- 15 Mayıs 2012
- 77
- 0
- 36
Ne demek canım benimmm ben de buradan öğrendim zaten. Umarım yaparsın inan çok faydalı heryerin hareket edio. Video sonunda bütün vücudun ısınmış oluyor. Ondan sonra da sorunlu bölgen varsa onun için egzersiz yaparsın. Benim kalça basen sorunum var ben onun için çalışıorum mesela :/
işyerımde actım sımdı bı 20 dk kadarını yaptım baya terlettı:)herkes cumadayken fırsat yarattım kendıme canım tesekkur ederımm
Canım sanırım vücudun bayağı bir ödem yapmış.Su içmek çok iyi ama tuz kontrolü yapmamışsan ödem yapabilir.
Bunu bana hamileliğimde doktorum söylemişti.Günde 4-5 litre su içiyordum o dönem (canım istiyordu),doktorum aman dedi
tuza dikkat yoksa yağ yerine su depolarsın demişti...
Ohhhhh kızlar benim hiççç selilütim yok,genetik olarak şanslılardanım ben...
Canım kutlarımmmm
Gülin peki sen kendini incelmiş buluyor musun?????..Eğer buluyorsan arkası gelir,sabırlı ol...
Ben de bu sabah sinirlendim ve birrrr güzel,paşalar gibi kahvaltı yaptım...
Kesin 1 kilo vermişimdir dedim..
Ya aç geziyorum,arada spor da yapıyorum ama çok az gidiyor..
Decemberciğimmm yapmaa ama dayanamayı öğlen kendimi burgerking te bulucam,zaten kilo veremiyorum battı balık yan gitsin bari
Tebrik ederimmmmm :13:
İncelme var özellikle üst kısmımda belim baya inceldi ama kilo vermeden incelme nasıl oluyor onu anlayamıyorum hatta geçen gün erkek arkadaşım da dedi 'ne kadar inceldin farkında değilmisin ' diyo ama tartı hiçte öyle söylemiyor
Selam Kızlar,
Sabah işim olduğu için şimdi girebiliyorum.
Geçmiş mesajlarınızı henüz okuyamadım. Önce kilo bildirimimi yapayım dedim.
Bu hafta kilom sürekli in çık yaptı ama nihayet sabitlendi
Bu sabah tartıda 53.0 çıktım.
Geçen hafta 1.7 kilo vermiş biri olaraktan utanıyorum :26:
Geçen hafta cuma 53.1 çıkmıştım epey sevinmiştim ama 100 gramcık vermişim bu hafta.
Sağlık olsun !
Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
Geçmiş mesajlara bakıp gelicem tekrar
Maximacim nasilsin? bu arada tebrik ederim canım benim. Cok iyi vermissin bu hafta:) haftanin birincisi olursun:)
Ah bende 57leri goreydim. Tekrar 59 a ciktim zatenama neyse haftayi bekliyorum:)
Tasinma isleri nasil gidiyo? Bende haziran 15-20si gibi ev degistircem:)
Seciniyorum cunku insan guzel kilo veriyor tasinirken:) iyi tarafindan bakmak lazim bazi seylere:) demi ama? Opuyorum canimmmm. Tekrar tebrikler...
Günaydın kızlaaaar
ben 57,6 kiloyum
geçen cumadan bu yana 1,9 kilo vermişim yaaaa holleey
artık kilo vereye başladım demek ki, yaptığım her spor kilodan gidiyor yaşasıın
günaydın kızlarrrrr nasılsınız bakalımmm
Günaydın kızlarrr çok mutluyum bu sabah itibariyle 61 oldummm
Demek ki spor çok farkettiriyormuş bunu anladım.
Bana o dans videosunu gösteren kimdi hatırlayamadım şimdi ama çok teşekkür ederim.
Merhaba kızlar...
Bu sabah tartıldım ve 500 gr almışım.
Başlangıç:68
Şuan ki:66.70
Anlayamıyorum ben yaa tok karınla tartılınca yine 68 çıkıyorum zaten,aynı yerimde sayıyorum yaa 68ken ben pastaları,börekleri,şekeri hepsini götürüyodum ve 68 dim.1 aydır uğraşıyorum tatlılar,börekler,şeker çıktı hayatımdan çok dikkat ediyorum yine tok karınla 68im.Ben anlayamıyorum gerçekten daha ne yapmak lazım.En azından 1 aydır şeker kullanmıyorum onun bile yokluğu ayda en az 1 kilo olmalıydı çünkü günde 10-15 şeker tüketiyordum.Ne yapmalıyım ben vazgeçiyorum artık çok sıkıldım çok...
hoşbulduk iyiyim canım bende saol
bende bu hafta aştım kendimi hiç dikkat etmedim canım öyle bir menü yemek istiyorki anlatamam sana.menüyü yiyim rahatlıcam vallahi:)
kilo bildiirmi 60.0
Merhaba gülin.
Bişi sorucam spor yapıo musun acaba?
Çünkü madem kaçamak yapmıosun kg vermen lazım. 2 hafta önceydi sanırım bende böyle olmuştum, burda birinin tavsiyesiyle spor yapmaya başladım yavaş yavaş kg vermeye başladım. Günlük aldığın kalori miktarını filan hesaplıyo musun?
merhaba kızlar kilo vermişimsabah 63,4 çıktım yani 1100gr gitmiş bu hafta süper benim için uzun zamandır kilo veremiyordum kendime ödül bisküvili muhalliebi yaptım ama iki çatal aldım kızımla beraber anneme göndereceğim şimdi evde durursa yerim diye nasıl düzelticez kilo çizelgesinde
senin iradene hayranım...tebrikler canımm
kuzum android misin sen
Geçen hafta 1.7 kilo verdiğimde böyle demiştin de bana :))))
ben bu hafta 100 gramcık verdim ama(
yediklerin içtiklerin senin olsun yaptıklarını anlat diyecem ama bu hafta neler yaptın neler yedin içtin, anlat bize
Iyiyiz canım sen nasılsın? Buralardaydın heralde ama gittin ben yazana kadar.
O dans videosunu veren bendim ben
Zumbadan bahsediyorsun dimi ?
Zumba süper bişey ya!
Bu hafta ben pek yapamadım , zaten sonuç ortada...
Canım sakın pes etme!
Sana da şu zumba dansını öneriyorum. Onu ben de geçen hafta epey yapmıştım faydası olmuştu.
Kilo vermiş misin ? çizelge yanımda değil , işyerinde göremiyorum da.
O biri benimIşe yaradıysa çok sevindim. Sen heralde hepsini mi yapıyorsun? Ben hepsini yapamıyorum ya, zaten zor hareketler de var. Ter içinde kalıyorum. Ondan öncesinde mutlaka leslie ile yürüyüş yaptığım için belki de...
Tebrik ederim canım
Ne farketti bu hafta kilo vermen için ?
Bu hafta 100 gramcık verdim ama, beni yanlış mı anladın acaba ? :44:
Zumba süper bişey ya!
O biri benimİşe yaradıysa çok sevindim. Sen heralde hepsini mi yapıyorsun? Ben hepsini yapamıyorum ya, zaten zor hareketler de var. Ter içinde kalıyorum. Ondan öncesinde mutlaka leslie ile yürüyüş yaptığım için belki de...
gwçwn haftaki kilomu hatırlamıyorum canım.
Olsun yinede pes etmiyorsun nefsine hakimsin canım .
Aslında ben sana bu zumba ile ilgili bişi sorcaktım seni bulduğum iyi olduNetten zumbaya baktığımda çok farklı bişeymiş gibi duruo. Bu daha çok egzersiz gibi. Videonun ismi de farklı. Bunun Zumba olmamama olasılığı var mı acaba? Bu arada evet bi kaç gündür tamamını yapıorum üzerine de egzersiz yapıorum kalça eritme için. Leslie yaptığın için tıkanıosundr canım sen büyük ihtimalle.
Zumba olmayabilir canım. Ben bilgisayarıma zumba diye kaydetmişim. Heralde zumba aratırken olmuştur.
Leslie ile yürüyüşü ısınmak için yapıyorum. O video öncesinde sen ısınma hareketi yapmıyor musun ?
aman napim diyorum yiyorum sonrası binpişmanlıkafiyet olsun canım
canım gerçekten yemen için demiyorum ama işte ben içimden geçenleri yazıyorum buraya ,ama yemedim .bir yere gittik orada 1 tabak yemek yedim söylemiyim..:26:
Kuzum android misin sen
Geçen hafta 1.7 kilo verdiğimde böyle demiştin de bana :))))
Ben bu hafta 100 gramcık verdim ama(
Yediklerin içtiklerin senin olsun yaptıklarını anlat diyecem ama bu hafta neler yaptın neler yedin içtin, anlat bize
İyiyiz canım sen nasılsın? Buralardaydın heralde ama gittin ben yazana kadar.
Zumba süper bişey ya!
Canım sakın pes etme!
Sana da şu zumba dansını öneriyorum. Onu ben de geçen hafta epey yapmıştım faydası olmuştu.
Kilo vermiş misin ? Çizelge yanımda değil , işyerinde göremiyorum da.
O biri benimİşe yaradıysa çok sevindim. Sen heralde hepsini mi yapıyorsun? Ben hepsini yapamıyorum ya, zaten zor hareketler de var. Ter içinde kalıyorum. Ondan öncesinde mutlaka leslie ile yürüyüş yaptığım için belki de...
Tebrik ederim canım
Ne farketti bu hafta kilo vermen için ?
Bu hafta 100 gramcık verdim ama, beni yanlış mı anladın acaba ? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?