1 ayda bu kadar kilo maşallah gerçekten inanılır gibi değil. sanki hiç veremeyecekmişim gibi hissediyorum ama sen şimdi böyle yazınca 1 ayda bekli ben de 60a düşerim offfff offff
peki hergün 40 dk. spor mu yaptın?
nasıl yaptın yani? ne yaptın?
Gece gece naptin? Neyse gecmis olsun, yarin telafi edersin artik
Ev keki de kalorili ya! Unu , yagi sekeri vs. Oldukca tehlikeli hele geceyarisi..
Selam kızlar ,
Sabah : 1 kaşarlı tost + çay yedim.Bu aralar fazla yemeye başladım.Ve sanırım verdiğim kilolarıda geri alıyorum sabah tartıldım 64,7 çıktım oysaki cuma günü 63,8 dim.
Motivasyon sıfır.
Hevesim gitti.
Eskiye dönüş başladı.
Günaydın kızlar hepinize afiyet olsunnn. Nasılsınız?
Dün akşam fırında mantar yedim yağsız yaptım ama üzerine light kaşar domates filan. Oturdum bi tabak yedim. :26:
Hep aynı şeyleri yemekten bıkmıştım bi değişiklik yapıyım dedim ama bu sefer de bi tabak yedim
Bi de meyveye dayanamıorum ben. 5 çilek 2 ince dilim ananas yedim. Bi de yatmadan kayısılı form çayı içtim. Anlıyacağınız akşam yedim de yedim
Sporumu da çok şükür yapabildim. Hem de zumba videosunun hepsini yaptım bu sefer bi de üstüne karın hareketleri bile yaptım çok mutluyummm
Sabah da klasik;
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim light beyaz peynir
6 cherry domates
1 kupa kayısılı form çayı.
normal bisiklet pek işe yaramıyo ama ekliptik çok işe yararmış...okuldaki beden öğretmeni arkadaş söyledi..madamcım; hazır çorba içmeni tavsiye etmem çok zararlı
hazır çorba içeceğine bir muz ye, üstüne de tarçın serpiştir daha iyi.
olmadı 2-3 salatalık ye, salatalığın kalorisi ne ki.hem daha sağlıklı beslenmiş olursun ama ambalajlı ürünleri çok çok zorda kalırsan mecburen tüket.
durnacım benim koşu bandım var, onda takılıyorum ben:)
kızlar keşke koşu bandı alacağıma bisiklet alsaydım diye pişman oldum şimdi.bisiklet bacak ve kalçayı daha çabuk forma sokuyor.ne zamandır yürüyorum, tempolu yürüsem de koşsam da popom hala sıkılaşmadı.
evde olunca dayanamıyor insan ..en güzeli yapmamak , almamak ama çocuklarŞu saate kadar dayandım,yemiycem akşama,ne olursa olsun..
Yapmayacağım evde böyle şeyler ama oğlum her akşam okuldan gelince arıyor,istiyor.
Eşimde bayılır pastaya böreğe..Eeee onların fazlalıkları yok tabi benim gibi,isyanlardayım yaa...
oruç tutarken haşlanmış yumurta beni en tok tutanlardan biri...hem de gece yapması kolayben koşu bandını hergün yarım saat kullandığım zamanlar bile farkedilecek kadar büyük bir artış olmadı, asıl fırında poğoçalar,börekler,kekler yapınca çok elektrik yakılıyor bu yönde bir tasarruf yapalım benceben akşam yemeğini bol meyve bir dilim ekmek peynir domatesle geçiştirdim öğlen çok yedim galiba hiç açlık hissetmiyorum umarım gece acıkmam birde iki gün oruç tutmayı düşünüyorum gece kalkıp yemek yemem lazım ne yesem acaba
ben de çok merak ediyorum...içimden bi ses everine döndüler diyor...hayırlısı olsun..Bu arada SADECEYALAN ne yaptı acaba,gerçekten merak ettim....Umarım herşey yoluna girmiştir..
bak ne güzel kilo vermişsin ...daha önce yaptıysan şimdi daha iyisini yaparsın...zor olan başlangıç kısmıydı...zor kısım geride kaldı senin içinSelam kızlar ,
Sabah : 1 kaşarlı tost + çay yedim.Bu aralar fazla yemeye başladım.Ve sanırım verdiğim kilolarıda geri alıyorum sabah tartıldım 64,7 çıktım oysaki cuma günü 63,8 dim.
Motivasyon sıfır.
Hevesim gitti.
Eskiye dönüş başladı.
canımm hemennnn bol su ıcmeye baslaa ve yesıl cay devam et 2 gunde toparlarsın metabolızmanı
ben koşu bandını hergün yarım saat kullandığım zamanlar bile farkedilecek kadar büyük bir artış olmadı, asıl fırında poğoçalar,börekler,kekler yapınca çok elektrik yakılıyor bu yönde bir tasarruf yapalım benceben akşam yemeğini bol meyve bir dilim ekmek peynir domatesle geçiştirdim öğlen çok yedim galiba hiç açlık hissetmiyorum umarım gece acıkmam birde iki gün oruç tutmayı düşünüyorum gece kalkıp yemek yemem lazım ne yesem acaba
her gün yapmak mümkünmü ya gün aşırı yapmaya çalışıyorum.spora gelince evimin önünde yürüyüş yolu ve spor aletleri var belediyenin koyduğu işte benim spor salonum orda her aleti 5 dk.yapıyorum 5 turda dönüyorum.dön dön vakit geçiremiyorum bazen eşimle 1 1,5 saat yürüyoruz o zaman daha iyi oluyor işte böyle.öğlen sebze yediysen akşama protein öğlen protein yediysen akşama sebze işin sırrı burda hem tıka basa dolu oluyorsun hem kilo veriyorsun var mı daha güzeli istemek başarmaktır bence giyemediğim kotlar pantolonlar hepsine girebiliyorum artık dolup taşmıyor çok şükür eşimi de soktum rejime oda 89 82 düştü allah nazarlardan saklasın metobolizmamızı aslında o benden çok kaçamak yapıyor ama kadın erkek bünyesi değişiyor tabi
dün öğlen: 1 ince dilim tahıllı ekmek-naneli pulbiberli yoğurt
ara:yeşil çay
ikindi:1 pide 1 çay bardağı şekersiz çay
akşam:tavuk suyu çorba 1 dilim ekmek bol salata
ara: 1 küçük şöbyetaylardan sonra yediğim ilk kaçamak tatlıydı hemde tereyağlı bol fıstıklı pişman değilim:) o kadar kilo verdim ama olsun artık bu kadarcık kaçamak.
ve yeşil çay 2,5 lt.su
aslında dün annemdeydim evden başka yerde olunca menü sapıtıyor mecburen.kızıyor yemeyince sanki çok şişmansın yap sen rejim yap bir hastalan sorcam ben sana diyor
bu sabah ki menü: 1 dilim ekmek domates salatalık maydanoz şekersiz çay peynir
Günaydın bayanlar,
Kalkar kalmaz kk'ya girdim
Bir fincan bergamtlu yeşil çay içiyorum şuan.
Birde şekersiz sakız çiğniyorum,
Sanırım yine kahvaltı yapamayıp, sadece elma yiyeceğim..
Kendimi bildim bile tamamıyla bir kahvaltı yapmadım:26:
Sağol canım,keki gece yarısı yemedim,saat 20:00 civarıydı.
Fakat hani derler ya burnumdan geldi diye,aynen öyle oldu.
Ayıptır söylemesi hepsini çıkardım gece,midem hala ağrıyor,ilaç aldım..
Günaydın kızlar hepinize afiyet olsunnn. Nasılsınız?
Dün akşam fırında mantar yedim yağsız yaptım ama üzerine light kaşar domates filan. Oturdum bi tabak yedim. :26:
Hep aynı şeyleri yemekten bıkmıştım bi değişiklik yapıyım dedim ama bu sefer de bi tabak yedim
Bi de meyveye dayanamıorum ben. 5 çilek 2 ince dilim ananas yedim. Bi de yatmadan kayısılı form çayı içtim. Anlıyacağınız akşam yedim de yedim
Sporumu da çok şükür yapabildim. Hem de zumba videosunun hepsini yaptım bu sefer bi de üstüne karın hareketleri bile yaptım çok mutluyummm
Sabah da klasik;
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim light beyaz peynir
6 cherry domates
1 kupa kayısılı form çayı.
günaydınnnn kızlarrrrrrrr....
dün akşam salata yedım sadece ama canm öyle çok etı hoşbes cektı kı 4-5 tane yedımmm(
sonra uzuldum ama kendıme geldım yıyınce:)))
sabah tartıldım sadece 100 gram verebılmısım(
Selam kızlar ,
Motivasyon sıfır.
Hevesim gitti.
Eskiye dönüş başladı.
günaydınnnnn herkese,
ecus ben de dün mantar yedim akşam yemekte ama tereyağlı ve bol kaşarlı, bana kalsa fırında yapardım ama eşim öyle sevmiyor.
dün akşamki menüm:
1 kase sebze çorbası (3kabak,2havuç,3biber,1soğan,1patates),
1 tabak tereyağlı, kaşarlı mantar,
z.yağlı bol salata (malesef eşime yağlama demiştim yağlamış ben kendime ayıramadan)
sonra 8.30 gibi bi uyumuşum gece 12de kalkıp 2-3 erik yedim hatırlamıyorum şimdi uyku sersemi, bi de 2 br. su içtim. 11 br.su anca oldu dün.
tatlı yemedim yine buna da şükür. evde tatlı doluyken hem de...
kızlar sebze çorbam çok karabiberli olmuş, nasıl alabilirim karabiberini?:44:
LÜTFEN BİLEN VARSA SÖYLESİN.
bu da sabah kahvaltım:
- 1 br.şekersiz çayla,
- 1 dilim tam buğday ekmeği,
resimde görüldüğü gibi:
- 3 siyah zeytin,
- yarım salatalık,
- 3 cherry domates,
- 1 ince dilim beyaz peynir,
- 2 adet kıvırcık,
- 2-3 adet roka
Eki Görüntüle 418651
sabah uyanınca da 1 br. su ve 1 hurma attım ağzıma.
işte böyleeeee. bu sabah 66.1 çıktımacilen zayıflamalıyım
16.05 çarşamba yediklerim
sabah: 2 dilim kepek ekmeği 1 haşlanmış yumurta 1 dilim b peynir maydonoz
ara 1 avuç fındık
öğlen:1 kase cacık 1 dilim kızarmış ekmek
ara: 1 elma
akşam: 2 kaşık tavuk 1 kaşık yoğurtlu kabak salatası domates salatalık
su fazla içemedim
Su konusunda sorunum yok zaten çok içiyorum 2,5-3 litre oluyordur günlük.
Ama çok acıkmaya başladım ve nefsime yeniliyorum bu aralar.
En büyük nedenide yaklaşık 1,5 aydır aynı kiloda kalmam o kadar aç kalıyorum ama banamısın demiyor.Buda benim motivasyonumu bozuyor.
durnacım valla belirgin bir artış yok faturada. çok yakacağını sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?