Fırında kocaman bir kakaolu kek var şu an......
Allahım bana bundan yememe iradesi ver(gıcık bir cümle,kabul ediyorum)...
canım sana tavsiyem bu kek gece bile rüyana girer eni sonu alıp ağzına koyarsın sen en iyisi bir dilimin dörtte birini ağzına koy üstüne bir bardak light süt ve bununla yetin ve vereceğin kiloları düşün giymek istediğin bir elbise düşün bundan 20 dk sonra zaten isteğin büyük ölçüde geçecektir kolay gelsimn umarım çok yemezsin
öğretmenmisin pretty? ben öğretmenim ve okula giderken elma ya da form çubuk götürüyorum..100grlık yoğurt falan da götürülebilir ya da süt..kalsiyum tok tutuyomuş...beni süt pek tutmuyo gerçi..[/QUOTE .!.:yok canım ünide öğrenciyim ben henüz :) bende eti form çörek otluya bayıldım kaloriside az beni doyuruyo :) bugünde onu yiyebildim iünkü dışarda hem kalorisi az hem sağlıklı yemek bulmak çok kolay değil öncesinde çok severdim ama artık benim için dışarda yemek demek sağlıksız bir öğün demek aç kalmak özellikle şu dönemde daha iyi bence hiç de canım istemiyor yedim bence yeterince vücuduma zarar vermisimdir yeter dedim yemiyorum artık bitki çayları beni çok etkiliyor ve açlığımı hissetmiyorum eskisi kadar çünkü eğlenceli bir zaman benim için birazdan gene yapcam bir tutam ondan biraz ondan hem eğleniyosunuz hemde sağlıklı şeyler giriyor vücuda toksinler gidiyor bugün yeşil çayda aldım ama hiçbirinin poşet çayını almadım direk bitki olarak aldım hepsi öyle bence çok seviyorum artık önceden nasıl içilir diyordum şimdi çeşit çeşit yapıp içiyorum :)
benim de aklım sadeceyalan da.inşallah herşey yoluna girmiştir...
bugün yediklerime gelinceeee:
sabah yarım dilim kepekli ekmek,domates peynir
arada yeşil çay
öğlen yarım kase şehriye çorbası ve 10 tane sarma
arada1 baklava bi kadayıf
kızlar çok mutluyum 11inde buraya yazmıstım 65 olarak 64.2 gösterdi bugün tartı ve sabahda aksamda :) çok mutlu oldum 5 günde bu kadarsa haftada bir kilo verebilirim demektir ki çok spor yapmadım ama çok bitki çayı içiyorum ödem atıyorum sanım onun etkisi var olsun beni gaza getirdi bu durum paylaşmak istedim sizinle :) haftada bir kiloda gayet sağlıklıdır sanırım :) bugün yediklerimide yazim baslamisken
sabah 2 dilim tam tahıllı ekmek arasına sütaş beyaz peynir bir domates
öğle eti form çörek otlu + iki minik kare bitter çikolata (hepsi değil yani kırıp alıyosunuz ya öyle)
akşam ton balıklı makarna salatası + yoğurt
şuan çok tokum salatayı fazla yaptım öğlen yemek yiyemedigim için birazdan da bitki çayımı demlerim ohhh keyfim yerine geldi :)
merhaba kızlar
benim de aklım sadeceyalan da.inşallah herşey yoluna girmiştir...
bugün yediklerime gelinceeee:
sabah yarım dilim kepekli ekmek,domates peynir
arada yeşil çay
öğlen yarım kase şehriye çorbası ve 10 tane sarma
arada1 baklava bi kadayıf :26: :26: :26:
akşam da 1 köfte 3 sarma yarım dilim ekmek 1-2 kaşık yoğurt.5 gibi yedim akşam yemeğini şu an midem kazınıyor belki bi kaç kaşık yoğurt yerim. 30dk da öğleyin yürüdüm.
Merhaba arkadaşlar,
Yarın sabahdan itibaren ben de aranıza katılıyorum.Bu işin sonu yok kilolar artıyor günden güne,yaz da geliyor..
Herkese bol motivasyon diliyorum
Merhaba arkadaşlar,
Yarın sabahdan itibaren ben de aranıza katılıyorum.Bu işin sonu yok kilolar artıyor günden güne,yaz da geliyor..
Merhaba arkadaşlar,
Yediğim kekler resmen mideme oturdu kızlar..
Şu an mide ağrısından ölüyorum,gidip yatıcam.
Herkese iyi geceler,tatlı rüyalar..
Hosgeldin.Merhaba arkadaşlar,
hoşgeldin
ESENRÜZGAR:Sen naptin? Baklavalar, kadayiflar sarmalar..?
yiyeceğini biliyordum keklerdenhemde bir taneden fazla yiyeceğini, artık yarın dikkat edersin iki dilim ev kekide zaten çok kalorili değil ben bu akşamı bişey yemeden bitirdim çok şükür,zaten bütün akşam dolaba kaldırmak için etli mantı yaptım kızım seviyor diye cuma kaç çıkıcam merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?