kızlar bu sabah yediğim sandiçin üzerine biraz önce patronum zorla ağzıma poaça sıkıştırdı çeyrek poaça yedim.şimdi kayısılı form çayımı içiyorum.2 litre su bitti 3. şişeyi doldurdum.öğlende tavuklu ve bol otlu bi salata yaptım onu domates suyumu ve yoğurdumu yiycem.umarım bu 20 günü bu şekilde az kaçamaklı hallederim...:sinifsinif:
ablam yok.. ben cevaplayayım dedım... gördü canım elbette kaydirigubbakcemile3 görmese konusur mu o kadar iddalı? kaydirigubbakcemile3
saracım cay tarıfıne bayıldım.uygulayacagım haftaya bugun bırazdan adaya gidicem.haftasonunu kuzenlerle orda gecırıcem.3gunluk sok dıyetı de o zaman denerım.haftaya icabına bakmak lazım bu işin.diyeti not almadım ama haftaya bana gene atarsın.
senin tartı bozuk.. sekerim digital al.
tatlım markalar sacmalıyor.. hepsının bedenı farklı farklı..kımısı de bedenlerı asagı cekıyor..hanımların ilgisini ceksın alsınlar dıye.. mesela bır ornek; adil ısık omuz genıslıgım olmasına ragmen small bedenı bıle buyuk gelıyor bana artık.cok sacma bedenlerı coook... o yuzden takma kafana.. sana kom marka bıkını önerırım. bana 38 oluyor onda..
zabınım benim...tesekkur ederım
saracım cok haklı.. bende de var karısıklık.. karsı taraf gelelım dıyor. babam daha kızımı vermeye hazır deılım dıye aglıyor, annem hazırlık mazırlıkçeyiz zart zurt dıyor, ben se sorunlarım var dokunmayın daha bana diyorum. iç huzurum olmadan olmaz bu iş.. aceleye ne hacet hem?ömürlük bir karar bu..kızlar dikkat!!
ya bana niye cevap vermiyosun merviş yaa mafoldumben ticker 7910dan yaptım ama hangi adresi kopyalasam resim gözükmüyo mafoldumben
ben bugün tartıldım bi kilo daha gitmiş pazartesi 64tüm bugün 63 ama tickerimi yapmak istiyorum olmuyo mafoldumben
waaaaaaaaaaaaw 2 lt bitti mi helal sana
yaaaaaa nasıl gördü merak ettim yaaaaaaaaa
kom mağazalarınıa araştırıyım bakiim
cicişim bana hazırladığın sayfanın son halinin linkini verirmisin
balbadem naber?
görüsemedik uzun zamandır..
kolay gelsın tatlı telaşın...
bu arada tebrikler.. gözum korktu benım dügüne kadar 55ın altını bıle görceksın sen bu gidisle.. kaydirigubbakcemile3
sekerim,bugun pek vaktım yok.. kayısılı form cayımı bıtırınceye kadar forumdayım.. haftaya bi yolunu bulup göstereyim kendımı sana kaydirigubbakcemile2 cok merak ettın madem..ben de senı görürümm ama kaydirigubbakcemile3
ablam yok.. ben cevaplayayım dedım... gördü canım elbette kaydirigubbakcemile3 görmese konusur mu o kadar iddalı? kaydirigubbakcemile3
saracım cay tarıfıne bayıldım.uygulayacagım haftaya bugun bırazdan adaya gidicem.haftasonunu kuzenlerle orda gecırıcem.3gunluk sok dıyetı de o zaman denerım.haftaya icabına bakmak lazım bu işin.diyeti not almadım ama haftaya bana gene atarsın.
senin tartı bozuk.. sekerim digital al.
tatlım markalar sacmalıyor.. hepsının bedenı farklı farklı..kımısı de bedenlerı asagı cekıyor..hanımların ilgisini ceksın alsınlar dıye.. mesela bır ornek; adil ısık omuz genıslıgım olmasına ragmen small bedenı bıle buyuk gelıyor bana artık.cok sacma bedenlerı coook... o yuzden takma kafana.. sana kom marka bıkını önerırım. bana 38 oluyor onda..
zabınım benim...tesekkur ederım
saracım cok haklı.. bende de var karısıklık.. karsı taraf gelelım dıyor. babam daha kızımı vermeye hazır deılım dıye aglıyor, annem hazırlık mazırlıkçeyiz zart zurt dıyor, ben se sorunlarım var dokunmayın daha bana diyorum. iç huzurum olmadan olmaz bu iş.. aceleye ne hacet hem?ömürlük bir karar bu..kızlar dikkat!!
ben bugün tartıldım bi kilo daha gitmiş pazartesi 64tüm bugün 63 ama tickerimi yapmak istiyorum olmuyo mafoldumben
waaaaaaaaaaaaw 2 lt bitti mi helal sana
yaaaaaa nasıl gördü merak ettim yaaaaaaaaa
kom mağazalarınıa araştırıyım bakiim
cicişim bana hazırladığın sayfanın son halinin linkini verirmisin
ok kuşum saramlada görüntülü konuşacaktık konuşamadık.
söz verdin konuşcaz senlede vereliniortak
canım teşekkürederim sanırım şimcik oldukaydirigubbakcemile3 ben hepsini kopyalıyodum küsüratıda ekledim sağolasın
slm kızlar
şu 3 günlük şok diyet nasıl bi anlatırmısın canım.bu arada sizlerle paylaşmadan edemiycem süper bişi oldu.3 aydır beklenen tayn oldu balıkesir yolcusu kalmasın şükür artık batıya dönüyoruzhihoyyyt
canım kameram yok maalesef..webcam bana göre değil ama foto gösteririm sana bol bol.. sözzzok kuşum saramlada görüntülü konuşacaktık konuşamadık.
söz verdin konuşcaz senlede vereliniortak
kuzum çayı beğenmene sevindim hem çok serinletici oluyo naneden dolayı hemde çok sağlıklı.her fırsatta yapıyorum.3 günlük diyetide sen istediğin zaman tekrar gönderirim canım.
ve aileler konusuna gelince lütfen aynı çizgide devam et lütfen aşkına yenilip hemen oldu bittiye gelmesine izin verme canım seviyorum seni opuyorumnanaktan
tesekkür ederim cnm gideyim geleyım de..itiycem meraklanma.. tak etti canıma bu takılan kılo... hiç de iştahım yok bılıyo musun? sıcaklarla hıc acıkmıyorum ama sürekli şişim.. bagısraklarım calısmasına ragmen hem de.. az önce kayısılı form cayaından aynı kupaya cift koydum.. içtim öğüre öğüre.. igrenctı ya.. sıcaklarla cekemıyorum su cayları.. o yuzden senın cay tarıfın hosuma gıttı hem de nanelı cok severım naneyı.ferah ferah..onu da haftaya denıcem...
kaydirigubbakcemile5
benim günlük heralde 5 litreyi buluyo zaten canım doktora bile gitmeyi düşündüm bi ara bunun için :bbo:
slm kızlar
şu 3 günlük şok diyet nasıl bi anlatırmısın canım.bu arada sizlerle paylaşmadan edemiycem süper bişi oldu.3 aydır beklenen tayn oldu balıkesir yolcusu kalmasın şükür artık batıya dönüyoruzhihoyyyt
slm kızlar
canım teşekkürederim sanırım şimcik oldukaydirigubbakcemile3 ben hepsini kopyalıyodum küsüratıda ekledim sağolasın
unutmadım o sözünü ama hala göremediklmaz:
anaaa ölcemmi ben :gitme:
çok şık bi ticker olmuş canım zemuszemus
canım kameram yok maalesef..webcam bana göre değil ama foto gösteririm sana bol bol.. sözzz
cok sevındım canım.. Allah erkesın gölüne göre versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?