60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ah o da kaçamak mı?
olsa tüm kahveleri içeceğim öyle güzel ki, öyle seviyorum ki...

ya acaba içebileceğimiz en hafif kahve hangisi bilen var mı?

öğlen:
1 kepçe tel şehriye çorbası,
1 tabak göbek salata,
1 parça tavuk kanat (çok yağlıydı ne yazık ki ama yedim, yanındaki patatesleri almadım),
1 tabak kuskus vardı ben yarısını yedim çünkü doyuracak hiç bişey yoktu yaaaaaaaaa siz nasıl doyuyorsunuz
1 erik (kalanları aldım yanıma, arada yerim diye)

akşam için de enginar aldım pazardan,
akşama enginar ve çorbam olacak.
hafif olur diyorum.

Slm kızlar ya ben bişey sorcam
söylemesi ayıp bi kaç gündür wc ye gidemiyorum bundan dolayı kendimi
şiş ve rahatsız hissediyorum
ne yapabilirim bir önerisi olan var mı??

Doğ..dan markalı kayısılı form çayı canım akşam yatmadan bi de sabah kahvaltıda da içiorum.
Çok iyi gelio bana.

Ben de aynı şeyden muzdaribim.
Sabahları yağsız peynirli domatesli kepekli ekmekten tost yemiştim faydası oldu. Yani ben ona bağlıyorum. Bir de zeytinyağlı yemekler yediğimde faydasını görüyorum.
Bir de sabahları kuru kayısı + su içersen de iyi geliyor deniliyor.

zuzum yeşil çay içinde sinameki olanlar var onlar iyi oluyor bu soruna.

İçinde sinameki olanları sürekli içmemek lazımmış. Muzmin kabızlık yapıyor sonrasında.

Son düzenleme:
Kızlarrr annem geçen gün bi kitap almış. Bugün okumaya başladım merak edip adı bikini mevsimi.
Bi kaç komşu kadın. Arkadaşlar ve yemek kulübü kurmuşlar ayda bi buluşup yaptıkları yemekleri yiyolar. Bi toplantı gecesinde hepsi birden kg vermeleri gerektiğini söylüyor filan Karar veriolar birbirlerine yardımcı oluolar kg vermek için. Topluluklarının adı Küçük Bikini Kulübü :)
Çok eğlenceli diet yemek tarifleri ve egzersiz programlarını paylaşıolar kendi aralarında. Çok hoşuma gitti :) Bizim birbirimize olduğumuz gibi onlarda birbirine destek oluyo.

merhaba kızlar öğlen yemeğimi yedim bol salata,3 çiğ köfte,yarım dilim kepek ekmeği, 3 yemek kaşığı yoğurt ama malesef şimdi dondurma yiyorum çok canım istedi akşama kalmasın bari dedi kalorisine baktım 261 kalori zaten sporumu ona göre yapmıştım

İnternetten baktım da tanıtımına ;
"Böylece Erin, Angela, Megan ve Kizzy ile birlikte Yemek Kulübü'nün yerine Bikini Diyet Kulübü'nü koymaya karar verir. Bu dört kadın, yaza kadar bikinilerine sığacaklarına dair kendi aralarında bir anlaşma yaparlar ve bu anlaşma hayatlarını tamamen değiştirir."

Bu şekilde yazmışlar bir bölümünde. Bakın kızlar onlar da bir hedef koymuşlar kendilerine...
Hedef koymadan olmuyor.

Kahveden bişey olmaz diyecem ama tabi kalorisini felan bilmiyorum...

teşekkürler kızlar, ben sinameki otunun zararlı olduğunu duydum ama yani bağırsaklarda tembellik yapıyomuş ayrıca daha önemlisi bebek isteyenler varsa düşüğe sebep oluyomuş, kayısıyı denicem, beslenme alışkanlığı biraz değişince bağırsak algılayamadı galiba

Hoşgeldin ama gelmişken bi kilonu,bi boyu falan yazaydın...Yarına bekliyoruz artık...:))))

Hoşbulduk arkadaşlar.:)

1.58 cm boyunda 62 kg ım.Kışın iyice saldım kendimi kuruyemiş, çıkolatalar falan..Yazlıklar çıkınca anladım ne halt ettiğimi.:))

Bu sabah başladım diyete,hedefim 57 kg olmak.:)

Sabah 3 bardak su içdim aç karnına

Sonrasında 1 haşlanmış yumurta,1 dilim light uno,domates ve salatalık yedim yanında kayısılı form çayı içdim .

Arada sütlü şekersiz nescafe içdim.

Şimdi de az yağlı sirkeli salata yiyorum bir tabak ..

Aranıza yeni katıldım,şu iyi gelir diyebileceğiniz bir şey var mı tok tutması açısından??

ara yaptım az önce:
2 malta eriği yedim ama kesmedi,
kurabiye verdiler hediye bi paket sanırım çayla ondan yiyeceğim offffffffffffffff

Ara mara yapmıycam ben!
Tarhana çorbası bu kadar çok kalorili olur mu ya ! 290 kalori tam.

Benim de öyle canım çekiyor ki kurabiye felan şuanda.
Bir gün niyeti bozucam oturup yiyecem hepsini !

Neyse sen de bir tanecik felan çayla ye nefsini tatmin et bari. Paketi de dağıt ver birilerine bişeyler yap işte...

kızlaaar ben mercimek köftesi yaptım.
yediğim dilimler 10u geçmiştir valla.
akşama 1 saat aha yürümem lazım, anca eritirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…