Hoşgeldinn kuzuummmm iyiyiz sen nasılsın
Merhaba kızlar...
Bu sabah tartıldım ve 500 gr almışım.
Başlangıç:68
Şuan ki:66.70
Anlayamıyorum ben yaa tok karınla tartılınca yine 68 çıkıyorum zaten,aynı yerimde sayıyorum yaa 68ken ben pastaları,börekleri,şekeri hepsini götürüyodum ve 68 dim.1 aydır uğraşıyorum tatlılar,börekler,şeker çıktı hayatımdan çok dikkat ediyorum yine tok karınla 68im.Ben anlayamıyorum gerçekten daha ne yapmak lazım.En azından 1 aydır şeker kullanmıyorum onun bile yokluğu ayda en az 1 kilo olmalıydı çünkü günde 10-15 şeker tüketiyordum.Ne yapmalıyım ben vazgeçiyorum artık çok sıkıldım çok...
hoşbulduk iyiyim canım bende saol
bende bu hafta aştım kendimi hiç dikkat etmedim canım öyle bir menü yemek istiyorki anlatamam sana.menüyü yiyim rahatlıcam vallahi:)
kilo bildiirmi 60.0
Merhaba gülin.
Bişi sorucam spor yapıo musun acaba?
Çünkü madem kaçamak yapmıosun kg vermen lazım. 2 hafta önceydi sanırım bende böyle olmuştum, burda birinin tavsiyesiyle spor yapmaya başladım yavaş yavaş kg vermeye başladım. Günlük aldığın kalori miktarını filan hesaplıyo musun?
Günaydın kızlarrr çok mutluyum bu sabah itibariyle 61 oldummm
Demek ki spor çok farkettiriyormuş bunu anladım.
Bana o dans videosunu gösteren kimdi hatırlayamadım şimdi ama çok teşekkür ederim.
bende aynı durumdayım.aramız da hamile yoktur inşallah ama çok fena baklava istiyor canım yaa bir de pizza
arada yapıyorum canım spor konusunda fazla dikkat etmiyorum ama benim merak ettiğim eskiden çok daha fazla şey yiyordum ve hiç spor yapmıyordum ama yine 68dim ben her akşam pasta yediğim zamanları biliyorum yaa bunları çıkarmamın hiç mi etkisi olmaz ya.kalorisepetinden aklıma geldikçe hesap yapmaya çalışıyorum
dans vıdeosu bende lınkkını alabılır mıyım canım :)))
offf ya off yarın regl günüm ve bende gram oynamamış durumda hala 64.8im moralim çok bozuk yaa
oturup ağlamak geliyor içimdenhalbuki bu hafta her sabah 1 saat sporumu yaptım hergün 2 lt ve daha fazla suyumu içtim ama çok şişkin hissediyorum kendimi haftasonuda düğün var halamın oraya gidecem
kızlar suna dumankaya doktoruma çıkıyor kaçırmayın selülitle ilgili tarifler verecekmiş
Günaydın kızlarrr çok mutluyum bu sabah itibariyle 61 oldummm
Demek ki spor çok farkettiriyormuş bunu anladım.
Bana o dans videosunu gösteren kimdi hatırlayamadım şimdi ama çok teşekkür ederim.
Merhaba kızlar...
Bu sabah tartıldım ve 500 gr almışım.
Başlangıç:68
Şuan ki:66.70
Anlayamıyorum ben yaa tok karınla tartılınca yine 68 çıkıyorum zaten,aynı yerimde sayıyorum yaa 68ken ben pastaları,börekleri,şekeri hepsini götürüyodum ve 68 dim.1 aydır uğraşıyorum tatlılar,börekler,şeker çıktı hayatımdan çok dikkat ediyorum yine tok karınla 68im.Ben anlayamıyorum gerçekten daha ne yapmak lazım.En azından 1 aydır şeker kullanmıyorum onun bile yokluğu ayda en az 1 kilo olmalıydı çünkü günde 10-15 şeker tüketiyordum.Ne yapmalıyım ben vazgeçiyorum artık çok sıkıldım çok...
umarım şöyle bigmac olsa yerim şu anda.:)
ama öğlen yicem ya gözümün önüne geliyor hep:)
ama sonrasında sıkı bir diyete başlıcam pazartesiii.
Bende spor yapmıyorum interneti açtırıyım dans videosu felan izliyip yapıcamm
umarım şöyle bigmac olsa yerim şu anda.:)
ama öğlen yicem ya gözümün önüne geliyor hep:)
ama sonrasında sıkı bir diyete başlıcam pazartesiii.
Bende spor yapmıyorum interneti açtırıyım dans videosu felan izliyip yapıcamm
merhaba kızlar kilo vermişimsabah 63,4 çıktım yani 1100gr gitmiş bu hafta süper benim için uzun zamandır kilo veremiyordum kendime ödül bisküvili muhalliebi yaptım ama iki çatal aldım kızımla beraber anneme göndereceğim şimdi evde durursa yerim diye nasıl düzelticez kilo çizelgesinde
Canım sanırım vücudun bayağı bir ödem yapmış.Su içmek çok iyi ama tuz kontrolü yapmamışsan ödem yapabilir.
Bunu bana hamileliğimde doktorum söylemişti.Günde 4-5 litre su içiyordum o dönem (canım istiyordu),doktorum aman dedi
tuza dikkat yoksa yağ yerine su depolarsın demişti...
Ohhhhh kızlar benim hiççç selilütim yok,genetik olarak şanslılardanım ben...
Canım kutlarımmmm
Gülin peki sen kendini incelmiş buluyor musun?????..Eğer buluyorsan arkası gelir,sabırlı ol...
Ben de bu sabah sinirlendim ve birrrr güzel,paşalar gibi kahvaltı yaptım...
Kesin 1 kilo vermişimdir dedim..
Ya aç geziyorum,arada spor da yapıyorum ama çok az gidiyor..
merhaba kızlar kilo vermişimsabah 63,4 çıktım yani 1100gr gitmiş bu hafta süper benim için uzun zamandır kilo veremiyordum kendime ödül bisküvili muhalliebi yaptım ama iki çatal aldım kızımla beraber anneme göndereceğim şimdi evde durursa yerim diye nasıl düzelticez kilo çizelgesinde
canım ben duzeltmeyı bılmıorum yapamöadım ama aynı seylerı tekrar yapıyorum baslangcı tarıhı ılk zamankı gbı yapıorum smdıkı kılomu degstrıom yenıden kopyala yapstr tamam:)
dün:klasik kahvaltım(şekersiz çay-1 dilim ekmek-peynir domates -salatalık maydanoz)
ara: yeşil çay
öğlen:1 kepçe mercimek çorbası yarım dilim ekmek
ikindi ara: 1 ince dilim yağsız kek-2 kaşık patates salatası 1 tane peynirli poğaça 2 şekersiz çay(arkadaşıma gittim mecburen hüplettim)pişman değilim:)
akşam:yarım köfte 2 çorba kaşığı tavuk suyu çorba(sırf protein almak için ağzıma attım zira toktum
yarım saat yürüyüş
gece:2 dilim elma gün içinde 2 lt su
bugün 59.400 olmuşum.
bugün yazlığa temizliğe gitcem orda daepey kalori harcarım
Ne demek canım benimmm ben de buradan öğrendim zaten. Umarım yaparsın inan çok faydalı heryerin hareket edio. Video sonunda bütün vücudun ısınmış oluyor. Ondan sonra da sorunlu bölgen varsa onun için egzersiz yaparsın. Benim kalça basen sorunum var ben onun için çalışıorum mesela :/tesekkurler canımmmmmm benımm
Merhaba canlarim. Ben reglyim dayananadim tartildim 59.4gecen hafta cuma 58.8dim.
Bakalim haftaya nasil olacak.bu haftayi saymiyorum:) regl olmama ragmen kendimi iyi hissediyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?