60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın arkadaşlar.en erkenci benin galiba.
aramıza yeni katılan arkadaşlkar hepiniz hoşgeldiniz
sabah tartıldım ama beklediim gibi olmadı.geçen cuma 61.00 idim bugün 66.4
600gramcık verdim yani. hiç olmazsa 1 kilo verseydim yaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Günaydın kızlaaaar
ben 57,6 kiloyum
geçen cumadan bu yana 1,9 kilo vermişim yaaaa holleey
artık kilo vereye başladım demek ki, yaptığım her spor kilodan gidiyor yaşasıın

dün:klasik kahvaltım(şekersiz çay-1 dilim ekmek-peynir domates -salatalık maydanoz)
ara: yeşil çay
öğlen:1 kepçe mercimek çorbası yarım dilim ekmek
ikindi ara: 1 ince dilim yağsız kek-2 kaşık patates salatası 1 tane peynirli poğaça 2 şekersiz çay(arkadaşıma gittim mecburen hüplettim)pişman değilim:)
akşam:yarım köfte 2 çorba kaşığı tavuk suyu çorba(sırf protein almak için ağzıma attım zira toktum
yarım saat yürüyüş
gece:2 dilim elma gün içinde 2 lt su
bugün 59.400 olmuşum.
bugün yazlığa temizliğe gitcem orda daepey kalori harcarım

Günaydın kızlaaaar
ben 57,6 kiloyum
geçen cumadan bu yana 1,9 kilo vermişim yaaaa holleey
artık kilo vereye başladım demek ki, yaptığım her spor kilodan gidiyor yaşasıın

bugün 59.400 olmuşum.
bugün yazlığa temizliğe gitcem orda daepey kalori harcarım
59.400 derken kaçtın kaç oldun.Kilo çizelgesi yapsana sen de canım..Vermişsen sana da

Offf kızlar 57,5'dum 57,1 olmuşum...Zar zor 400 gr.cık vermişim..

Bariz inceldim,kıyafetler dönüyor üstümde ama anlamadım,neden gıdım gıdım gösteriyor tartı..

Bu arada karnım koccaman,şiş,ağrıyorda..Sanırım bunun etkisi de var..

offf ya off yarın regl günüm ve bende gram oynamamış durumda hala 64.8im moralim çok bozuk yaa
oturup ağlamak geliyor içimden halbuki bu hafta her sabah 1 saat sporumu yaptım hergün 2 lt ve daha fazla suyumu içtim ama çok şişkin hissediyorum kendimi haftasonuda düğün var halamın oraya gidecem

verirsin verirsin, ben 1,5 aydan uzun bi süre 60larda direndim, şimdi vermeye başlıyorum.

Günaydın kızlarrr çok mutluyum bu sabah itibariyle 61 oldummm
Demek ki spor çok farkettiriyormuş bunu anladım.
Bana o dans videosunu gösteren kimdi hatırlayamadım şimdi ama çok teşekkür ederim.

Merhaba kızlar...
Bu sabah tartıldım ve 500 gr almışım.
Başlangıç:68
Şuan ki:66.70
Anlayamıyorum ben yaa tok karınla tartılınca yine 68 çıkıyorum zaten,aynı yerimde sayıyorum yaa 68ken ben pastaları,börekleri,şekeri hepsini götürüyodum ve 68 dim.1 aydır uğraşıyorum tatlılar,börekler,şeker çıktı hayatımdan çok dikkat ediyorum yine tok karınla 68im.Ben anlayamıyorum gerçekten daha ne yapmak lazım.En azından 1 aydır şeker kullanmıyorum onun bile yokluğu ayda en az 1 kilo olmalıydı çünkü günde 10-15 şeker tüketiyordum.Ne yapmalıyım ben vazgeçiyorum artık çok sıkıldım çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…