ben geldım dünya güzelleri:)herşey çok ıyı gıdıyo süper hepınıze çok teşekkur ederım ıyı dıleklerınız yerını buldu:)))
Çokkk sevindimmm Allah mutluluğunuzu daim etsin canım benim
59.900 olmuşum süper süper:))
sen ne zamandr dıyettesın canımmmm
Anladım canım. Yok ben ısınma hareketi yapmıorum direk başlıorum
Benim içimden gelen bir istek canım benim seninle ilgisi yok merak etme
Canım zumba dansı dediğin biraz ECUS isimli arkadaşın verdiği linkte ki danstan mı bahsediyosun?
ben geldım dünya güzelleri:)herşey çok ıyı gıdıyo süper hepınıze çok teşekkur ederım ıyı dıleklerınız yerını buldu:)))
59.900 olmuşum süper süper:))
merhaba bende aranıza yeni katıldım hamilelikde aldığım kiloları vermek istiyorum boy 160 kilo 64 olmak istediğim kilo 50 doğum öncesi kilom yani yapıştı kaldı üstüme
Canım sorma bi de senin verdiğin başka bi linkte esmer kavruk bi hatun :) karın egzersizleri yapıo ya sağa sola doğru onu yapıorum. (bi kısmını tabi.) iki gündür tutuk vaziyetteyim alışacak bünye diye diye yapıorum ama resmen sağa sola döndüremiyorum vücüdu :)Canım ya belin felan ağrımıyor mu ?
Ben ısınmadan yapınca ağrıyor. Çok kıvırıyorum heralde
inşallah canım tşk kovaladıkca kaçan ateş böcegı oldum:)peşımden ayrılmıyo
Canım ya belin felan ağrımıyor mu ?
Ben ısınmadan yapınca ağrıyor. Çok kıvırıyorum heralde
Evet canım güya ben onu zumba dansı diye kaydetmiştim, ecus'a da öyle zumba dansı diye tavsiye etmiştim ama zumba da olmayabilir yani :)
Ama zumba veya değil ben beğendim ve işe yarıyor :)
Ecus'a da yaramış baksana güzel kilo vermiş :)
Çok sevindim canım ya. Allah muhabbetinizi daim etsin inşallah.
Üzerinden yük kalkmışa benziyor.
Tebrik ederim canım
Geçen hafta kaçtın ? 59'ları gördüm diyorsun yani
Canim benim islerin yoluna girmesine cok sevindim:) dondun mu antalyaya?ben geldım dünya güzelleri:)herşey çok ıyı gıdıyo süper hepınıze çok teşekkur ederım ıyı dıleklerınız yerını buldu:)))
Canım sorma bi de senin verdiğin başka bi linkte esmer kavruk bi hatun :) karın egzersizleri yapıo ya sağa sola doğru onu yapıorum. (bi kısmını tabi.) iki gündür tutuk vaziyetteyim alışacak bünye diye diye yapıorum ama resmen sağa sola döndüremiyorum vücüdu :)
esenrüzgarcım androidlkte 200 gramla seni geçmişim
ben android olmaya razıyım, yeter ki gitsin fazlalıklarım
canım bilmiyorum ama ben bu hafta cumadan beri her gün yürüdüm, 2-3 akşam da bi yarım saat eşimle akşam yürüdüm.
onun dışında biliyosun sabah kahvaltımda sadece 2 tane yumurta yedim, günde 1 bardak süt mutlaka tükettim.(2 bile oldu bir kaç gün)
bunların yanında ben ayranaşı çorbasını çok severim, 3-4 gün de öğünlerde sadece ondan ydim.
ben bu hafta bayağı az yemişim ya
ama havalar ısındğı için sıcak yemek yapmadım pek.yemek için uğraşmayınca fazla da bir şey olmadı öğünlerde.
belki bunların etkisi olmuştur,
hatt ben bu hfta içinde yaarım porsiyon künefe, 2 dilim tatlı kurabiye, sonra 3 tane daha aşırdım:) dün de mercimek köftesi yemiştim. bunlar dışında kaçamağım olmadı.
zaten ekmek yok, şeker yok bende.
ben normal pisıkoma dondum artık bugun yedıklerımı yazayım:)sabah 1 yumurta 1 dılım ekmek limonlu sıcak su:) öylen tavuk gıdak gıdakkkk salata möööööö:)akşam bılmıyorum çankırıya gıdıyoruz yarın yagmur duası varmış hersene oluyo orda bızde gıdıyoruz hazır ankaradayken orda ne bulursam artık az yemeye calışacam:)
Güzellikten anlamıyorlar ki illa kaçıcaksın o zaman kıymet biliyorlar
Anladım canım ama benim evde youtube açılmıyo neden bilmiyorum.Bu dansları başka sitede bulamazmıyım bide şu spor konusunda çok bilinçsizim ben ısınma hareketi falan bilmiyorum.Müziği açıyorum hoplaya zıplaya dans ediyorum sonra ip atlıyorum sonra mekik çekiyorum
kızlaaaarrr kilo bildirimimi yapıyorum
geçen hafta: 63,7
bu hafta: 63,7
yani verilen hiç bir gr bile yoook
ama dün de söyledim kaç gündür wcye çıkamıyorum
galiba wc ye çıkarsam bir kaç gr düşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?