kızlaaar ben mercimek köftesi yaptım.
yediğim dilimler 10u geçmiştir valla.
akşama 1 saat aha yürümem lazım, anca eritirim
kızlaaar ben mercimek köftesi yaptım.
yediğim dilimler 10u geçmiştir valla.
akşama 1 saat aha yürümem lazım, anca eritirim
haklısın yedikçe yiyesi geliyor insanın kızım pudinginden bir kaşık verdi aklıma tatlı bişeyler yemek düşmüştü benimde yemedende duramadım oysaki aç da değildim bişeyde istemiyordum
aynbı senin gibiyim ben de...ve 60 'a düşmek istiyorum..sen _?
kızlar akşama eşime ve kızıma etli mantı ve ıspanak böreği yapıcam yemekten korkuyorum kendi yemeğimi hazırladım aslında köfte ve fırında mantar ama inşallah tadına bakmam yoksa kendimi durduramamaktan korkuyorum
kızlar akşama eşime ve kızıma etli mantı ve ıspanak böreği yapıcam yemekten korkuyorum kendi yemeğimi hazırladım aslında köfte ve fırında mantar ama inşallah tadına bakmam yoksa kendimi durduramamaktan korkuyorum
inşallah yemem ya bu hafta çok uğraştım boşa gitmesini istemiyorum
inşallah yemem ya bu hafta çok uğraştım boşa gitmesini istemiyorum
ya evde olunca diyet daha kolay oluyo ama çalışırken olmuyo
çünkü arkadaşlar yemek söylüyo, öyle ev yemeği yapan yerlerde yok
dürümdü pideydi derken hiç veremicem ben bu kiloları
yaz da geldi, bazı kıyafetlerim hala olmuyo
artık kardeşime gitme zamanları geldi galiba
çünkü bu gidişle veremicem kilo
ya evde olunca diyet daha kolay oluyo ama çalışırken olmuyo
çünkü arkadaşlar yemek söylüyo, öyle ev yemeği yapan yerlerde yok
dürümdü pideydi derken hiç veremicem ben bu kiloları
yaz da geldi, bazı kıyafetlerim hala olmuyo
artık kardeşime gitme zamanları geldi galiba
çünkü bu gidişle veremicem kilo
Ben de işyerindeki yemeklerden şikayetçiyim. Tabiki yağlı yapıyorlar yemekleri...
Yememekte olmuyor. Dışardan yesen dediğin gibi kebapların kalorisi zaten tüm günkü yediklerimize denk imiş !
Bence kebap felan yeme.
Onun yerine yoğurt + salata + çorba gibi şeyler ye bari.
Kebaptı pideydi yemekle asla kilo veremezsin söyleyeyim.
cnm benim öğretmenli yaptığım okul beldede ben her gün ilçeden geliş gidiş yapıyorum zaten kol çantası bilgisayar derken daha fazla da bişey almak istemiyorum yanıma ama dediğin gibi evde hazırlayıp getirsem daha az kaloriliBenim için evde daha zor oluyor mesela hafta sonları kabus gibi. Canım hep yemek istio ama işte öyle olmuo ne getrdysem onu yiyorum. Ben de senin gibi hep dısarıdan yıyodum. Şimdi sabahları atıyorum cantama evden yaptıklarımı getirip yiyorum yoksa dısarıdan solemeyle olmuo canım maalesef :/
kızlar neskafe yi şekersiz içsek bir mahsuru olurmu ya bazen cok canm istyo mesela süt tozunu cok az atıp içsek yağlımı olur yınede ? tatlandırıcı atıp içsek bazen cok canm istyo:\
işte ben de onu diyorum onlardan olsa zaten yicem ama yok sadece pide fırını ve kebapçı var, okulda çıkan yemekler de hiç güzel değil bazen okulda yiyoruz nadir zamanlrda ama genelde kebapçı ve pideci
cnm benim öğretmenli yaptığım okul beldede ben her gün ilçeden geliş gidiş yapıyorum zaten kol çantası bilgisayar derken daha fazla da bişey almak istemiyorum yanıma ama dediğin gibi evde hazırlayıp getirsem daha az kalorili
kızlar az önce bi yarım saat yürüdüm ama mercimek köftesi beni öyle şişirdi ki şişinlikten yürüyemedim, çok rahatsız oldum.
dedim en iyisi bi maden suyu içiyim..
şimdi içiyorum bakalım, şişkinliğim gidince yürümeye devam edicem tekrar..
böyle şişkinlik anlarında var mı daha pratik bi çözümünüz..
ne zamandır böyle olmamıştmçok şiştm çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?