slm arkadaşlar,
ben ekmek yemeden duramıyorum cokacimcoookuykumda bile gece kalkıp istem dışı yiyorum :uhm:eger yemek yemezsem özellikle ekmek hem doymuyorum e doymayıncada çok sinirli oluyorum kötükedihüso1.55boyum 69 kiloyum ya ben ne yapıcam iki gün ekmek yemedim üçüncü gün çıldırmış gibi herkeze kızıp bagırmaya başladımklava:acaba ben delimiyim yemek delisi
yardııııımmmmm imdaaattttt:sinifsinif:mafoldumben
:enbuyukkk:
günaydın kızlar.nasılsınız.dün akşam tartıya çıktım.saat 9 civarlarıydı 60 geliyodum.demekki 59 a düşmüşüm die seviniyodum.amaa:1shok: sabah kalktım lavaboya gittikten sonra bir tartıldım 62 çıktım.off ya.yok ben kilo veremicem anladım.mafoldumben:çok üzgünüm:
gunaydn fibula tartıda bole deısıklıkler neden oluo acaba yaaaa...bn de 60.2 cıkaqrken bu sbh 61.0 cıktm nıe deısıo acaba bole...
fıbula bır de ben sana ozlden msj atmıstm cvp yazmadn baanaa((
günaydın kızlar.nasılsınız.dün akşam tartıya çıktım.saat 9 civarlarıydı 60 geliyodum.demekki 59 a düşmüşüm die seviniyodum.amaa:1shok: sabah kalktım lavaboya gittikten sonra bir tartıldım 62 çıktım.off ya.yok ben kilo veremicem anladım.mafoldumben:çok üzgünüm:
bu arada karnım nasıl davul gibi anlatamam.....
nefes alamıyorum kalbim sıkışıyo walla:gitme:
kuzum gözümden kaçmıştır kusura bakma.işler öyle sıkıştırıyoki beni.birde acayip stres altındayım.annem sevgilimin ailesini bekliyo ,isteme işi için.o bi yandan beni sıkıştırıyo.sevgilim zayıfla diyo, ben kilo veremiyorum.bunalımdayım anlayacan.iş yerindede 5 iş birden aldık.pazartesi teslim var.off offf.mafoldumbensenağlama
kızlar ben bu işten bişey anlamadım
evdeki kıyafetlerimin hiçbirini giyemiyorum üstümden düşüyor.dışardakilerinde anca 36 bedeni oluyor bana
geçen sene bikini bana 40 beden alttan biraz büyük geliyordu
dün akşam bikini denedim 38 bedende patlıycak gibi oldum içine giremedim.kız bana markaya göre bedenler değişir dedi ama ben yemedim mızıklaya mızıklaya eve geldim :sinifsinif:
cicişm ben yanlış mı hatırlıyorum sevgilin askerden gelince ilk buluşmanızda sana çok zayıfladın dememişmiydi
kızlar ya bir derdim var...
çok hatta çooook uzun yıllardır göremedıgım kılolara ınmeye calısıyorum. hatta ergenlık cagının basında oldugum kıloma.. inilmes gibi gelıyor..tartı da hiç oynamıyor..tırsıyorum..
bi fikri,deneyimi,önerisi olan?
sarmaşıklar vardır bilir misin?
topraktan çıktığı anda,en yakındaki ağaca sarılıverir...
ağaç muhtaç değildir sarmaşığa..
o ağaç birgün yok olursa,sarmaşık da devam eder yaşamaya..
ama bilinmeyen bir sebep bir arada tutar her ikisini..
işte böyle benim ağacım..
ben işte böylesine bir sarmaşığım...
belki tutunduğum sensin ama
özgürüm!bunu bil...
korkmam vakti gelince senden kopmaya...
hiçbir söz vermeyerek birbirimize
olduğumuz gibi olabilmek;
törpülenmeden bizi biz yapan özelliklerimiz,
tüm güzellikleri içimize süzebilmek...
değişmeden,değiştirmeden..
kendimiz olma erdemiyle yaşayabilmek...
ne sen sev beni deliler gibi..
ne de ben seni..
yaşayalım sevgiyi,bütün güzelliğiyle
ağaçla sarmaşık misali...
bu arada karnım nasıl davul gibi anlatamam.....
nefes alamıyorum kalbim sıkışıyo walla:gitme:
doğru söylemiş kız tatlım çünkü bende 3 tane bikini var hepsi farklı markalar ve bi tanesi 36 bedenken 2 tanesi 38 beden ve üçüde üzerime oluyo kaydirigubbakcemile2
evet öyle demişti.akşam görüşmüştük.çarşamba buluştuk yeniden.aşkım zayıflasana iyice dedii.akşam karanlıktı heralde seni zayıf görmüştüm dedi.:mymeka: bugünlerde herşey üstüste geliyo.canım çook sıkkın.iyi şeyler olmuyo .gerçi tek derdim kilo olsun.başka dert vermesin allah.burda bazı arkadaşlarımızın yakınları vefat etmiş onlara çok üzüldüm.öyle gerildimki burayı okurken 100 gram kilo almışım diye bi yazı bile okusam gözlerim yaşarıyo.büroda olmasam ağlayacam herşeye.
evet öyle demişti.akşam görüşmüştük.çarşamba buluştuk yeniden.aşkım zayıflasana iyice dedii.akşam karanlıktı heralde seni zayıf görmüştüm dedi.:mymeka: bugünlerde herşey üstüste geliyo.canım çook sıkkın.iyi şeyler olmuyo .gerçi tek derdim kilo olsun.başka dert vermesin allah.burda bazı arkadaşlarımızın yakınları vefat etmiş onlara çok üzüldüm.öyle gerildimki burayı okurken 100 gram kilo almışım diye bi yazı bile okusam gözlerim yaşarıyo.büroda olmasam ağlayacam herşeye.
Fibula burdakı msjını sımdı gordum.özel msj ıcın saol ...ayrıca dıkkatımı cektı annem sevgılımn aılesını beklıo demıssınde...bendede bole bı durum mevcuttaa,,,,sıkıntını anlıyorum az cokk umarım hersye yoluna gırer bı an evvellll
başınız saolsun canım
kafamdakinden biraz daha farklıymışsın ablam, sen fiumeyi hiç gördün mü ki abla?
alkisalkisalkis
kaydirigubbakcemile3 bol bol yüz karpız güzelim en güzel spor yüzmek opuyorumnanaktan
o zaman güzel bi tarif vereyim ben sana güzellik
şimdi bak bi sürahiye dilediğin kadar yeşil çayı koyuyorsun üzerine kaynar suyu döküp demliyosun yeşil çayımızı.sonra içine 8-10 yaprak taze nane atıyorsun soğumaya bırakıyorsun.sonra ekşiliğini sen ayarlıyorsun ve limon sıkıyosun içine ve eğer varsa tatlandırıcı yoksa 2-3 kaşık bal karıştırıyosun ve üzerine bollca buz oluyor sana lipton ice tea yeşilçay ve limon aromalı buzlu çayy zemuszemus bi çok kez denenmiş olup harikadırrrr :içelim:
canımm istersen dün gönderdiğim listelerdeki 3 günlük şok diyet diye bişey vardı onu dene.diyetisyen apla kilon takıldığı zaman bunu yapabilirsin dedi bana opuyorumnanaktan
o ümit gün geçtikçe dahada azalıyo sanki içimde ama dua ediyorum Rabbime bana sabır versin diye...
sen bizden ayrılma bak gör verilen gaz ve yediğin fırçalarla nasıl güzel zayıflıyorsun.hepimiz diyette olduğumuz için şükrediyoruz burdaki güzel dostluk sayesinde
hoşgeldin sende aramıza opuyorumnanaktan
sen her türlü şımarmayı hakediyosun ablaların en tatlısıı :kedi:
bekleriz canım :1hug:
allah senin ve oğluşunun emeklerini boşa çıkarmasın inşallah ablammm opuyorumnanaktan bu öpücük benden oğluşuna benim yerime öpüver o güzelliği opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
amin canım amin :Saruboceq:
keşke benimde senin gibi bi öğretmenim olsaydı :gitme:
kuzummm ne diyeceğimi bilemiyorum.allah sabır versin ve bütün ailenin başı sağolsun inşallah canım benimm.geçecek bu günlerde biliyoruz dimi :teselli:
sen istersen kara kuru bişi ol ama çoook güzelsin çünkü senin kalbin çok güzel be ablamm :asigim:
ohh afiyet olsun ablammm :içelim:
bende bendee 15 ağustos alkisalkisalkis
benimki 19 dan sonra akıp geçti sanki :gitme:
biz dostuz canımmm hemde çoook iyi dostlar :kedi:
nasıl bişeymiş o yaa 100 kilo dahi olsan böyle bişey söyletme kendine kuzummlmaz:
ayy ne güzel topikcek aslan burcuyuz galiba kaydirigubbakcemile3
benide unutmayınnn kaydirigubbakcemile
yerimseniben alkisalkisalkis
söyleyecek bi söz bulamıyorum ablam ben sana ....
senin tartı bozuk.. sekerim digital al.günaydın kızlar.nasılsınız.dün akşam tartıya çıktım.saat 9 civarlarıydı 60 geliyodum.demekki 59 a düşmüşüm die seviniyodum.amaa:1shok: sabah kalktım lavaboya gittikten sonra bir tartıldım 62 çıktım.off ya.yok ben kilo veremicem anladım.mafoldumben:çok üzgünüm:
tatlım markalar sacmalıyor.. hepsının bedenı farklı farklı..kımısı de bedenlerı asagı cekıyor..hanımların ilgisini ceksın alsınlar dıye.. mesela bır ornek; adil ısık omuz genıslıgım olmasına ragmen small bedenı bıle buyuk gelıyor bana artık.cok sacma bedenlerı coook... o yuzden takma kafana.. sana kom marka bıkını önerırım. bana 38 oluyor onda..kızlar ben bu işten bişey anlamadım
evdeki kıyafetlerimin hiçbirini giyemiyorum üstümden düşüyor.dışardakilerinde anca 36 bedeni oluyor bana
geçen sene bikini bana 40 beden alttan biraz büyük geliyordu
dün akşam bikini denedim 38 bedende patlıycak gibi oldum içine giremedim.kız bana markaya göre bedenler değişir dedi ama ben yemedim mızıklaya mızıklaya eve geldim :sinifsinif:
canımcığım malum çok yerleşik olduğu için bu son kiloları kaybetmemiz çok güç . . .
bi tv programında takılmıştı gözüme uzman dr. fiçuttaki yağ sıçrayan çamur gibidir demişti hemen temizlenirse kolay yok olur, üzerinden ne kadar zaman geçerse o kadar kurur ve yok etmekde doğru orantılı zor olur . . .
sabır fiufium sabır . . .
:Saruboceq:
kıralıçam bu sana ait değil mi . . .
bitirdi beni . . .
ne yedin cicim ?
sen sevgilini bizim buraya bi yollasana tatlımklava:
canlarım sevgilisi olan ve evlenmek üzere olanlara söylüyorum bunu
lütfen ailelerinizi karıştırmayın bu işlere siz ne zaman isterseniz o zaman olsun.ben sırf halamı kırmamak onun üzüntüsünü görmemek için evlendim ve şu an evime dahi gitmek istemiyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?