60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Az önce regli oldum ama çok enteresan hiç belirtim de yoktu ki
Neyse, dün akşam;
2 dilim ananas
1 kaseye 2 kaşık light yoğurt koydum 5 çilek dilimledim buzluğa attım donduktan sonra dondurma gibi yedim
Bi de 1 kupa kayısılı form çayı içtim.
Sabah klasik;
1 kupa kayısılı form çayı
1 dilim kepekli ekmek
1 dilim light beyaz peynir
6 cherry domates.

Hoşgeldinn kuzuummmm iyiyiz sen nasılsın

hoşbulduk iyiyim canım bende saol

bende bu hafta aştım kendimi hiç dikkat etmedim canım öyle bir menü yemek istiyorki anlatamam sana.menüyü yiyim rahatlıcam vallahi:)

kilo bildiirmi 60.0

Merhaba gülin.
Bişi sorucam spor yapıo musun acaba?
Çünkü madem kaçamak yapmıosun kg vermen lazım. 2 hafta önceydi sanırım bende böyle olmuştum, burda birinin tavsiyesiyle spor yapmaya başladım yavaş yavaş kg vermeye başladım. Günlük aldığın kalori miktarını filan hesaplıyo musun?

hoşbulduk iyiyim canım bende saol

bende bu hafta aştım kendimi hiç dikkat etmedim canım öyle bir menü yemek istiyorki anlatamam sana.menüyü yiyim rahatlıcam vallahi:)

kilo bildiirmi 60.0

Bende aynı durumdayım.Aramız da hamile yoktur inşallah ama çok fena baklava istiyor canım yaa bir de pizza

Arada yapıyorum canım spor konusunda fazla dikkat etmiyorum ama benim merak ettiğim eskiden çok daha fazla şey yiyordum ve hiç spor yapmıyordum ama yine 68dim ben her akşam pasta yediğim zamanları biliyorum yaa bunları çıkarmamın hiç mi etkisi olmaz ya.Kalorisepetinden aklıma geldikçe hesap yapmaya çalışıyorum

umarım şöyle bigmac olsa yerim şu anda.:)

ama öğlen yicem ya gözümün önüne geliyor hep:)

ama sonrasında sıkı bir diyete başlıcam pazartesiii.
Bende spor yapmıyorum interneti açtırıyım dans videosu felan izliyip yapıcamm

merhaba kızlar kilo vermişim sabah 63,4 çıktım yani 1100gr gitmiş bu hafta süper benim için uzun zamandır kilo veremiyordum kendime ödül bisküvili muhalliebi yaptım ama iki çatal aldım kızımla beraber anneme göndereceğim şimdi evde durursa yerim diye nasıl düzelticez kilo çizelgesinde

Canım sanırım vücudun bayağı bir ödem yapmış.Su içmek çok iyi ama tuz kontrolü yapmamışsan ödem yapabilir.

Bunu bana hamileliğimde doktorum söylemişti.Günde 4-5 litre su içiyordum o dönem (canım istiyordu),doktorum aman dedi

tuza dikkat yoksa yağ yerine su depolarsın demişti...

kızlar suna dumankaya doktoruma çıkıyor kaçırmayın selülitle ilgili tarifler verecekmiş

Ohhhhh kızlar benim hiççç selilütim yok,genetik olarak şanslılardanım ben...

Günaydın kızlarrr çok mutluyum bu sabah itibariyle 61 oldummm
Demek ki spor çok farkettiriyormuş bunu anladım.
Bana o dans videosunu gösteren kimdi hatırlayamadım şimdi ama çok teşekkür ederim.

Canım kutlarımmmm

Gülin peki sen kendini incelmiş buluyor musun?????..Eğer buluyorsan arkası gelir,sabırlı ol...

Ben de bu sabah sinirlendim ve birrrr güzel,paşalar gibi kahvaltı yaptım...

Kesin 1 kilo vermişimdir dedim..

Ya aç geziyorum,arada spor da yapıyorum ama çok az gidiyor..

Decemberciğimmm yapmaa ama dayanamayı öğlen kendimi burgerking te bulucam,zaten kilo veremiyorum battı balık yan gitsin bari

Tebrik ederimmmmm :13:

İncelme var özellikle üst kısmımda belim baya inceldi ama kilo vermeden incelme nasıl oluyor onu anlayamıyorum hatta geçen gün erkek arkadaşım da dedi 'ne kadar inceldin farkında değilmisin ' diyo ama tartı hiçte öyle söylemiyor

canım ben duzeltmeyı bılmıorum yapamöadım ama aynı seylerı tekrar yapıyorum baslangcı tarıhı ılk zamankı gbı yapıorum smdıkı kılomu degstrıom yenıden kopyala yapstr tamam:)

Canım yazlığınız nerede ?

tesekkurler canımmmmmm benımm
Ne demek canım benimmm ben de buradan öğrendim zaten. Umarım yaparsın inan çok faydalı heryerin hareket edio. Video sonunda bütün vücudun ısınmış oluyor. Ondan sonra da sorunlu bölgen varsa onun için egzersiz yaparsın. Benim kalça basen sorunum var ben onun için çalışıorum mesela :/

Merhaba canlarim. Ben reglyim dayananadim tartildim 59.4 gecen hafta cuma 58.8dim.
Bakalim haftaya nasil olacak.bu haftayi saymiyorum:) regl olmama ragmen kendimi iyi hissediyorum:)

Ben de leslie'yi yaptım.5 mil olanını.Ben bu kadına bayılıyorum yaa,çok pozitif,çok sıcak kanlı..

Ancak aklıma takılan bir şey var.Gerçekten bu 5 mil walk at home 'u yaptığımız zaman 8 km. yürümüş oluyor muyuz.. ?

1 mil=1,6 km.
5 mil=1,6x5=8 km eder

Maximacim nasilsin? bu arada tebrik ederim canım benim. Cok iyi vermissin bu hafta:) haftanin birincisi olursun:)
Ah bende 57leri goreydim. Tekrar 59 a ciktim zaten ama neyse haftayi bekliyorum:)
Tasinma isleri nasil gidiyo? Bende haziran 15-20si gibi ev degistircem:)
Seciniyorum cunku insan guzel kilo veriyor tasinirken:) iyi tarafindan bakmak lazim bazi seylere:) demi ama? Opuyorum canimmmm. Tekrar tebrikler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…