60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün güne güzel başladım sanırım ondan böyle bi günaydın yazdım :) Günlerimiz her zaman böyle aydın olsun.
Ben de sizin şu dengeleme olaylarınıza hastayımm. Çünkü ben kek kokusu alıp yemeye yeltensem 1 dilimle kurtulamaz elimden :)
Yarısını yerim Sonra da rejim gider yok akşama az yiyim filan yapıp dengeleyemem maalesef :/
Sabah ev poğaçaları gözüme nasıl güzel gözüktü anlatamam içim gitti. Alıcaktım nefsim körelsin diye bi tane ama vazgeçtim çünkü 1 taneden hiç bişi anlamıcam boşuna kalori. Yedin mi 4 tane filan yicen şöyleee :) Ondaki yağda başka bişey de yok tabi :)
Benim için hamur işi pasta kek o tarz şeyler olsun hiç bıkmam sınırsız bi şekilde yerim. Kilo almamın sebebi bu zaten öyle yemek filan aramam normalde bunlarla beslendiğim için kilo alıorum. Normal olarak

eşimin de ramazanda kesiliyor ama bana hiç yaramaz nedense hep kilo alırım
sağolasın canım aminnnnnnnnnnnnnnnn ne güzel dua ettin. Allah razı olsun canım cümlemize inşallah.

amin wishçim sağolasın.
tamam çorba yapayım çorba içerim, ıspanak yaptım bi de onu yerim inş.

Malum yarın cuma sabahı kilo bildirim günü
Kendime bahane oluşturuyorum işte :)

Merhaba arkadaşlarrr...

Regaip kandiliniz mübarek olsun.Oruçlu olan arkadaşlarımıza Rabbim sabırlar versin ve kabul etsin...

kızlar diyetisyen varmış konuların birinde onu okuyordum galiba artık kilo veremememin nedenini buldum ben çok düşük kalorili bir diyetle verdim 12 kiloyu şimdi çok az arttırınca bile o zaman yediklerimi kilo alıyorum galiba o yüzden 2 aydır veremiyorum kilo şu kilo cetvelimide düzeltıcem daha önce verdiğim kilolarıda dahil edicem böyle gördükçe daha çok moralim bozuluyor, en azından diğerlerinide eklersem cetvele o kadarı verdim kalanıda veririm diye düşünürüm belki bir umut işte

Şekerim daha ne istiyorsun:) Biz şurada 2 kilo için uğraşırken sen tam 12 kilo vermişsin.
Valla sende bu azim varken şaşmazsın hedefi.Verdiklerin için tebrikler vereceklerin içinde kolaylıklar:)

Şekerim daha ne istiyorsun:) Biz şurada 2 kilo için uğraşırken sen tam 12 kilo vermişsin.
Valla sende bu azim varken şaşmazsın hedefi.Verdiklerin için tebrikler vereceklerin içinde kolaylıklar:)

haklısın gitti 12 kilo ama çok uğraşıyorum fakat 2 aydır yine aynı hep aynı veremiyorum malesef

vaaaay wishcim tebrik ederim seni şeytanın bacağını sen de kırdın sonundaa.
canım 38le 40 arasında bayağı fark var, o giydiğinin kalıbı büyüktür diye düşünme..
bal gibi 38 olmuşsun sen işte

sağol canım, ama benim ki geçenlerden değil:)
vücudum o hormonu üretmiyor, ölene kadar eutrox'a bağlıyım ben

kızlar söylemesi ayıp kızartmam çok güzel olmuş
aslında kızartmadan ziyade domates sosum çok güzel olmuş
hemen size tarifini veriyim denemeyenler varsa mutlaka denesin,

domateslerden önce kırmızı biberi çok küçük kıydım, tavla zarının 4/1 i olacak şekilde.
minnacık yani:)
tavada önce krmızı biberle bol sarımsağı kavurdum, kırmızı biberler yumuşayana dek. sonra domatesi attım, pulbiber,karabiber,nane. enfes oldu
sonuç kızartmayı fazla kaçırmış oldum, pişman değilim ama yarın da tartı günü :18: neyse yaaa hallederik

selam kızlar nasılsınız bakalım"

decembercim iyiyiz, seni sormalı.sen nasılsın

ayyy o tür keklere bayılırım.
söylemesi ayıp keklerim de enfes olur
neyse sabah yemişsin çoktaaaaaan eritmişsindir onu esencim

madamcım, sen zaten ortalıklarda olmadığında ben anlıyorum ki yine kendini yemeye verdin
olmuyor ama böyle
hani zayıflayacaktık
nerde bebiş

yersen öyle 44 bile olursun sen bu gidişle :44:
ben bile senden çok düşünüyorum seni be allah allah
ver şu kilolarını artık
44 beden bikini de hiç güzel olmaz he onu da söyleyim

bu arada yıldönümün için aklıma bişey gelmedi, kendine seksi bi gecelik alabilirsin eşin daha mutlu olur

Allah kabul etsin canım.Ayyy dolmaya bayılırım özellikle kırmızı biber dolmasına

Benimde geçen hafta senin gibiydi moralim yedimde yedim ama bu hafta toparladım sıkma canını toparlarsın.

Öğle : Ezogelin çorba + Izgara et + Marul salata + Yoğurt

Patates kızartması vardı sadece bir tane tattım o kadar kalanını arkadaşa verdim.

Kizlar nasilsiniz? Sizi cok ozledim:) birkac gundur kendimi derse verdim pek firsatim olmuyor yazmaya 1 hazirandan sonra biraz rahatlayacagim ve 8 hazirandan sonra da cok rahatlayacagim. Beni unutmayin sekerler o zamana kadar:) bir iki haftacik:)
Bu arada madam gibi ortadan kaybolunca kendimi yemege vermiyorum! Madam bu gonderme sanaydi...
Dikkat etmeye calisiyorum bu arada kizlar yediklerime ama su sinavlar bitsin kendimi diyete ve spora adicam!
Coooooook opuyorum sizi.
Wish seni de tebrik ederim canım:)
Maximacim androidlige devam bu hafta da
Coooooook opuyorum sizi.

maximaculpa

Dr.banada EUTHYROX 50 MCG verdi yaklaşık bir ay kullandım sonra bıraktım hatalıyım 2 yıldır içmediğim gibi kontrolede gitmedim.Nodüller var 5 tane ilacı kullanmadığım için büyümüş olabilirler ama yaaa ben ilaç kullanmayıda dr.a gitmeyide sevmiyorum.Hasta olduğumda bile sadece bitki çayları içiyorum.Bana özel tuz vermişti.Lahana ve bir sürü şey saymıştı yemeyeceksin diye offff aklıma getirdiniz

Kızlar yoğurda zerdeçal, zencefil ve tarçın koymak yararlıymış kilo verdiriyor demiştiniz ama zararları da ve kullanılmaması gereken zamanlar varmış.
Aklınızda olsun.
Herşey herkese yararlı değil işte...

Selam kızlar,aynı koşuşturmam sürüyor..
Az önce geldim Eminönünden,oğluşa kek attım hemen fırına ,kendimi de buraya..

Esencim yazını okudum,çok teşekkürler..

Ben bıraktım bu karışımı yemeyi.
İlk bir-iki gün barsaklarıma bayağı yaradı,sonrasında aşırı derecede şişkinlik ve ağrı yaptı bana..
Öyle ki yürümekte zorlandım ağrıdan,ki ben günde bir kere yiyordum..

Neyse benim ev de şu an kek kokularıyla dolmuş durumda ama asla yemeyeceğim,malum yarın tartı günü..

Canım yoğurt çorbası istiyor,gideyim de yapayım bari...:))))

Ben de bugün tam da zerdeçal almıştım :)
Birkaç defa ben de deneyeyim bari.
Tadını da sevmek lazım aslında.
Pul biberli yoğurda ben bayılıyorum.

Yine ne işin var canım eminönünde ? Sünnet hazırlıkları bitmedi mi ?
Ne güzel kek atıyosun, yoğurt çorbası pişiriyosun maşallah sana
Ben de ikindin ara olarak şu mavi-yeşilin sütlü çikolatasından yedim ilk defa bitirdim hepsini.
Şuanda çok tokum.
Akşam da pul biberli yoğurt canım çekiyor aslında.
Zerdeçallıyı başka zaman deneyeyim olmazsa..
Hadi afiyet olsun lunacım :)
Bu arada senin oğlan kaç yaşında ?

ya bu hafta hiç dikkat edemedim yarın tartılma günü 3,5 atıyorum zaten geçen hafta da verememiştim ya cnm çok sıkılıyo

excitycim allah sabır versin canım hiç sevmem ders çalışmayı :)
600 gr verdim ama inşallah bugünkü kızartma beni mahvetmemiştir, 2 saat yürücem birazdan anca eritirim:)
ben de seni çook öptüm şeker:)

çok yanlış yapıyosun, tiroid hormonu sadece metabolizmaya etki etmiyor.senin tüm yaşamsal faaliyetin için çook çok önemli.ilacını al mutlaka. öyle bitki çaylarıyla geçip hafifleyecek bir hastalık değil bu.
vücudun hormon üretmiyor, ilaçtan almak zorundasın o hormonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…