Kızlar kızın bana bi sürü şey söyleyin 2,5 haftadır ilk defa zararlı bi kaçamak yaptım
Arkadaşım geldi onunla birlikte latte kahve içtim. Gerçi kreması şekeri filan yoktu ama süt tozu veya yağlı süt koymuşlardır içine kesin.
Şimdi de yağsız pul biberli kekikli tavuğumu yiyorum. Light yoğurtla birlikte.
Akşama hafif yemem lazım :/
Slm kızlar ya ben bişey sorcam
söylemesi ayıp bi kaç gündür wc ye gidemiyorum bundan dolayı kendimi
şiş ve rahatsız hissediyorum
ne yapabilirim bir önerisi olan var mı??
zuzum yeşil çay içinde sinameki olanlar var onlar iyi oluyor bu soruna.
Kızlarrr annem geçen gün bi kitap almış. Bugün okumaya başladım merak edip adı bikini mevsimi.
Bi kaç komşu kadın. Arkadaşlar ve yemek kulübü kurmuşlar ayda bi buluşup yaptıkları yemekleri yiyolar. Bi toplantı gecesinde hepsi birden kg vermeleri gerektiğini söylüyor filan Karar veriolar birbirlerine yardımcı oluolar kg vermek için. Topluluklarının adı Küçük Bikini Kulübü :)
Çok eğlenceli diet yemek tarifleri ve egzersiz programlarını paylaşıolar kendi aralarında. Çok hoşuma gitti :) Bizim birbirimize olduğumuz gibi onlarda birbirine destek oluyo.
Kızlar kızın bana bi sürü şey söyleyin 2,5 haftadır ilk defa zararlı bi kaçamak yaptım
Arkadaşım geldi onunla birlikte latte kahve içtim. Gerçi kreması şekeri filan yoktu ama süt tozu veya yağlı süt koymuşlardır içine kesin.
Şimdi de yağsız pul biberli kekikli tavuğumu yiyorum. Light yoğurtla birlikte.
Akşama hafif yemem lazım :/
Hoşgeldin ama gelmişken bi kilonu,bi boyu falan yazaydın...Yarına bekliyoruz artık...:))))
kızlar yaşlarımızı, boylarımızı ve kilolarımızı paylaşalım mı?
Ben başlayayım :
22 yaş /172 boy /64 kilo
Kalori sepetinde 272 diye yazıyor ama bilinmez tabi. O civar demek ki :/Kahveden bişey olmaz diyecem ama tabi kalorisini felan bilmiyorum...
ara yaptım az önce:
2 malta eriği yedim ama kesmedi,
kurabiye verdiler hediye bi paket sanırım çayla ondan yiyeceğimoffffffffffffffff
yedim 2 kurabiye kesmedi
haklısın yedikçe yiyesi geliyor insanın kızım pudinginden bir kaşık verdi aklıma tatlı bişeyler yemek düşmüştü benimde yemedende duramadım oysaki aç da değildim bişeyde istemiyordumBir de öyle tatlı bişeyler yiyince insanın yedikçe yiyesi geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?