60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lunapienacım ne oldu da öyle kötü oldun ya,demek ki kek yemek yok artık sana:)

Vallahi burnumdan geldi maxima,bir daha kek mi asla,karşıma kek çıkınca hep dün geceyi düşüneceğim...

Sakınnnnn wish,
Dolabına falan yapıştır incecik bir bayan resmi,git gel ona bak..,

Ne çok mesaj gönderdim dimi...

Herkese günaydın,
Dünkü menümü yazayım sizlere:

sabah aç karna 1 bardak ballı sirkeli su
işe gelince – 1 yarım yağlı peynirle domatesli kepek ekmekli tost
öğlen – 2 baget but + patlıcan salatası + 2 kırmızı biber turşusu + marul salata + 2 lokma kadayıf
akşam - Sütaş light yoğurt 125 gr.lık + pul biberli
biraz sonrasında – mavi –yeşil sütlü çikolata + 2 kırık
gece – 1 bardak ballı sirkeli su

ve sabah sadece 100 gramcık eski gelmişim tartıda. Onda da tartı zor karar verdi 100 gram az gelsem mi gelmesem mi diye

ESENRÜZGARcım sanırım üşütmeye bağlı.

Yediklerime baktığımda dışarıdan bir yarım simit yedim,

onda mı bir şey vardı bilemiyorum?..

Neyse ilaçlar iyi geldi,biraz daha iyiyim...

madamcım biraz patates ve su kat tekrar pişir benim aklıma bu gldi yani

suyu da fazla olmuştu ama of ya beceremedim, patatesi de az koymuştum ki sağlıklı bi çorba olsun, neyse olmadı öyle yapayım:44:

esenruzgar,
sen 1 yoğurt yiyorsun, bence ikindi de çok yediysen hadi neyse ama sen hep böyle yapıyorsun ve sağlıklı gelmiyor bana. gerçi o kilodayken ben de pek yemezdim.
kahvlatı evet, göz doyurucu ama midem de doydu valla.

hani çorba tuzlu olursa patates falan koyarlar ya ya da pirinç belki öyle alır dedim bilen varsa diye...:44:

ara:
1 br. y.çay,
1 incir

dün spor yaapcaktım, tv.deki ayar bozulmuş videoları açamadım gıcık oldum, tam da niyetlenmiştim. ahhh ahhhh.
kızlar akşam yemekten sonra müthiş ağırlık basıyor, oturup kalıyorum, ya da uyuyorum. ne yapmalı?

madamcım bize de öyle oluyor, ya daha az yiceksin ya da eşini alıp dışarıya bi yarım saat yüümye gitceksinz

Öğlen yemişsin yemeğini ama akşam keşke bir çorba falan içseydim esencim..Çok az ya nasıl dayandın sabaha kadar...

lunapienacım ben de dün tavuktan tiksindim
fırında tavuklu patatesli yemek yapıcam demiştim ya, havuç da doğrayım dedim..buzlukta da bezelye varmış, onu da katıp bezelyeye çeviriyim dedim..
tavukları önceden haşladım düdüklüde, o haşlanmış tavuk kokusu var ya beni bitirdi
yerken de değişik bir tat aldım, kuscatım az kalsın
dökücem şimdi o yemeği mecbur:2:

bidaha tavuk mu, ıyyy.uzuuuuunca bi süre sanmıyorum

ben akrep o başak burcu ama ben pek taşımıyorum burcumun özellıklerını sankı severek evlendık biz yanı once arkadasımdı aşık olduk sonradan

Maxima oğluma hamileliğimi hatırlattın bana..

Yoksa bebek mi geliyor senden habersiz canım..

Ya da havalar ısınıyor ya,ben de yumurta tavuk çok yiyemiyorum sıcak havada..

Arasıra dişini gösterip,burunlarını sürteceksin böyle..

Çok iyi yapıyorsun canım.

Bırak akşam yemeğini de o hazırlasın..

ESENRÜZGARcım sanırım üşütmeye bağlı.

Yediklerime baktığımda dışarıdan bir yarım simit yedim,

onda mı bir şey vardı bilemiyorum?..

Neyse ilaçlar iyi geldi,biraz daha iyiyim...

Geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine...

Valla midem küçüldü heralde. Ben uzun zamandır akşamları çok az yiyorum. 2 yk. yemek + 1 kase yoğurt şeklinde oluyor genelde.
Ama öğlen az yiyip akşam normal yiyecem artık. İşyerindeki yemekler yağlı mı oluyor noluyorsa çok yediğimde kilo veremiyorum o gün.
Öğlen sıkı yedim diye akşam çok acıkmamıştım. O sütaşın light yoğurdu acayip doyuruyor beni pul biberle. Bilmiyorum tok tutuyor. Bir de bitki çayı içiyorum ben. Eve gidince de ballı sirkeli su içtim mi tamam.
Karnım gurulduyor ama akşamları yemekten sonra yememeye alıştım ya, yani 1 lokma yesem direk kilo olacak diye...

Öğlen yemişsin yemeğini ama akşam keşke bir çorba falan içseydim esencim..Çok az ya nasıl dayandın sabaha kadar...

Bazen öyle yapıyorum. Çorba + salata şeklinde felan. Biraz kilom yine takıldı kaldı da ondan yapıyorum bugünlerde. Yarın tartı verme günümüz malum :26:

Canım çok sevindim ya, çok merak ettim seni.
Boyle yapması güzel bence. Ne güzel affettirmeye çalışıyor kendini. Her erkek yapmaz böyle.
Demekki senin yaptığın bir kez daha anladık ki çok doğru. Tabi eşin de çok doğru yapıyor.
Oturup konuşmayı düşünüyor musun sonrasında ?
Gerek de olmayabilir gerçi ama..

tartıldım 600 az geldım yaf uzuntuden gıttı sanırım 4 gunde:)

Yemeden mi kesildin ?
Ben de üzülünce eskiden verirdim...

sadeceyalan, canım iyi olmuş eşine, oh olsun. ürtsn biraz burnu.

lunapienacım bebişi sanmıyorum da, şu kitabı okuduktan sonra zten aşırı derecede pimpiriklendim, bi de cidden tavuklarda bi gariplik var..

madamcım bilgisayarım bozuk canım, farketmedin mi çoklu alıntı bile yapamıyrum
beğeniyorum, sayfanın başına gidiyo, çoklu alıntı için tıklıyorum mesaj bölümüne giriyo direk, sayfada kalmıyor.
neyse ki bugün yarn yeni bilgisayarım gelcek..kurtlcam elimdeki antikadan

Kızlar kızın bana bi sürü şey söyleyin 2,5 haftadır ilk defa zararlı bi kaçamak yaptım
Arkadaşım geldi onunla birlikte latte kahve içtim. Gerçi kreması şekeri filan yoktu ama süt tozu veya yağlı süt koymuşlardır içine kesin.
Şimdi de yağsız pul biberli kekikli tavuğumu yiyorum. Light yoğurtla birlikte.
Akşama hafif yemem lazım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…