satıcısı olmasını bin defa tercih ederim...ne diyor şairrmanda bir çınar ağacı olamıyosan,bataklıkta bir saz ol!amaaa o bataklıktaki en iyi saz sen olmalısın....

içinde tahin olan yaz helvası değil cnm yaz helvası beyaz renkte değil

kızlar ya biraz önce bir paket çizi yedim bi kac tane yiycektim özlemisim dayanamadım hepsini bitirdim ama aksam ekmek yemedim hiç gündüzde yarım paket bisküvi yedim cok kızıyorm kendime cok klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…