60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben artık egzersiz yapmamaya başladım ya, su içsem yarıyor derler ya aynen öyle oldu. Hele akşam yemeğinden sonraki kaçamakları vücudum hiç affetmiyor. Ctesi günü 50 küsürleri gören ben tekrardan gayet güzel kilo almaya başladım.
Egzersiz şart da, akşam yemeğinden sonra da yememek lazım o da şart...
Bugün yine dikkat etmeye başlıycam ama egzersiz yapacak halim yok AVM'ye gidebilirsem gitcem ona bile halim yok. Noluyor bana anlamadım. Haftasonu beni çok yordu, bir de uykusuzluk...

tünaydın kızlar,
hiç halim yok, karnım ağrıyo.
sabah kahvaltı yapamadım 2 gündür geç kalktığım için.onun yerine meyve yiyorum biraz.

dünkü akşam yemeğim dereotlu,bulgurlu kabak ve salataydı.6da yedik, yatanakadar hiç bir şey yemedim 3 tane incir dışında.
bugün öğlen de mercimekli bulgur pilavı yapıcam, patlıcan yemeği yapıcam. bi de cacık.
akşama da aynıları olur. cacık yerine salata yaparım.

bir kaç gündür eşimi erken çağırıyorum eve, normalde 8 gibi gelirdi.ders çalıştığı için.
askeriyenin yemekhanesinden takılır geç geleceği zaman, ordaki yemekler de çok yağlı.
ben de 5.30gibi gel yemeğini ye sonra çık 10a kadar çalış dedim.
artık böyle yapıcaz, akşam yemeklerini de erken yemiş olcaz böylelikle..

ama ben çok yalnız kalıyorum orası ayrı

Günaydınn şekerimmm
Bende içemiyodum şekersiz çay ama 7 ay önce sigarayı bıraktım ya ben sigarayı bırakmışım şekerimi bırakamıcam diyip bidaha kullanmadım şekeri.Geçenlerde çok canım şekerli çay istedi şeker attım ama içemedim çayı,şekerli su gibi geldi döktüm tekrar şekersiz çay koydum kendime.Bi süre sonra alışırsın bende şekeri bırakmanın gram etkisi olmadı ama sende olur belki

Son düzenleme:
Su olayını ben de oğluma söylüyorum, hemen dizlerini çöküp suyunu içiyor.

Sen işteyken çocuklarla kim ilgileniyor wishcim ?

Annem ilgileniyor eğer onun işi olursa kayınvalidem bakıyor canım ikiside aynı şehirde o bakımdan şanslıyım canım

Dün akşam çok yedim .Kuru fasülye pilav yapmış annem acı biberle yedimde yedim ..

Bugün
Sabah : Bir dilim Trabzon ekmeği + 1 dilim kaşar peyniri + 1 brd.çay
Öğle : Ezogelin çorba + Tavuk sote + yoğurt
Ara : Elma
Akşam : Annem ne yaparsa Bu hafta bizde kalıyorda (Dolapta kabak + patlıcan ve taze fasulye var .Ya karnıyarık yapar yada taze fasulye yemeği)

Bu arada kızlar pazardan enginar almak istedim ama ben hiç anlamıyorum onlardan yaaa nasıl seçeceğim bilginiz varsa paylaşırmısınız

Şimdi anladım bana neden 2. cocuğu yap diye önermeni.
Benim öyle bir alternatifim yok canım. Annem dışında bakacak kimse yok onu da zaten yerinden yurdundan ettik. (Çoook uzak biryerde oturuyor)Babam desen zaten büyük fekadarlık yapıyor şuanda yalnız...
Bir de ben fazla mesai yapan bir anneyim. İşte herkesin şartları başka...
Neyse yani konumuz o değil de öyle işte...

Benim de dün akşam canım dondurma istedi, ben de yedim. Ama olmuyor, yine dikkat etmeye devam edeceğim en azından cumaya memlekete gidinceye kadar...
Hep böyle dikkat edeceksek işimiz var ya (

canım benimmmm,
eşin de evde çalışsa ya ders? olmuyor mu öyle?

menü çok güzel olsa da yesem valla
bu arada mercimekli bulgur ilk kez duyuyorum.

ben artık evde çok bişey yapmıyorum, perşembe pazara gidip enginar alıp dondurucuya atıcam bakalım kışa hazırlık yapayım.:44:

bezelye var aslında veya semizotu bu akşam onları yapabilirim şu an çok açımmmmmmm

saat 11 gibi ara yaptım:
5 adet kiraz yedim.
su 990 ml. olmuş şimdilik.

bu öğlen iş yerinde domates, acı biber, yumurta, ekmek aldı ablamız ilk kez iş yerinde menemen yapılacak.
çok açımmmmmmmm ama nasıl doyacağım bilmem, ekmeksiz de yenmiyor ki şu menemen:18:

wish ben de pazardan enginar alacağım bu perşembe günü. orta boylarını almak gerekiyormuş ben de yeni öğrendim de 3 boy var zaten. suyuyla birlikte alıp dondurucuya atabiliyormuşsun ya da hemen yapacaksan suyuyla buzdolabında durabiliyormuş. yaparken limon dilimle ki kararmasın

Teşekkür ederim canım .
Senin dediğin şu kabukları temizlenmiş satılıyor onlar sanırım ne yapalım bende onlardan alırım artık ben bütün halinde temizlenmemiş yeşil olanları demiştim elledim elledim bir şey anlamadım bende bıraktım gerçi o şekilde alsam temizleyebilirmiyim onuda bilmiyorum ya neyse:26:

Kızlar ben ctesi gününden beri nerdeyse 1 kilo almışım ya
Öyle tıka basa yediğim de bişey olmadı biliyor musunuz?
Ufak tefek kaçamaklar dediğimiz onda da light dondurma vs.
Amaaaan benim vücudum az yemeye alıştı heralde.
Bir de egzersiz yapmıyorum ya vücud salıyor belki de...
Cumaya kadar yine diyete devam ...
Özellikle akşam yemeğine dikkat edeceğim...
Yine pul biberli yoğurt yerim sadece olmazsa..
Bir de benim regly'im de yaklaşıyor ona bağlamak istemiyorum ama şişim diyerekten!

öğle yemeğim: 5-6 kaşık et sote,1 dilim ekmek salata,1 kase yoğurt.
dünde sarma sarmıştım 1 tabak da yedim ona rağmen çok şükür 200 gr.vermişim:) ama 8 tur yürüdüm üzerine

Şekerim yeşil haliylede kullanabilirsin.Bizim yönede hep öyle kullanılır zaten.
Çok büyük almana gerek yok bol suda limonla haşlayıp dondurucuya atabilirsin.
Nasıl yenilecek dersen aynı biber dolması gibi iç hazırlanıp içi dolduruluyor sonra pişiriliyor.
Biz egelilier içini yediğimiz gibi yapraklarınıda sıyırarak yeriz.Çok faydalı bir bitki suyuda karaciğer temizliyor.
Genelde şu sıralar yanında taze yapraklı sarmayla pişirilir.
Bugün dinledim asma yaprağında sütten fazla kalsiyum varmış bol bol tüketin:)

Esenruzgarcim bence sen cok dikkat etmelisin cunku kilo korumak vermekten de zor. Yavas yavas artttir yediklerini oyle bi anda cok yersen hemen aliverirsin mazallah:)

Aaa cidden asma yaprağında kalsiyum mu varmış. Çocuğa bol bol yedireyim o zaman !

Esenruzgarcim bence sen cok dikkat etmelisin cunku kilo korumak vermekten de zor. Yavas yavas artttir yediklerini oyle bi anda cok yersen hemen aliverirsin mazallah:)

Evet ya ama ben birden artırmadım aslında. Sadece akşam yemeğinden sonra yedim.

Öğlen yedin ya artık akşam çok hafif yiyerek dengelersin.
Akşam pul biberli yoğurt ye bak nasıl kilo vericeksin yarınki tartıda.
Ben öyle çok yaptım geçen haftalarda.

canım ya sen az yemeğe alışmışsın, ben geçenlerde deneyeyim dedim light yoğurdun için pul biber döktüm güzel de oluyor ama anında dilim ve ağzımda yaralar çıkıyor, 1 akşam aç kalayım mesela, güçten düşüyorum anında pörtlüyorlar (
bu akşam salata yerim artık, semizotu ya da normal.

Kızlar bana fikir verin lütfen !
Yarın veya perşembe günü regly'im olabilir. Cuma günü de tatile gitcem biliyorsunuz. Havalar da zaten güzel değil ama ne bileyim denize girerim diye hayal ediyorum. Şu regl geciktirici ilaçlardan kullansam mı acaba kararsız kaldım. Yarın olursam çok iyi olur hiç olmadı 2-3 gün girerim denize ama bu sefer yarın da olmazsam tüm tatil regl olarak geçircem
O ilaçların da yan etkileri oluyor sanırım.
İlacı aldım ama kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım.
Bir de tatil boyunca şiş gezmek de var, şişlik de yapıyormuş.

pul biber mi dokundu acaba? Güçten düştüğün için mi ?
Semizotu salatası da doyurmaz ki ? Hatta yoğurt daha tok tutar diye düşünüyorum.

Benim de kahvalti: 1 dilim cavdar ekmegi, 5-6 tane zeytin ceyrek kibrit kutusu hellim (09.00)
ogle yemegi: 5 tane kofte, yarim porsiyon piyaz, 2-3 kasik corba (13.30)
Ara yapmadim bugun. Final haftasi malum sinavlar sinavlar sinavlar.. Hic firsat olmadi:) ama dun aksam yine leblebileri goturdum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…