Ne kadar pozitif bir günaydın demişsin Ecus'cum. Sana da güzel bir gün diliyorum :)
Yediklerine de ne kadar dikkat ediyorsun maşallah.
Ben bugün 1 dilime yakın kek yedim sabah çayla, bir de minicik salatalık yedim.
Bugün böyle :)
Akşamdan koktu kek napim sabah yiyeyim bari dedim getirdim.
O bir dilimcik kek'i dengelemeye çalışırım artık akşama kadar :)
Neden moralini bozuyorsun canım.Tartıya takılı kalma benim de tartı da çok fark eden yok ama görünüşte var.
Mesela rahatça kapatıyorum kotlarımın düğmelerini otururken açmak zorunda kalmıyorum:)
Hem kilo vermekten önce sağlıklı beslenmen gerektiğini göz önünde tut.En azından bunu öğreniyoruz.
Allah kabul etsin orucunu.Ve sağlıklı hamilelik sağlıklı bebek nasip etsin rabbim sana.
Ramazanda benim daha iştahım kesiliyor:) Gün içinde neler hayal ediyorum akşam çorbayla kesiliyorum
Tüm oruç tutan arkadaşlarım Allah kabul etsin.
Madam'cım bence çorba iç önce o zaten keser iştahını sonra az az ekmeksiz yemeklerden ye sahurdada yumurta domates biber yani hafif ama tok tutucu bir kahvaltı yap geçen sene ben öyle yaptım ramazanda hiç kilo almadım vermedimde tabi :26:
Bugün güne güzel başladım sanırım ondan böyle bi günaydın yazdım :) Günlerimiz her zaman böyle aydın olsun.
Ben de sizin şu dengeleme olaylarınıza hastayımm. Çünkü ben kek kokusu alıp yemeye yeltensem 1 dilimle kurtulamaz elimden :)
Yarısını yerimSonra da rejim gider yok akşama az yiyim filan yapıp dengeleyemem maalesef :/
Sabah ev poğaçaları gözüme nasıl güzel gözüktü anlatamam içim gitti. Alıcaktım nefsim körelsin diye bi tane ama vazgeçtim çünkü 1 taneden hiç bişi anlamıcam boşuna kalori. Yedin mi 4 tane filan yicen şöyleee :) Ondaki yağda başka bişey de yok tabi :)
Benim için hamur işi pasta kek o tarz şeyler olsun hiç bıkmam sınırsız bi şekilde yerim. Kilo almamın sebebi bu zaten öyle yemek filan aramam normalde bunlarla beslendiğim için kilo alıorum. Normal olarak
kızlar diyetisyen varmış konuların birinde onu okuyordum galiba artık kilo veremememin nedenini buldum ben çok düşük kalorili bir diyetle verdim 12 kiloyu şimdi çok az arttırınca bile o zaman yediklerimi kilo alıyorum galiba o yüzden 2 aydır veremiyorum kilo şu kilo cetvelimide düzeltıcem daha önce verdiğim kilolarıda dahil edicem böyle gördükçe daha çok moralim bozuluyor, en azından diğerlerinide eklersem cetvele o kadarı verdim kalanıda veririm diye düşünürüm belki bir umut işte
Şekerim daha ne istiyorsun:) Biz şurada 2 kilo için uğraşırken sen tam 12 kilo vermişsin.
Valla sende bu azim varken şaşmazsın hedefi.Verdiklerin için tebrikler vereceklerin içinde kolaylıklar:)
Kızlar günaydın,
Dün görümcemin düğünü için kıyafet almaya gittim.Veeeee 38 beden aldımmm....
Vallahi anlamadım.Bayana 40 beden dedim hani kilo verdim ya o açıdan 40 anca olur diye düşündüm verdi giydim aaa bol geliyor bayan birde 38 deneyin dedi yok artık dedim ben senelerdir o bedenin varlığından habersizimGiydim ve oldu vallahi kızlar bende eşimde inanamadık Dedim kalıbındandır diye her 38 olacak diye bir kural yok demekki bunu benim moralim yerine gelsin diye biraz bol dikmişler..O gazla vallahi ilk kez gece yarım saat twister ve mekik hareketi yaptım
Sabah : 2 küçük dilim tam tahıllı ekmek + 1 dilim kaşar peyniri + çay
Senin demek küçüklükten var tiroid. Benim hamileyken az bir yüksek çıkmıştı, şimdi de işte doğumdan 2.5 sene sonra çıktı. Ben 25'likten yarım alıyorum, benimki çok ilerlemiş değil. Ona rağmen epey farkettiriyor kilo alımında felan. Geçmiş olsun canım. İnşallah geçer... Ve de tebrik ederim seni kilo verebilmen konusunda.
Günaydın, kızartmayı fazla kaçırma bakalım
Bizim de dün öğlen menüde kızartma yerine zeytinyağlı karnabahar salatası varmış. Havalara uçtum. Hem çok severim hem de kalorisi düşük.
selam kızlar nasılsınız bakalım"
Günaydın arkadaşlar,
Ben de dün düşük bir kalori ile tamamladım günü. Ama artık egzersiz yapamıyorum kızlar akşamları. Bizim oğlan hırçın bugünlerde memeyi bıraktık ya, bana trip yapıyor. Çok fazla ilgilenemesem de yorgun argın gidiyorum ama hiç olmadı spor yapmıyorum. 2-3 hafta böyle oluruz.
Bugün sabahki yediklerim:
1 dilime yakın üzümlü kek + 1 mini salatalık + çay
erken yedim o yüzden bir de akşam yemektense sabah yedim keki. Annem yapmış tarçınlı mis gibi koktu, ben de işe getirdim sabah erken yiyeyim bari diye.
Herkese güzel ve az kalorili bir gün diliyorum...
canlarım ciğerlerim,
kilo veren güzel bayanlar...
ne yazık ki ben sizden biri değilim hızla verdiklerimi alıyorum çünkü yemeyi kesemiyorum.
regl olucam sandım yedikçe yedim ama tık yok, 3 ay oldu neredeyse, test de yaptım acaba bebek mi diye ama negatif çıktı, zaten bebek falan olsa ben çok kötü olurdum herhalde diye düşünüyorum. Ailemin kadınları ne yazık ki hep hastanede serumlarla geçiriyorlar ilk 3 ayı.:18:
neyse yani 66 oldum yine, bugün de oruçluyum ramazana hazırlık olsun diye denedim bakalım hem kandil.
regaip kandilimiz mübarek olsun inşallah, hayırlar getirsin.
kızlar ramazanda diyet nasıl yapılıyor?:44:
ben hep kilo alırım ramazanda.
iftarda çok yemeyip sonrasında sürekli yersem akşam akşam yemiş oluyorum ne diyorsunuz bu duruma? nasıl olmalı?
bir de evlilik yıldönümümüz yaklaşıyor, ilk kez kutlayacağız daha. eşime gerçekten değişik bir sürpriz yapmak istiyorum ne yapabilirim? fikir verirseniz özelden veya burdan çooook mutlu olurum
hayırlı olsun cnaım, sağlıkla büyüt inş.
daha çok yeni yapmışsın doğumu, bence zamanla verirsin, dert etme.
ben de kabine girdim, abiye deneyeceğim, eşime de göya söylemiyorum 42 beden olduğumu ama 38den başladım olmadı verdim, 40ını istedim, 40ı denedim olmadı daha büyüğünü istedim daha büyüğü kalmamış dedi pis kadın kocamın yanında beni rezil etti
ben dana gibi olmuşum yaaaaaaaaaaaa
karnım aç
merhaba arkadaşlar hiç keyfim yokgeçen hafta verdiğim kiloyu geri aldım sanırım bugün oruçluyum zaten akşam geç yiyicem yani yarın eksilerde değil artılarda çıkıcam muhtemelen akşam yemeğide dolma yapıcam
Eki Görüntüle 427004
Kızlar yoğurda zerdeçal, zencefil ve tarçın koymak yararlıymış kilo verdiriyor demiştiniz ama zararları da ve kullanılmaması gereken zamanlar varmış.
Aklınızda olsun.
Herşey herkese yararlı değil işte...
Selam kızlar,aynı koşuşturmam sürüyor..
Az önce geldim Eminönünden,oğluşa kek attım hemen fırına ,kendimi de buraya..
Esencim yazını okudum,çok teşekkürler..
Ben bıraktım bu karışımı yemeyi.
İlk bir-iki gün barsaklarıma bayağı yaradı,sonrasında aşırı derecede şişkinlik ve ağrı yaptı bana..
Öyle ki yürümekte zorlandım ağrıdan,ki ben günde bir kere yiyordum..
Neyse benim ev de şu an kek kokularıyla dolmuş durumda ama asla yemeyeceğim,malum yarın tartı günü..
Canım yoğurt çorbası istiyor,gideyim de yapayım bari...:))))
Kizlar nasilsiniz? Sizi cok ozledim:) birkac gundur kendimi derse verdimpek firsatim olmuyor yazmaya 1 hazirandan sonra biraz rahatlayacagim ve 8 hazirandan sonra da cok rahatlayacagim. Beni unutmayin sekerler o zamana kadar:) bir iki haftacik:)
Bu arada madam gibi ortadan kaybolunca kendimi yemege vermiyorum! Madam bu gonderme sanaydi...
Dikkat etmeye calisiyorum bu arada kizlar yediklerime ama su sinavlar bitsin kendimi diyete ve spora adicam!
Coooooook opuyorum sizi.
Wish seni de tebrik ederim canım:)
Maximacim androidlige devam bu hafta da
Coooooook opuyorum sizi.
maximaculpa
Dr.banada EUTHYROX 50 MCG verdi yaklaşık bir ay kullandım sonra bıraktım hatalıyım 2 yıldır içmediğim gibi kontrolede gitmedim.Nodüller var 5 tane ilacı kullanmadığım için büyümüş olabilirler ama yaaa ben ilaç kullanmayıda dr.a gitmeyide sevmiyorum.Hasta olduğumda bile sadece bitki çayları içiyorum.Bana özel tuz vermişti.Lahana ve bir sürü şey saymıştı yemeyeceksin diye offff aklıma getirdiniz
Az önce öğle yemeğimi yedim.
Izgara tavuk ve azıcık salata. Doymuşum gibi yaptım, nedense doymadım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?