60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

waaaaaaaaaaaaw 2 lt bitti mi helal sana

yaaaaaa nasıl gördü merak ettim yaaaaaaaaa
kom mağazalarınıa araştırıyım bakiim

ya bana niye cevap vermiyosun merviş yaa mafoldumben ticker 7910dan yaptım ama hangi adresi kopyalasam resim gözükmüyo mafoldumben

cicişim bana hazırladığın sayfanın son halinin linkini verirmisin

eğer kilonuz küsüratlıysa; tickeri kullanıcı panelinde aşağıdaki yere yapıştırdıktan sonra virgülle küsüratı ekleyebilirsiniz

ben bugün tartıldım bi kilo daha gitmiş pazartesi 64tüm bugün 63 ama tickerimi yapmak istiyorum olmuyo mafoldumben

balbadem naber?
görüsemedik uzun zamandır..
kolay gelsın tatlı telaşın...
bu arada tebrikler.. gözum korktu benım dügüne kadar 55ın altını bıle görceksın sen bu gidisle.. kaydirigubbakcemile3

sekerim,bugun pek vaktım yok.. kayısılı form cayımı bıtırınceye kadar forumdayım.. haftaya bi yolunu bulup göstereyim kendımı sana kaydirigubbakcemile2 cok merak ettın madem..ben de senı görürümm ama kaydirigubbakcemile3

ok kuşum saramlada görüntülü konuşacaktık konuşamadık.
söz verdin konuşcaz senlede vereliniortak

kuzum çayı beğenmene sevindim hem çok serinletici oluyo naneden dolayı hemde çok sağlıklı.her fırsatta yapıyorum.3 günlük diyetide sen istediğin zaman tekrar gönderirim canım.
ve aileler konusuna gelince lütfen aynı çizgide devam et lütfen aşkına yenilip hemen oldu bittiye gelmesine izin verme canım seviyorum seni opuyorumnanaktan

ben bugün tartıldım bi kilo daha gitmiş pazartesi 64tüm bugün 63 ama tickerimi yapmak istiyorum olmuyo mafoldumben

kaydirigubbakcemile5

benim günlük heralde 5 litreyi buluyo zaten canım doktora bile gitmeyi düşündüm bi ara bunun için :bbo:

slm kızlar
şu 3 günlük şok diyet nasıl bi anlatırmısın canım.bu arada sizlerle paylaşmadan edemiycem süper bişi oldu.3 aydır beklenen tayn oldu balıkesir yolcusu kalmasın şükür artık batıya dönüyoruzhihoyyyt

gözün aydın canım herşey gönlünce olsun inşallah.
3 günlük diyetide hemen vereyim tekrardan

ok kuşum saramlada görüntülü konuşacaktık konuşamadık.
söz verdin konuşcaz senlede vereliniortak
canım kameram yok maalesef..webcam bana göre değil ama foto gösteririm sana bol bol.. sözzz

ben de mı gıtsem... ben de 5-6lt ıcıyorum. zaten spordan sonra 2 lıtre gıdıyor en az.. helekı su sıcaklarda..

cok sevındım canım.. Allah erkesın gölüne göre versin...

mersi saracım kaydettim..

bir tane de duyguegenın vardı.. diger pc ye kaydetmıstım onu..istanbulda kaldı. onu da incelemek ıstıyorum. duyguegenın dıyetını kaydeden var mı?
bır tane de sımdı buldum
ıkı gunluk bu. 2 gunden fazla kesınlıkle yapılmasın denılıyor.. isteyen incelesın...
Diyet Programı Tek Tip Beslenme Şeklini ıçermektedir.

Sabah 1 kibrit kutusu beyaz peynir
Domates, salatalık
Ara 1 porsiyon meyve
Öğle 2 kibrit kutusu beyaz peynir Bol salata
Ara 1 porsiyon meyve
Akşam 150 gr. tavuk
Bol salata
Ara 1 porsiyon meyve

mehamcım, bu normalde önerılen bır dıyet deıl.. metabolizma az calıstıgında ..uzun sure kacamak olmamsına ragmen kılo verılemedıgınde,cok gecmıste alınmıs yerlesık kılolara sıra geldıgınde uygulanacak bır metod.. yoksa cok cok sakıncalı ..metabolik degerlerinle oynama bosuna..bunlardan bır sıkıntın yoksa...

canım teşekkürederim sanırım şimcik oldukaydirigubbakcemile3 ben hepsini kopyalıyodum küsüratıda ekledim sağolasın

hayırlı olsun ciciş
unutmadım o sözünü ama hala göremedik lmaz:
anaaa ölcemmi ben :gitme:

çok şık bi ticker olmuş canım zemuszemus

cicişim en kısa zamanda görüşcezzzzzzzz.kendimi iyi hissetmem lazım senin karşına çıkmam için
öylr kötü şeyler söyleme lütfen , eğer rahatsız oluyorsun bi doktora görünebilirsin ama bence bi zararı yoktur heralde

canım kameram yok maalesef..webcam bana göre değil ama foto gösteririm sana bol bol.. sözzz

cok sevındım canım.. Allah erkesın gölüne göre versin...

ok canım bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…