Siz kızılderilimisiniz ?
Nihayet eskiye döndün canım , besteler de yapar oldun
ayyyyyy koptum yaf gulmekten:)ay yok kız ne kızıl derılısı derımız gayet beyz hahahah:)şenlık aslında ama yagmur duası adında toplanıyo herkez pıknık gıbı çankırının eldıvan dagında bın kısı falan oluyo boyle yemekler oyunlar falan :)
Ben de zar zor 100 gramcık verdim bu hafta. Moral bozmak yok
Kesin wc'ye çıkarsan en az 200 gram farkeder...
ben geldım dünya güzelleri:)herşey çok ıyı gıdıyo süper hepınıze çok teşekkur ederım ıyı dıleklerınız yerını buldu:)))
59.900 olmuşum süper süper:))
Siz kızılderilimisiniz ?
ayyyyyy koptum yaf gulmekten:)ay yok kız ne kızıl derılısı derımız gayet beyz hahahah:)şenlık aslında ama yagmur duası adında toplanıyo herkez pıknık gıbı çankırının eldıvan dagında bın kısı falan oluyo boyle yemekler oyunlar falan :)
YAĞMUR DUASI MI?...TÜRKİYEYİ SEL GÖTÜRÜYOR (İstanbul kapkara şu an),NE YAĞMUR DUASI BE YAWWWW...Şaka şaka iyi piknikler,az yemeler. .
benımde sabah bı ayrı akşam bı ayrı çıkıyo kg artık sadece sabahları aç karnına tartılacam yoksa gerçekten moral bozuyo vede regl dönemındede 2 kg kadar farkedıyo kg bunları baz alarak moral bozmayalım zayıflamaya davam:)
benımde sabah bı ayrı akşam bı ayrı çıkıyo kg artık sadece sabahları aç karnına tartılacam yoksa gerçekten moral bozuyo vede regl dönemındede 2 kg kadar farkedıyo kg bunları baz alarak moral bozmayalım zayıflamaya davam:)
Siz kızılderilimisiniz ?
Biraz eğlenelim ya :)
İlk defa duydum yağmur duası yapıldığını da ondan sordum
cnm ben de biraz ona güveniyorum yoksa daha çok üzülürdüm
inşallah haftaya daha ii olacak hepbirlikte vercez bu kiloları :)
vericez vericez inşallah üzülme
Biraz eğlenelim ya :)
İlk defa duydum yağmur duası yapıldığını da ondan sordum
vericez vericez inşallah üzülme
geliboludada yağmur duasına çıkılmıştı ve o gün yağmur yağmıştı:)
esenrüzgarcım sen verirsin, senin de iraden kuvvetli
ben sabahları uyandıktan yarım saat, 45 dk. sonra yürüyorum.önce ısınana kadar normal hızda(7 dakika sürüyor ısınma süreci) sonra hızlı tempo ve koşu.
en aşağı 45 dakika böyle. ama genelde 1 saate tamamlarım.yani haftada 1-2 gün 45 dk olur.
canım ben ayranaşını şöyle yapıyorum; önceden nohut,fasulye,barbunyayı haşlıyorum(sen istemediğini çıkarabilirsin), yoğurdu ayrandan çok azcık daha kıvamlı yapıyorum, içine haşladıklarımı ve naneyle pulbiber döküyorum o kadar.
bence işe bundan götür.koy bi kaba, öğlenleri bundan ye.çok da doyurucu oluyo. istersen içine küçük küçük salatalık doğrayabilirsin(cacıktaki gibi). baklagil olduğu için hem protein hem lif.
bir de ara öğün yaparsın meyveden, işten çıkana kadar seni idare eder.
Kızlar ya siz hangi tartıları kullanıyorsunuz ?
Yani şu yağ / su ölçen tartılardan var mı ?
Fırsat kovala diye bir site var orda miras marka baskül var 52 tl.ye onu alsam mı diye soruyorum.
Ya da istanbulda nereden alabilirim bu türlü tartıları bulabileceğim bir yer söylerseniz çok sevindirik olacağım.
bende o çrbadan içiyorum ve öğlenleri evden koyuyorum yemekleri mikrodalgada mis gibi oluyor:)
ben çıkıyorum kızlar ii akşmlar umarım kaçamaksız bir hadtasonu geçiririz.öptüm hepinizi
Çok sevindim canım .Dilerim bu ilk ve son olmuştur.
Bir musibet bin nasihatten iyidir derler.Kocan dersini almıştır iyişallah..
Bravoooooo sana....Ama bak gezmeler falan aman haaa,dikkatttt...
YAĞMUR DUASI MI?...TÜRKİYEYİ SEL GÖTÜRÜYOR (İstanbul kapkara şu an),NE YAĞMUR DUASI BE YAWWWW...Şaka şaka iyi piknikler,az yemeler. .
tşk canım ınşallah kımse bu tarz seyler yaşamaz ..valla orası oyle de gelenek ıste bende kaç senedır uzakta oldugumdan gıdememıştım butun akrabalarımı görücem eskı arkadaşlarımı görücem çok heyecanlıyım guzel olcak ınşallah sızın yerınızede eylenıcem:)))
esenrüzgarcım sen verirsin, senin de iraden kuvvetli
ben sabahları uyandıktan yarım saat, 45 dk. sonra yürüyorum.önce ısınana kadar normal hızda(7 dakika sürüyor ısınma süreci) sonra hızlı tempo ve koşu.
en aşağı 45 dakika böyle. ama genelde 1 saate tamamlarım.yani haftada 1-2 gün 45 dk olur.
canım ben ayranaşını şöyle yapıyorum; önceden nohut,fasulye,barbunyayı haşlıyorum(sen istemediğini çıkarabilirsin), yoğurdu ayrandan çok azcık daha kıvamlı yapıyorum, içine haşladıklarımı ve naneyle pulbiber döküyorum o kadar.
bence işe bundan götür.koy bi kaba, öğlenleri bundan ye.çok da doyurucu oluyo. istersen içine küçük küçük salatalık doğrayabilirsin(cacıktaki gibi). baklagil olduğu için hem protein hem lif.
bir de ara öğün yaparsın meyveden, işten çıkana kadar seni idare eder.
Kızlar ya siz hangi tartıları kullanıyorsunuz ?
Yani şu yağ / su ölçen tartılardan var mı ?
Fırsat kovala diye bir site var orda miras marka baskül var 52 tl.ye onu alsam mı diye soruyorum.
Ya da istanbulda nereden alabilirim bu türlü tartıları bulabileceğim bir yer söylerseniz çok sevindirik olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?