60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1 ayda bu kadar kilo maşallah gerçekten inanılır gibi değil. sanki hiç veremeyecekmişim gibi hissediyorum ama sen şimdi böyle yazınca 1 ayda bekli ben de 60a düşerim offfff offff

peki hergün 40 dk. spor mu yaptın?

nasıl yaptın yani? ne yaptın?

kızlar günaydınnnnnnn sabah tartıldımmmm veeeee 68 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

sabah 1 yumurta beyazı

1 kıbrıt kutusu kadar beyaz peynır

1 domates

2 salatalık yedımmmmmm
sımdı yesıl cayD:

günaydın kızlar sabah 56dk lık sporumu yaptım şimdi kahvaltı yapacam
1 kase semizotlu yoğurt + 1 dilim ekmek ve biraz peynir
dün akşam bi misafirim geldi 'fiziğim çok güzel olmuş ama yüzümde hal kalmamışmış da biraz daha verirsem yüzüme bakılmazmışda ' iki saat söylendi durdu bende gaza geldim bi tabak yemek yedim (( çok üzgünüm
ama sabah fikrim değişti kararımdan caymam kim ne derse desin eşim akşam üzerimde bi penye vardı kiloluyken giyerdim onu çıkar bidaha giyme o artık sana yakışmıyo sen zayıfsın artık daha güzel şeyler giy dedi ondan da motive oldum

canım merhaba su tıcket ı kılo degısımınde nasıl değiştiriyoruz

canım merhaba su tıcket ı kılo degısımınde nasıl değiştiriyoruz

canım ben sık kullanılanlara kaydetmiştim, bilgisayarım format yedi bu hafta o nedenle hepsi gitmiş ama yaptığın siteye tekrar giriyorsun, update diyyen kısmı tıklayıp şifreni yazıyorsun ve orda yeniliyorsun tarihi kilonu sonra kaydet save diyorsun.

günaydın kızlar, bigisayar olayı banada gercekci gelmiyor esenruzgar doğru diyosun bnce o pc basında hesap kitap yapanlar için cok yoğun kafa yoranlar için gecerli.

Ben işte hesap kitap yapıyorum :)
Ben günlük aktiviteleri hatta öğlenki ,işe gelip giderkenki yürüyüşlerimi hiç hesaba katmıyorum.

Offf o köy yumurtalarını nasıl severim !
Ben de memlekete gidince yiyecem.

O gofretler, dondurmalar tatlılar sana faiziyle geri dönecektir !
Benim en ufacık bir kaçamak burnumdan geliyor.

Tebrik ederim canım seni. Ender saraç'ın diyetinde de bu şekilde oluyordu. Ben de 1 günde 600 gram verdiğim çok oluyor (geçen hafta özellikle) ama egzersiz yaptığım ve akşamları yoğurt + 2 yk. yemek yediğim zamanlarda.
Sen spor olarak ne yapıyorsun canım ?

Evet insan hemen etkileniyor. Takmayacaksın onları sen kendi bildiğini yapacaksın. Bana da yeter artık kilo verme artık dedi biri , insan ister istemez etkileniyor.
Sporunu da yapmışsın ne güzel durmak yok yola devam

kızın nasıl oldu tahlilleri temiz çıktıysa viral bir enfeksiyondur .ya da psikolojik te olabiliyor çocuklar da merak etme iyileşir ama ateşini takip et ,nşallah hemen iyileşir.

Teşekkür ederim canım dün akşamı iyi geçirdik ateşlenmedi inşallah bugünde iyi geçer minik prensesim eski yaramazlıklarına başlar

madam naptın sen ya..hani yoktu çikolata gofret

maxima ya bilmiyorum neden, ara öğünlerde meyve yemedim belki de ondan veya adet mi olacağım artık bilmiyorum müthiş tatlı kahve istiyor canım, zaten h.sonu da kahve ve tatlı yedim hep, kokuyor resmen burnuma durduk yere..
acaba hamile miyim diye test bile yaptım kızlar ama negatif çıktı

undressed sckeleton diye amerikalı bi kız var, kız fıstık ezmeli jelli sandviçine kadar yiyor ama hepsinin light ürünlerini sağlıklısını bulmuş tabi fırsatlar ülkesinde, hem değişik menüleri, hem tatlısını da yiyor, hem formda kalıyor.
biz illa ya yiyeceğiz ya yemeyeceğiz. işte böyle oldu mu da bi yerden sonra film kopuyor:18:

bu sabah tekrar başladım.
yanıma meyve de aldım ki krizlerde yiyeyim.
yeşil çaylarım bitti bu arada, almak bile istememiştim o derece, zaten sıcakta içilmiyor. bugün son 2 adet yeşil çayım kaldı, onları içeceğim.

sabah:
1 br.su,

1 br. şekersiz çay,
2 dilim tam buğday ekmeği içine:
3 cherry domates,
4 dilim salatalık,
2 tutam kıvırcık,
3-4 tutam da roka,
peynir koymayı unutmuşum ama olsun.

1 br.su,

ara:
1 br. yeşil çay,
2 adet malta eriğim ya da 4-5 tane kirazım var. sizce hangisini yiyeyim?
bunlar kalorili mi?

günaydın kızlar...nasıl gidiyor diyet?ben cumadan beri gram oynamamışım...58.5....demekki küçük de olsa kaçamak yapmamak gerekmiş...artık yok...en azından hafta sonuna kadar

update kısmını bulamadım yah tam olarak lınkı yazabılırmısın cıldırıcam sımdı(

günaydın kızlar,herkese az kalorili bir gün diliyorum ben kahvaltıda yarım haşlanmış yumurta ve nesfit yedim bugünkü yeme planımda şöyle öğlen akşam yemediğim çiğ köfteyiyi yiyicem bir çiğ köfte dürüm 262 kalori,100 gr çiğ köfte 210 kaloriymiş ben marulla yiyicem, arada meyve yerim bugün pazara gidicem artık ne alırsam akşam içinde köfte ve salata düşünüyorum tabi sporumuda yapıcam inşallah kaçamaksız bir gün olur,düne göre 200 gr daha vermişim çok mutlu oldum

madamcım yaz geliyo sen 66yı geçersin bu gidişle
hani tatilden döndükten sonra bırakmıştın, doymuştun tatlıya

şurda yaza ne kaldı ki

madamcım yaz geliyo sen 66yı geçersin bu gidişle
hani tatilden döndükten sonra bırakmıştın, doymuştun tatlıya

şurda yaza ne kaldı ki

ne güzel iştahım da kapanmış gibiydi aslında ama ah ah 1 haftadır geceleri yiyorum çok pis şeyler.
tamam gene başladım bakalım inş. bu sefer 64ü görmeyi hedefliyorum ilk hafta, spor da dahil Allah'ım lütfen
keşke onca bisküviyi almasaydım marketten.
sanırım regl olacağım

hemen bşla hemen :)

Günaydınlar herkeseee.
Nasılsınız bugün kızlar? Dün akşam yine spor yapamadım ya :/ arkadaşlarla muhabbet muhabbet 2yi geçti zaten uyumamız. Bugün acısını çıkartıcam ama
Dün akşam; 3-4 yk kabak yemeği yedim yine 3-4 kaşık yoğurtla (maalesef light deildi)
He bi de gece normal çay yerine elma kromlu form çayı içtim.
Sabahta klasik kahvaltı ;
1 dilim light beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği
1 kupa kayısılı form çayı
6 cherry domates (yine dayanamadım fazla yedim domatesi :26: )

ayhh beni heyecanlandırdın valla kendimi kötü de hissettim sağolasın iyi oldu gaza getirdin
oh beee,

bugünlük 5 br. su,
9 tane de kiraz yedim ara öğün, çok mu acaba?
meyvelerin kalorilerini bilen var mı?

madamcım bi zahmet gaza gel yani
o kadar çikolata gofret tatlı konseyini ben yesem ben de kendimi kötü hissederdim
neyse telafi edersin artık..
etmezsen de tabloya bakıp bakıp iç geçirirsin biz zayıflayınca

aaaah aaah nerden yedim bunları dersin

meyelerin kalorisine baksana canım interntten, hpsi farklı mlum nasıl aklımızda tutalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…