lunapienacım ne oldu da öyle kötü oldun ya,demek ki kek yemek yok artık sana:)
Selam kızlar ,
Sabah : 1 kaşarlı tost + çay yedim.Bu aralar fazla yemeye başladım.Ve sanırım verdiğim kilolarıda geri alıyorum sabah tartıldım 64,7 çıktım oysaki cuma günü 63,8 dim.
Motivasyon sıfır.
Hevesim gitti.
Eskiye dönüş başladı.
madamcım biraz patates ve su kat tekrar pişir benim aklıma bu gldi yani
Akşam 4-5 tane hoşbeş yiyip de 100 gram verdiysen çok iyi bence. Ben öyle bişey yapsam kesin kilo almış görünürüm tartıda
Benim vücudum az yemeye alışmış sanırım...
Ama arada böyle vücudu şaşırtmak lazım.
Ben de dün akşam ilk defa güya diyet çikolata aldım yedim 2 kırık. Ve de 125 gram da light yoğurt yedim sadece. Akşam yediğim bu sadece düşünün. Ama yine de 100 gram verdim.
Ben şu resimdeki kahvaltıya bayıldım. Yani görünüşü göz doyuruyor :)
Çorbanın içinden nasıl alacaksın ki karabiberi ? :44:
Ne çok mesaj gönderdim dimi...
Herkese günaydın,
Dünkü menümü yazayım sizlere:
sabah aç karna 1 bardak ballı sirkeli su
işe gelince – 1 yarım yağlı peynirle domatesli kepek ekmekli tost
öğlen – 2 baget but + patlıcan salatası + 2 kırmızı biber turşusu + marul salata + 2 lokma kadayıf
akşam - Sütaş light yoğurt 125 gr.lık + pul biberli
biraz sonrasında – mavi –yeşil sütlü çikolata + 2 kırık
gece – 1 bardak ballı sirkeli su
ve sabah sadece 100 gramcık eski gelmişim tartıda. Onda da tartı zor karar verdi 100 gram az gelsem mi gelmesem mi diye
cnm merhaba yazılanları okudum yorum yapmak istedim çünkü birbirinizi sevmediginizden değil anlamadıgınızdan bu noktaya geldigini düşünüyorum eşinin ve senin burcunuz nedir meraktan değil ama ikili ilişkilerde buna dikkat edilmesi gerektigine inanırım, astrolojiyle belki aran yoktur ama genede sormak istedim üzülmene bende üzüldüm çünkü yuvanın mutsuz olduguna inanmıyorum gelip geçici birşey olduguna inansam da iletişim kopuklugu oldugu çok ortada görünüyor en azından nasıl konusman gerektigi hakkında bir fikir verebilirim ben eşimle tartışmayı bile seviyorum artık çünkü en başlardaki gibi hırçın değiliz birbirimizi kırmıyoruz hakaret yok :) cevabını bekliyorum cnm
ben akrep o başak burcu ama ben pek taşımıyorum burcumun özellıklerını sankı severek evlendık biz yanı once arkadasımdı aşık olduk sonradan
hayırlı olsun yeni görev yeriniz...sen çalışyor musun?çoluk çocuk?
canım sana yazdığım mesajı okumadın sanırım tekrar yazıyorum...ben de ankaradayım..dertleşmek falan istersen ya da bi hava değişimi görüşelim...
çok üzüldüm ..kendim yaşasam ne yapardım diye düşündüm...çocuk olunca işler değişiyo,bizde de var..ama yine de hemen dönmemek mantıklı geldi..kapıyı da tam kapatma tabi...zamana ihtiyacım var....affetmek istiyorum ama önce emin olmalıyım bi daha yapmayacağından de..ayrıca bu kayınvalideye her hafta yapılan ziyaret işini de bu sırada çözebilirsin eğer gerçekten istemiyosan...çocuğun uykusu bozuluyo 2 hafta da bi olsun..annen de sebebini bilse hak vercektir falan diye tatlılıkla anlat..bi taşla 2 kuş...yine de sen bilirsin...dediğim gibi ben olsam böyle yapardım
canım çok tessekkur ederım eşim geldı senelık ıznınıburda geçırecegız annemlerde bu surede kendını affettırecegını soyledı guzel seyler yapmış kocaman bı pankart yaptırmış benı affet dıye annemlerın oraya astırmıs:) sok oldum gorunce dun akşama kadar arkamda gezdı konuşmak ıçın pas vermedım:)))
sadeceyalan naptın nası geçti?geldi mi eşin?
lunapienacım ben de dün tavuktan tiksindim
fırında tavuklu patatesli yemek yapıcam demiştim ya, havuç da doğrayım dedim..buzlukta da bezelye varmış, onu da katıp bezelyeye çeviriyim dedim..
tavukları önceden haşladım düdüklüde, o haşlanmış tavuk kokusu var ya beni bitirdi
yerken de değişik bir tat aldım, kuscatım az kalsın
dökücem şimdi o yemeği mecbur:2:
bidaha tavuk mu, ıyyy.uzuuuuunca bi süre sanmıyorum
evet canım geldı pişman olmus bursuru sey hazırlamış burda annemlerde kalacak ben onu affedene kadar ızın almıs işinden:)pas vermıyorum koşuyo pesımden:)ılk defa kahvaltı hazırlıyo 2 yıldır hehehe hemde butun aıleye çeksın bıraz:)
Arasıra dişini gösterip,burunlarını sürteceksin böyle..
Çok iyi yapıyorsun canım.
Bırak akşam yemeğini de o hazırlasın..
madamcım bize de öyle oluyor, ya daha az yiceksin ya da eşini alıp dışarıya bi yarım saat yüümye gitceksinz
ESENRÜZGARcım sanırım üşütmeye bağlı.
Yediklerime baktığımda dışarıdan bir yarım simit yedim,
onda mı bir şey vardı bilemiyorum?..
Neyse ilaçlar iyi geldi,biraz daha iyiyim...
suyu da fazla olmuştu ama of ya beceremedim, patatesi de az koymuştum ki sağlıklı bi çorba olsun, neyse olmadı öyle yapayım:44:
esenruzgar,
sen 1 yoğurt yiyorsun, bence ikindi de çok yediysen hadi neyse ama sen hep böyle yapıyorsun ve sağlıklı gelmiyor bana. gerçi o kilodayken ben de pek yemezdim.
kahvlatı evet, göz doyurucu ama midem de doydu valla.
hani çorba tuzlu olursa patates falan koyarlar ya ya da pirinç belki öyle alır dedim bilen varsa diye...:44:
ara:
1 br. y.çay,
1 incir
dün spor yaapcaktım, tv.deki ayar bozulmuş videoları açamadım gıcık oldum, tam da niyetlenmiştim. ahhh ahhhh.
kızlar akşam yemekten sonra müthiş ağırlık basıyor, oturup kalıyorum, ya da uyuyorum. ne yapmalı?
Öğlen yemişsin yemeğini ama akşam keşke bir çorba falan içseydim esencim..Çok az ya nasıl dayandın sabaha kadar...
canım çok tessekkur ederım eşim geldı senelık ıznınıburda geçırecegız annemlerde bu surede kendını affettırecegını soyledı guzel seyler yapmış kocaman bı pankart yaptırmış benı affet dıye annemlerın oraya astırmıs:) sok oldum gorunce dun akşama kadar arkamda gezdı konuşmak ıçın pas vermedım:)))
evet canım geldı pişman olmus bursuru sey hazırlamış burda annemlerde kalacak ben onu affedene kadar ızın almıs işinden:)pas vermıyorum koşuyo pesımden:)ılk defa kahvaltı hazırlıyo 2 yıldır hehehe hemde butun aıleye çeksın bıraz:)
tartıldım 600 az geldım yaf uzuntuden gıttı sanırım 4 gunde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?