Ben de ondan da kararsızım biraz, hava bozuk boşuna hormon almayayım diye..
Allah muhabbetinizi bozmasın, yeni evli olunca böyle oluyor
Sonra da çocuk olunca o seni kovalar sen kaçarsın
Zaten 1 gün kaldı sanırım regl'ye 2-3 gün öncesinden kullanmak lazımdı, ben kaçırdım sanırım o vakti. Ama aldım yani yanımda bulunsun akşama kadar fikir değiştirirsem diye...
Mersine gidiyoruz canım.
Tampon beni çok korkutuyor, hiç denemedim ya heralde ondan. Yoğun günlerde girmem canım ona bile razıyım :)
O zaman bitmeye yakın eğer gözüm yerse tampon denerim artık. En iyisi hormon almamak.
Seneler önce bekarken denemiştim ben 2-3 gün için tüm dengem mahvolmuştu. Tansiyon düşüklüğü, baş dönmesi vs. olmuştu sonrasında da aylarca düzensizleşti. Değmez ama bazısı da bak hiç sorun olmadan kullanıyormuş...
bende hormonlarda korkuyorum malesef 2 yıl önceydi galiba doğum kontrol ilacı kullanıyım dedim doktoruma sordum önerdi bir marka tam tatile geldi işte reglim sonra kullandım ama feleğimi şaşırdım gece bir tarafım uyuştu yataktan düştüm hissetmediğim için diğer gün dönüyorduk zaten tatilden dağın başında hastane aradık inanılmaz baş dönmesi titreme ama çok fena zangır zangır zor bulduk hastane kızımda küçüktü o zaman eşim benimlemi ilgilensin çocuklamı şaşırdı serum filan taktılar kendime geldim sonra doktoruma anlattım bu durumu bir daha ömür boyu doğum kontrol haplarını yasakladı aşırı yan etkiden dolayı korkuyorum o yüzden bundada farklı bir etki olurmu diye
Deniz soz konusu olunca insan herseyi dusunuyor tabi. Ben her sene yasiyorum bu sorunu.hep dusundum ama ilac hic almadim.Kızlar bana fikir verin lütfen !
Yarın veya perşembe günü regly'im olabilir. Cuma günü de tatile gitcem biliyorsunuz. Havalar da zaten güzel değil ama ne bileyim denize girerim diye hayal ediyorum. Şu regl geciktirici ilaçlardan kullansam mı acaba kararsız kaldım. Yarın olursam çok iyi olur hiç olmadı 2-3 gün girerim denize ama bu sefer yarın da olmazsam tüm tatil regl olarak geçircem
O ilaçların da yan etkileri oluyor sanırım.
İlacı aldım ama kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım.
Bir de tatil boyunca şiş gezmek de var, şişlik de yapıyormuş.
Gecmis olsun canım benim dikkat et kendine...kızlar boğazlarım çok ağrıyor ya offhiçbişey içemiyrummmm
Teşekkür ederim canım su konusunda aklıma kızım geldi cimcimeye kreşte öğretmeni söylemiş oturarak içmezsen direkt bağırsaklarına gider diye şimdi evde her su içene aynı şeyi söylüyor
Bu arada beni neden VİRÜS yaptın yaaa ben wish'im
Çalışıyorum canım muhasebeciyim
Allah muhabbetinizi bozmasın,yeni evli olunca böyle oluyor
Zaten 1 gün kaldı sanırım regl'ye 2-3 gün öncesinden kullanmak lazımdı, ben kaçırdım sanırım o vakti. Ama aldım yani yanımda bulunsun akşama kadar fikir değiştirirsem diye...
Tampon beni çok korkutuyor, hiç denemedim ya heralde ondan. Yoğun günlerde girmem canım ona bile razıyım :)
O zaman bitmeye yakın eğer gözüm yerse tampon denerim artık. En iyisi hormon almamak.
Seneler önce bekarken denemiştim ben 2-3 gün için tüm dengem mahvolmuştu. Tansiyon düşüklüğü, baş dönmesi vs. olmuştu sonrasında da aylarca düzensizleşti. Değmez ama bazısı da bak hiç sorun olmadan kullanıyormuş...
Allah muhabbetinizi bozmasın,yeni evli olunca böyle oluyor
Kizlar bu arada sadeceyalan nerelerde ya? Kocasiyla arasi duzelince birakti gitti bizi hatun...
Sana sesleniyorum sadeceyalan hu hu.. Nerdesin? Seni ve bestelerini ozledik
kızlar boğazlarım çok ağrıyor ya offhiçbişey içemiyrummmm
Bence alma canim. Zaten bu havada cok yuzemezsin. Olmadi bi tampon dene bakalim. Belki su soguk gelcek hic yuzemicen zaten. Bosuna duzenini bozma:) mesela ben yuzemem bu havadagecen sene haziran sonu gitmistim o zaman bile soguk gelmisti su:)cok tadini cikaramamistim bu sene havalar daha da kotu.
Kizlar cok basim agriyo ya(( ve ders calismam gerekiyo...Oglen Ilac ictim (dicloflam) gecirmedi. Bana misin demedi!
Bi oneriniz var mi???
hiç güleceğim yoktu esencim güldürdün beni, kikirdedim ekran başında
ben kıbrısta bebiş düşünüyorum aslında, beklesem mi diye de düşünüyorum.
tam karar veremedim.
kıbrısta dil kursuna gitmeyi de düşünüyorum.
naapsam bilemedim.
Canim majezik yoktu. O benim regl zamanlarindaki kurtaricim:))Mazejik iyi gelir genelde, bir de onu dene istersen. Bir de hani sararlar ya kafayi yazmayla, ben bir kez denemistim iyi gelmisti.
Evet canım esiyle iyi olsun da:) biz bestesiz de idare ederiz:)evet ben de özledim bestlerini aman eşiyle iyi olsun da :önemli değil
Valla ne kadar genc anne olursan o kadar iyi. Hem 2-3 cocuk yapma sansin da olur. Dili nicin ogreneceksin ve hangi dil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?