hoşbulduk canım :))
60 kıloyumm canım pkoluyum ve zor kılo verıyorum hedefım 54-55 olmak.neler yapıyorsunuz nasıl beslenıyorsunuz ara öğün falan yapıyormusun meyva serbestmı mesela kuruyemiş falan yiyormusunuz spor bazı akşamlar 45 dk yürüyüş yapıyorum haftanın 3 günü falan daha ok yapmak stiyorum ama çalıştıgım için zor geliyorr ama 2 akşamdır 30 dk yürüyüyorum sabah 15 dk akşam 15dk yürüyor işe gelirkenn çocuk için tedavı oluyordum pko dan dolayı doktorum zayıflaa zayıflarsan yumurtlaman düzelir 1sene dene gel dedi 65 kılodan 60 düştüm ama çok zor verdim valla şimdi takıldım kaldım
Canım benim sorunum kendimle.İşyerinde wc ye giremediğimden bağırsaklarımın dengesini bozuyorum.Şöyle bişey yesem 1-2 saat sonra çalıştırsa da eve denk gelse ne güzzel olur
O zaman canım hemen zayıflaman gerekiyor. Bir kere çalışıyorum egzersiz yapamıyorumu bırak. Ben fazla mesai yaptığım günler bile egzersiz yapıyordum azmettim kilo verecem diye , bir de zaman da kısıtlı. Çoluk çocuk vakit yok, kısa sürede zayıflamam lazım diyerekten.
Karbonhidratları minimuma indireceksin. Beyaz ekmeği hayatından çıkar.. Şekerdi vs. tatlıydı bunları da çıkar.
Çok canın isterse başlarda felan dondurma ye (ölçülü) ama akşam belli bir saatten sonra asla ağzına bişey koyma.
Akşam yemeğini hafif ye. Canın özel bişeyler isterse öğlen veya ertesi sabaha ye ama hep egzersizle dengele...
Sabah akşam yürümelerine devam..
Onun dışında günlük en az yarım saat egzersiz yapman gerekiyor.
Benden şimdilik bu kadar, soruların olursa cevaplayabildiğimiz kadarıyla cevaplarız..
Valla o durumu aşacaksın, işyerinde wc.ye girilmez mi ya...
Ben günde 20-30 kere gidiyorum.
Eskiden öğrencilik yıllarında felan ben de senin gibiydim. Wc.ye doğru dürüst gitmezdim tüm gün boyunca. Bağırsaklar sıfır çalışıyordu zaten...
Böbrekler de bir o kadardı heralde.
Şimdi bol su içtiğim için zaten dağda taşta bile mecbur kalıp gidiyorum napim...
Bağırsakların işlemez hale gelir daha kötü hasta olursun bak.
hoşbulduk canım :))
60 kıloyumm canım pkoluyum ve zor kılo verıyorum hedefım 54-55 olmak.neler yapıyorsunuz nasıl beslenıyorsunuz ara öğün falan yapıyormusun meyva serbestmı mesela kuruyemiş falan yiyormusunuz spor bazı akşamlar 45 dk yürüyüş yapıyorum haftanın 3 günü falan daha ok yapmak stiyorum ama çalıştıgım için zor geliyorr ama 2 akşamdır 30 dk yürüyüyorum sabah 15 dk akşam 15dk yürüyor işe gelirkenn çocuk için tedavı oluyordum pko dan dolayı doktorum zayıflaa zayıflarsan yumurtlaman düzelir 1sene dene gel dedi 65 kılodan 60 düştüm ama çok zor verdim valla şimdi takıldım kaldım
birde günde 3litreye yakın su içiyorum 2fincanda yeşil çay 1 haftadır böylee devam
ne kadar sürede verdin kilo?
yürüyüşler güzel ama menülerin nasıl?ekmek yiyor musun.
ben kafama göre ara öğün yapıyorum.
acıkacak gibi olursam yapıyorum, eğer acıkmayacaksam yapmıyorum ara öğün.
çayına şeker falan kullanıyor musun?
bisküvi, çikolata ne alemde önce bunlardan bahset :)
Canım ya geç kaldın, dün sormuştum onu.
Şimdi kasıklarım felan ağrıyor bugün ya da yarın olurum regl. Birkaç gün öncesinden başlamak lazımmış.
Bugün veya yarın olursam da iyi haftaya ptesi felan girmeye başlarım denize. Zaten hava da o kadar iyi olmayabilir, boşuna düzenimi bozmayayım dedim....
Neyse artık ilacı da aldım haaa...
Bu arada gece niye yedin sosisli sandviç ?
Aslında acıktıysan tarçınlı süt felan içseydin.
Ben de akşamları dondurma yedim diye kendi kendime suçlanıyorum çünkü kilo almışım cumadan beri diye.
Ayyy şuanda da açım yaaaa... yemekten bahsedince.
Kahvaltı yapmadım bugün.
cevap için teşekkürler canım :)
ekemk tam tahıl bugday ve çavdar yiyorum canım sabah öğlen 2dilim akaşm 1dilim falan
ara öğün 4 gibide yeşil elma yiyorum ben :))
şeker 4 aydır kullanmıyorum çok şükür kestim şekeri :))
bisküvi öyle pek sevmem biri ısrar ederse 1 -2 tane yerim tatlıyı önceden deli gibi arardım çok yerdım pkolu olduugm için insülin direncim var doktorum bana ilaç yazdı o ilaç benim tatlı isteğimi kesti böyle ikram ederlerse yiyorum kahvenın yanında öyle işde :)))
rica ederim,ne demek.
iyi, şekeri tüketmemen güzel, ekmeği de az yiyormuşsun.
bisküvi durumları da tamam.
geriye düzenli spor ve hafif öğünler kaldı.
sporunu ihmal etmezsen kilo verirsin merak etme.
süt, yoğurt tüketiminni artır.kalsiyum yağ yakımını hızlandırır.
yumurta yemeni öneririm.
bunun dışında bizim özel olarak yaptığımız başka bir şey yok.
ben ballı limonlu su içiyorum, kimisi sirke de katıyor.
spor yaptığın sürece metabolizman hızlı çalışır zaten.
evet sporu düzenli yapmam lazım yardım için sagol canım süt hiç tüketmıyorumm yoğurt bazen ama bunalra dikkat etcem mutlaka yumurtada sabahları haşlıyorum oda arada teşekkürler inş.bende istediğim kiloya düşerim dşmem lazım hem çocuk için hemde sağlığım için :))
düşersin düşersin..
dikkat et yeter..
O zaman canım hemen zayıflaman gerekiyor. Bir kere çalışıyorum egzersiz yapamıyorumu bırak. Ben fazla mesai yaptığım günler bile egzersiz yapıyordum azmettim kilo verecem diye , bir de zaman da kısıtlı. Çoluk çocuk vakit yok, kısa sürede zayıflamam lazım diyerekten.
Karbonhidratları minimuma indireceksin. Beyaz ekmeği hayatından çıkar.. Şekerdi vs. tatlıydı bunları da çıkar.
Çok canın isterse başlarda felan dondurma ye (ölçülü) ama akşam belli bir saatten sonra asla ağzına bişey koyma.
Akşam yemeğini hafif ye. Canın özel bişeyler isterse öğlen veya ertesi sabaha ye ama hep egzersizle dengele...
Sabah akşam yürümelerine devam..
Onun dışında günlük en az yarım saat egzersiz yapman gerekiyor.
Benden şimdilik bu kadar, soruların olursa cevaplayabildiğimiz kadarıyla cevaplarız..
Valla o durumu aşacaksın, işyerinde wc.ye girilmez mi ya...
Ben günde 20-30 kere gidiyorum.
Eskiden öğrencilik yıllarında felan ben de senin gibiydim. Wc.ye doğru dürüst gitmezdim tüm gün boyunca. Bağırsaklar sıfır çalışıyordu zaten...
Böbrekler de bir o kadardı heralde.
Şimdi bol su içtiğim için zaten dağda taşta bile mecbur kalıp gidiyorum napim...
Bağırsakların işlemez hale gelir daha kötü hasta olursun bak.
gece eşim yemiş kendine yapmış, bana da sabah için hazırlamış, ben de 1 diş alayım dedim ama hepsini yedim
Biliyorum ama burdaki wc klozet malese.Hadi çiş olayı havadan değdirmeden oluyoda öbürü olmuyo ki :2:
Hiç olmadı
Canım benim artık heryerde klozet var.
Güzelceeee peçeteleri seriyorsun oturduğun yerlerin üzerine ve oturuyorsun. Başka yapacak birşey yok.
Böbreklerin iflas olur allah korusun
Merhaba kızlar,
Ben yeniyim aranızdaİnşallah hep beraber incecik olucaz
Şimdi ben ilk olarak regl döneminde tartıldım ve 78 kilo çıktım, oyüzden başlangıç kilomu tam net bilmiyorum daha evel tartılmaya cesaret edememiştim çünkü :) ama dukan diyeti ile 69 kiloya indim, boyumda 175 cm.. Hedefim 59-60 kilo olmak..
Yalnız dukan diyeti dediğime bakmayın biraz kafama göre de uyguluyorum diyeti, baya ciddi kaçamaklarım oldu. Sanırım oyüzden kilo vermem durdu gibi..
1 haftadır farkettiğim hometv de bir bayan var pilates yapan, onunla beraber ev de ekran basında pilatese başladım.. Benim gibi çalışan bayanlar için çok uygun bir saat :) ve 1 hafta olmasına rağmen kilo vermesemde vücudumda sıkılaşma ve bacaklarımda incelme hissettim.. Tavsiye olunur..
Şimdilik benden bukadar :) Görüşmek üzere :)
Merhaba kızlar,
Ben yeniyim aranızdaİnşallah hep beraber incecik olucaz
Şimdi ben ilk olarak regl döneminde tartıldım ve 78 kilo çıktım, oyüzden başlangıç kilomu tam net bilmiyorum daha evel tartılmaya cesaret edememiştim çünkü :) ama dukan diyeti ile 69 kiloya indim, boyumda 175 cm.. Hedefim 59-60 kilo olmak..
Yalnız dukan diyeti dediğime bakmayın biraz kafama göre de uyguluyorum diyeti, baya ciddi kaçamaklarım oldu. Sanırım oyüzden kilo vermem durdu gibi..
1 haftadır farkettiğim hometv de bir bayan var pilates yapan, onunla beraber ev de ekran basında pilatese başladım.. Benim gibi çalışan bayanlar için çok uygun bir saat :) ve 1 hafta olmasına rağmen kilo vermesemde vücudumda sıkılaşma ve bacaklarımda incelme hissettim.. Tavsiye olunur..
Şimdilik benden bukadar :) Görüşmek üzere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?