kondisyon bisikleti alsana bime gelecekmiş yarın 129 lira çok pahalıda değil çok yerde kaplamıyor ve sesde çıkarmadığı için gece gündüz yaparsın koşu bantlarıda pahalı yapılmayınca acıyor insan o kadar paraya bazen diyorum satsammı ama bir daha alamam diye korkuyorum çünkü oturduğumuz odada duturruyor çirkin bir görüntü oluşturuyor
başka sitelerden de araştırdım herkes koşu bandı demiş ama bide herkesin ortak söylediği bişey var çabuk sıkılıp bırakıyolarmış ben de o çabuk sıkılanlardanım, yani o kadar parayı sıkılmak için vermek istemiyorum ben en iyisi 2 kere daha düşüneyim.
Kızlarrrrr!
27 Martta 62.5 kiloydum, 16 Mayıs ta 57 kiloyum! Hedef 50!!!!!!!!!!!!!!
Yihuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!
benim sabah kalkış hep aynı 8 civar...oğlum o saatte uyandığı için....cacık ekmek benim de aklıma gelmezdi ama sağlıklı ve hafif o vardı evde o an..hergün tartılmıyorum...cuma yarın yarın sabah görücem..inşallah emeklerimize değerNe kadar az yemişsin? Tebrik ederim!
Kaçta kalktın sabah ?
Öğlen cacıkla kızarmış ekmek yemek hiç aklıma gelmez.
Kesin tartıda eksik gelmişsindir bu sabah.
Acaba aç kaldığın için kilo verememiş olmayasın ?
Bence uzun süreli açlık çok kilo verdirmiyor.
iyi yapmışsın...bi daha yaşamassın umarım aynı şeyi..hayırlı olsun yeni görev yeriniz...sen çalışyor musun?çoluk çocuk?
canım sana yazdığım mesajı okumadın sanırım tekrar yazıyorum...ben de ankaradayım..dertleşmek falan istersen ya da bi hava değişimi görüşelim...
çok üzüldüm ..kendim yaşasam ne yapardım diye düşündüm...çocuk olunca işler değişiyo,bizde de var..ama yine de hemen dönmemek mantıklı geldi..kapıyı da tam kapatma tabi...zamana ihtiyacım var....affetmek istiyorum ama önce emin olmalıyım bi daha yapmayacağından de..ayrıca bu kayınvalideye her hafta yapılan ziyaret işini de bu sırada çözebilirsin eğer gerçekten istemiyosan...çocuğun uykusu bozuluyo 2 hafta da bi olsun..annen de sebebini bilse hak vercektir falan diye tatlılıkla anlat..bi taşla 2 kuş...yine de sen bilirsin...dediğim gibi ben olsam böyle yapardım
canım çok tessekkur ederım eşim geldı senelık ıznınıburda geçırecegız annemlerde bu surede kendını affettırecegını soyledı guzel seyler yapmış kocaman bı pankart yaptırmış benı affet dıye annemlerın oraya astırmıs:) sok oldum gorunce dun akşama kadar arkamda gezdı konuşmak ıçın pas vermedım:)))
bendeki listede 1 dilim börek 330 yazıyo...kızlarrrr yedim börekten bir dilim malesef akşam akşam boşuna kalori karnım çok ağrıyordu yiyince geçti amakızımın yarımlarını yemekten vazgeçmeliyim, akşam yemeğinde 3 köfte dört mantar yedim sadece böreği yemeseydim keşke şimdi baktım kalorisine bir porsiyon 800 kalori yazıyor ama küçük bir dilimdi ve çok az yağ koymuştum inanmak istemiyorum bu kadar olduğuna
ben bekarken almıştık bisiklet..güya ailecek 4 kişi kullanacaktık...ilk hafta sıra gelmiyodu...sonra hepimiz sıkıldık...artık kardeşim askılık olarak kullanıyo:)başka sitelerden de araştırdım herkes koşu bandı demiş ama bide herkesin ortak söylediği bişey var çabuk sıkılıp bırakıyolarmış ben de o çabuk sıkılanlardanım, yani o kadar parayı sıkılmak için vermek istemiyorum ben en iyisi 2 kere daha düşüneyim.
Kızlarrrrr!
27 Martta 62.5 kiloydum, 16 Mayıs ta 57 kiloyum! Hedef 50!!!!!!!!!!!!!!
Yihuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!
harika...ben de 50 kilo hedefledim...eylule kadar 8.5 kg var vermem gereken...
evet canım bir de o var..zzamanla sıkılıyo insan..
iyi vermişsin..neler yaptın..
6 dan sonra bişey yemedim, sabahları ekmek yemedim, bol salata ve yemek yedim, sebze yedim. Çok fazla spor da yapamadım.
Bol su içtim. Ama altıdan sonra yememe konusunda çok kararlyıdım. bir süre sonra da midem küçüldü zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?