60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tebrik ederim maxicim
Aşağı yukarı seninle aynı şeyleri yapıyoruz.
Ben yemekten önce ve sonrasında bile su içme olayına dikkat ediyorum. Yemekten hemen sonra içmiyorum su. Yarım saat öncesinde de çok içmemeye çalışıyorum.
Abur cuburu biz çocuktan dolayı eve almıyorduk yasaktı, arada eşim getiriyor eve bunları işe götür derhal diyorum :)
Kızartma hayatımızda hiç yok. Cipsle kolayla aram hiç olmadı, eve hiç girmez.
Dondurma dayanılmazlarımdandı. Şimdi yeni yemeye başladım işte. Ondan mini dondurmalardan yiyorum ama akşam yemeğinden sonra değil. Bazen işten eve gider gitmez veya haftasonu gün içinde yiyorum. Benim için akşam yemeğinin saati ne kadar erken olursa o kadar iyi.

Aslında bakıyorum da biz (ailecek) çok da sağlıksız şeyler yemiyormuşuz da beni şu çikolata ve gece geç saat abur cuburlar mahvetti aslında. Onları da bırakınca zaten herşey yoluna giriyor. Bir de benim hipotriodi çıkmıştı. İlaç kullanıyorum şimdi hormonlarım da etkilemiş olabilir kilo almamda.

Ben öğle araları yürümeyi zaten yapıyorum da, onları saymıyorum spordan :) Onlar hep hamilelikten kalma alışkanlık. (o zaman da diyet gibi besleniyordum, ağzıma yararsız şekerli hiçbişey almazdım, çok daha iradeliydim) Haftasonu da paso dışardayız ayaktayız , çocuğun peşinden koşturmaktan...

Onun dışında koşu bandı düşünebilirim bundan sonrası için. Artık bilg.ı aç deli gibi karşısında oyna hareket yap pek olmuyor.
Bir de ben alt karın hareketleri yapmayı düşünüyorum işte. Günde 10 dk. kadar yeter karın hareketlerine.
Üst karında bişey yok da alt karın pırtlayıp çıkıyor.

Sağlıklı beslenmeye devam etmeyi düşünüyorum.
Şeytan diyor ki kitabını da fazla okuyamadım.. Onu da bir ara okumam lazım. Ama tavuk alıp kendiniz besleyin diyor hatta bildiğiniz yerden civciv alın onu büyütün vs. diyor. İstanbul gibi yerde nerde yapacaz yaaaaa... Tavuk yemeyelim o zaman :'(

Son düzenleme:
kizlar merhaba
bilmem doru yere mi yaziyorum sadece dertimi anlatmam gerek birilerine
yeni basladim diyete 1 hafta oldu nerdeyse
62 kilodan 53 e dusmem lazim .cok mutsuzum
artik bole tombul tombul gezmk istemiyorum..oturup kalkarkn bile rahatsiz oluyorum..boyumda 1.59
ama gelin gorunki 1 haftadir baya siki bi diyet yapmama ragmen kilo vermemisim..
sabah tartiya ciktim ve resmen yikildim..
gunluk yediklerim inannin 500 600 kaloriyi gecmiyodur
hergun 1 saat yuruyuss..
ve hipotroid hastasiym ayni zmanda ama ilaclarimi duzenli aliyorum..en son tahlilde doktor gayet normal degerlerin demiti
eger bundan sonrada kilo ver,ezsen o senin cok yemekten kaynaklaniyo dedi
ee hani ben diyet yapiyorum ve tik yokkk
cok uzuldummm
ayrica hayatimda cok diyet yapan biriside degildimmm
sizde de bole oldumu ne kadar zaman sonra vremeye basladiniz
esimde diyo sen 1 aya anca kilo vermeye baslarsinnn
bu moralsizlikle 1 ay nasil deavm etcem bennnnn :2::2::2:

evet, her yerde tavuk beslenilmiyor malesef.bizim burda var ama hiç kesmedik daha, yumurtalarını tüketiyoruz şimdilik.
cidden, hemen hemen aynı şeyleri yapıyoruz.
bende de tiroid var, eutrox kullanıyorum ben.
tiroid olduğu için kilo vermek biraz daha zorlaşıyor..
ama imkansız değil

pilates topunu ayaklarınla kaldırıp indirmek alt karın kasları için çok iyi aklında olsun..

hiişt..sakin ol önce..
bi kere şunu aklından çıkarma bu kiloları 1 haftada almadın, 1 haftada vermeyi sakın sakın bekleme..yoksa çok hayal kırıklığı yaşarsın..
motivasyonunu sürekli yüksek tutmalısın, aksi takdirde kendini koyverip başlarsın kötü şeyler yemeye..
tiroid olması kilo vermeyi zorlaştırır ama veremezsin diye bir şey yok.
ben yaklaşık 5 aydır spor yapıyorum, düzenli besleniyorum anca anca veriyorum..

öyle 1 haftada her kes 3-5 kilo verseydi oh ne ala olurdu memleket..

1 ay beklemelisin önce, gidişata göre kendini ayarlarsın..
ama spor yapmadan diyetle kilo veremezsin, bunu unutma..

[1] acılı ezme 1/4 porsiyon 60
[2] ülker çikolatalı gofret 38gr 1 adet 208
[3] mavi yeşil light kepekli çubuk kraker (50gr) 1 paket 180
[4] Zeytinyağlı Taze Fasulye 1/2 PORSİYON 200
[5] tavuk (nuggets) 3 adet 225.9
[6] Karışık Salata 1 PORSİYON 123
[7] Kayısı Suyu 0.2 LİTRE 69.4
[8] Maydanoz 10 gr 4
[9] Yumurta (haşlanmış) 55 GRAM 86.9
[10] Beyaz Peynir 40 GRAM 100
[11] Kepekli Ekmek 3 DİLİM 165
toplamda 1422kaloritutuyor bugün yediklerim, tokum şu an ...bu akşam yeme defterini kapattım

Ben suanda fiziksel yiyiciyim ama diyete baslamadan hemen oncesinde cikolata ve pastalara karsi duygusal yiyiciydim. Tekrar oyle olmak istemiyorum insallah
bu ara ben de fiziksel yiyiciyim...ama kendimi tutmasam diğer taraf çok yakın
ben de kocaman bi çikolatalı pasta istiyorum...haziranın 16sında oğlumun dgünü var...ogün gerçekleştirmeyi düşünüyorum bu kötü emelimi

AMİNNNN. Çok teşekkür ederim canım benim.
başınız sağolsun...aynı zamanda şafak sayma bitmiş...gözünüz aydın
Kızlar giremiyorum nete,o kadar çok işim var ki bu sıralar..Rejim fena gitmiyor..

Bugün bizim oğlan okulla çikolata fabrikasına gitti,oradan bir sürü çikolata getirmiş,rengarenk..

Gel de dayan...
o ne güzel bi geziymiş öyle...

menemen masum da diğeri
hoşgeldin...her bünye bir olmaz, zamanla vereceksin eminim

ben de kocaman bi çikolatalı pasta istiyorum...haziranın 16sında oğlumun dgünü var...ogün gerçekleştirmeyi düşünüyorum bu kötü emelimi

ben de bu eylemimi haftasonu gerçekleştirsem mi diye düşünüyorum..eşim de bayadır yaş pasta istiyor benden..kendimi de onu da sevindirsem mi acabaa :)

Euthyrox'dan gunde yarim tane ben de kullaniyorum maxicim.
Ilk hipotriodiyi duydugumda cok moralim bozulmustu. Hic kilo verrmiycem sanmistim. Bana 15 kilolari vermek hayal gibiydi, soyle 3-5 kilo verebilsem diyordum ama azmedince oluyor. Cok sukur. Onemli olan koruyabilmek de tabi.

slm kızlar
ya kaç gündür siteye giremiyorum tam yazılılar bitiyo
notlar giriliyo çok yoğun geçiyo

dün giremedimn eşimin internetten film izleyeceği tuttu da neyse bugün moralim hem bozuktu hem iyiydi bozuktu çünkü geçen kontrolde kolestrolüm düşüktü bu ko ntrolde yüksek çıktı sinir oldum zaten diyetteyim salatayı bile yağsız yiyorum sanki işlemediğim bir suç üzerimde kalmış gibi hissediyorum dr. 2 ay sonra kontrolde düşmezse ilaç başlayacak iyi olmasının sebebi de arkadaşların sen iyi kilo verdin demesi .. bu güzel duyguyu tekrar yaşamak çok güzelmiş.. diyetisyen kontrolüne yarın gideceğim sonucu söylerim size....neyse gelelim menüye

[1] çay (şekersiz) (250ml) 6 bardak 6
[2] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[3] Domates 2 ADET 28
[4] Zeytinyağı 1 Y.KAŞIK 125
[5] Semizotu 2 GRAM 0.64
[6] yumurta 1 adet 80
[7] Beyaz Peynir (yağlı) 1 DİLİM 122
[8] Ayran 1 ADET 92
] Eti Form Light Bisküvi 1 ADET 16.9
[12] Eti Form Çörekotlu Kepekli Bisküvi 4 ADET 58
[13]
[14] Tarhana Çorbası 1 KASE 290
[15] Elma 2 ADET 120
[16] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5
[17] Yürümek (Asfalt) 30 dak 146.4
[18] CEVİZ 2 adet 54
[19] Milkten Sürülebilir Beyaz Peynir 20 GRAM 53.4
[20] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM
1249,54 kalori

bu bizim diyet konularının diyet soru cevap başlığında bir diyetisyenin topiği var bence kafamıza takılanları sorabiliriz baştan sona okudum da bence çok faydalı .. bi göz atmanızda fayda var bilginize...

hangi dizi merak ettim menemeni ben de çok severi hatta ara da yapar yerim cambazcım bence sen o fırının önünden bile geçme çünkü o fırınlarda ekmekler hep taze ve sıcak oluyor ben tam buğday ekmeği alıyorum ama hiç ısıtmam çünkü biliyorum ki ısıtırsam daha çok yerim yemesem de aklımda kalır.

nurgül yeşilçayın yeni dizi fragmanında yapıyor menemen sultan dizinin adı,o kadar çok yayınladılarki fragmanı dizi başlamadan bir bıkkınlık geldi bile diziden

ben yarın yine oruç tutucam kızlar hem regaip kandili hemde biraz nefsimi terbiye ediyim bu fırsatla canım saçma sapan şeyler istiyor çünkü son günlerde

hic olmazsa bi 100 200 grmcik verseydim oda yok
hergun yuruyorum hizli tempoda en az 1 saat
beklemkyn baska care yok anlasilann

selamm ben yenı dogum yaptım 26 gun olduu dogumdan bu yana tam 8 kılo verdım ama daha vereck 10 kılom duruoo fazla kılo aldım gebelıkte 56 ıle hamıle kaldım 74 ıle doguma gıttım suan 66 kıloyumm aslında ıstahım hıc yok ama gecelerı hıc uyumadıgım ıcın agzıma cıkolata fln atıorumm enerjı olsun dıyee böe gıderse tombıs bı hatun olarak kalcamm acılen sıkı bı rejıme gırmem lazımm emzıremıorum cocugumu ztnn barı kıloları vereyım...

ben aslında zayıfdan biraz daha tombul yapılıydım çocukluğumda, bende doğuştan var tiroid.
ergenlik dönemlerinde falan kilo almaya çok meğilliydim ama ben oldum olası ekmek tarzı şeyer yemediğim için sınırda kaldım hep.
ben 150 mg. kullanıyorum, anca yetiyo bana.
100 mg kullansam bile uykum oluyo, sabahları kalkmakta zorlanıyorum.
biraz zor veriyoruz ama veriyoruz ya :)
tiroidli olmayanlar bile zor veriyo baksana, biz bayağı yol katettik bu hadisede:)

hic olmazsa bi 100 200 grmcik verseydim oda yok
hergun yuruyorum hizli tempoda en az 1 saat
beklemkyn baska care yok anlasilann

ne güzel yürüyomuşsun, devam et.
önce vücudun toparlanmaya başlıcak.olmayan kıyafetlerin olur ama tartıda kilo verdiğini göremeyebilirsin ilk zamanlar.
aman aman yürümeyi bırakma sakın.
zamanla vereceksin emin ol:)
ben 2 ay falan 60larda direndim, bi türlü inemedim aşağıya, şimdi yavaş yavaş iniyorum.
ama sabır göster lütfen.

güle güle büyüt evladını daha yeni doğum yapmışsın ne bu kilo vermendeki acele neden emzirmiyorsun bebeğini merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…