60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldımm 3 ay öne 68 kiloydum ve şuan ancak 64 e kadar düşebildim bende zayıflamakkk istiyorumm yaa

hoşgeldin nurye.
uzun bi zamanda vermişsin ama sağlıklı olmuştur inşallah.boyun kaçtı?

:44: arkadaşlar bu kilo çizelgesine girmek için ne yapmamız gerek ????.

cok sevindim sadeceyalan.demek hatasını anlamış. hiç olmazsa.inşallah bu en kötü anınız olarak kalır.

sanki beni anlatmış hatta ben şunu ekleyeyim aynaya bakınca önceleri belden alt tarafıma bakmıyordum gerçi sonra üst kısımlar da fazla oldu. kıyafet almak hatta düşünmek fobi olmuştu çünkü her seferinde bakıyordum beğeniyordum deniyordum sanki giydiğim kıyafeti üreten kişiler mahvettin canım kıyafeti diyorlardı daha tam olarak kilo vermedim ama inşallah tam anlamıyla kendime olan güvenimi kazanacağım günler gelecek.bu duygularımı sadece sizinle paylaşıyorum kızlar sizi görmesem de kendime çok yakın hissediyorum.

eşin hatasını anlamış galiba inşallah evinize kumrular gibi dönersiniz. inşallah mutlulık dolu bir yuvanız olur.sana bir tavsiye bu konuyu bu süreçte konuş kafanda soru işareti kalması ama herşey hallolduktan sonra bu konuları hiç konuşmayın hatırlamayın iyi akşamlar canım

[3] First Sensations Gece Düşü (nane aromalı) Sakız 1 ADET 2.7
[4] Domates Salatası 1 PORSİYON 127
[5] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
[6] Ispanak (yumurtalı) 2 PORSİYON 412
[7] Erik 4 ADET 32
[8] Elma 1 ADET 60
[9] Eti Form Çörekotlu Kepekli Bisküvi 2 ADET 29
[10] Erik 3 ADET 24
[11] Elma 1 ADET 60
[12] Domates Çorbası 1 PORSİYON 161
[13] çay (şekersiz) (250ml) 3 bardak 3
[14] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5
[15] Yumurta Beyazı 1 ADET 15
[16] Domates 2 ADET 28
[17] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[18] Semizotu 10 GRAM 3.2
[19] Maydanoz 3 gr 1.2
CEVİZ 2 adet 54
40 dakika yürüyüşü düşünce 1054.8 kalori
ayrıca 3 fincan yeşilçay 2 litreden fazla su içtim

dün işlerimi bitirip giremedim de

[1] Yürümek (Asfalt) 35 dak 170.8
[2] First Sensations Gece Düşü (nane aromalı) Sakız 1 ADET 2.7
[3] Malta Eriği (16 gr) 3 adet 24
[4] Doygun Tam Buğday Ekmek 60 GRAM 115.8
[5] Semizotu Salatası 2 PORS.(80GR) 40
[6] Patlıcan Yemeği 1 PORSİYON 200
[7] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[8] Yumurta Beyazı 1 ADET 15
[9] çay (şekersiz) (250ml) 2 bardak 2
[10] Elma 1 ADET 60
[11] Yürümek (Asfalt) 30 dak 146.4
[12] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5
[13] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[14] Mercimek Çorbası 1 KASE 270
[15] Semizotu 80 GRAM 25.6
[16] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5
[17] Milkten Sürülebilir Beyaz Peynir 20 GRAM 53.4
[18] Yesil Biber 1.5 ADET 18
[19] Domates 2 ADET 28
Toplam : 834.3 kal.

kızlar yarın kaç kilo olacağım çok merak ediyorum. aslında önceden hergün tartılıyordum ama bu hafta hiç tartılmadım bakalım ne olacak bu hafta ara öğnlerimi ihmal ettim ama hayırlısı..
bu ara da6 kilo verdim ama eşim hala fark göremiyormuş dün çocuğu göz doktoruna kontrole götürdü gitmişken sen de muayene olsaydın dedim o fark yok dedikçe etkileniyorum göbeğim falan incelmemiş gibi geliyor aekadaşlar inceldin diyor yani içimde kırk tilki dolaşıyor kırkının da kuyruğu birbirine değmiyor görüşürüz arkadaşlar iyi geceler yarın tartıda herkes inşallah istediği kiloyu görür.

hatunlar bugün markete gittim tek tek form bisküvilerin kalorisine baktım yarışmada çörekotlu birinci gelerek bizler tarafından yenilebilir setifikası aldı benden bilginize ve ilginize iyi geceler yedi cüceler( ipek ongun kitbından alıntı veda kısmı)

evet canım zor hakikaten özellikle başlarda ama insan bir kaç hafta kendisini zorladıktan sonra alışıyor, sorna da işte yemek düşünmeyecek şekilde zamanını planlıyorsun. Karpuzun çok zararlı olduğunu sanmuıyorum ama içinde illa ki fruktoz var, bir de ben aç yatıp aç kalkıcna sabah karnım düz uyanınca zayıfladığımı hissedip mutlu oluyorum :)

6 dan sonra bişey yememek çok önemli kışın kolay oluyordu ama şimdi zorlanıyorum ben özellikle akşam meyve yemeyi çok seviyorum karpuz özellikle

evet canım emzirdiğin için bu kadar çabuk gidiyor kaç aylık bebişin

11 aylık oldu bugün itibariyle canım

uygun fiyat ne kadar canım bende istiyorumda uygununu bulamadım pek kızım 2 yaşına olana kadar çalışmayacağım için evdeyim güneş yağmur derken dşarda yürüyüşte yapamıyorum

arkadaşlar
kimin kaç kilo verdiğine dair olan çizelgede yer almak için ne yapmam lazım?????

bende merak ediyorum onu canım napılıyorki bilen bir arkadaş yazarsa seviniriz

evet canım emzirdiğin için bu kadar çabuk gidiyor kaç aylık bebişin

11 aylık oldu bugün itibariyle canım

uygun fiyat ne kadar canım bende istiyorumda uygununu bulamadım pek kızım 2 yaşına olana kadar çalışmayacağım için evdeyim güneş yağmur derken dşarda yürüyüşte yapamıyorum

arkadaşlar
kimin kaç kilo verdiğine dair olan çizelgede yer almak için ne yapmam lazım?????

bende merak ediyorum onu canım napılıyorki bilen bir arkadaş yazarsa seviniriz

Kizlar slm...
Regl oldum. Karnim agriyo
Yarin tartilacagim ama moralim bozulacak kesin
Kizlar gecmisi okuyamadim sadeceyalandan haber var mi?

merhaba bende aranıza yeni katıldım hamilelikde aldığım kiloları vermek istiyorum boy 160 kilo 64 olmak istediğim kilo 50 doğum öncesi kilom yani yapıştı kaldı üstüme

Slm seker. Tesekkur ederim. Nerelerdesin sen?ozlettin kendini. Naptin cnm? Diyet nasil gidiyo? Ask mesk durumlari:)? Dayanabilirsem tartilmayim bari bosubosuna moralim bozulmasin

canım diyet e ara verdim ama başlıyorum gene.aşk durumları süper.maşallah.canım tartılma moralin bozulmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…