güle güle büyüt evladını daha yeni doğum yapmışsın ne bu kilo vermendeki acele neden emzirmiyorsun bebeğini merak ettim
ben aslında zayıfdan biraz daha tombul yapılıydım çocukluğumda, bende doğuştan var tiroid.
ergenlik dönemlerinde falan kilo almaya çok meğilliydim ama ben oldum olası ekmek tarzı şeyer yemediğim için sınırda kaldım hep.
ben 150 mg. kullanıyorum, anca yetiyo bana.
100 mg kullansam bile uykum oluyo, sabahları kalkmakta zorlanıyorum.
biraz zor veriyoruz ama veriyoruz ya :)
tiroidli olmayanlar bile zor veriyo baksana, biz bayağı yol katettik bu hadisede:)
ne güzel yürüyomuşsun, devam et.
önce vücudun toparlanmaya başlıcak.olmayan kıyafetlerin olur ama tartıda kilo verdiğini göremeyebilirsin ilk zamanlar.
aman aman yürümeyi bırakma sakın.
zamanla vereceksin emin ol:)
ben 2 ay falan 60larda direndim, bi türlü inemedim aşağıya, şimdi yavaş yavaş iniyorum.
ama sabır göster lütfen.
selamm ben yenı dogum yaptım 26 gun olduu dogumdan bu yana tam 8 kılo verdım ama daha vereck 10 kılom duruoo fazla kılo aldım gebelıkte 56 ıle hamıle kaldım 74 ıle doguma gıttım suan 66 kıloyumm aslında ıstahım hıc yok ama gecelerı hıc uyumadıgım ıcın agzıma cıkolata fln atıorumm enerjı olsun dıyee böe gıderse tombıs bı hatun olarak kalcamm acılen sıkı bı rejıme gırmem lazımm emzıremıorum cocugumu ztnn barı kıloları vereyım...
günaydın sanatçı arkadaşlarım
2 gündür eşime kahvaltı hazırlayamadım, bugün telafi etmek adına patates kızartıyorum.normalde hafta içi bizim evde kızartma olmaz:)
sabah 1 bardak suyumu içtim, ardından sıcak ballı limonlu suyumu içtim.
dün akşam da yatmadan içmiştim.
buna devam ediyim bakalım 1 ay falan..
9da kahvaltımızı yapıcaz ama ben patates kızartmasını az yemeye çalışcam, eğer çok kaçırırsam spor saatimi artırmayı düşünüyorum :)
öpüldünüz kızlaar:)
Kızlar günaydın,
Dün görümcemin düğünü için kıyafet almaya gittim.Veeeee 38 beden aldımmm....
Vallahi anlamadım.Bayana 40 beden dedim hani kilo verdim ya o açıdan 40 anca olur diye düşündüm verdi giydim aaa bol geliyor bayan birde 38 deneyin dedi yok artık dedim ben senelerdir o bedenin varlığından habersizimGiydim ve oldu vallahi kızlar bende eşimde inanamadık Dedim kalıbındandır diye her 38 olacak diye bir kural yok demekki bunu benim moralim yerine gelsin diye biraz bol dikmişler..O gazla vallahi ilk kez gece yarım saat twister ve mekik hareketi yaptım
Sabah : 2 küçük dilim tam tahıllı ekmek + 1 dilim kaşar peyniri + çay
Günaydın arkadaşlar,
Ben de dün düşük bir kalori ile tamamladım günü. Ama artık egzersiz yapamıyorum kızlar akşamları. Bizim oğlan hırçın bugünlerde memeyi bıraktık ya, bana trip yapıyor. Çok fazla ilgilenemesem de yorgun argın gidiyorum ama hiç olmadı spor yapmıyorum. 2-3 hafta böyle oluruz.
Bugün sabahki yediklerim:
1 dilime yakın üzümlü kek + 1 mini salatalık + çay
erken yedim o yüzden bir de akşam yemektense sabah yedim keki. Annem yapmış tarçınlı mis gibi koktu, ben de işe getirdim sabah erken yiyeyim bari diye.
Herkese güzel ve az kalorili bir gün diliyorum...
günaydın canım
ahh canım umarım dişlerde çok zorlanmazsın ..
annenle aynı evde misin canım sen?
selamm ben yenı dogum yaptım 26 gun olduu dogumdan bu yana tam 8 kılo verdım ama daha vereck 10 kılom duruoo fazla kılo aldım gebelıkte 56 ıle hamıle kaldım 74 ıle doguma gıttım suan 66 kıloyumm aslında ıstahım hıc yok ama gecelerı hıc uyumadıgım ıcın agzıma cıkolata fln atıorumm enerjı olsun dıyee böe gıderse tombıs bı hatun olarak kalcamm acılen sıkı bı rejıme gırmem lazımm emzıremıorum cocugumu ztnn barı kıloları vereyım...
ben de kabine girdim, abiye deneyeceğim, eşime de göya söylemiyorum 42 beden olduğumu ama 38den başladım olmadı verdim, 40ını istedim, 40ı denedim olmadı daha büyüğünü istedim daha büyüğü kalmamış dedi pis kadın kocamın yanında beni rezil ettiKızlar günaydın,
Dün görümcemin düğünü için kıyafet almaya gittim.Veeeee 38 beden aldımmm....
Vallahi anlamadım.Bayana 40 beden dedim hani kilo verdim ya o açıdan 40 anca olur diye düşündüm verdi giydim aaa bol geliyor bayan birde 38 deneyin dedi yok artık dedim ben senelerdir o bedenin varlığından habersizimGiydim ve oldu vallahi kızlar bende eşimde inanamadık Dedim kalıbındandır diye her 38 olacak diye bir kural yok demekki bunu benim moralim yerine gelsin diye biraz bol dikmişler..O gazla vallahi ilk kez gece yarım saat twister ve mekik hareketi yaptım
canlarım ciğerlerim,
kilo veren güzel bayanlar...
ne yazık ki ben sizden biri değilim hızla verdiklerimi alıyorum çünkü yemeyi kesemiyorum.
regl olucam sandım yedikçe yedim ama tık yok, 3 ay oldu neredeyse, test de yaptım acaba bebek mi diye ama negatif çıktı, zaten bebek falan olsa ben çok kötü olurdum herhalde diye düşünüyorum. Ailemin kadınları ne yazık ki hep hastanede serumlarla geçiriyorlar ilk 3 ayı.:18:
neyse yani 66 oldum yine, bugün de oruçluyum ramazana hazırlık olsun diye denedim bakalım hem kandil.
regaip kandilimiz mübarek olsun inşallah, hayırlar getirsin.
kızlar ramazanda diyet nasıl yapılıyor?:44:
ben hep kilo alırım ramazanda.
iftarda çok yemeyip sonrasında sürekli yersem akşam akşam yemiş oluyorum ne diyorsunuz bu duruma? nasıl olmalı?
bir de evlilik yıldönümümüz yaklaşıyor, ilk kez kutlayacağız daha. eşime gerçekten değişik bir sürpriz yapmak istiyorum ne yapabilirim? fikir verirseniz özelden veya burdan çooook mutlu olurum
Kızlar günaydınnnn... Kandiliniz mübarek olsun. Bugün hava çok güzel. Güzel bir gün geçirelim İNŞALLAH!
Dün akşam dışarıdaydım o yüzden kepek ekmeğine beyaz peynirli tost yedim akşam yemeği olarak.
Bi de 1 dilim karpuz yedim. Gerçi karpuz biraz geç saatte oldu o yüzden kötü oldu
Sabah 4 dilim light kaşar peynir(beyaz peynirim btmişti normal yememek için kaşar yedim bu sabah)
yarım dilim karpuz
1 haşlanmış yumurta
1 kepek ekmeği
1 kupa kayısılı form çayı
hayırlı olsun cnaım, sağlıkla büyüt inş.
daha çok yeni yapmışsın doğumu, bence zamanla verirsin, dert etme.
ben de kabine girdim, abiye deneyeceğim, eşime de göya söylemiyorum 42 beden olduğumu ama 38den başladım olmadı verdim, 40ını istedim, 40ı denedim olmadı daha büyüğünü istedim daha büyüğü kalmamış dedi pis kadın kocamın yanında beni rezil etti
ben dana gibi olmuşum yaaaaaaaaaaaa
karnım aç
Canım Allah kabul etsin. Ne güzel oruçlusun. Bence ilk iftarını açarken hafif bişeyler ye. Hatta meyveni de yiyebilirsin ilk olarak. Şöyle yarım saat sonra da ana yemeği ye. Bir de gece güzel bir kahvaltı yap yeter. Yumurta felan ye , tok tutar. Ben böyle yapmayı düşünüyorum ramazanda ama bilemiyorum tabi nasıl olacak..
Evlilik yıldönümüne de güzel bir hediye al yeter...
Dışarda yemeğe çıkmayacak mısınız o gün ?
canlarım ciğerlerim,
kilo veren güzel bayanlar...
ne yazık ki ben sizden biri değilim hızla verdiklerimi alıyorum çünkü yemeyi kesemiyorum.
regl olucam sandım yedikçe yedim ama tık yok, 3 ay oldu neredeyse, test de yaptım acaba bebek mi diye ama negatif çıktı, zaten bebek falan olsa ben çok kötü olurdum herhalde diye düşünüyorum. Ailemin kadınları ne yazık ki hep hastanede serumlarla geçiriyorlar ilk 3 ayı.:18:
neyse yani 66 oldum yine, bugün de oruçluyum ramazana hazırlık olsun diye denedim bakalım hem kandil.
regaip kandilimiz mübarek olsun inşallah, hayırlar getirsin.
kızlar ramazanda diyet nasıl yapılıyor?:44:
ben hep kilo alırım ramazanda.
iftarda çok yemeyip sonrasında sürekli yersem akşam akşam yemiş oluyorum ne diyorsunuz bu duruma? nasıl olmalı?
bir de evlilik yıldönümümüz yaklaşıyor, ilk kez kutlayacağız daha. eşime gerçekten değişik bir sürpriz yapmak istiyorum ne yapabilirim? fikir verirseniz özelden veya burdan çooook mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?