Q kız,fibula nasılsınaz fıstıklarım?
hosgeldın fıstık..iyi geceler kızlar nasılsınız.
ayıp ayıp 4kg vermıs mılletten teyit beklıyor.. salla mılletı cekemıyorlardır...suydu ,ot çayıydı,rejimdi uğraşıyomda.bi faydasını görmüyorum galiba.kimsede incelmişsin demedi.zoruma gidiyo artık.mafoldumben
ablacım güzellik yarısmalarında 62 kgluk kıza gülerler kaydirigubbakcemile3canımsın ne diyeyim...seni veren Allaha kurban olayım...ama çok utandırdın beni ama hadi kabul et,topiktekiler yabancı değil:)bi güzellik yarışmasına girsen hiç kimsenin şansı olmazdı..bahtın da yüzün ve yüreğin kadar güzel olsun canımın içi...
eğitim konusuna gelince..tabiki çok önemli eğitim ama okul bir yarış arenası değil,hayatı öğreten bir platform olduğu sürece..çünkü bitanecim yaşadıklarımdan öğrendiğim bişey var:eğitim cahilliği alıyo ama eşeklik bakii kalıyo biliyomusun bu ülkede üstün zekalı bir çocuğa sahip olmak,en az zeka özürlü bir çocuğa sahip olmak kadar zor benim oğluşumun da IQ su135 in üstünde..öylesine zorlanıyoruz ki ona yetebilmek için...inan bana asla çocuğum şu okulu okusun diye bir düşüncem olmadı..eğitim başarısının hayat başarısıyla doğru orantılı olmadığına o kadar çok şahit oldm ki ((tek isteğim mutlu ve doyurucu bir hayatlarının olması...çünkü mutsuz bir profösör olmasındansa mutlu bir limon satıcısı olmasını bin defa tercih ederim...ne diyor şair rmanda bir çınar ağacı olamıyosan,bataklıkta bir saz ol!amaaa o bataklıktaki en iyi saz sen olmalısın....
kızlar ya biraz önce bir paket çizi yedim bi kac tane yiycektim özlemisim dayanamadım hepsini bitirdim ama aksam ekmek yemedim hiç gündüzde yarım paket bisküvi yedim cok kızıyorm kendime cokklava:
selaaammma.s.
bende bu katagoriye giriyorum sanirim..67-68 kiloyumolmam greken kilo 55:bbo:
2 yavrum var.. onlarda bile böyle olmamisti .. hastaneden hep 58 kilo ile ciktim iki yavrumdada
yalniz 2 yil evvel bi trafik kazasi gecirdim ve kazanin ardindan uzun sure yattigim icin kalktigimda 68 kiloydum.. bi ara verdim 63- 64 oldum sonra yine aldim
suan 68 ama regl gunum geldi 67 diyelim biz :)
ve en az 7 kilo vermem lazim
ne olurrr yardimmm ediiiinnnnnnnnn
arkadaslarima diyorum "beni gaza getirin, biseyler söyleyin..etkileneyim" diyorum .. ama galiba biraz piskinlestim ,, etkilenmiyorum hic:1no2:
peki simdi ne yapiyosunuz burda? ne yapicaz? nasil yapicaz? sihirli bi degnek fln mi?
hadi hadi bekliyorum degnegimialkisalkisalkis
canlarım ben ciddi ciddi stres yaptımbüyük oğluşumun cumartesi SBS sınavı varya..zaman azaldıkça benim stres de tavan yaptı ((yooo sınav değil beni korkutan..bi aksilik çıkmasından korkuyorum ola ki bir terslik çıkarsa(Allah korusun..)oğlum çoook üzülür,ben de onun üzülmesine dayanamam benim küçük profösörümün kitabında başarısızlık kelimesi yok çünkü...
dualarınızı eksik etmeyin canlarım..inşallah herşey yolunda gider :Saruboceq:
benim oğluşum da gircek sbs ye allah hepsine kolaylık versin inş
yedimi içtiimi yazcaktım ama bu seferde eniştemin babasının ölüm haberini aldım.
Allahım sen bana ve aileme sabır ver yarabbim.. Yoruldum..
cok mersi...
neler yapıyorsun görüşemedik bu ara..
dogumgunumuz yaklasıyor.. beraber kutlayalım?? kaydirigubbakcemile3
kac bitecek? kaydirigubbakcemile5
ablacıım iyi dğeilim ben.yaa.. seviglim askerden geldii.bana kültür fizik hareketleri gösteriyo.gelir gelmezz.aşkım şöle yap göbek eriyo.böyle yapınca bel eriyo diee.moralim bozulduu.demekki nek adar şişko görünüyosam gözüne.gelinlik giyecen zayıfla dedi başkada bişi çıkmadı ağzından.ooff yaa.:çok üzgünüm::a015::gitme:
Benim de başlangıç dan itibaren vermem gereken 8 kilom vardı.(Bundan yaklaşık 2,5-3 ay öncesi sanırım).Bana da başta bu kilolardan asla kurtulamazmışım gibi geliyordu,ama kararlı olursan başarıyorsun.
Ne kadar kilo verdiğim ve ne kadarının kaldığı aşağıda çizelgemde yazıyor.(İnan motivasyonum ilk günki gibi)..
Ben çok hızlı kilo veren biri değilim ama sabredersen ve yılmazsan mutlaka istediğin kiloya ulaşırsın...Ben ulaşacağıma yürekten inanıyorum..
Allah yavrularınıza sağlık ve zihin açıklığı versin..Emeklerinin karşılığını alırlar iyişallah...
Aaaa Fulyacım ne oluyor böyle üst üste...Gerçekten çok üzüldüm,Allah rahmet eylesin,sizlere de sabır diliyorum...
Ben de 21 Ağustos doğumluyum...
Ortada buluşup 22 Ağustos'ta kocaman bir pasta kesicez forumda demek ki...
oo harikasiniz..umarim bende basaririm
ben hedefi birde yakin tutmusum bende mi 55- 56 yapsam
ama zor olur benim icin2 cocuklu bi anne 31 yasindayim
boy 160
55 mi yapiyim ki bende? daha cizelgeyi bugun yapmistim degistireyim mi ki?
Regl dönemi metabolizmayı fazla zorlamamak doğru olmuş bence..Ayrıca emeğinin karşılığını aldığın için biz de çok sevindirik olduk.Bu gün her günki sabah kahvaltımı yaptım.Öğlen eşim geldi illa ıspanaklı börek yap diye tutturdu..(Adam haklı,aylardır hamur işi vs...yapılmıyor evde)..Hemen yaptım..
Öğlen ve ara öğünler hiçbir şey yemedim ancak akşam 3 dilim börek arkasından da Magnum yedim.Hemide böğürtlenli..Of hiç pişman değilim desem,regl olduğum için sanırım bugün çok halsizdim,bunları yedim ve inanın kendime geldim.
Eşim de çok kızıyor rejim yapmama (Ona kalsa 100 kilo da olsam hep zayıfım.Sevineyim mi,üzüleyim mi bilmiyorum)...Eh yarın sporuma ve rejimime tekrar sarılırım artık,aaa sarıldım bile aslında biraz önce sirkeli-ballı suyumu içtim bile...
Bu arada akşam oğlumun okuluna gittim,çok samimiyetim olmayan veliler bile ''Çok zayıflamışsın,artık verme yeter''dediler..Amannn bi sevindirik oldum,bi sevindirik oldum,bilemezsiniz...opuyorumnanaktan
Ben de küçük hedefler koyuyorum..Ulaşılabilir olunca insanın gözü korkmuyor.Olurrrr...kaydirigubbakcemile5zemuszemus
Bana kalırsa çizelgenizi değiştirmeyin..Bu öncelikli hedefiniz olsun.Buna ulaşın,sonra yeni bir hedef belirler ona göre çizelge hazırlarsınız..Ama tabii gene de siz bilirsiniz..(Bu arada ben de bir çocuk annesiyim ve 1.64 boyundayım..Yaşımda (kem kem) 36)
sımdılık kalsın..ilerde degıstırırsın canım.. hem ne demek 31 yasında olmak bahane mi?daha ne kadar gencsin sen..:umursamaz:oo harikasiniz..umarim bende basaririm
boy 160
tamam tatlım bu kadeh senin için:)))iyiyiz mavicim , güzel güzel anlatıyordun bölmek istemedim , okudum dinledim seni :)
sen de iyisin maşşallah
bi kadehte benim için içseydin tekirdağ şarabından :)
bak şimdi yanıldın,burada arkadaşlıklar değil dostluklar var!hemde en hakikisinden...ya burda ne kadar güzel arkadasliklar var.. benimde iki cocugum var
yurtdisinda yasadigim icin sinav problemlerimiz olmuyor ama poranoyak sayilabilicek tiiiiii annelerdenim:)
veee bununla beraber zayif guzel bi annede olucammm olucam! evet evet olucam!
nasıl yani yaaaa????o sevgiline söyle''insan güzeli sevmez,sevdiği ona güzel gelir!!!''suçu da benim üstüme at:))ablacıım iyi dğeilim ben.yaa.. seviglim askerden geldii.bana kültür fizik hareketleri gösteriyo.gelir gelmezz.aşkım şöle yap göbek eriyo.böyle yapınca bel eriyo diee.moralim bozulduu.demekki nek adar şişko görünüyosam gözüne.gelinlik giyecen zayıfla dedi başkada bişi çıkmadı ağzından.ooff yaa.:çok üzgünüm::a015::gitme:
demiştim yine diyorum...tamam sustum...sen olmuşsun üstad...iyiki tanıdım seni prenses..iyiki varsın....hosgeldın fıstık..
ayıp ayıp 4kg vermıs mılletten teyit beklıyor.. salla mılletı cekemıyorlardır...
ablacım güzellik yarısmalarında 62 kgluk kıza gülerler kaydirigubbakcemile3
olsun ben ablamın prensesı olayım yeter bana..
bir de egıtımle ılgılı söyledıklerın.. o kadar net ve dogruki
bence sitede anne olan herkes bunları okuyup benımsemeli..
benım annem de babam da hep en iyisini istedıler benım ıcın..her anne ve baba gıbı.. egıtım hayatım her turk gencı gıbı sınavlarda gectı.. takı 11 yasındaydım ilk bu ıslere basladıgımda Anadolu lisesi sınavları vardı bılırsın..o zamankı kucucuk yüregımle bu okulu kazanmanın(hatta kazanmak yetmes dererce lazım)dünyanın en buyuk erdemı olduguna ınandırıldım.. ve gercekten bu kötülügü bana anne-baba yapmadı.ilkokul 4 te tanıstık kahrolası dersanelerle.. ama annem babam senın söyledıklerını de söylemedı.. hep profoser de olan ilkokul mezunu da sevgımız aynı olacaktırla buyudum ama üzerimdekı sosyal baskıyı ifade edemem..
neyse o okul kazanıldı .. sanıyordumkı tum dertlerım bıtecek... kaydirigubbakcemile3
ne sınavlar görduk arkasından,kac sınavda terledık,ne sınav stresleri cektık.. öss hepsinden yaman cıktı.. o da halloldu ama yetmedı.. mesleki egıtım kursları, yabancı dil kursları...para tuzakları,,emek düsmanları...yaz tatılı göremeden gecırdıgım temmuz -agustos ayları...hepsınden alnımın akıyla cıkmanın hayatta nail olmak ıcın yetecegı ögretılıyor cocuklara..ve bu hatayı en cok ögretmenler yapıyor.. ablacım sana o kadar ihtiyac varki .. görüyorsun iste..
annem babamsa bana güzelliğin,iyi ahlakın,sevginin her kapıyı acan anahtar oldugu öğüdüyle yetistirdiler beni.. sımdı o kadar kızıyorumkı aslında onlara..
ne parlak bir egıtım hayatı, ne dürüstlük , ne de vicdan!!! hiç biri muhaffakiyet icin önem arz etmıyor bu düzende!
içten pazarlıklı, ve plancı olup işini bilmek,menfaat gütmek iyi bir egitimden,güzel huydan cok daha fazla sey kazandırıyor ınsana..
o sbsye girecek kücücük yüreklere tercuman olmak ıstedım kendı deneyimlerimden hareketle.. ne yapalım serseri mi yetıstırelım dıyecekler cıkacaktır .. ama en azından ablamın sözlerıne kulak verıp..bu ülkede iyinin,güzelin deger görmedıgını,gemısını kurtaranın kaptan oldugunu ögretın.. cam fanusta ne kadar tutabılırsınız kı onları?
oo harikasiniz..umarim bende basaririm
boy 160
offff of!bu ilham da ya gece yarısı gelir ya da sabaha karşı:))))))))))))şimdi anlıyorum neden bütün şairler geceleri bu kadar çok severler...)))tekrar iyi geceleeeeer...sarmaşıklar vardır bilir misin?
topraktan çıktığı anda,en yakındaki ağaca sarılıverir...
ağaç muhtaç değildir sarmaşığa..
o ağaç birgün yok olursa,sarmaşık da devam eder yaşamaya..
ama bilinmeyen bir sebep bir arada tutar her ikisini..
işte böyle benim ağacım..
ben işte böylesine bir sarmaşığım...
belki tutunduğum sensin ama
özgürüm!bunu bil...
korkmam vakti gelince senden kopmaya...
hiçbir söz vermeyerek birbirimize
olduğumuz gibi olabilmek;
törpülenmeden bizi biz yapan özelliklerimiz,
tüm güzellikleri içimize süzebilmek...
değişmeden,değiştirmeden..
kendimiz olma erdemiyle yaşayabilmek...
ne sen sev beni deliler gibi..
ne de ben seni..
yaşayalım sevgiyi,bütün güzelliğiyle
ağaçla sarmaşık misali...
offff of!bu ilham da ya gece yarısı gelir ya da sabaha karşı:))))))))))))şimdi anlıyorum neden bütün şairler geceleri bu kadar çok severler...)))tekrar iyi geceleeeeer...
yedimi içtiimi yazcaktım ama bu seferde eniştemin babasının ölüm haberini aldım.
mervecim anlatmaya çalışayım bitanem:boyumu biliyosun 1.65...sarışınım ve beyaz tenliyim..saçlarım uzun ve dalgalı..enteresan bi göz rengim var:)mavimi yeşilmi henüz kimse çözemedi,ben bile :roflol:
yuvarlak hatlıyım(sibel can gibi)..bide bana epey ruj masrafı açan dudaklara sahibim..boya boya bitmiyo,tarla gibi:roflol::roflol:umarım anlatabilmişimdir bitanecim..
fiumeye gelince(hemen atladım ama söylemezsem çatlarım)hakkaten nadide bir güzelliği var!ben ona prensesim diyorum ya,inan abartmıyorum..çünkü o muhteşem güzellik prensesleri bile çatlatır kıskançlıktan...
sarmaşıklar vardır bilir misin?
özgürüm!bunu bil...
ne de ben seni..
hımm möhö bi durum pikini giyilecek... bence karpuz yi gözelim. pek tok tutuyor..şööyle büyükcene pi tekne yiyiver..o an şişiriyor emme ertesi güne karin dümdüz...
sorma yahu uyuzluktan denizin diibinde olup denise gırmıyorum..gercım havalar da anca ısındı..gecen gün bulutluydu bilem...emme dünden beri evin içinde giyiyorum pikinimi.. sankim fena deil.. anniş de iltifatlara bogunca gaza geldim gibin.. haftasonu karpuz kabugu fiume denize düşcek gibin...
yesıl cay..
iyi aklıma getirdin valla.. sıcaklarla pek içesim yok onu da ,o yüzden bahane arıyorum ıcmemek ıcın..dün de içmedim.. ama iceyim bırasdan annişle ...
kızlar ya bir derdim var...
çok hatta çooook uzun yıllardır göremedıgım kılolara ınmeye calısıyorum. hatta ergenlık cagının basında oldugum kıloma.. inilmes gibi gelıyor..tartı da hiç oynamıyor..tırsıyorum..
bi fikri,deneyimi,önerisi olan?
yaaaa ben geliyorum,herkes gidiyor((((((
nasılsınız canlarım???
yazdıklarınıza biraz göz atabildim...bikaç şey dikkatimi celbetti...MERVEEEEEM noluyo güzelim???ne demek anoreksiya olmaklmaz: neydi bizim topiğimizin sloganı:SAĞLIKLI ZAYIFLA,MUTLU YAŞA!!!
SARACIM oturacak o taşlar yerine canım,yeterki sen ümidini yitirme...
PRENSESİİİİİİİM..tırsmak ve sen??!!! nasıl yani?asla yanyana gelmeyecek iki kelime bunlar...lmaz:
selaaammma.s.
bende bu katagoriye giriyorum sanirim..67-68 kiloyumolmam greken kilo 55:bbo:
2 yavrum var.. onlarda bile böyle olmamisti .. hastaneden hep 58 kilo ile ciktim iki yavrumdada
yalniz 2 yil evvel bi trafik kazasi gecirdim ve kazanin ardindan uzun sure yattigim icin kalktigimda 68 kiloydum.. bi ara verdim 63- 64 oldum sonra yine aldim
suan 68 ama regl gunum geldi 67 diyelim biz :)
ve en az 7 kilo vermem lazim
ne olurrr yardimmm ediiiinnnnnnnnn
arkadaslarima diyorum "beni gaza getirin, biseyler söyleyin..etkileneyim" diyorum .. ama galiba biraz piskinlestim ,, etkilenmiyorum hic:1no2:
peki simdi ne yapiyosunuz burda? ne yapicaz? nasil yapicaz? sihirli bi degnek fln mi?
hadi hadi bekliyorum degnegimialkisalkisalkis
canlarım benim diyet;diyetimsi oldu sanki:):)ufak tefek kaçamaklarım oluyor57 yi gördüm diye şımardımmı ne???çok ayıp banaaaaa klava: :tomato:
bakın neler yedim bugün
sabah:yarım dilim ekmek,azıcık peynir,6-7 tane yeşil zeytin,şekesiz çay
ara:yarım simit,şekersiz çay
öğle:simitin geri kalanı,limonlu soda
saat 4:beş minik köfte,bi dilim ekmek
az önce:çoban salata,az patates oturtma...
tam 3 fincan da sütlü kahve içtim...
offff yaaa listeye bak..sanki zayıflama diyeti değil,şişmanlama diyeti :tomato:
ayy inş en yakın zamnda burda olurum bende
bende cizelge yaptimbakalim olmus mu? :)
ins olursun gülom
mavi benek aaa oturtma ve 3 fincan kahve hakikaten olmamis
hakiatenn :) guzel vermissiniz ama kilolari tebriklera.s.
yada en azindan sutsuz bi fincan kahve olsaymis.. neyse olmus artik... burnuzdan getirmiyelim yerimseniben
canlarım ben ciddi ciddi stres yaptımbüyük oğluşumun cumartesi SBS sınavı varya..zaman azaldıkça benim stres de tavan yaptı ((yooo sınav değil beni korkutan..bi aksilik çıkmasından korkuyorum ola ki bir terslik çıkarsa(Allah korusun..)oğlum çoook üzülür,ben de onun üzülmesine dayanamam benim küçük profösörümün kitabında başarısızlık kelimesi yok çünkü...
dualarınızı eksik etmeyin canlarım..inşallah herşey yolunda gider :Saruboceq:
benim oğluşum da gircek sbs ye allah hepsine kolaylık versin inş
inşallah mehamcım inşallah...geçen hafta 7. ve 8. sınıfların SBS sınavları vardıya,ben de görevliydim..o yavrucakların yüzlerindeki ifadeyi ve gözlerindeki ürkekliği görünce içim parçalandı(sınav başlamadan önce o kadar uğraştımki yüzlerini güldürebilmek için..
mervecim anlatmaya çalışayım bitanem:boyumu biliyosun 1.65...sarışınım ve beyaz tenliyim..saçlarım uzun ve dalgalı..enteresan bi göz rengim var:)mavimi yeşilmi henüz kimse çözemedi,ben bile :roflol:
yuvarlak hatlıyım(sibel can gibi)..bide bana epey ruj masrafı açan dudaklara sahibim..boya boya bitmiyo,tarla gibi:roflol::roflol:umarım anlatabilmişimdir bitanecim..
fiumeye gelince(hemen atladım ama söylemezsem çatlarım)hakkaten nadide bir güzelliği var!ben ona prensesim diyorum ya,inan abartmıyorum..çünkü o muhteşem güzellik prensesleri bile çatlatır kıskançlıktan...
tamam kızlar kabul ediyorum..ben bu topiğin yüzkarasıyımbütün gün yediklerim yetmemiş gibi şimdi de bi şişe kırmızı şarap açtım,içiyorum..ama bütün suç sezen aksunun:)ah istanbul şarkısını söylemeseydi..zulada birkaç şişe yer gök kırmızı demesiydi..hiç aklımda yoktu....
cok mersi...
neler yapıyorsun görüşemedik bu ara..
dogumgunumuz yaklasıyor.. beraber kutlayalım?? kaydirigubbakcemile3
kac bitecek? kaydirigubbakcemile5
iyiyim canım , 2 hafta kadar sonra yıllık izne çıkıcam tatili iple çekiyorum
sende iyisin umarım , çok sık tartılma , kafanda büyütme kiloyu olur mu
vericeksin çünkü çabalıyorsun.
Kutlayalım valla :) Arada kalmışların doğum günü olarak 23 Ağustosu.
82 doğumluyum 27 bitiyor zaman çabuk geçmeye başladı 19 yaşından sonra çok ilginç :)
ya burda ne kadar güzel arkadasliklar var.. benimde iki cocugum var
yurtdisinda yasadigim icin sinav problemlerimiz olmuyor ama poranoyak sayilabilicek tiiiiii annelerdenim:)
veee bununla beraber zayif guzel bi annede olucammm olucam! evet evet olucam!
ablacıım iyi dğeilim ben.yaa.. seviglim askerden geldii.bana kültür fizik hareketleri gösteriyo.gelir gelmezz.aşkım şöle yap göbek eriyo.böyle yapınca bel eriyo diee.moralim bozulduu.demekki nek adar şişko görünüyosam gözüne.gelinlik giyecen zayıfla dedi başkada bişi çıkmadı ağzından.ooff yaa.:çok üzgünüm::a015::gitme:
Benim de başlangıç dan itibaren vermem gereken 8 kilom vardı.(Bundan yaklaşık 2,5-3 ay öncesi sanırım).Bana da başta bu kilolardan asla kurtulamazmışım gibi geliyordu,ama kararlı olursan başarıyorsun.
Ne kadar kilo verdiğim ve ne kadarının kaldığı aşağıda çizelgemde yazıyor.(İnan motivasyonum ilk günki gibi)..
Ben çok hızlı kilo veren biri değilim ama sabredersen ve yılmazsan mutlaka istediğin kiloya ulaşırsın...Ben ulaşacağıma yürekten inanıyorum..
Allah yavrularınıza sağlık ve zihin açıklığı versin..Emeklerinin karşılığını alırlar iyişallah...
Aaaa Fulyacım ne oluyor böyle üst üste...Gerçekten çok üzüldüm,Allah rahmet eylesin,sizlere de sabır diliyorum...
Ben de 21 Ağustos doğumluyum...
Ortada buluşup 22 Ağustos'ta kocaman bir pasta kesicez forumda demek ki...
Bu gün her günki sabah kahvaltımı yaptım.Öğlen eşim geldi illa ıspanaklı börek yap diye tutturdu..(Adam haklı,aylardır hamur işi vs...yapılmıyor evde)..Hemen yaptım..
Öğlen ve ara öğünler hiçbir şey yemedim ancak akşam 3 dilim börek arkasından da Magnum yedim.Hemide böğürtlenli..Of hiç pişman değilim desem,regl olduğum için sanırım bugün çok halsizdim,bunları yedim ve inanın kendime geldim.
Eşim de çok kızıyor rejim yapmama (Ona kalsa 100 kilo da olsam hep zayıfım.Sevineyim mi,üzüleyim mi bilmiyorum)...Eh yarın sporuma ve rejimime tekrar sarılırım artık,aaa sarıldım bile aslında biraz önce sirkeli-ballı suyumu içtim bile...
Bu arada akşam oğlumun okuluna gittim,çok samimiyetim olmayan veliler bile ''Çok zayıflamışsın,artık verme yeter''dediler..Amannn bi sevindirik oldum,bi sevindirik oldum,bilemezsiniz...opuyorumnanaktan
sarmaşıklar vardır bilir misin?
özgürüm!bunu bil...
ne de ben seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?