kimse cevap vermedi. yok mu ki ? :)
selam VİRÜStabii ki paylaşırım zaten işyerinde de paylaşıyorum diyetisyenimin söylediğine göre kalsiyum almayınca yağları yakamıyormuşuz yani her öğünde ve ara öğünlerde yoğurt tüketmek lazım ben ara öğünler de 1 çay bardağı ana öğünlerde 1 su bardağı kadar yoğurt tüketiyorum elimden geldiğince bir de suyu ve yürüyüşü ihmal etme dedi bu ara da suyu bardak bardak içmek gerekiyormuş bir defada 250 ml veya daha fazla içmek mideyi genişletiyormuş.ara ara ve yudum yudum içmek gerekiyormuş hatta ağızda biraz bekletmek tükrük bezleri içn faydalıymış VİRÜSoturarak içmek gerekiyormuş ayakta içildiğinde su midede kalmadan direk bağırsağa geçiyormuşVİRÜS:99::99:Günaydın kızlar,
Haftasonu piknik vardı okulumuzun börekler sarmalar kekler poğaçalar neler neler ama inan azıcık azıcık tattım hepDedim diyette olmasaydım ahhh ahhh ama yinede yemedim öyle eskisi gibi köfteleri ekmek arası yapmışlardı çıkarttım tabaktan yedim.Demişlerdir ne kibar yarabbim diye bilseler kibarlıktan değil o yarım ekmeğin bana kazandırdıklarını vermek için ne kadar çaba sarfettiğimi
Canım diyetisyenin yağ yakma konusundaki tavsiyelerini bizimlede paylaşırmısın?
Allah tamamına erdirsin canım çok sevindim bir ömür mutluluklar dilerim.
merguancım hayırlı olsun canım kimbilir nasılda heyecanlısındır:)
canım çok teşekkürler darısı başına canım güzel heyecanlı koşturmalı günler seni bekliyor
hoşbuldum:)
küçüklükten beri kiloluydum ben 4 yıl öncede 76'dan 60'a düştüm. 2 yıldır da 60'dan 50'ye düşmeye çalışıyorum işte ama yalnız olmuyor bir türlü.. böyle sizlerle olucak inşallah :) hemeen ilk menümü yazıyım o zaman ben :)
sabah:2 dilim tahıllı ekmek,1 kk peynir,1 yumurta,4 zeytin,1 sb rezene çayı
öğle:1.5 avuç et dönerli,1 dilim tahıl ekmekli salata,1 sb ayran
ara:1 elma,1 küçük kase yoğurt
akşam:1 tabak ıspanak yemeği,4 kaşık yoğurt
ara: 1elma yerim.
su:3 litre
3 büyük bardak yeşilçay
spor:6/10 30dayshred,6/21callanetics,8 dk karın egzersizi yaptım.. fazla değildir inşallah :)
sizde kendinizden bahsetseniz tanışsak :)
selam VİRÜStabii ki paylaşırım zaten işyerinde de paylaşıyorum diyetisyenimin söylediğine göre kalsiyum almayınca yağları yakamıyormuşuz yani her öğünde ve ara öğünlerde yoğurt tüketmek lazım ben ara öğünler de 1 çay bardağı ana öğünlerde 1 su bardağı kadar yoğurt tüketiyorum elimden geldiğince bir de suyu ve yürüyüşü ihmal etme dedi bu ara da suyu bardak bardak içmek gerekiyormuş bir defada 250 ml veya daha fazla içmek mideyi genişletiyormuş.ara ara ve yudum yudum içmek gerekiyormuş hatta ağızda biraz bekletmek tükrük bezleri içn faydalıymış VİRÜSoturarak içmek gerekiyormuş ayakta içildiğinde su midede kalmadan direk bağırsağa geçiyormuşVİRÜS:99::99:
Evet ben de biraz tırstım, dedim acaba 3-4 tane mi yapsam çocuğu
Benim de bir tane kardeşim var, bana kalsa o bile yetmiyor. Ama benim çocuk yapmadan önce anneme sormam lazım :))))
Kadıncağızı 1 senedir hapis tuttuk. Babam deseniz bu yaştan sonra bekar hayatı yaşıyor. Daha ne kadar dayanırlar , hele ikinci çocuk vs. bilemiycem !
Bu türlü konular tek benim karar verebileceğim şeyler değil.
Bakıcılar da malum...
Ha iyileri vardır da bize rastlamamıştır o da ayrı konu.
Neyse konunun yeri burası değil fazla uzatmayayım :)
Nasip diyelim...
Herkesin şartları vs. farklı.
Sen çalışmıyor musun wish?
Teşekkür ederim canım su konusunda aklıma kızım geldi cimcimeye kreşte öğretmeni söylemiş oturarak içmezsen direkt bağırsaklarına gider diye şimdi evde her su içene aynı şeyi söylüyor
Bu arada beni neden VİRÜS yaptın yaaa ben wish'im
Çalışıyorum canım muhasebeciyim
merhaba kızlar..ben de katılmak istiyorumaranıza..kalori sayımı yapanlarda da varım sorun olmaz dimi?
günaydın kızlarrr nasılsınz bakalım?
dün çok sancım vardı iştahımda yoktu o yüzden çok az çorba ve 1 biber dolması
1 dilimden az beyaz ekmek ..
güzel br kahvaltı yaptım 2 dilim tahıllı ekmek beyaz peynir,domates ve salatalık.
Günaydın canım,
Ben idare ediyorum işte. Oğlanı gönderdim memlekete , cumaya da ben gidecem inşallah. Kendimi yorgun hissediyorum. Benim de regly yaklaşıyorAma ben tatile gideceğim için geciktirici kullanmayı düşünüyorum iyice şişerim artık (( Zaten ctesi gününden beri kilo almaya devam ediyorum. Artık kilo vermesem de olur dediğim anda kilo almaya başladım ya. Kesin memlekete gidince alıcam o yüzden şimdiden yine cumaya kadar biraz kilo vereyim bari.
Kahvaltı olarak canım bişey istemedi ben de yarım muz yedim.
Günayydınnnnnnnnnnnnnnn
Bugün mutluyum çünkü hafif kalorisiz bi kahvaltı yaptım
Ekmek arası peynir (kare kepekli ekmek,beyaz peynir)
Yarım domates
1br şekersiz çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?