60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben batırık kısırdan sonra biraz ekmekle çay içiyorum alıyor şişliğimi ama hemen üstüne içiyorum yedikten sonra su falan içtiysen volkan oluyorlar içinde

canım sorma valla ya..volkan gibi oldu karnım..

ama geçti yine biraz..

kızlar ben toplamda 75 dakika yürüyüş yaptım. 4.80 km oldu..inşallah eritmişimdir az da olsa..
uyuyana kadar bişey yemicem

esenruzgarcım süt tozu yerine normal süt koysam bi iki yemek kaşığı kadar tatlandırıyla nasıl olurkı ya öle bi canm istyokı bazen afffffffff :\

tabi ki süt tozu yerine süt koy..

ya kızlar böyle şeylerde mantıklı düşünün.. herkesin özellikle kadınların günde 1 bardak süt içmesi gerekmiyor mu? 1 bardak sütüne kahveni koy iç. şeker katmana gerek bile kalmaz..
yok ben şekersiz içemem dersen tatlandırıcı yerine şeker kullan.tatlandırıcı kullanmanızı önermiyorum.

pes etmek yok canımm.ha gayret.

sadeceyalan:canım çok tessekkur ederım eşim geldı senelık ıznınıburda geçırecegız annemlerde bu surede kendını affettırecegını soyledı guzel seyler yapmış kocaman bı pankart yaptırmış benı affet dıye annemlerın oraya astırmıs:) sok oldum gorunce dun akşama kadar arkamda gezdı konuşmak ıçın pas vermedım:)))[/QUOTE]

cok sevindim sadeceyalan.demek hatasını anlamış. hiç olmazsa.inşallah bu en kötü anınız olarak kalır.

yaaa ben de çayla arada falan sandım canım.

bu gün yediklerim şunlar arkadaşlar:
sabah 1 yum,birazcık peynir,domates
arada yeşilçay
öğle:4 tane sarma
arada salatalık
akşam : 5 kaşık taze fasulye ve cacık. yarım saat yürüdüm.
ama şimdiden acıkmaya başladım.bu gece uzun olacak besbelli......

Bişicik olmaz diyecektim ama daha sonraki mesajlarda kalorisini görünce bende çok şaşırdım..

Neyse,kilolar,hatalar üst üste yapıldığında geliyor,sen böyle bir şey yapmayacağına göre içini ferah tut..

Kolay gelsin .Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz,yeterki iste..

Kalori sepetinde 272 diye yazıyor ama bilinmez tabi. O civar demek ki :/

Vay anasına bak sen .O kadar varmış demek...

Etli mantıyla böreği aynı anda mı yiyorlar,anlayamadım..

kızlar neskafe yi şekersiz içsek bir mahsuru olurmu ya bazen cok canm istyo mesela süt tozunu cok az atıp içsek yağlımı olur yınede ? tatlandırıcı atıp içsek bazen cok canm istyo:\

Ben 2 tatlı kaşığı kadar light süt katıyorum içine,1 tane de tatlandırıcı...Mmmm bayılıyorum sonra..

yok canım yok, aralarda böyle yersem şişerim ben zaten zor kilo veriyorum :)
akşam yemeği niyetine yedim sağolsun mahvetti beni :)

Bugün yediklerim:

sabah:
1 yumurta
3 siyah,3 yeşil zeytin
2 parmak kalınlığında çeçil peynir
7 tane çeri domates
2 dilim uno light ekmek
2 kupa çay

Öğlen:
King Delight Chicken (sossuz)
1 bardak (200ml) ayran

Ara:
Avuç içi büyüklüğünde hamur kızartması (Arkadaşım yapmış,çok ısrar etti.Sanırım 66-67 cal)
2 bardak şekersiz çay

Orta şekerli Türk Kahvesi

Toplamda yaklaşık:695 cal. kadar

(Yürüyüşe gittim,bunları düşmüyorum cal.hesabından)

Akşamı henüz yemedim.Gene midem ağrımaya başladı.
Ne yapacağımı bilmiyorum
..

cnm yemeklerden önce ben artık elma sirkesi su karışımını içiyorum midesi hassas olanlar artı bal koyuyorlar amac sindirimi kolaylastırmak yemeklerden 15-20dk önce içersen faydasını görürsün yedikten sonra maden suyu az da olsa etkili ama elma sirkesini dene derim hem yemekleri sindirmeni kolaylastırması,besinleri yaga dönüştürmene de engel oluyor bu yüzden zayıflamak içinde içiliyor yemeklerden önce ama esas görevi mide asitiyle aynı pH da oldugundan sindirime yardımcı olmak midenin bagirsaklarının tembellik yapmasını engellemek :)

kızlarrrr yedim börekten bir dilim malesef akşam akşam boşuna kalori karnım çok ağrıyordu yiyince geçti ama kızımın yarımlarını yemekten vazgeçmeliyim, akşam yemeğinde 3 köfte dört mantar yedim sadece böreği yemeseydim keşke şimdi baktım kalorisine bir porsiyon 800 kalori yazıyor ama küçük bir dilimdi ve çok az yağ koymuştum inanmak istemiyorum bu kadar olduğuna

canım çok sğol, cevabın için ama ben sirkeye dayanamıyorum, yanından bile geçemem

kızlar ben yürüyüş bandı almak istiyorum internetten araştırdım, eğimli olabilen masaj kemeri olan üstelik yağ indeksi, nabzı ölçen uygun fiyatlı buldum ama alıp almamakta kararsızım siz ne dersiniz fikrinizi sorayım dedim???

koşu bandını koymak için yerin müsaitse,yapacağına inanıyorsan koşu bandında spor yani bir iki çıkıp sıkılmayacaksan (ben ilk aldığımda bir ay kullandım sonra bir yıl üzerine bile çıkmamıştım da) al bence fiyatıda uygun bulmuşsun

ya aslında çabuk sıkılma gibi bi durumum var ben pilatesi set olarak almıştım 1 hafta yaptım sonra bi daha hiç yapmadım. ben de ondan korkuyorum o kadar para ödeyip sonra sıkılırmıyım acaba die, bi de çok yer kaplıyor mu?

cnm benimde bisikletim var koşu bandına göre küçük ve hafif kalıo heryere sığdırabiliosn, daha ucuz (baya fark var) daha eğlenceli geliyo bana bisiklet sürüyomus gibi kalori metreside var mesela yarım saatte hızlı yapıyorum ben genelde 250cal falan yakıyomusum öyle gösteriyor :) ben koşu bandı çok büyük diye vazgeçmiştim :)

kondisyon bisikleti alsana bime gelecekmiş yarın 129 lira çok pahalıda değil çok yerde kaplamıyor ve sesde çıkarmadığı için gece gündüz yaparsın koşu bantlarıda pahalı yapılmayınca acıyor insan o kadar paraya bazen diyorum satsammı ama bir daha alamam diye korkuyorum çünkü oturduğumuz odada duturruyor çirkin bir görüntü oluşturuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…