60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbuldum:)
küçüklükten beri kiloluydum ben 4 yıl öncede 76'dan 60'a düştüm. 2 yıldır da 60'dan 50'ye düşmeye çalışıyorum işte ama yalnız olmuyor bir türlü.. böyle sizlerle olucak inşallah :) hemeen ilk menümü yazıyım o zaman ben :)
sabah:2 dilim tahıllı ekmek,1 kk peynir,1 yumurta,4 zeytin,1 sb rezene çayı
öğle:1.5 avuç et dönerli,1 dilim tahıl ekmekli salata,1 sb ayran
ara:1 elma,1 küçük kase yoğurt
akşam:1 tabak ıspanak yemeği,4 kaşık yoğurt
ara: 1elma yerim.
su:3 litre
3 büyük bardak yeşilçay
spor:6/10 30dayshred,6/21callanetics,8 dk karın egzersizi yaptım.. fazla değildir inşallah :)
sizde kendinizden bahsetseniz tanışsak :)

selam VİRÜStabii ki paylaşırım zaten işyerinde de paylaşıyorum diyetisyenimin söylediğine göre kalsiyum almayınca yağları yakamıyormuşuz yani her öğünde ve ara öğünlerde yoğurt tüketmek lazım ben ara öğünler de 1 çay bardağı ana öğünlerde 1 su bardağı kadar yoğurt tüketiyorum elimden geldiğince bir de suyu ve yürüyüşü ihmal etme dedi bu ara da suyu bardak bardak içmek gerekiyormuş bir defada 250 ml veya daha fazla içmek mideyi genişletiyormuş.ara ara ve yudum yudum içmek gerekiyormuş hatta ağızda biraz bekletmek tükrük bezleri içn faydalıymış VİRÜSoturarak içmek gerekiyormuş ayakta içildiğinde su midede kalmadan direk bağırsağa geçiyormuşVİRÜS:99::99:

4] Doygun Tam Buğday Ekmek 70 GRAM 135.1
[5] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
[6] Ispanak (yumurtalı) 1 PORSİYON 206
[7] Kayısı 3 ADET(10 GR.) 24
[8] Çilek 100 gr 37
[9] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[10] Çilek 30 gr 11.1
[11] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5
[12] Yeşil Mercimek Yemeği 1 porsiyon 260
[13] Yürümek (Çim) 30 dak 148.23
[14] Yumurta Beyazı 1 ADET 15
[15] Milkten Sürülebilir Beyaz Peynir 20 GRAM 53.4
[16] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5
[17] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[18] Domates 1 ADET 14
toplam 1226.47 kalori
[2] çay (şekersiz) (250ml) 3 bardak 3

Ooo canım cok iyi kilo vermissin insallah devami gelir. Bende 3 yil once KK ile 12 kilo falan vermistim 67-12=55 olmustum bu kis 60'i gecmeye baslamistim ki dur dedim! Hemen buraya dondum. Cok azicik zayifladim ama yine de iyidir. Kilo da alabilirdim:)
8 hazirandan sonra siki rejime gircem!
Bu arada listen guzel:)

merhaba kızlar..ben de katılmak istiyorumaranıza..kalori sayımı yapanlarda da varım sorun olmaz dimi?

Son düzenleme:
herkese günaydııın.
kahvaltımı yaptım kızlar.1 yum.domates salatalık azıcık peynir.
hepinize light günler

papatyakız hoşgeldin aramıza.:)kendin hakkında bilgi verir misin???

Teşekkür ederim canım su konusunda aklıma kızım geldi cimcimeye kreşte öğretmeni söylemiş oturarak içmezsen direkt bağırsaklarına gider diye şimdi evde her su içene aynı şeyi söylüyor

Bu arada beni neden VİRÜS yaptın yaaa ben wish'im

Çalışıyorum canım muhasebeciyim

Su olayını ben de oğluma söylüyorum, hemen dizlerini çöküp suyunu içiyor.

Sen işteyken çocuklarla kim ilgileniyor wishcim ?

merhaba kızlar..ben de katılmak istiyorumaranıza..kalori sayımı yapanlarda da varım sorun olmaz dimi?

Hoşgeldiiin papatyakiz...

günaydın kızlarrr nasılsınz bakalım?

dün çok sancım vardı iştahımda yoktu o yüzden çok az çorba ve 1 biber dolması

1 dilimden az beyaz ekmek ..

güzel br kahvaltı yaptım 2 dilim tahıllı ekmek beyaz peynir,domates ve salatalık.

dun akşam dişçiye gttığımden eve geldiğimde kan sekerım dustu dıscıde uyusturucu ıgneden snra sekerlı seyler ye dedı azcık ırmık tatlısı yedım

daha hala kendıme gelemedım ama

sabah salatalık domates yedım

oğlen de tavuk sıs bol semızotlu salata yıyecegım kızlarr

Günaydın canım,
Ben idare ediyorum işte. Oğlanı gönderdim memlekete , cumaya da ben gidecem inşallah. Kendimi yorgun hissediyorum. Benim de regly yaklaşıyor Ama ben tatile gideceğim için geciktirici kullanmayı düşünüyorum iyice şişerim artık (( Zaten ctesi gününden beri kilo almaya devam ediyorum. Artık kilo vermesem de olur dediğim anda kilo almaya başladım ya. Kesin memlekete gidince alıcam o yüzden şimdiden yine cumaya kadar biraz kilo vereyim bari.
Kahvaltı olarak canım bişey istemedi ben de yarım muz yedim.

Günayydınnnnnnnnnnnnnnn

Bugün mutluyum çünkü hafif kalorisiz bi kahvaltı yaptım

Ekmek arası peynir (kare kepekli ekmek,beyaz peynir)
Yarım domates
1br şekersiz çay

2 gündür çok ölçüyü kaçırdııımmm Hele dün hiçç bahsetmek bile istemiyorum

Umarım bugün telafi edebilirim...

selam kızlar zayıflamaya devam dün moralim çok iyiydi
bekar görümcemle dün bi misafirliğe gittik ev sahibinin bir komşusu geldi kadın çocukları görünce görümceme senin mi dedi :))) kız çok bozuldu ama yok benim dedim kadında ay sana benziyor ama senin gibi durmuyor dedi
eşimde bu aralar çok iltifat ediyor yeni aldığım kıyafetler o kadar güzel oluyor ki çok mutluyum

az kaldı canım biraz daha sabret oğluna kavuşucaksın..havasındanda alabilirsin açık hava her zaman kilo aldırır canım ..dikkatli yersen sorun olmaz canım..

Günayydınnnnnnnnnnnnnnn

Bugün mutluyum çünkü hafif kalorisiz bi kahvaltı yaptım

Ekmek arası peynir (kare kepekli ekmek,beyaz peynir)
Yarım domates
1br şekersiz çay

günaydın canımmmm çayı şekerisiz içemiyorum ben valla:)

günaydın kızlar,

başağrım had safhada bugün, iş yerinde artık herkese gıcık oluyorum, sürekli bağırışıp duruyorlar yahu bi susun demek istiyorum.
neyse dün hiç ara yapmadım, yemekler de tuttu gerçi, akşam nesfit yiyim dedim ama değişik bi şey aldım hiç güzel gelmedi. tabi ki doymadım, kızartma vardı evde, 3-4 çatal da ondan almış oldum malesef
erkenden de yattım, genelde pazartesi akşamları dinlenme günüm oluyor, uykuya veriyorum kendimi.

bu sabah:
1 kutu light süt,
nesfit

sabah 65.5 çıktım, ay artık gıcık oldum yaaaaa, biraz hareket etmem şart anladım, yediklerim az olsa da hareketsizlikten aklıyor hepsi.
su bile fayda etmiyor.

Selam kızlar.Keyifli geçsin gününüz.
Çökelek, domates, salatalık ve 4 zeytin kahvaltım.
Yine su içmeyi atlıyorum gün içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…