BUGÜN itibariyle 59.500 görmüş bulunmaktayım allahıma şükür dünden bu yana 600gr.vermişim hemen yediklerimi yazıyorum
dün sabah:şekersiz çay-domates-salatalık aparça peynir-çeyrek sucuklu omlet 1 dilim ekmek
ara:1 bardak yeşil çay-1 lokma bitter çikolata
öğlen:bol salata-1 parça tavuk ızgara pirzola-yarım dilim ekmek
ara: 1 bardak yeşil çay-1 kuru erik-bir kaç fındık
akşam: 1 kaseden az yoğurt-4 kaşık kabak yemeği-ince 1 dilim ekmek
ara: 4 -5 çilek
2lt.su-40 dk.spor-2 saat ütü.toplam da 600gr.süper değilmi
kilo vermenin sırrı mutlaka bir öğün protein et tavuk bir öğün sebze ben size söyleyim hiç aç kalmadan aralarda sağlıklı atıştırma başka bir şey yemeyin 3 ara 3 ana öğün bol su biraz da spor tamamdır.65.600 dum 1 ay önce şu anda 59.500 .geriye kaldı 5 kilo daha 54-55 oldumu tamamdır bu iş
1 ayda bu kadar kilo maşallah gerçekten inanılır gibi değil. sanki hiç veremeyecekmişim gibi hissediyorum ama sen şimdi böyle yazınca 1 ayda bekli ben de 60a düşerim offfff offff
peki hergün 40 dk. spor mu yaptın?
nasıl yaptın yani? ne yaptın?
canım merhaba su tıcket ı kılo degısımınde nasıl değiştiriyoruz
günaydın kızlar, bigisayar olayı banada gercekci gelmiyor esenruzgar doğru diyosun bnce o pc basında hesap kitap yapanlar için cok yoğun kafa yoranlar için gecerli.
Günaydın kızlar
nasılsınız
bugün yarım saat yürüdüm, birazdan yine yumurta yicem
ben bu hafta yumurtaya dadandım ama kızlar bi yeseniz var ya, süper süper.
organik tavuk yumurtası olduğu için mükemmel bir tadı var..
burdan gidene kadar olabildiğince yararlanıcam
kızlar diyeti bırakmış ve tatlı krizine girmiştim,dondurmalar, gofretler, profiteroller ara öğünlerde meyve yemediğim için, çaydaki şekere geri dönmüştüm ve bi baktım pat diye 66.1 bugün.
anında kilo almışım.
bugün itibariyle dolapta tatlılar olsa da tekrar başlıyorum. anladım ki burdan uzak kalmak bana yaramıyor
kızlar napıcam yaaa?
kocam bile 4 kilo verdi, ben 3 kiloyu zor vermiştim onu da bi bıraksam alıyorum.
BUGÜN itibariyle 59.500 görmüş bulunmaktayım allahıma şükür dünden bu yana 600gr.vermişim hemen yediklerimi yazıyorum
dün sabah:şekersiz çay-domates-salatalık aparça peynir-çeyrek sucuklu omlet 1 dilim ekmek
ara:1 bardak yeşil çay-1 lokma bitter çikolata
öğlen:bol salata-1 parça tavuk ızgara pirzola-yarım dilim ekmek
ara: 1 bardak yeşil çay-1 kuru erik-bir kaç fındık
akşam: 1 kaseden az yoğurt-4 kaşık kabak yemeği-ince 1 dilim ekmek
ara: 4 -5 çilek
2lt.su-40 dk.spor-2 saat ütü.toplam da 600gr.süper değilmi
kilo vermenin sırrı mutlaka bir öğün protein et tavuk bir öğün sebze ben size söyleyim hiç aç kalmadan aralarda sağlıklı atıştırma başka bir şey yemeyin 3 ara 3 ana öğün bol su biraz da spor tamamdır.65.600 dum 1 ay önce şu anda 59.500 .geriye kaldı 5 kilo daha 54-55 oldumu tamamdır bu iş
günaydın kızlar sabah 56dk lık sporumu yaptım şimdi kahvaltı yapacam
1 kase semizotlu yoğurt + 1 dilim ekmek ve biraz peynir
dün akşam bi misafirim geldi 'fiziğim çok güzel olmuş ama yüzümde hal kalmamışmış da biraz daha verirsem yüzüme bakılmazmışda ' iki saat söylendi durdu bende gaza geldim bi tabak yemek yedim(( çok üzgünüm
ama sabah fikrim değişti kararımdan caymam kim ne derse desin eşim akşam üzerimde bi penye vardı kiloluyken giyerdim onu çıkar bidaha giyme o artık sana yakışmıyo sen zayıfsın artık daha güzel şeyler giy dedi ondan da motive oldum
kızın nasıl oldu tahlilleri temiz çıktıysa viral bir enfeksiyondur .ya da psikolojik te olabiliyor çocuklar da merak etme iyileşir ama ateşini takip et ,nşallah hemen iyileşir.
madam naptın sen ya..hani yoktu çikolata gofret
canım ben sık kullanılanlara kaydetmiştim, bilgisayarım format yedi bu hafta o nedenle hepsi gitmişama yaptığın siteye tekrar giriyorsun, update diyyen kısmı tıklayıp şifreni yazıyorsun ve orda yeniliyorsun tarihi kilonu sonra kaydet save diyorsun.
update kısmını bulamadım yahtam olarak lınkı yazabılırmısın cıldırıcam sımdı (
madamcım yaz geliyo sen 66yı geçersin bu gidişle
hani tatilden döndükten sonra bırakmıştın, doymuştun tatlıya
şurda yaza ne kaldı ki
ne güzel iştahım da kapanmış gibiydi aslında ama ah ah 1 haftadır geceleri yiyorum çok pis şeyler.
tamam gene başladım bakalım inş. bu sefer 64ü görmeyi hedefliyorum ilk hafta, spor da dahil Allah'ım lütfen
keşke onca bisküviyi almasaydım marketten.
sanırım regl olacağım
hemen bşla hemen :)
ayhh beni heyecanlandırdın valla kendimi kötü de hissettim sağolasın iyi oldu gaza getirdin
oh beee,
bugünlük 5 br. su,
9 tane de kiraz yedim ara öğün, çok mu acaba?
meyvelerin kalorilerini bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?