60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende hormonlarda korkuyorum malesef 2 yıl önceydi galiba doğum kontrol ilacı kullanıyım dedim doktoruma sordum önerdi bir marka tam tatile geldi işte reglim sonra kullandım ama feleğimi şaşırdım gece bir tarafım uyuştu yataktan düştüm hissetmediğim için diğer gün dönüyorduk zaten tatilden dağın başında hastane aradık inanılmaz baş dönmesi titreme ama çok fena zangır zangır zor bulduk hastane kızımda küçüktü o zaman eşim benimlemi ilgilensin çocuklamı şaşırdı serum filan taktılar kendime geldim sonra doktoruma anlattım bu durumu bir daha ömür boyu doğum kontrol haplarını yasakladı aşırı yan etkiden dolayı korkuyorum o yüzden bundada farklı bir etki olurmu diye

Evet işte herkes kullanıyor doğum kontrol ama sonuçta herkesin bünyesi de farklı.
Çok geçmiş olsun canım.
Ben de kullanmayayım en iyisi. Bu regl kesici , doğum kontrol ilacından da tehlikeli görünüyor aslında..

Deniz soz konusu olunca insan herseyi dusunuyor tabi. Ben her sene yasiyorum bu sorunu.hep dusundum ama ilac hic almadim.

Bence alma canim. Zaten bu havada cok yuzemezsin. Olmadi bi tampon dene bakalim. Belki su soguk gelcek hic yuzemicen zaten. Bosuna duzenini bozma:) mesela ben yuzemem bu havada gecen sene haziran sonu gitmistim o zaman bile soguk gelmisti su:)cok tadini cikaramamistim bu sene havalar daha da kotu.

Kizlar cok basim agriyo ya(( ve ders calismam gerekiyo...Oglen Ilac ictim (dicloflam) gecirmedi. Bana misin demedi!
Bi oneriniz var mi???

wish ciğim ben virüs yapmadım smile tıkladım böyle oldu ben de anlayamadım neden olduğunu

hiç güleceğim yoktu esencim güldürdün beni, kikirdedim ekran başında
ben kıbrısta bebiş düşünüyorum aslında, beklesem mi diye de düşünüyorum.
tam karar veremedim.
kıbrısta dil kursuna gitmeyi de düşünüyorum.

naapsam bilemedim.

hiç güleceğim yoktu esencim güldürdün beni, kikirdedim ekran başında
ben kıbrısta bebiş düşünüyorum aslında, beklesem mi diye de düşünüyorum.
tam karar veremedim.
kıbrısta dil kursuna gitmeyi de düşünüyorum.

naapsam bilemedim.

Kizlar bu arada sadeceyalan nerelerde ya? Kocasiyla arasi duzelince birakti gitti bizi hatun...

Sana sesleniyorum sadeceyalan hu hu.. Nerdesin? Seni ve bestelerini ozledik

nasıl gidiyor bakalım diyetler ben bugün kaçamak yaptım öğleyin aşure yedim kermeste napiyim aşureye dayanamıyorum zaten oğluşuma hamileyken de aşureye aşermiştim.gerçi öğlen az yedim ama kaçamak kaçamaktır azı çoğu olmaz ben menümü yazıyim bugün kalorisiz yazıyorum internet çok yavaş da hesaplamıyor

kahvaltı
domates
salatalık
pınar beyaz küçüklerinden
çay şekersiz
ekmek 1 dilim yaklaşık 40-50 gr
ara
yoğurt pul biberli 1 küçük nescafe fincanı
öğle
sebze çorbası yarım kase
kadınbudu köfte 1/2 adet
aşure
ara
yoğurt pul biberli 1 küçük nescafe fincanı
akşam
taze fasulye 1 küçük tabak
yoğurt 1 kase pulbiberli naneli
1/2 soğan
ekmek 2.5 dilim ekmeği biraz kaçırdım
tatlandırıcılı sakız 2 adet
yeşilçay
elma su 10 bardak

kızlar boğazlarım çok ağrıyor ya offhiçbişey içemiyrummmm

Gecmis olsun canim. Dikkat et kendine..

Evet aynen oyle dusunmeye basladim canim. Cok sagol fikrin icin, icim rahatladi.

Kizlar cok basim agriyo ya(( ve ders calismam gerekiyo...Oglen Ilac ictim (dicloflam) gecirmedi. Bana misin demedi!
Bi oneriniz var mi???

Mazejik iyi gelir genelde, bir de onu dene istersen. Bir de hani sararlar ya kafayi yazmayla, ben bir kez denemistim iyi gelmisti.

Valla ne kadar genc anne olursan o kadar iyi. Hem 2-3 cocuk yapma sansin da olur. Dili nicin ogreneceksin ve hangi dil?

Mazejik iyi gelir genelde, bir de onu dene istersen. Bir de hani sararlar ya kafayi yazmayla, ben bir kez denemistim iyi gelmisti.
Canim majezik yoktu. O benim regl zamanlarindaki kurtaricim:))
Arveles ictim o iyi geldi biraz. Simdi basim hafif dumanli:)
Saol canım:) yazmayi da bi deneyim bakalim

Valla ne kadar genc anne olursan o kadar iyi. Hem 2-3 cocuk yapma sansin da olur. Dili nicin ogreneceksin ve hangi dil?

kimisi de daha erken birbirinizi tanıyın diyolar. sanki onlara kalmış burası da ayrı bi mevzu da.. :)
dili kendim için öğrenicem ispanyolcayı çok severim ben, ufak tefek bilgim var kendi başıma çalıştım ama daha da geliştirmek istiyorum kendimi.
eşim ingilizceye git diyor ama ispanyolca da dünyada en çok kullanılan 2. dil.
ispanyolcaya daha hevesli olduğum için daha kısa zamanda öğrenirim kanısındayım.

günaydın kızlaar
nasılsınız sanatçı arkadaşlarım

ben bugün 5te uyandım, uyusam mıı uyumasam mı diye düşündüm.uyursam bi daha uyanamam dedim sonra..ama bunu diyene kadar bi yarım saat debelendim kalktım, 35 dakika yürüdüm sonra da kahvaltımı yaptım..

1 yumurta,
domates,
peynir,
maydonoz, nane,
8-10 tane de fındık.
2 fincan da yeşilçay..

Günaydın kızlar,
Bugün çok mutluyum canım annem beş yıldır hac kurasına giriyordu dün yapılan kurada anneme hacılık çıktı.Heyecandan dün akşam yemek bile yiyemedi kıyamam bütün gece mutluluktan ağladı.
Hayırlısıyla gidip gelmek nasip olur inşallah.

Sabah : 1 dilim ekmek + 1 dilim tulum peyniri + 1 çay + 1 salatalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…