- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
bende esenruzgar gıbı pul bıberlı yogurt yemeye baslıycam akşam yemeklerınde tok tutuyomu esenruzgarcım:)
tabi canım,istedikten sonra kullanılır,ama sıkıyo bi zaman sonra.
koşu bandı kış için çok iyi sadece.
yazın hiç mi hiç çekilmez, bi kenarda yatar:)
bence öyle yapsan kendi sağlığın açısından daha iyi olur.
evet ben de farkettim, bana da öyle oluyobi hafta fazla verince bi sonraki hafta aynı miktarda olmuyo verilen kilo.
aman bıktım ya, cidden bıktım. onu yeme bunu yeme, kilolar zar zor gidiyo zaten.
kaç aydır ne hamur işi, ne gofret. gofreti 4 aydır yemiyorum yaaaaa.
çikolata desen ayda 1-2 defa.
sebze yemekten bıktım valla.
yaşpasta istiyorum, börek, kurabiye, profiterol istiyorum ben
Ben sütaş light yoğurt var 125'er gramlık onlardan yiyorum pul biber atıp tok tutuyor valla istedikten sonra :)
Doymazsan yanına 2 yk. ev yemeği ye.
Ben dün kabak yemeği vardı, bulgurlu zeytinyağlı 2 yk. ondan koydum üzerine de 120 gramlık ev yoğurdu, üzerine de nane, pul biber oh mis yedim :)
Kışın bile yeter ya, dışarı çıkıp yürüyüş yapamayacağımıza göre.
Size bir tüyo,
Mavi-yeşil ürününün 194 kalorilik çikolatası var. Eger çok canınız çekerse ondan 2 kırık alın (64 kal.) Ya da çok gözünüz döndü oturup hepsini yiyin :)))
Ama başka şeylerden kısın tabi onu yerseniz.
Ben kalori saydığım için, öyle hepsini oturup yiyemiyorum.
Ama sütlaç felan daha çok kalorisi var söyleyeyim ama daha doyurucu o da ayrı konu.
ah esenrüzgarcım güzel diyosun da burda mavi yeşil yok malesef, ben mahrumiyet bölgesindeyim öyle her istediğimi bulamıyorum
yoksa o tüyoyu ben çok iyi biliyorum
sütlü çikolatası değil de, mavi yeşilin albeni benzeri çikolatası var, işte ona bayılıyorum
albeniden daha güzel
kızlarrr sabah yıne cok sukur 67.8 yıne aynıdayım bugun sabah yulaf galetası yaptım yedım cok yıyemedım gercekten tok tutuyor.
iş yerıme geldım 10 dk twıster yaptım.
sımdı de yesıl cay içiyorum kızlarr
Normal çikolatalardan çok bir fark yok aslında, işte şekersiz ya, tek avantajı o. Birazcık da kalorisi azdır belki. Ama çok yiyince kalorisi eşitlenir diğer çikolatalarla :)
Ben çikolataya çok alışmayayım diye 2 ısırık alıyorum. Ama her seferinde gel-git yapıyorum daha fazla yememek için :))
Belki biraz daha kilo verdikten sonra olabilir.
Aslında gündüz dondurma yiyebilsem onu daha çok tercih ederim.
Bu arada halley'in de kalorisi az. Hem de gofretli.
Ben de neye teşvik ediyorum ya seni
ben 50ye düşsem en çok çikolata yerim herhalde
şaka şaka çok yersem anında alırım kiloyu diye ödüm kopar:18:
Senin boyun benden uzun ama.
Şuanda seninle aynı gibiyiz boya göre ölçersek.
Senin yerinde olsam 1-2 kilo daha verirdim kalırdı.
Sen 50'ye düşünce çok zayıf görünmez misin ?
esenrüzgarcım benim boyum 164, tabloda yanlış olmuş, çok sonradan farkettim bende..düzeltecektim öyle kaldı.
aslında bugün aynı şeyi düşünüyodum ben de.
fazla göbeğim kalmadı, sadece birazcık çıkıntı var. o da akşama doğru oluyor, şişince :)
55 sanırım benim için ideal.
Aynen benim de öyle şimdi. Göbeğim için kilo veriyorum. Bişeyler yiyince vs. çıkıyor. Bir de alyansım yeni olmaya başladı :) Biraz daha rahat olunca tam olacak :))
Benim de boy işte 158 gibi aslında.
Senin de 1-2 kilon kaldı o zaman. Seninle hedefimize ulaşmamız yakındır :)
Kilonu korumak için düşünüyor musun bişeyler?
Kızlar giremiyorum nete,o kadar çok işim var ki bu sıralar..Rejim fena gitmiyor..
Bugün bizim oğlan okulla çikolata fabrikasına gitti,oradan bir sürü çikolata getirmiş,rengarenk..
Gel de dayan...
of kızlar ya şu dizinin fragmanında görüp duruyordum sonunda dayanamadım menemen yaptım pideyle yedim bir sürü hemde geçen hafta çok iyiydi ama bu hafta bir türlü toparlanamadım ben şimdi form çayı içiyorum
çok yedim çok pideyi yakında fırın var ordan aldım sıcak sıcak aşşağıda çocuklara vardı onlarada verdim aşşağıda başladım yemeye evde devam ettim ah ah bütün hafta uğraşıyorum bir öğün her şeyi boşa çıkarıyor işte böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?