60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Son düzenleme:
benımde sabah bı ayrı akşam bı ayrı çıkıyo kg artık sadece sabahları aç karnına tartılacam yoksa gerçekten moral bozuyo vede regl dönemındede 2 kg kadar farkedıyo kg bunları baz alarak moral bozmayalım zayıflamaya davam:)

ben geldım dünya güzelleri:)herşey çok ıyı gıdıyo süper hepınıze çok teşekkur ederım ıyı dıleklerınız yerını buldu:)))

Çok sevindim canım .Dilerim bu ilk ve son olmuştur.
Bir musibet bin nasihatten iyidir derler.Kocan dersini almıştır iyişallah..

59.900 olmuşum süper süper:))

Bravoooooo sana....Ama bak gezmeler falan aman haaa,dikkatttt...

Akşam tartılır mı kız,çok çıkarsın tabi,bu gayet normal..Boşuna moralini bozma...

ya bende hergün tartılıyorum ama hergün 40 defa tartılıyorum su içince yemek yiyince gece yatmadan derken kaç defa tartıldığımı sayamadım bile ama bu tartılmalar moralimi bozuyo bugün karar verdim sadece haftada bir tartılcam, inşallah bir hafta dayanabilirim

Kızlar ya siz hangi tartıları kullanıyorsunuz ?
Yani şu yağ / su ölçen tartılardan var mı ?
Fırsat kovala diye bir site var orda miras marka baskül var 52 tl.ye onu alsam mı diye soruyorum.
Ya da istanbulda nereden alabilirim bu türlü tartıları bulabileceğim bir yer söylerseniz çok sevindirik olacağım.

esenrüzgarcım sen verirsin, senin de iraden kuvvetli

ben sabahları uyandıktan yarım saat, 45 dk. sonra yürüyorum.önce ısınana kadar normal hızda(7 dakika sürüyor ısınma süreci) sonra hızlı tempo ve koşu.

en aşağı 45 dakika böyle. ama genelde 1 saate tamamlarım.yani haftada 1-2 gün 45 dk olur.

canım ben ayranaşını şöyle yapıyorum; önceden nohut,fasulye,barbunyayı haşlıyorum(sen istemediğini çıkarabilirsin), yoğurdu ayrandan çok azcık daha kıvamlı yapıyorum, içine haşladıklarımı ve naneyle pulbiber döküyorum o kadar.

bence işe bundan götür.koy bi kaba, öğlenleri bundan ye.çok da doyurucu oluyo. istersen içine küçük küçük salatalık doğrayabilirsin(cacıktaki gibi). baklagil olduğu için hem protein hem lif.
bir de ara öğün yaparsın meyveden, işten çıkana kadar seni idare eder.

bende o çrbadan içiyorum ve öğlenleri evden koyuyorum yemekleri mikrodalgada mis gibi oluyor:)

ben çıkıyorum kızlar ii akşmlar umarım kaçamaksız bir hadtasonu geçiririz.öptüm hepinizi

bde simbonun dijitaliyle arnicanın mekanik baskülü var.
ilk önce simboyu aldım ama farklı farklı tartıyodu, aynı anda çıksam da 300-400 gr fark eddiyodu. sinir oldum gittim mekanik aldım.
önce mekanikte tartılıp simboda sağlamasını yapıyodum
ama iyi bir yer buldum dijital için, şimdi şaşmıyor.
herhalde önceden zeminden kaynaklı oynama vardı.
şimdi de arnicanın yüzüne bakmıyorum

bende o çrbadan içiyorum ve öğlenleri evden koyuyorum yemekleri mikrodalgada mis gibi oluyor:)

ben çıkıyorum kızlar ii akşmlar umarım kaçamaksız bir hadtasonu geçiririz.öptüm hepinizi

decembercim mikrodagaya koymana gerek yok ki artık yaz geldi nasılsa :)

ben de öptüm seni, iyi akşamlar şekerim

maximacım sabah tartılamadım.tok karnına az önce tartıldım.63.3 çıktım.

aslında daha çok bekliyordum kaç günlerdir hastayım dikkat edemiyorum gece yiyorum bu aralar kızlar off yaaa

cnm ben sinbonun cam dijital tartısını kullanıyorum
geçen gün arkadaşım arzumun yağ indeksini
vücut kitle indeksini ölçen tartısını almıştı
güzel gibi görünüyodu
hepsiburadadan almıştı oraya bak istersen

ben bugün vücut analizi yapan baskülü bimde gördüm hemde 19.90 lira

akşam yemeği olarak peynir,salatalık,domates,yarım dilim kepek ekmeği,bol erik,iki kayısı yedim artık başka bişey yemem umarım bugün

benım tartımda çok hassas dııl galıba valla kocam bıle benım tartımdan hassas:)ahh ahh tartımı bıle özledım evım evımmm canım evımm

sabah 65.3 çıktım kilo aldım kızlar ya ben doymuyorum ve bununla nasıl baş edebileceğimi de bilmiyorum denediğim hiçbir şey olumlu sonuç vermedi çok yesem de az yesem de doymuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…