esenruzgarcım süt tozu yerine normal süt koysam bi iki yemek kaşığı kadar tatlandırıyla nasıl olurkı ya öle bi canm istyokı bazen afffffffff :\
ben batırık kısırdan sonra biraz ekmekle çay içiyorum alıyor şişliğimi ama hemen üstüne içiyorum yedikten sonra su falan içtiysen volkan oluyorlar içinde
esenruzgarcım süt tozu yerine normal süt koysam bi iki yemek kaşığı kadar tatlandırıyla nasıl olurkı ya öle bi canm istyokı bazen afffffffff :\
sabah 65,9 geldim bir günde bir kilo vermişimşaşırdım görünce emziriyorum ya ondan daha çabuk gidiyor heralde
pes etmek yok canımm.ha gayret.Selam kızlar ,
Sabah : 1 kaşarlı tost + çay yedim.Bu aralar fazla yemeye başladım.Ve sanırım verdiğim kilolarıda geri alıyorum sabah tartıldım 64,7 çıktım oysaki cuma günü 63,8 dim.
Motivasyon sıfır.
Hevesim gitti.
Eskiye dönüş başladı.
kızlaaar ben mercimek köftesi yaptım.
yediğim dilimler 10u geçmiştir valla.
akşama 1 saat aha yürümem lazım, anca eritirim[/QUOTE
EVET KIZLAAAR.HEPİMİZİN MOTİVASYONA İHTİYACI VAR.AŞAĞIDAKİ YAZI BENİ COK ETKİLEMİŞTİ.AYNEN BURAYA KOPYALIYORUM:
"merhaba kızlar. ilk önce şunu sölemeliyim,birgün oda arkadaşım bana bu siteden bahsetti.
kendisi sık sık giriyor diyet sayfalarını takip ediyordu.
onunla birlikte bende bakıyordum. buraya zayıflayan herks için
"aaa nasıl zayflamş,,bizde böle olablrmyz ki" diyip sabh diyete giriyor akşama bozuyorduk :)
ben ara sıra burayı takip etsem de üyelik almadım. hep arkadaşımın bu adresinden takip ettim forumu.
üyelik almadgm içn gene onun adresinden yazıyorum. çok ısrar etti buraya yazmam için :)
şimdi gelelim kiloma 2 yıl önce bu siteyi ilk gördgmde 66 idim. şimdi 58 hatta 57 de oluyor sabhları :)
bnde çok çektim kilolardan,istedgm kıyafeti alamamaktan,yazları mutsz olmaktan.
bende istiyordm şık şıkıdım elbiseler giymeyi bikini giyip denize gitmeyi o şortların içine sıgabilmeyi...
inanın sorun bikini veya şort giymek değil. onların içine sıgabilcegini bilmek.. giymesekte olur ya ama onun içine sığablrm bana tam olur düşüncesi ALLAHIM ne kadar büyük bir sewinçtir dimi ? bu bana büyük küçüğü varmı diyeblmek ahh ahh . bilirim hepsini bilirim yaşadım!
hiç güzel duygular değildr. ama şimdi bam başka duygulardayım.
dolabmda salaş uzun bol şeyler dğil rengarenk dar üstme tam oturan,orasını burasını çekştrmeyecgm kıyafetlerim var :)
saçım başım makyajım bile değişti artk daha kendime güveniyorum :)
ve şöle birşey var, bn tüm bu duygudan neden kendimi mahrum bırakmşm yıllardır diyorum.......
en güzel çaglarımda neden utanp sıkılmş zorluk çekmşm ben neden neden neden !
arkadaşlar lafı uzatmayayım lütfen sorun kendinize neden bu işkence 1 tabak daha fazla yemk için mi ?
değer mi hiç ha ? neler kaçırdık biz yıllarca bir bilseniz. o muhteşem duygu nelere bedel bir bilseniz.
lütfen düşlerinizi ertelemeyin,yıllarca böle ugraşmaktansa sıkın dişinizi 3 ay farkı görüceksniz."
Düzenleyen: erva147 Düzenleme Tarihi : 10-03-2012 Düzenleme Saati25
umarım hepimiz için işe yarar.
Kızlar kızın bana bi sürü şey söyleyin 2,5 haftadır ilk defa zararlı bi kaçamak yaptım
Arkadaşım geldi onunla birlikte latte kahve içtim. Gerçi kreması şekeri filan yoktu ama süt tozu veya yağlı süt koymuşlardır içine kesin.
Şimdi de yağsız pul biberli kekikli tavuğumu yiyorum. Light yoğurtla birlikte.
Akşama hafif yemem lazım :/
Hoşbulduk arkadaşlar.:)
1.58 cm boyunda 62 kg ım.Kışın iyice saldım kendimi kuruyemiş, çıkolatalar falan..Yazlıklar çıkınca anladım ne halt ettiğimi.:))
Bu sabah başladım diyete,hedefim 57 kg olmak.:)
Kalori sepetinde 272 diye yazıyor ama bilinmez tabi. O civar demek ki :/
kızlar akşama eşime ve kızıma etli mantı ve ıspanak böreği yapıcam yemekten korkuyorum kendi yemeğimi hazırladım aslında köfte ve fırında mantar ama inşallah tadına bakmam yoksa kendimi durduramamaktan korkuyorum
kızlar neskafe yi şekersiz içsek bir mahsuru olurmu ya bazen cok canm istyo mesela süt tozunu cok az atıp içsek yağlımı olur yınede ? tatlandırıcı atıp içsek bazen cok canm istyo:\
yaaa ben de çayla arada falan sandım canım.
bu gün yediklerim şunlar arkadaşlar:
sabah 1 yum,birazcık peynir,domates
arada yeşilçay
öğle:4 tane sarma
arada salatalık
akşam : 5 kaşık taze fasulye ve cacık. yarım saat yürüdüm.
ama şimdiden acıkmaya başladım.bu gece uzun olacak besbelli......
kızlar az önce bi yarım saat yürüdüm ama mercimek köftesi beni öyle şişirdi ki şişinlikten yürüyemedim, çok rahatsız oldum.
dedim en iyisi bi maden suyu içiyim..
şimdi içiyorum bakalım, şişkinliğim gidince yürümeye devam edicem tekrar..
böyle şişkinlik anlarında var mı daha pratik bi çözümünüz..
ne zamandır böyle olmamıştmçok şiştm çok
cnm yemeklerden önce ben artık elma sirkesi su karışımını içiyorum midesi hassas olanlar artı bal koyuyorlar amac sindirimi kolaylastırmak yemeklerden 15-20dk önce içersen faydasını görürsün yedikten sonra maden suyu az da olsa etkili ama elma sirkesini dene derim hem yemekleri sindirmeni kolaylastırması,besinleri yaga dönüştürmene de engel oluyor bu yüzden zayıflamak içinde içiliyor yemeklerden önce ama esas görevi mide asitiyle aynı pH da oldugundan sindirime yardımcı olmak midenin bagirsaklarının tembellik yapmasını engellemek :)
koşu bandını koymak için yerin müsaitse,yapacağına inanıyorsan koşu bandında spor yani bir iki çıkıp sıkılmayacaksan (ben ilk aldığımda bir ay kullandım sonra bir yıl üzerine bile çıkmamıştım da) al bence fiyatıda uygun bulmuşsun
kızlar ben yürüyüş bandı almak istiyorum internetten araştırdım, eğimli olabilen masaj kemeri olan üstelik yağ indeksi, nabzı ölçen uygun fiyatlı buldum ama alıp almamakta kararsızım siz ne dersiniz fikrinizi sorayım dedim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?