60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Su oturarak yapilan bisikletlerden mi? Yani eliptik bisiklet degil dimi?

kızlar şimdiki aklım olsaydı bisiklet alırdım.
bisiklet bacak ve kalçayı daha çabuk forma sokuyor.
bunca zaman yürüyorum, hızlı da yürüsem, koşsam da popomda bi değişiklik yok.

neyse ki koşu bandımıza taliplimiz çıktı.
hiç düşünmeden satıcam.
keşke bisiklet alsaydım diyorum şahsen, koşu bandım olmasına rağmen.

ya aslında ben iki yıllık evliyim bundan sonra çocuk düşünüyorum yürüyüşü koşu bandıyla hamileyken de yaparım die düşünüyorum ama bisiklet olur mu ki hiç hamile bi bayanı kondisyon bisikleti üzerinde görmemiştim

canım hamileyken yarım saat yürüyüş yeterlidir bence.markete de gidebilirsin bu zaman içinde..

koşu bandının markası altis sd 5000
valla iyi oldu, inşallah kararından vazgeçmez alacaklı:)

işte o yarım saat, giyin, evden çık, yürüyüş yap gel derken 1 saati geçiyo ben bide çalışıyorum hergün o 1 saati bulamıyorum o yüzden yürüyüş bandı düşündüm ama şimdi kızlar kondisyon bisikleti diyince aklım karıştı biraz.

ya o koşu bantlarının büyüklüğünü görünce içim bunalır benim evde boş yer kalmaz fazla eşyadan oldum olası nefret ederim hava alacak yer kalmıyor insana ,bisiklet evet kondisyon bisikleti benimki normal bisiklet sürer gibi canım en baslarda popon biraz acıyor alışana kadar hamilelerin koşmasıda mantıklı diil aslında hamileler için sanırım 4,5 aya kadar sorun olmaz ama karnın büyüyünce maxinin de dedigi gibi markete alışverişe gidebilsin de gerisini yapmasada olur yani:)

bizim şimdiki lojman büyük ama ilerde ne olacağı belli olmaz, küçük lojmanlr da denk gelebilir yani..
şimdi göze batmıyo ama prettywoman ın da dediği gibi çok eşya beni de bunaltıyor.daral geliyo içime :)

başka sitelerden de araştırdım herkes koşu bandı demiş ama bide herkesin ortak söylediği bişey var çabuk sıkılıp bırakıyolarmış ben de o çabuk sıkılanlardanım, yani o kadar parayı sıkılmak için vermek istemiyorum ben en iyisi 2 kere daha düşüneyim.

evet canım bir de o var..zzamanla sıkılıyo insan..

benim sabah kalkış hep aynı 8 civar...oğlum o saatte uyandığı için....cacık ekmek benim de aklıma gelmezdi ama sağlıklı ve hafif o vardı evde o an..hergün tartılmıyorum...cuma yarın yarın sabah görücem..inşallah emeklerimize değer

evet canım bir de o var..zzamanla sıkılıyo insan..

ya evimin yakınında stadyum da var aslında ama gerçekten zamanım olmuyo zaten eve geldiğimde 4ü geçiyo ondan sonra yemek yap evle ilgilen zaman geçiyo bide tek başıma gitmek de beni sıkıyo havalarda güzelleşti açık havada yürüyüşe çıkmak daha ii olacak sanırım :)

bugün yediklerim
sabah: yarım simit 1 haşlanmı yumurta
öğlen 1 sosisli sandviç (dışardaydım mecbur kaldım)
ara: 1 avuç fındık, 1 elma
akşam: 3 kaşık tavuk sote, 1 kaşık yoğurtlu kabak....
başka bişey yemem bu saatten sonra belki bi form çayı içerim

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldımm 3 ay öne 68 kiloydum ve şuan ancak 64 e kadar düşebildim bende zayıflamakkk istiyorumm yaa

6 dan sonra bişey yememek çok önemli kışın kolay oluyordu ama şimdi zorlanıyorum ben özellikle akşam meyve yemeyi çok seviyorum karpuz özellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…