60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Anladım canım. Yok ben ısınma hareketi yapmıorum direk başlıorum

Canım ya belin felan ağrımıyor mu ?
Ben ısınmadan yapınca ağrıyor. Çok kıvırıyorum heralde

Benim içimden gelen bir istek canım benim seninle ilgisi yok merak etme

Canım zumba dansı dediğin biraz ECUS isimli arkadaşın verdiği linkte ki danstan mı bahsediyosun?

Evet canım güya ben onu zumba dansı diye kaydetmiştim, ecus'a da öyle zumba dansı diye tavsiye etmiştim ama zumba da olmayabilir yani :)
Ama zumba veya değil ben beğendim ve işe yarıyor :)
Ecus'a da yaramış baksana güzel kilo vermiş :)

ben geldım dünya güzelleri:)herşey çok ıyı gıdıyo süper hepınıze çok teşekkur ederım ıyı dıleklerınız yerını buldu:)))

Çok sevindim canım ya. Allah muhabbetinizi daim etsin inşallah.
Üzerinden yük kalkmışa benziyor.

59.900 olmuşum süper süper:))

Tebrik ederim canım
Geçen hafta kaçtın ? 59'ları gördüm diyorsun yani

merhaba bende aranıza yeni katıldım hamilelikde aldığım kiloları vermek istiyorum boy 160 kilo 64 olmak istediğim kilo 50 doğum öncesi kilom yani yapıştı kaldı üstüme

hoşgeldin canım bende aynı şekilde doğum kiloları 82 ile başladım bugün tartıda 65.3 ü gördüm şükür 59 olsam banada yapıştı verirsin sende heleki emziriyorsan daha çabuk gidiyor ben emziriyorum ve 3 gündür dikkat ediyorum günde yarım kilo gidiyor en az veririz inşallah dikkat edersek uçar gider

esenruzgar Çok sevindim canım ya. Allah muhabbetinizi daim etsin inşallah.
Üzerinden yük kalkmışa benziyor.

Tebrik ederim canım
Geçen hafta kaçtın ? 59'ları gördüm diyorsun yani [/QUOTE] gecen hafta 60.600 du canım teşekkurler valla öyle oldu daha affetmedım ama ugraşması çok güzel baya üzüldum ama destegınızle atlattım:)))

Son düzenleme:
Canım ya belin felan ağrımıyor mu ?
Ben ısınmadan yapınca ağrıyor. Çok kıvırıyorum heralde
Canım sorma bi de senin verdiğin başka bi linkte esmer kavruk bi hatun :) karın egzersizleri yapıo ya sağa sola doğru onu yapıorum. (bi kısmını tabi.) iki gündür tutuk vaziyetteyim alışacak bünye diye diye yapıorum ama resmen sağa sola döndüremiyorum vücüdu :)

değişik menulere ıhtıyacım var kızlar yaaa tavultan sıkıldım artık ıstahımı kestı deıyebılırımmm..
bugun herkes ne yediğini paylaşmıyor gıbı fıkrınıze ıhtıyacım var kılzar

esenrüzgarcım androidlkte 200 gramla seni geçmişim
ben android olmaya razıyım, yeter ki gitsin fazlalıklarım

canım bilmiyorum ama ben bu hafta cumadan beri her gün yürüdüm, 2-3 akşam da bi yarım saat eşimle akşam yürüdüm.
onun dışında biliyosun sabah kahvaltımda sadece 2 tane yumurta yedim, günde 1 bardak süt mutlaka tükettim.(2 bile oldu bir kaç gün)
bunların yanında ben ayranaşı çorbasını çok severim, 3-4 gün de öğünlerde sadece ondan ydim.
ben bu hafta bayağı az yemişim ya
ama havalar ısındğı için sıcak yemek yapmadım pek.yemek için uğraşmayınca fazla da bir şey olmadı öğünlerde.

belki bunların etkisi olmuştur,
hatt ben bu hfta içinde yaarım porsiyon künefe, 2 dilim tatlı kurabiye, sonra 3 tane daha aşırdım:) dün de mercimek köftesi yemiştim. bunlar dışında kaçamağım olmadı.

zaten ekmek yok, şeker yok bende.

ben normal pisıkoma dondum artık bugun yedıklerımı yazayım:)sabah 1 yumurta 1 dılım ekmek limonlu sıcak su:) öylen tavuk gıdak gıdakkkk salata möööööö:)akşam bılmıyorum çankırıya gıdıyoruz yarın yagmur duası varmış hersene oluyo orda bızde gıdıyoruz hazır ankaradayken orda ne bulursam artık az yemeye calışacam:)

inşallah canım tşk kovaladıkca kaçan ateş böcegı oldum:)peşımden ayrılmıyo

Güzellikten anlamıyorlar ki illa kaçıcaksın o zaman kıymet biliyorlar

Anladım canım ama benim evde youtube açılmıyo neden bilmiyorum.Bu dansları başka sitede bulamazmıyım bide şu spor konusunda çok bilinçsizim ben ısınma hareketi falan bilmiyorum.Müziği açıyorum hoplaya zıplaya dans ediyorum sonra ip atlıyorum sonra mekik çekiyorum

kızlaaaarrr kilo bildirimimi yapıyorum

geçen hafta: 63,7
bu hafta: 63,7

yani verilen hiç bir gr bile yoook
ama dün de söyledim kaç gündür wcye çıkamıyorum
galiba wc ye çıkarsam bir kaç gr düşer

yok canım dönmedık eşımde burda senelık iznını burda gecırecegız gezıyoruz valla orası senın burası benım bende senı kocaman opuyorum:)bu arada nesfıt ne oldu

aslında herşeyı yemek istıyorum bu açlık deyıl de nedır dolapta gıne pasta gene börek felan aslında herşeyı yemek ıstıyorum bu şişmandık deyılde nedır aklımda gene pilav gene makarna felan:)

Sorma işte o kavruk hatunda yanlar acayip ağrıyor. Ben ilk yaptığımda çeviremiyordum belimi sağa sola. Ama onu işte ısınmadan yapmamak lazım. Sen önce leslie ile yürüyüş yap en az 10 dk. ondan sonra onu yap bak gör daha güzel terliyceksin.

Tebrik ederim canım tekrar. Birbirimizi geçicez tabi ,başka türlü olmaz
Ben de gelecek hafta seni geçecem diyemiycem çok fazla vermişsin bu hafta be gülüm o kadar da nasıl geçicem seni

Ben işyerinde öğle yemeklerini mecbur yiyorum uygun olanlarından. Sen evdesin istediğini yer istediğini yemezsin. İşe yanımda ben de mi ayran aşı felan getirsem içsem bu hafta, en azından yemek uygun olmadığı zamanlarda.
Yürüyüşü sabahları mı yapıyorsun, tempolu felan ? ve ne kadar süre yapıyorsun?

Bu arada ayran aşını nasıl yapıyorsun?

Siz kızılderilimisiniz ?
Nihayet eskiye döndün canım , besteler de yapar oldun

O zaman bu isimlerle arattır nette...
Bulduğun beğendiğin dansları yap :)
Ben de bilmiyorum ısınma hareketi de işte o leslie ile yürüyüş var artık bana o ısınma hareketleri gibi geliyor onları yapıyorum önce diğer videoları yapmadan. Aslında bir de soğuma hareketleri de olması gerekiyormuş. Pat diye de bırakıyordum ben , şimdi biraz hafif hareketler yapıp bırakmaya çalışıyorum işte.

Ben de zar zor 100 gramcık verdim bu hafta. Moral bozmak yok
Kesin wc'ye çıkarsan en az 200 gram farkeder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…